Corona-frykt stenger ned kristen-Norge -gudstjenester og konferananser avlyses

“Lovsangskonferanse, konserter og en rekke gudstjenester rammes av korona-viruset.  Onsdag ettermiddag gikk Folkehelseinstituttet (FHI) ut med et forbud mot samlinger med over 500 deltakere. For samlinger med mer enn 100 deltakere anbefales risikovurdering før gjennomføring, opplyser instituttet. Hensikten er å begrense spredning av koronaviruset.  Arrangementer som samler mange mennesker, kan gi grunnlag for stor smittespredning, både på selve arrangementet og ved bruk av offentlig transport til og fra arrangementet, understreker FHI. Avisen Dagen publiserte onsdag en nyhetssak der det ble tydelig hvordan Corona frykten nå er i ferd med å stenge ned kristen-Norge og religiøse aktiviter

Tomme kirkebenger kan bli en realitet over hele Norge ettersom Corona-frykter nå brer seg i samfunnet.

Brunstad Christian Church (BCC) avlyser alt av større arrangementer. Alle gudstjenester i Ryfylke prosti avlyses neste tre uker.
Filadelfiakirken Oslo avlyser gudstjenester søndag 15. mars
Oslo Misjonskirke Betlehem avlyser gudstjenester søndag 15. mars.
Den romersk-katolske kirken innstiller alle messer med over 100 deltagere umiddelbart. Misjonssalen Oslo har besluttet å avlyse helgens gudstjenester (lørdag 19.30 og søndag 11.00). Menigheten Salt i Bergen avlyser sine gudstjenester søndag. Karismakirken i Stavanger avlyser sin gudstjeneste søndag. Den ortodokse menigheten i Oslo, Hl. Hallvard, avlyser alt av gudstjenester og møte framover.

Se hele listen over rammede kristne arrangementer fra Dagen.no (listen oppdateres)

3 tanker om “Corona-frykt stenger ned kristen-Norge -gudstjenester og konferananser avlyses

  1. Folk er redde. Nå kommer folk til å se på Visjon Norge.
    Gud er ikke ferdig med Hanvold. Han gjør sine feil, men var lydig en gang mot Gud. Det setter Gud høyt. Hadde det vært en annen som drev den, så hadde han gitt opp for lenge siden. Det er Gud sin kanal.

  2. Den norske kirke ( Dnk ) som frafallskirke ( apostatkirke ) – med de fleste bisper og mange prester som antisemitter – kan bare stenges ned for alltid.

Det er stengt for kommentarer.