Colin Miller: Hvorfor Joel Osteen er en falsk lærer -sannheten om Joel Osteen

At den karismatiske velstands-evangelisten Joel Osteen er en falsk profet og lærer er noe vi alle har vist lenge. Den religiøse figuren som leder Lakewood Church i Houston har mer til felles med en motivasjons-trener enn en kristen forkynner av Guds Ord. Joel Osteen er en klassisk lykkeprofet og Kristus-kremmer som praktiserer en religion som har mer til felles med New Age enn bibelsk kristendom. I likhet med en rekke andre tilsvarende falske profeter proklamerer han “The Power Of I Am” evangeliet og hans kraftløse og manipulerende budskap har to hensikter. Først klø tilhørerne i øret og gi dem en “feel good” følelse i stedet for å forkynne noe som kan støte syndere til omvendelse.

Colin Miller er blant dem som er kritiske til Joel Osteens falske og ubibelske forkynnelse og gir oss flere grunner. De fleste evangeliske kristne vet og er enig i at Joel Osteen er en falsk lærer. Bare det at Joel Osteen taler sammen og deler plattform med andre falske lærere er en synd. sier Colin og viser til at Joel Osteen teser om “positiv tenkning” og hans ekstreme velstands-evangelium. Fakta er at Joel Osteen så på sidelinjen av kristendommen at man burde sky denne Kristus-kremmeren og simonitten som pesten. I videoen under gir Colin Miller som holder på med en mastergrad i teologi oss flere grunner for å styre unna den forførelse Joel Osteen representerer..

Facebook Comments

2 tanker om “Colin Miller: Hvorfor Joel Osteen er en falsk lærer -sannheten om Joel Osteen

 1. Se denne filmen:

  Is the End of Days Prophesied in the First Word of the Bible?
  https://www.youtube.com/watch?v=PtATSQx3cjI

  Den er overaskende, interessant, og lærerik.

  Se hele filmen, det mest interessante kommer på slutten, men for å få forståelse så få med deg alt. Filmen er på 1 time og 5 minutter.

  Absolutt verd å se.

  Jeg har i noen år nå lurt veldig på hva som egentlig sies i disse versene, og hva er det Gud har sakt fra begynnelsen om de siste ting (altså i dagens situasjon) Jeg har fin lest Mosebøkene for å finne svar, men kom ingen vei.

  Vel, denne filmen gir svar på det jeg ikke fant.

  Jes 46:9-10
  Tenk på det som hendte før, helt fra eldgammel tid. For jeg er Gud, og ingen annen; jeg er Gud, det er ingen som jeg. Jeg kunngjør fra først av de siste ting, forutsier det som ikke har hendt. Jeg sier: «Min plan skal bli fullført, og alt jeg vil, det gjør jeg.»

  Mvh
  RJ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *