Dagen redaktør Selbekk bryter med evangeliske kristne og går for Hillary, velkommen til en okkult verden med Clinton og co

selbekk-lederDagen redaktør Vebjørn Selbekk skrev fredag en leder med overskriften “Jeg ville stemt på Clinton” hvor han fremlegger sine grunner for å stemme på den av de kandidatene med mest progressiv og antikristelig agenda. Hillary er kandidaten som står last og brast med dem som vil ta livet av sitt ufødte barn og med dem som fremmer en ekstrem LGBT agenda som er stikk strid med den Selbekk selv hevder han står for.  Med sin leder artikkel bryter Selbekk med det som ser ut til å være holdningene til evangeliske ledere i USA

Jeg skal ikke legge sterke føringer mot Selbekk i denne korte saken. Politikk er politikk og når jeg leser Selbekks argumentasjon som du kan lese her, konstaterer jeg at Selbekk tross dette: “eg liker ikke hennes syn på ekteskapslovgivningen. Og jeg mener at Clintons støtte til abortmetoder helt frem til barnets fødsel, er ekstrem,” -men likevel, pytt pytt, for Selbekk er det tydeligvis ikke så nøye med det ufødte liv og ekteskapet likevel. Selbekk grunngir sitt syn med at Trump vil være verre, mens han viser til den spente situasjonen mellom Nato og Russland. Her er det mange ting å spørre Selbekk om, og vi nevner en: Hvilken av de to kandidatene sier at han ønsker å snakke med Putin i stedet for å ha konfrontasjon med Putin?

Hvilken av de to kandidatene har sagt at de ønsker en flyforbud-sone over Syria for russiske og syriske fly -og dermed er villig til å ta en konfrontasjon med Russland?. Her ser det ut til at Selbekk faktisk fullt å helt med hud og hår har svelget propagandaen fra en ensidig norsk presse.  Og jeg må igjen konkludere, her er jeg og Selbekk uenig. Dersom jeg måtte velge, hadde jeg stilt meg sammen med evangeliske ledere og stemt Donald Trump, nettopp fordi at jeg er skremt av tanken på å få fire år med Hillary. Jeg avslutter: Vinner Hillary Clinon tirsdagens valg har jeg bare en ting å si: Gud hjelpe oss…. For da har ondskapen virkelig tatt i bolig i Det Hvite Hus og omgjort det til “Det Sorte Hus”, en blanding av bordell for Bill Clinton og ei bule for svart magi og okkultisme for kretsen Clinton familien nærer tette bånd ti. Se selv… og må Gud hjelpe oss…    https://www.youtube.com/watch?v=1G4N_oFNMbE

Også pastor Beglye har kommentert denne siste Wikileaks avsløringen om Wikileak og okkult praksis i regi av makteliten og kretsen rundt Clinton…Kan det bli verre Selbekk?

Facebook Comments

28 tanker om “Dagen redaktør Selbekk bryter med evangeliske kristne og går for Hillary, velkommen til en okkult verden med Clinton og co

 1. Helt på nett med Søkelys her. I tillegg kan det nevnes den massive korrupsjonen til fru Clinton. Se bl.a URIX fra 22.09.2016 på nrk.no. Det er helt utrolig at hun slipper unna med dette. Videre kan det nevnes hennes lefling med pengemakta. Hun er jo helt i lomma på storbankene og de styrtrike. Det er også dokumentert (se linken over) at hun i møter/konferanser med pengemakta sier akkurat det de vil høre. Og pengemakta står som kjent bak frimureriet og Den Nye Verdensorden. Det er vanlige folk som kommer til å lide hvis hun kommer til makta, mens rikfolk får det som de vil. Hun innrømmer jo også at hun sier noe annet til pengemakta, enn hva hun sier offentlig. Med andre ord lyver hun så det renner av henne, og hun har en helt annen økonomisk og politisk plan enn hva hun offisielt går til valg på. Blir Clinton president, vil vi oppleve mange av de onde tegnene bibelen sier varsler Jesu komme. Så ingenting er ikke så galt at det ikke er godt for noe.

 2. Vent ikke for mye av en forhenværende pinsevenn som for å få redaktørjobben i Dagen, meldte seg inn i sodomakirken-DNK

 3. Selbekk har gjennom noen år nå mistet mye av sin troverdighet.
  Det hele begynte så bra med avisen Magasinet. Men etter han lot avisen gå inn i avisen Dagen, og ble redaktør der, har han forandret mening på mange ting.

  For ett par år siden gikk han inn som medlem i den norske kirken. Siden har det gått fra vondt til verre. Han har også trettet med Jan Hanvold og avisen Norge idag. Ikke så rart det kanskje…

  Da Selbekk ble truet på livet av noen muslimer etter karikatur-tegningene i Dagen, har han blitt en annerledes person. Kanskje ikke så rart det heller, det er i motgang vi får våre virkelige venner å kjenne. I slik en motgang som han har hatt, opplever vi alle at vi står alene.

  Nå er jo Selbekk en person som er på vei ut av avisen Dagen, har jeg fått høre. Han bestemmer ikke så mye som før, ifølge redaktøren av Norge idag, Sæle.

  Det skulle vel heller ikke forundre meg så mye, om han blir med den lutherske kirken over til den katolske kirken.
  Det blir han nok ikke alene om, flesteparten av dere som leser dette, blir nok med inn der…om noen år…

  Når Donald Trump nå blir USA sin neste president kan mye skje, som er av den positive arten. Men det får jeg skrive mer om i løpet av den neste uken, som jeg gleder meg til…

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Du kan få rett Anders.
   Du kjenner fra før mitt grunnstandpunkt her.
   Helst en annen kandidat,
   men av de to som nå kjemper, heier jeg på Trump, da Hillary er for korrupt, er for liberal i forhold til LGBT agendaen og ikke minst abort.
   At Godtfred og Selbekk faktisk ville ha gitt sin stemme til Clinton er for meg ei stor gåte.
   Hva med ekteskapet og fosterdrap? Uviktig kanskje?
   For meg er det litt av en gåte at mennesker som sier de er i mot abort og for ekteskapet, faktisk bekjenner at de vil stemme på den kandidaten som mest arbeider for å fremme disse ugudelige verdier.

 4. Kjell: ja hva med ekteskapet? Trump er gift for 3. gang, mens Hillary har stått trofast
  ved sin manns side, gjennom mange onde dager!
  Trumps abortsynspunkt, er akkurat like symbolsk som KRFs. Det vil aldri bli flertall i Amerika for å gjøre endringer, uansett hva presidenten måtte mene!

  Jeg leste Selbekks kommentar. Han var jo svært tydelig på at det er to onder man må velge mellom denne gangen. Men, som de aller fleste oppegående folk i Europa, så mener altså både jeg og Selbekk at det minste ondet er Hillary. Jeg klarer ikke se at Trump har en eneste av de egenskapene som trengs for å bli president, hverken menneskelig, politisk eller intellektuelt!?
  Ærlig talt; det opptaket fra bussen med Trump er vel mer enn nok i seg selv til å diskvalifisere ham? Hans måte å gjøre narr av en handikappet journalist? Mannen er jo rett og slett en drittsekk!

  • Full støtte til Trump her, han er mye tydeligere på de saker som er viktige for evangeliet.
   De ankepunkter du nevner mot Donald Trump er jo peanøtter i forhold til det okkulte Hillary leiren nå er viklet inn i.
   Hillary har rett ut sagt at hun vil kjempe for Planned Parenthood som er blitt avslørt i å selge organ de høster fra myrdede barn.
   Det vrenger seg i meg.
   Jeg er også rystet over at Selbekk så lett parker både fosterdrap og homofilisaken til fordel for Hillary.
   Jeg tror nok en del av Dagens kjernelesere reagerer negativt på et slikt synspunkt, -og de gjør jo at man med rette kan stille spørsmålet og dypt egentlig abortmotstand og det bibelske synet på ekteskapet egentlig sitter i Selbekk å hans likesinnede

 5. Må si at jeg reagerte med undring selv på Selbekks valg av H.R.Clinton.
  Bra at det ble tatt opp her i Søkelys.
  Politikken her gjelder åpne grenser eller ikke. Sikker mur som hindrer kriminelle av ymse slag fra å lettvint komme inn i USA. Jobber som er flagget ut fra USA .
  Fosterdrap endog rett før fødsel. Sikre grenser for å hindre terror i landet.
  Jeg kan ikke forstå de som går imot disse ting – stemmer Clinton. Hun er jo FOR all denne galskapen. Hun har også vært under nær New Age innflytelse fra årevis tilbake og nå også konkrete Wiki Leaks avsløringer om okkultisme PG satanisme.
  Alle har idag mulighet til selv å gjøre egne undersøkelser om fakta.
  For meg er det helt umulig å stemme på slikt om man er en sann kristen PG født på nytt.
  Det har vært 2 intervjuer/samtaler med Julian Assange på RT.com – det siste idag
  og beviser finnes på at Hillary er i intimt ledetog med Saudi Atabia.
  Herr Bill Clinton tok 100.000 USD for enkelte private samtaler. “PAY for pray” –
  På godt norsk heter det bestikkelser PG korrupsjon.

  • Hvor mange har blitt drept av terror på amerikansk jord etter 9/11?
   Ca 70 stykker. Hvor mange har blitt drept av skytevåpen i samme periode i Amerika? ca 160.000 mennesker.
   Trump vil hindre terror, men åpne for at enda flere vil bli drept av skytevåpen, gjennom opprettholdelse av en tåpelig, naiv og ultraliberal våpenlovgivning.
   Samtidig er Trump en varm tilhenger av dødsstraff. Og vi VET at mange opp gjennom årene har blitt uskyldig henrettet! Og har vi rett til å ta liv?
   Trump har sagt at han er motstander av abort, men kan vi stole på det? Kan vi stole på noe av det han sier??
   Han er den første kandidaten i historien som ikke har fremlagt selvangivelsen. Hvorfor? Hva skjuler han?
   Trump har sluppet altfor billig unna i amerikansk presse. Men heldigvis vil han ikke bli valgt, og på onsdag vil jeg få gleden av å avsløre mannen bak det pussige pseudonymet Anders H Myhren som en falsk profet:-)

  • Donald Trump tjener selv mye penger på abort klinikker og har gjort det i lang tid. Han vil utvilsomt fortsette å tjene mye penger på abort hvis han blir president.

   Jeg finner det underlig at Søkelys støtter abort og de som profiterer på denne tragedien. Jeg synes at Søkelys skylder sine lesere en oppklaring på om de er for eller i mot abort. For deres støtte av Trump er helt klart en klar støtte til fortsatt abort i USA.

  • Donald Trump tjener også veldig mye penger på homofile gjennom diskoteker, gay saunas (der homofile samles for uforpliktende sex) og andre steder der homofile samles. Donald Trump aktivt markedsfører disse stedene. Og han har sagt og ikke trukket tilbake at han der de homofile sin beste venn. Senest for et par uker siden.

   Donald Trump vil fortsette dette vennskapet og tilby homofile diskoteker, gay saunas og andre steder hvis han blir president.

   Jeg finner det underlig at Søkelys så åpent støtter en president kandidat som så åpenlyst er en god venn av homofile og deres kamp for almen aksept. En president kandidat som tjener mye penger på homofile.

  • Jeg finner det underlig, for ikke å si like skjærende falsk som en opera arie fremført av ei kråke, at Søkelys her skriver at de er for ekteskapets hellighet når de så åpenlyst støtter en president kandidat som er gift 3 ganger og alltid forsøker seg på å utenekteskapelig forhold.

   Er dette som Søkelys mener er forsvar for ekteskapet ? Hva da med Hillary Clinton og ekteparet Obama som har opptrådt som gode ektefeller. Men nei…….. Søkelys mener at ekteskapets hellighet best ivaretas av en skjørtejeger og en gjengiftet mann.

   Forstå Søkelys de som kan. Jeg forstår ikke Søkelys og bare skoggerler av hele “logikken” deres. Det er bra med latter.

  • Og hvilken andre evangeliske saker er dette ? Du og andre har selv skrevet at de viktigste sakene er abort, homofili og gjengifte. Moral mener du også er viktig.

   Med det kan vi fastslå at Søkelys er for umoral, abort, homofili og gjengifte. Noe annet enn dette kan man ikke legge inn i støtten til Trump.

   Jeg er selv ikke engasjert i dette. Men jeg liker ikke at noen misbruker bibel og kristendom for å fremme et syn som ethvert edru menneske ser at er en hel rekke med selvmotsigelser. Ergo disse innleggene.

   Man kan forvente litt edruelighet også fra et nettsted som har adoptert Alistair Crowley sin mantra om at det ikke er forskjell mellom sannhet og løgn.

 6. Kjell; ca 1 % av nordmenn tror at Trump vil kunne bli en god president. Jeg tipper derfor at de fleste av Dagens lesere også ser at Trump er en usympatisk, udugelig og bøllete sosiopat, som er enda fjernere kristne verdier en det Fremskittspartiet er:-)

  • Jeg ser på Dagens debatt at meningene er delte, noen er enig med herr Selbekk, andre dypt uenig.

 7. Det å tro at en mann som tjener mye penger på abort servicene gjennom leie inntekter og inntekter fra helsevesen og kvinner……… er å tro på julenissen. Og det er han vi er ment å tro på gjennom denne artikkelen.

  Det å tro at Trump blir mer kristen-fundamentalistisk enn Clinton er ren tull og basert på ren fantasi. Ja, han spiller det kortet nå. Men med en gang han er i det hvite huset, blir disse kastet fra seg. Da er det fritt frem for å behandle kvinner med voldtekt og grov forakt. Og korrupsjon……. Vel, Trump blir både president som deler ut kontrakter til private selskaper OG en forettningsmann som mottar kontrakter fra presidenten. Og her kommer altså Søkelys og kritiserer Jan Hanvold for å sitte på begge sider av bordet samtidig som Søkelys hevder at det å ikke gi seg selv kontrakter ikke er korrupsjon når partene er president og privat foretak.

  Dette er samme sak og samme prinsipp. Men Søkelys vet ikke helt hva de mener om Jan Hanvold og Donald Trump. Jeg har sett overstadige fulle menn gå mer rett på en hvit stripe enn det Søkelys gjør her.

  Og ja; jeg har ingenting annet enn forakt for Jan Hanvold. Den samme forakten som jeg vil ha for Donald Trump som president.

  Dessuten er denne artikkelen full av selvmotsigelser. Tydeligvis er Søkelys veldig for Fedrelandsvennen, NRK og andre medier i deres omtale av Jan Hanvold mens Søkelys skriver at medier og presse ikke er til å stole på i andre saker som f.eks i omtalen av Donald Trump og US valget. Så er da Søkelys for eller i mot pressen og media ? Svar: Bare når det passer dem. Jan Hanvold……. bad. Donald Trump…….. good. Og Søkelys mener at de her er troverdig ?

  OK, jeg mener ikke at Søkelys skal være edruelig seriøs og sannferdig. Det har Søkelys aldri vært. Men litt mindre av useriøse selvmotsigelser som ethvert menneske med folkeskole med en gang ser er ren løgn, er noe som Søkelys burde tilstrebe seg.

  Men edruelighet, nåde fra Jesus og fornuft kommer med alderen. Da finnes det håp også for deg, Kjell Andersen.

  Og med alderen og ørlite vett vil man lett se at Donald Trump ikke er oss kristnes mann. Han er det stikk motsatte, og det på alle måter, av det som Søkelys ønsker og fremstille han som. Og det er fakta. Fakta for de som vil søke fakta gjennom alle tilgjengelige kanaler.

  Så får vi se om Søkelys vil vende seg om til å bli det Jesus formante alle kristne å bli.

  ……… bare for å misjonere litt her på en lørdags kveld. Jesus……… good. Julenissen……. bad

 8. Enig med Torodd her. Er rystet over at Trump er endel av “homomafiaen”, som fronter og fremelsker skjeve utskeielser. Og også en hallik, ved at han driver lugubre diskoteker, klubber og “gledeshus”.
  Alt dette på TOPPEN av alt det andre negative.

  Jeg tror ikke om jeg hadde hatt 300 detektiver til å jobbe på spreng i et år, så hadde de aldri klart å finne en mer uegnet kandidat til presidentvervet.

  Takk og lov at Hillary vinner, og Trump får leve sine siste år i sin råtne verden!

  • Han er skeptisk til finansiering av Planned Parenthood og har et tydeligere standpunkt mot abort, og vil innsette konservative dommere til høyesterett. i tillegg ser vi jo at han menger seg med ulike evangeliske forkynnere og pastorer. Han skal i følge noen av disse være “frelst”…
   Hans fortid minner selvfølgelig ikke noe om denne angivelige frelse…

 9. Connect the dots:

  “If Hillary Is Elected, Christians Better Run Like Hell: The Six Stages of Christian Persecution”

  “And according to the SPLC and Assistant Attorney General Carlin, this makes Bible-Believing Christians a band of domestic terrorists.

  Larry Nichols, former campaign manager for the Clintons has said boldly stated, “Hillary Clinton is a 4th degree Coven Witch. Where do you think she will do when she assumes the reigns of power.

  The Six Stages of Religious Persecution
  If Hillary Clinton is elected, I predict that she follow a systematic plan to eliminate all forms of Christian worship in America. The following plan is one that I believe would be very appealing to

  Monsignor Charles Pope along with Johnette Benkovic developed a systematic theory of religious persecution. Both men point out, that the persecution of a targeted faction of society begins slowly and incrementally increases stage by stage. According to this theory, American Christians should be very cognizant that they are well into the first stages of extreme religious persecution which is sponsored by the Obama administration.”

  http://beforeitsnews.com/police-state/2016/11/if-hillary-is-elected-christians-better-run-like-hell-the-six-stages-of-christian-persecution-3759.html

  —————————————————–

  “The Real Huma-gate Crime is the Muslim Brotherhood!”

  “Why do I believe Huma Abedin, who has been a Clinton intimate for some twenty years ever since she was 19, is at the heart of an illegal criminal conspiracy characterized as “bigger than Watergate”?

  Because Huma Abedin is at the center of a criminal international terror network that is behind every major Islamist terrorist group active in the world since the CIA created the Afghan Mujahideen in the end of the 1970’s as part of its Operation Cyclone. Huma Abedin, the right arm of the potential next US President is Muslim Brotherhood from her head to toes, more precisely, Muslim Sisterhood. And the degree of influence she has over Hillary Clinton, from all close observers, is said to be extraordinary.”

  “It was Hillary Clinton who was handed the lead role by Obama in 2010, to oversee the Muslim Brotherhood coups across the Islamic world. It was Clinton, whose Deputy Chief of Staff at the time was Muslim Brotherhood-linked Huma Abedin, who vehemently pushed the overthrow of Libyan leader Muammar al-Qaddafi, a dire enemy of the Brotherhood, even when Obama and his Secretary of Defense were reluctant to go to war. It was Clinton who pushed for the overthrow of Egyptian leader Hosni Mubarak and his replacement by Muslim Brotherhood leader Mohammad Morsi. It was Hillary Clinton who pushed for direct US involvement in the Syrian civil war, including the arming of Syrian rebels allied with al Qaeda, today called ISIS.”

  http://journal-neo.org/2016/11/04/the-real-huma-gate-crime-is-the-muslim-brotherhood/

  • “The real scandal of the 650,000 Hillary Clinton and Huma Abedin emails hidden on the laptop or laptops at the home of Anthony Wiener, estranged husband of Huma Abedin, is not that Hillary might have lied under oath about turning over all her emails. The real scandal is that the most damaging secrets of America’s invisible government, its parallel “deep state” acting uncontrolled since at least the time of Vice president and former CIA chief, George H.W. Bush, in the 1980’s, could come to light. If that happens, “All the King’s Horses and All the King’s Men” will face charges of treason or worse. That just might be an appropriate time to begin a clean out of the Augean Stables today known as political Washington.
   F. William Engdahl is strategic risk consultant and lecturer, he holds a degree in politics from Princeton University and is a best-selling author on oil and geopolitics, exclusively for the online magazine “New Eastern Outlook.” ”

   http://journal-neo.org/2016/11/04/the-real-huma-gate-crime-is-the-muslim-brotherhood/

 10. Kjell: jeg konstaterer at det eneste “kristne” med Trump er hans angivelige motstand mot abort, og at han ved 2-3 anledninger har vist seg sammen med noen som du ellers har beskrevet som tvilsomme kristne ledere(tros- og velstandsforkynnere). Minner litt om da den falske slangen Carl I Hagen gikk på talerstolen hos Enevald Flåten…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *