Christopher Greene i AM TV: Vi står foran en 10-20 år lang depresjon etterfulgt av en større krig

Corona-krisen har hatt samme effekt på verdensøkonomien som et biologisk våpen. Over hele verden går samfunnet i nedstengningen og stadig flere blir smittet og syke av viruset vi først ble fortalt bare var en mild influensa. Såkalte “preppere” har lenge blitt hånet og ledd av og spottet av massene som kalt alarmeringen som hysterisk. Nå er det ikke lenger noen som ler av Christopher Greene, for det han har advart om i årevis er i ferd med å materialisere seg i Amerika og over hele den vestlige verden. Den nye verdensordning, det kontantløse samfunn og lover tillater dyptgripende inngrepen i din og min personlige frihet er i ferd med å komme. Det som skjer er av apokalyptiske dimensjoner og livet vil aldri mer bli det samme

Christopher Greene i alternativ media TV har gjennom flere år advart om at det vil komme en kollaps og at det samfunnet vi er vant med vil bryte sammen. Corona-pandemien er som et mektig biologisk våpen som er i ferd med å slå ut absolutt alt. Våre myndigheter har løyet om krisen og fortalte lenge at dette bare er en mild influensa. Imidlertid viser dødstallene og antallet på mennesker som får intensiv behandling at myndighetene verken i Europa, USA eller Norge har sagt sannheten om denne pesten. Skal vi tro Christopher Greenes siste video er det grunn til å vente ytterligere panikk og fall i aksjemarkedet i tiden som kommer. Verden vil gå inn i en langvarig depresjon med skyhøy ledighet, økende fattigdom og i løpet av noen få uker har milliarder på milliarder av dollar gått tapt. Også det norske oljefondet blør, og etterhvert vil norske forbrukere også komme til å blø ettersom prisene på det aller meste vil gjøre byks som merkes på folks økonomi. Her i Norge har folk flest et avslappet forhold til det hele. Levi Fragell fortsetter sin ordkrig mot Jan Aage Torp. Blogger Jan Kåre Christensen fortsetter å bruke tiden på å kjempe for sin ulovlige mur og fremgangsteologene fortsetter å gjøre butikk på kristennavnet med å tilby alle slags velsignelser eller beskyttelse mot Corona dersom du gir dem penger. Vi andre igjen følger situasjonen med årvåkne øyne samtidig som vi fullt og fast stoler på at Gud har en plan i det hele. Tidens tegn bebuder at Jesus kommer snart, og dette løfter stunder og lengter vi etter.

 4,607 total views,  1 views today

Facebook Comments

5 tanker om “Christopher Greene i AM TV: Vi står foran en 10-20 år lang depresjon etterfulgt av en større krig

 1. Hører at stadig flere mener det går mot slutten for “hedningenes tidsalder” og at antikrist står for døren. Og noen går visst bare å venter på å bli rykket opp når som helst.

  Selv begynner jeg i hvert fall å mistenke at noen har planlagt å skape en sammenbrudd i økonomien slik at både penger og andre papirverdier blir verdiløse. Det skal ikke så mye til med all den gjelden som finnes rundt om kring. Og da blir det jo enkelt å etablere et nytt globalt finanssystem. Antagelig den eneste måten dette er mulig.

  I Matt 24 beskrives det en fryktelig trengsel. Og i 24, 27 står det:

  Så snart denne trengselstiden er over, skal solen bli formørket og månen miste sitt lys. Stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelrommets krefter skal rokkes. Da skal Menneskesønnens tegn vise seg på himmelen, og alle folk på jorden skala bryte ut i klagerop, og de skal se Menneskesønnen komme på himmelens skyer med stor makt og herlighet. Når basunen lyder, skal han sende ut sine engler, og de skal samle hans utvalgte fra de fire verdenshjørner, fra himmelens ene ende til den andre.

  Hvordan skal dette forstås? Handler det om opprykkelsen? Og i tilfelle, skal stjernene falle ned fra himmelen før dette skal skje?

  I 25, 31 står det også at Menneskesønnen kommer i sin herlighet, og alle englene med ham. Er dette den samme hendelsen? Eller skal Jesus komme flere ganger?

  • Jeg kan ikke finne noe i Bibelen som sier at Jesus kommer 2 ganger. Det vi opplever nå, tror jeg er begynnelsen på fødselsveene. Vi må forstå tiden vi lever i – dagen og timen for Jesu komme vet vi ikke. Men at verden blir den samme som før, har jeg ingen tro på. Tenker på folk i rike Vesten som er vandt til å vasse i penger. Mange sitter med store lån, som de har basert å nedbetale med 2 høye inntekter. Jeg har sagt det lenge at det kan snu i Norge før vi får sukk for oss. Det har det jammen nå gjort. Men vi må som Jesus sier løfte blikket når vi ser dette skje fordi forløsningen er nær. Men først tøffe tider også for kristne, tror jeg.

 2. Jorunn Holtan : Kloke ord !
  Det blir nok vansker for dem som har lån langt over pipa. Min datter som bor på Østlandet ; forteller om en ny trend : Man kjøper en mindre leilighet i byen og får bygget en svær mange-millioner kroners hytte på fjellet og suser av gårde i Tesla til en million – til og fra hytta.

 3. Tragisk underholdning fra Søkelys. Det er tydelig at Andersen leter med lys og lykt etter overdrivelser angående dagens corona-.situasjon. Det minner meg litt om Lebensbymannen i nord.norge som skremte opp innbyggerne. Nå blir Andersen fra Sion Fevik stilt litt i samme klasse.
  Det skal bli hyggelig å lese det som skrevet står om noen måneder/år. At det går an og bomme slik på målet, blir nok fasiten. Men da er nok videoene med tilbehør slettet!
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *