Christensen skriver støtteinnlegg til seg selv i andres navn-men nekter i ettertid -har tidligere opptredt som Pernille og Bjørn Olav Hansen

Blogger-figuren Jan Kåre Christensen har lang erfaring med å skrive støttekommentarer til seg selv under andre navn. Etterpå lyver ham og nekter. Mannen som også gav seg ut for å være Bjørn Olav Hansen har blant annet skrevet under navnet Pernille

Med rett til å hetse og lyve.  Hvor mange støttespillere Christensen har her i Norge er noe vi bare kan gjette oss til. Imidlertid må Christensen ønsket at det var flere siden han av og til bruker å skrive støttekommentarer til seg selv her på Søkelys. Selv om det forsåvidt ikke er den helt store skandalen, er det heller det faktum at Christensen benekter det som får folk til å reagere. Det å fremsi en liten hvit løgn, behøver heller ikke bety at verden går under, men uten tvil, så svekker det troverdigheten til bloggeren som omtaler seg selv som bibellærer og evangelist. Christensen har lang erfaring med å skrive støttekommentarer til seg selv i andres navn. Han har tidligere gitt seg ut for å være Bjørn Olav Hansen og for noen uker siden skrev han kommentarer med støtte til seg selv under navnet “Pernille” 

Blogger Jan Kåre Christensen har en lang fartstid med å utgi seg for å være andre. Som dette klippet viser har Christensen utgitt seg for å være Bjørn Olav Hansen -som tilsynelatende tilstår at han har skrevet under navnet Roberto for å sverte Christensen. (Trykk på fotoet for forstørring)

Evangelist og bibellærer later som om han i “Johan Sebastian” En rekke kommentarer fra Christensen kommer fra en IP adresse tilsluttet GET internett Oslo. Det samme gjelder også kommentaren fra Johan Sebastian. Selvfølgelig kan det godt være at Christensen hadde en gjest i huset som skrev innlegget som “Johan Sebastian” fra Christensens PC, hvorpå Christensen selv skriver et innlegg. Selvfølgelig er det mulig, men troverdig?? Trykk på skjermfotoet for bedre å kunne se at Christensen skriver innlegg med støtte til seg selv i andres navn

Pernille har jeg ikke skrevet som, men min kone tror jeg skrev 2 meldinger og som Sebastian har jeg ikke skrevet. Vi må da få lov også å skrive som fax navn, som andre gjør støtt! Jan Kåre Christensen i epost til Søkelys

I mine øyne nei. Dog skal Christensen ha den, at han får oss alle til å måpe…Christensen selv skriver i en epost at Get har en halv million kunder men er ikke i stand til å avvise det faktum at han selv og John Sebastian skriver fra de samme IP adresser. I realiteten ser vi som skjermfotoene under viser, så har Christensen skrevet kommentarer fra begge IP adresser som ble brukt av “Johan Sebastian”. Hvorvidt dette er en reell person vites ikke. Christensen selv hevder at det er det. Neste spørsmål blir da å spørre om også Pernille som skriver støttekommentarer til Christensen fra Christensens egen IP også er en reell person, eller er Pernille Christensens hemmelige ….. eller kanskje kone nummer to?
Facebook Comments

326 tanker om “Christensen skriver støtteinnlegg til seg selv i andres navn-men nekter i ettertid -har tidligere opptredt som Pernille og Bjørn Olav Hansen

 1. Nå beskylder Jan Kåre Christensen dommer Øystein Hermanse for å være en løgner. Satan har et FAST tak i JCK.

  • At han omtaler seg selv i tredje person i overskriften er typisk tegn på en taper som vil gjøre seg større enn det han selv er.

  • Jan Kåre.
   Idag gikk det et lys opp for meg hvorfor du ikke liker Torp.
   Du skriver selv at Torp hadde sendt et skriv til 30 menigheter og advart mot deg. Selv fikk du ikke tale i Torp sin menighet. Og da ble du vel svartelistet i de 30 andre menighetene også.

   Jeg synes ikke dette var noe kristent gjort av Torp, men det er vel din teologi de ikke kan godta.
   De må ha forkynnere med riktig lære.
   At du er imot kristne pastorer og forkynnenere som er gjengiftet skjønner jeg veldig godt. Jeg er helt enig med deg i det.
   Så ble Torp skilt og giftet seg opp igjen og da det var striden i full gang – mot Torp.
   Dette er nok bakgrunnen for alt du skriver om han i din blogg og her på Søkelys.

  • Det eneste han klarte å avsløre i artikkel 2103, er den konklusjonen han kom med i artikkel 2102. At han er en HEKS.

  • Og med dette avslutter vi ordskiftet omkring blogger Christensen.
   Vi kan konkludere med at Christensen og hans meningsmotstandere ikke blir enige.

 2. Eneste jeg gir Søkelys litt rett er angående gjengifte.
  Når en ikke har skjønt at min kamp imo gjengifte er nesten utelukkende bestående av å påpeke hva forkynnere, Pastorer og andre med ansvar i menigheten.

  Jeg har alltid tenkt, klarer ikke Hyrdene i menigheten å følge Guds ord, så klarer i sauene det heller.

  Jeg står opp imot oppadgiftede kristne.
  Men fokuset er og har vært på forkynnere, Prester og andre med tillit i menigheten!

  • Kjære Jan Kåre.
   Jeg støttet deg langt på vei og skrev det her på Søkelys.
   Jeg ble selvfølgelig angrepet for det, men såpass måtte jeg regne med fordi du har mange synspunkter og har skrevet mye som mange har reagert på.
   Jeg valgte selv å dempe min støtte til deg fordi du gikk for langt. Du anmeldte jo Søkelys selv om du mener at det å anmelde noen er galt for en troende.
   Når det skjedde, mistet jeg tilliten til deg.
   Du sier en ting og gjør noe annet.
   Søkelys er veldig tydelig på at de er motstander av gjengifte, mens din teologi virker høyst inkonsekvent og formet av dine egne tanker.
   Tilslutt: Måtte alle begynne å diskutere med hverandre uten skjellsord. Det gjelder både deg Jan Kåre og de andre.
   Slutt å bruke stygge ord om hverandre.

  • Takk for støtten Ellen Irene Bøe, men saken er slik at de som skriver her på Søkelys kan ikke noe annet enn å komme med stygge ord til meg.

   For jeg har politianmeld diverse, er for å se om politiet ville reagerer.
   Som en motanmeldelse, noe de ikke har gjort.

   For politiet og domstolene i Norge så har alle lov å skrive alt de vil om meg og familie, men skriver jeg noe, så er det kriminelt.

   Derfor må du skjønne Ellen Irene Bøe at det jeg går igjennom er kristendomsforfølgelse!

  • Helt utrolig: Jan Kåre leser ting på en helt annen måte enn det som står skrevet.
   Han takker Ellen Bøe for støtten. Jeg klarer ikke se så mye støtte i den kommentaren, snarere en irettesettelse og formaning, og en forklaring på hvorfor hun ikke støtter ham lenger.

  • Takk til Ellen Irene Bøe for et meget godt innlegg. Et innlegg det tok mot til å skrive. Du har min respekt.

   Jeg ser at Jan Kåre i dag skriver at han har politianmeldt folk. Det skrev han 07:04.
   Klokken 22:31, kvelden i forveien, skrev han at han har aldri politianmeldt folk.
   Så får alle gjøre seg opp sin egen mening om Jan Kåre.

  • Jeg har aldri politianmeldt noen, men i saken i og rundt Torp har jeg gjort det som en «motanmeldelse» kun for å se reaksjonen hos politiet.
   Kunne aldri ha tenkt meg å anmelde noen, saken er Herrens!
   Men jeg har anmeldt Torp for falske anklager imot meg og for dokumentforfalskning.
   Samt Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut for deres skriverier imot meg og min familie, som overgår alt hva jeg har skrevet tusen ganger, men politiet lar meg og min familie være fritt vilt!

  • Vist har du politianmeldt flere. Her bløffer du, og taler ikke sant. Du anmeldte endog Søkelys.

  • http://blog.janchristensen.net/2017/10/nr-2095-nettstedet-skelys-og-redaktr.html
   Nr. 2095:

   Nettstedet Søkelys og redaktør Kjell Sverre Andersen fremstår som «skittent» da de på den ene siden oppfordrer Jan Aage Torp til å politianmelde meg enda en gang, samt de lyver på meg!

   Kjell Sverre Andersen skjønner ikke poenget med det jeg skriver åpenbart!

   Hvis noen rykker ut til forsvar for meg og den Himmelske blogg, så blir de forfulgt på det nedrige nettstedet Søkelys!

   Se f.eks. denne kommentaren at jeg er en bruker av det skjulte nettet. Her burde mannen fått fengselsstraff for å skrive noe slikt som er virkelig kriminelt. Og Søkelys for å ha dette liggende ute på nettet over dager og for alltid som viser at redaktøren her elsker slike nedverdigende kommentarer!

  • “har aldri anmeldt noen”; meg, Torodd, Kjell, Torp, Bjørn S ++++, samt noen av oss flere ganger
   Du er en løgner Jan Kåre!

  • Motanmelde og anmelde er da vitterlig det samme.

   Når det gjelder din familie bruker du den som en tryllekunstner bruker en kanin i en hatt. Du trekker opp din familie fra hatten når du kan bruke den mot andre. Men ellers har du din familie oppbevart i en svart hatt mens du gjør alt annet.

   En familie er noe man har hele tiden. Ikke bare når man skal gjøre noen tryllekunstner med et hvitt lommetørkle.

  • Jan Kåre, du har sammenlignet deg med Paulus, Hans Nielsen Hauge og mange andre storheter. Du har sågar sagt at du “dypest sett” er bedre enn Jesus(da du devaluerte ham i forrige uke).
   Men, nå har du endelig erkjent “sannhetten”, i dagens sak på helvetesbloggen din: Du erkjenner at du er en heks! Og da er punktum satt fra min side når det gjelder Jan Kåre Christensen; en løgner, bedrager, nettroll, mobber, pornoavhengig, straffedømt, sosiopat og en heks!
   Takk for meg!
   Jeg ønsker ikke å befatte meg med ørkesløse debatter mot mennesker som er så langt på viddene, som er en ondsinnet person, fylt av satan. Derfor trekker jeg meg helt ut av videre engasjement på søkelys, i enhver diskusjon om ethvert tema!

   Det er nok av sjeler å vinne for Jesus. Jan Kåre er en tapt sak i så henseende. Ønsker dere alle andre Guds rike velsignelse!

 3. Ser at dere mener at Søkelys skal slutte å skrive om meg og den Himmelske blogg!
  Jeg ser at dere også beskylder meg for å søke innpass i menigheter, spesielt her på Østlandet!

  Faktum er at jeg aldri har søkt innpass i en eneste menighet, om jeg også har fått tillitt i flere.
  Søkelys var det som valgte å skrive om meg, ikke omvendt.

  For siste gang, min Svenske broder og andre er jeg sjeleglad for ikke gjorde det samme som R I og Eva Nilsson som sto frem med fullt navn og forsvarte meg!

  Det er aldri blitt skrevet fra min PC av meg som Sebastian eller Pernille. Når Sebastian skriver fra sin egen PC med egen IP adresse og jeg sitter hjemme i min egen stue ar jeg som en «ånd» ute i Oslo p skriver. Hele «klanen» på Søkelys er åpenbart sinnsforvirret og fylle av hat imot meg og den Himmelske blogg. Det er det som forener dere, har imot meg og den Himmelske blogg, omvend dere mens dere enda kan!

  Slike innlegg velger Kjell Andersen å publisere: https://www.sokelys.com/?p=11485

  • Din omgang med sannheten er mildt sagt flyktig, Jan Kåre. Det er et faktum at du har søkt innpass i ymse menigheter uten hell. Blant annet ble du avvist av Pastor Torp, da du intenst maste om å få tale i hans forsamling!
   Dette, samt det faktum at Torp har ALT det du ikke har; menighet, en viktig internasjonal kristen tjeneste, god økonomi, har en nydelig ung hustru og er godt like og respektert, er det som gjør at du hater ham så intenst, at du har kjørt en 4-5 år lang mobbekampanje mot ham!
   Du er besatt av Pastor Torp, hat, misunnelse, sinne og bitterhet mot denne Guds mann er det som driver deg, og som preger alt du foretar deg i tanker og handling.
   SØK HJELP før du blir oppspist innvendig.

   Du er forøvrig selvmotsigende i din argumentasjon: “Faktum er at jeg aldri har søkt innpass i en eneste menighet, om jeg også har fått tillitt i flere.
   Hvordan er det mulig å få tillit i flere menighet, UTEN å ha søkt innpass i disse? BUSTED:-)

   Det er blitt avslørt at du har skrevet som Johan Sebastian, Pernille(selv om du påstår at det er din eks-kone som har skrevet det) og Bjørn Olav Hansen. Og sikkert 20 andre “fax navn”!

   Dessuten er det i det siste, blitt enda tydeligere at du er omtrent like lite kristen som en adventist eller et jehovas vitne. Du fornekter den sanne Kristus Jesus og treenigheten. Du har også noen mildt sagt ubibelske betraktninger om bønn!

   Du er teologisk, sosialt, menneskelig, ja kort sagt hele deg Jan Kåre, er helt på bærtur!

  • Jeg oppgir ikke mitt etternavn til folk som er straffedømt for terror og sjikane av andre mennesker. Spesielt når den straffedømte har fortsatt med sin terror.

   Det sier seg selv, Jan Kåre.

  • Jeg har aldri sjikanert et menneske i hele mitt liv, alt dette tullet Knut er fabrikkert!
   Men jeg og min familie er blitt sjikanert, mobbet og hetset!
   Men jeg hadde aldri anmeldt dette heller. Dette med anmeldelse og alt dritt, er kun det ikke troende som holder på med.
   Skriften sier at vi troende ikke skal anmelde hverandre, at T gjorde dette var fordi han hater meg og min forkynnelse imot oppadgiftede forkynnere!
   Han er jo mann en av de!

  • Her lyver du så det renner av deg. Minst tre ganger.
   Og hvis du ikke har noe annet enn løgner å fare med, har du ingenting å fare med i en kristen sammenheng. Søkelys er din eneste kontakt med norsk kristenliv. Og med den kontakten har du fullstendig dummet deg ut.

   Denne debatten og dine løgner har virkelig vært en som har åpnet øynene. Og det til bedrageriet ditt.

  • Det innlegget har da ligget ute lenge.
   Dette med Finn Arne er noe du selv har sagt.
   Jeg syntes det var fornøyelig-

  • Kjell du velger om du vil skrive om meg eller ikke. Jeg har aldri ppvurket deg til hverken det ene eller andre.
   Det Torp prater om var et rundskriv til ca. 30 menigheter.
   Ansgar, ta deg litt nattmat.
   Ei brødskive med ost og syltetøy. Og en kopp te pleier å hjelpe når magen vil ha sitt ?

  • Du har jo tidligere skrevet at Pernille er din tidligere hustru?! Nå må du bestemme deg; er Pernille din tidligere hustru eller ditt pseudonym? Eller er hun en elskerinne?

  • Så det er kriminelt å påpeke det fakta at Jan Kåre Christensen snakker usant og farer med tull………… Og det kommer fra “mannen” som hevdet ovenfor Dagen, løy til Dagen å sa at “han” var redd for ytringsfrihetens vilkår i Norge.

   Jaja……

  • Nå er du jo ettertrykkelig avslørt her. Vi har gjennom alt kunne påvise at du er for gjengifte, så det argumentet ditt faller bort.
   Det er nok andre motiv som har fått deg til å skrive mot T og andre pastorer.
   Gjengifte er ikke en del av sakskomplekset Jan Kåre.

  • Den eneste formen for sosiale kontakten du har med andre enn din familie og din arbeidsgiver er debatt trådene i Søkelys.
   Alle andre medlemmer av menneskeheten nekter å ha noen som helst form for kontakt med deg, Jan Kåre. De vet hvem du er og de kjenner ditt rykte.

   Så hvis Søkelys nekter å skrive om deg, blir du fullstendig isolert og ensom. Og det vil du hate. Men det beste ville være om Søkelys helt nektet å skrive om deg samt nektet å gi deg plass til å gjøre deg selv til latter og spott. Du har uansett brutt alt som er av almenne forumregler og anstendig folkeskikk.

   Men å be Søkelys stenge for mer omtale av deg ville for deg være som en gris som gledet seg til jul. Du vet aldri hva en stekeovn vil gjøre med deg. Den er varm, men ikke din type varme.

  • Dummeste jeg har hørt at jeg har for «lite» sosial kontakt, dette kan du ikke vite en eneste ting om!
   Samt, «Knut» stå frem med fullt navn, så skal jeg ta deg seriøst!
   Tar ingen med fax navn seriøst.
   Du sitter bak en datamaskin og spyr ut dine eder, galle og mørkets gjerninger!

  • Torp er kriminell, Søkelys er kriminell. Er det slik at alle du ikke liker er kriminelle Jan Kåre?

  • Jan Kåre Christensen:
   Du skriver “«Knut» stå frem med fullt navn, så skal jeg ta deg seriøst! Tar ingen med fax navn seriøst.”

   Da du skrev støtte erklæringer til deg selv under navnene Johan Sebastian og Pernille, hvorfor mente du at vi skulle ta “de” seriøst når de ikke skrev under sine fulle navn ?

   Så disse “støtte erklæringene” skulle vi ikke ta seriøst, mener du ? De var molbohistorier, ikke sant ?

   Din dobbeltmoral og mangel på tenking gjør at du er en latterlig “mann”, Jan Kåre.

  • Den eneste kriminelle her er deg, Jan Kåre. Du er en STRAFFEDØMT kriminell. Og du fortsetter din straffbare virksomhet, hver dag.
   I tillegg bryter du hver eneste dag 4 av budene. Bevisst: OND SYND!

   Du er en patetisk og ynkelig narsissistisk asperger. DET er FAKTUM!!!

  • Kanskje fordi du ikke har noen slike Jan Kåre, eller fordi de er feige og ute av stand til å forsvare sin støtte til deg.

  • Jeg kan ikke se at Jan Kåre har noen som helst form for støttespillere. Han er alene om sine syn og sin dårskap.

  • Jeg snakket med min Svenske broder, han er forfælet over Søkelys.
   Det var riktig, han skrev i går på Søkelys noe han takket meg for at jeg sa han aldri må stå frem med fullt og riktig navn.
   Braut, du er en dott!

  • Svensk broder? Merkelig at du og din svenske broder bruker å dele IP adresse.
   Nå vet vi at du av “taktiske grunner” skrev under navnet Bjørn Olav Hansen, du har skrevet som Pernille tidligere og Sebastian nå.
   Den svenske broderen lever nok i tankene dine Jan Kåre.
   Liksom en liksomvenn enkelte barn sier de har.
   Null troverdighet.

  • Fakta: Det er bevist hinsides enhver tvil at du lyver. Fakta: Det er bevist at du har skrevet som Johan Sebastian og Pernille.

  • Jepp……… bevisene finner du over og i resten av denne tråden fra Søkelys. Alle her, utenom deg selv, ser at du har skrevet støtteinnlegg til deg selv som Pernille og Johan Sebastian.

   Men du er i en særklasse.

  • Dine “fakta” er det vi andre kaller for LØGN! Du utviser nok en gang en grusom blanding av asperger/narsissisme, i denne saken om Johan Sebastian!
   Problemet ditt Jan Kåre, er at mens de fleste narsissister er intelligente, så er du mindre smart og enfoldig. Derfor går du i fella gang etter gang. Og også denne gangen er du tatt med buksa nede:-)))(og siden du har asperger må jeg antakelig presisere; NEI, jeg påstår ikke at du har hatt buksene nede).

  • Enten kverulerer du eller så har du færre kunnskaper enn en 10 åring, Jan Kåre. Eller du er beviselig like dum som min lunsj.

   Det du etterspør er bildene over. Se på bildene og se på tallene. Les, se og innse at du lyver. Noe alle vi andre har gjort.

 4. Nå får jeg høre at jeg har demoner.
  Da denne meldingen ble sendt fra min Svenske broder, hvis det var han?
  Så var det definitivt ikke fra min PC.
  At dere lager dette til en konspirasjonsteori er bare helt helt hinsides!

  Jeg er et nettroll, men skriver med åpen profil. Noe jeg alltid har gjort!
  Men slik er det, når onde mennesker forfølger gode mennesker, da skal en glede seg!

  1 Pet. 4. 12 I elskede! undre eder ikke over den ild som kommer over eder til prøvelse, som om det hendte eder noget underlig; 13 men i samme mon som I har del i Kristi lidelser, skal I glede eder, forat I også i hans herlighets åpenbarelse kan glede eder med jubel. 14 Om I hånes for Kristi navns skyld, er I salige, fordi herlighetens og Guds Ånd hviler over eder. 15 For ingen av eder må lide som morder eller tyv eller ugjerningsmann eller som en som blander sig i andres saker; 16 men lider han som kristen, da skal han ikke skamme seg, men prise Gud for dette navn.

  Jeg får beskyldninger for å skrive, og når jeg ikke skriver. Så blir jeg beskyldt for det også!
  Ja, ja, kristendomshatere og kristendomsforfølgelses er slik, og det skrives at jeg har den onde Nabals Ånd. Guds dom åpenbart venter bare på slike onde mennesker som skriver slikt!

 5. Nå får jeg høre at jeg har demoner.
  Da denne meldingen ble sendt fra min Svenske broder, hvis det var han?
  Så var det definitivt ikke fra min PC.
  At dere lagger dette til en konspirasjonsteori er bare helt helt hinsides!

  Jeg er et nettroll, men skriver med åpen profil. Noe jeg alltid har gjort!
  Men slik er det, når onde mennesker forfølger gode mennesker, da skal en glede seg!

  1 Pet. 4. 12 I elskede! undre eder ikke over den ild som kommer over eder til prøvelse, som om det hendte eder noget underlig; 13 men i samme mon som I har del i Kristi lidelser, skal I glede eder, forat I også i hans herlighets åpenbarelse kan glede eder med jubel. 14 Om I hånes for Kristi navns skyld, er I salige, fordi herlighetens og Guds Ånd hviler over eder. 15 For ingen av eder må lide som morder eller tyv eller ugjerningsmann eller som en som blander sig i andres saker; 16 men lider han som kristen, da skal han ikke skamme seg, men prise Gud for dette navn.

  Jeg får beskyldninger for å skrive, og når jeg ikke skriver. Så blir jeg beskyldt for det også!
  Ja, ja, kristendomshatere og kristendomsforfølgelses er slik, og det skrives at jeg har den onde Nabals Ånd. Guds dom åpenbart venter bare på slike onde mennesker som skriver slikt!

  • Gi deg nå, Jan Kåre.
   Du har brukt hele denne debatten til å latterliggjøre deg selv med dine komiske løgner om at du ikke har skrevet støtteinnleg under navnene Johan Sebastian, Pernille og andre.

   Kristendomsforfølgelse ? Det er det du gjorde da du politianmeldte Søkelys fordi de skrev om et par som lever i hor. Fordi du er for gjengifte, politianmeldte du Søkelys fordi de fremhevet Guds ord om gjengifte. Det er kristendomsforfølgelse.

   Og hadde du vært en kristen hadde du bedt alle her om unnskyldning for at du skriver støtteinnlegg under navn som f.eks Johan Sebastian og Pernille. Noe det er bevist hinsides enhver tvil at du gjør.

  • Jeg vil vel heller si at denne saken har gjort deg veldig bitter Jan Kåre. Så bitter at du ikke skjelner helt mellom rett og galt, mellom dårskap og klokskap.

 6. Angående Johan Sebastian: Hvilken svenske er det som er i Oslo, hjemme hos Christensen forrige helg, for så å være tilbake i Oslo igjen denne helgen? Og som samtidig har med seg både norske og svenske mobiler og pcer?

  Denne historien til Christensen om hans fantasifigur, alle de tåpelige løgnene og “forklaringene”, gjør historien så tåpelig, latterlig og flau, at det vil være et hån mot alle som bor på Mols, å kalle den for en molbohistorie.

  • … og som i tillegg bare bruker ord og fraser som KUN Jan Kåre bruker. Fraser som ikke er svenske og heller ikke norske.

 7. DEN ONDE ÅND LEVER OGSÅ I DAG
  Har tenkt lenge på dette, for når man skuer det religiøse Norge anno 2017 så ser vi mange ting veldig tydelig.
  Den onde Nabals Ånd lever videre i dag i Jan Kåre Christensen ! Han er en rebell som ikke er verd å høre og lyte til. Bilde av en blikkboks, det er akkurat det jeg opplever i hans hjerte er, det er tomt. Hode er fullt av kunnskap og teori om hvordan det kristne livet skal være – likevel – men å kjenne Gud, Det er han fremmed for.
  1 Kor 15:34 Våkn op for alvor og synd ikke! for somme har ikke kjennskap til Gud; til skam for eder sier jeg det.

  Når jeg ser hvordan Christensen lyver og setter ut falske rykter om andre, manipulerer, stjeler, forfalsket og forfusker, så kommer jeg i hu at det er slikt hans demoner tvinger ham til å gjøre.
  Det er to ting Christensen bør gjøre. Be om hjelp til å bli satt fri fra de demonene som har inntatt ham.
  Det første vi ser manifestere seg i Christensen er demonen som får mennesker til å lyve. Denne demonen har styrt Christensen lenge, derfor får han ikke dårlig samvittighet når han lyver.
  Bitterhetsdemonen, denne inviteres inn når man ikke lenger er i stand til å leve i forsoningen. Christensen er ute av stand til å tilgi, og har derfor blitt inntatt av bitterhetsdemoner.
  Disse er vanskelige å drive ut siden de har bodd i ham lenge.
  Som Jesus sa: Disse må drives ut med bønn og faste!
  Den siste ånden vi ser i Christensen er en såkalt skvalderdemon.
  Denne demonen liker å spre sladder om andre, og Christensen har holdt på i årevis.
  Denne demonen sitter og dypt i deg Jan Kåre.
  Det er sikkert flere demoner i deg Jan Kåre. Disse har Gud vist meg at du har.

  Søk hjelp!!

 8. Jan Kåre; jeg tror du ble født i går?
  Vi vet alle sammen, at du har vært på et sted det er trådløst wifi, og skrevet kommentaren med ditt “fax navn” Johan Sebastian.
  At kommentaren ikke er skrevet fra din private IP-adresse beviser IKKE at det ikke er du som har skrevet den.
  Molboen fornekter seg ikke:-)))

  • Christensen er ikke snau. Han har også løyet om Bjørn Olav Hansen, både på egen blogg og her.
   Det er rystende hvor mye ondskap Christensen egentlig har begått.
   Dersom han får prøvd sin sak i Strasbourgh bør alle hans løgner komme frem.

 9. Jan Kåre;

  Jeg vet at han har både Norsk og Svensk PC og telefoner da han er veldig Interessert i dette,
  ………………………………………………………….

  Dette var interresant… Har han norske og svenske telefoner også?

 10. Jan Kåre skrev;

  Jeg har ikke skrevet denne kommentaren, og min Svenske broder har ikke vært her på 1 uke.
  Da har han garantert ikke samme IP adresse som meg, men han har både en Norsk og en Svensk PC og mobil har han også vet jeg forskjellige!
  ……………………………………………………………………………………………..

  Du har god fantasi, Jan Kåre, og denne var morsom…haha

  Man trenger ikke å ha flere PC er og mobiler for å kunne skrive på flere språk….Jeg har heller aldri hørt om en menighetsforstander som har greie på hvor mange datamaskiner o.s.v hvert medlem i menigheten har… Jeg skriver også forskjellige språk og alle fra samme maskin…

  • Christensen- Bjørn Olav Hansen skriver i en tekstmelding til meg at han aldri har skrevet kommentarer under pseudonymet Roberto.
   Her tar du grundig feil og du lyver faktisk på Bjørn Olav i din falske kommentar hvor du på Bjørn Olav vegne ba om unnskyldming.
   Bjørn Olav Hansen benekter at han har skrevet slik du tror,
   Jeg tror du ser spøkelser på høylys dag og lever i en villfarelse.

  • Sebastians kommentarer er skrevet fra en IP i Oslo.
   Jeg kan ikke si noe om hvem som eier den IP adressen.

   Kvantel As Search Kvantel As
   State (Code)
   Oslo (12) Oslo

   Jeg kan bekrefte at det ikke er IP adresser assosiert med de Christensen bruker, men kan selvfølgelig være fra en lånt lokalasjon, internett kafe, internett linjen til Narvessen eller andre som tilbyr gratis internett.

  • Jan Kåre.
   Jeg kan hverken fatte eller begripe at du bruker så mye tid på dette. Det er bevist hinsides enhver tvil at det er du som står bak navnet Johan Sebastian, Pernille og andre navn.
   Så bare gi deg. Du er en taper. Og du begynner å oppføre deg som en Molbo historie.

  • Dette var siste melding fra meg, ønsker ikke å stå frem med fullt navn.
   Bare si at jeg støtter Christensen helt, og dere er fiender av Gud og sannheten!

  • Jada, jada Jan Kåre Christensen.
   Vi allerede vet at du er en ynkelig patetisk mann som skriver støtteinnlegg til seg selv under navnet Johan Sebastian, Pernille og utallige andre navn.
   Du behøver ikke å gjenta dette. Vi har fått det med oss.

  • Vi vet nå at det er du, Jan Kåre, som skriver og at denne Johan Sebastian bare er en du har diktet opp. Bevisene er så klare at du ikke lenger trenger å lyve.

  • Det er kun en “mann” som bruker frasen “lyver dere på” og det er Jan Kåre Christensen. Se hans septikkblogg for bevis. Ingen svensker ville ha brukt den frasen. Og garantert ingen av de 3 stykkene av Johan Sebastian som finnes i Sverige.

   Jan Kåre Christensen er virkelig patetisk nå. Latterlig patetisk. Men han klarer å få oss til å virkelig le godt. Det er ingenting på TV i kveld som er så morsomt som Jan Kåre Christensen.

  • Har du glemt at fantasistøttespilleren din,Johan Sebastian er svensk og skriver med svenske bokstaver?

  • Slutt med tullet ditt Jan Kåre. Nå er det slutt på de svenske bokstavene også som du påstod din broder hadde på sin PC.Merkelig, merkelig…… Nå får du gi deg. Dette blir bare dumt.

  • Jeg har ikke skrevet denne kommentaren, og min Svenske broder har ikke vært her på 1 uke.
   Da har han garantert ikke samme IP adresse som meg, men han har både en Norsk og en Svensk PC og mobil har han også vet jeg forskjellige!
   At dere kaster dere over ham, beskylder meg for å skrive er bare noe rabiate og onde mennesker gjør som dere åpenbart er!

  • Bertine Øvrebø har både hjerte og ører på rett plass. Jeg er så enig med henne. Han er min favoritt komponist.

 11. Ser dere nå begynner som alltid de falske kristne gjør å dra «nådeversene» ut av sin sammenheng.
  Slik vi sår, skal vi høste. For hver utnytting ord vi avsier, skal vi gjøre regnskap for, er ikke dette også hva det nye testamentet sier?

  Jeg siterte noen vers i fra Salmene som passer perfekt på dere, ikke minst de som skriver kommentarer på Søkelys!

  Jo, jeg tror nok dere står foran en dom, mer enn noe annet etter faktisk gjennom flere år å ha holdt på som dere har gjort!

  Fra mine bibelkommentarer Hebreerbrevet 10. 27 Forferdelig er det vi da har i vente: dommen og Guds brennende ild som skal fortære dem som står ham imot.

  Guds ord står fast og det forandrer seg ikke, og dommen hører Herren til.

  Josva 1. 18 Hver den som setter seg opp mot deg og er ulydig mot dine bud, hva du så befaler ham, han skal dø. Vær bare modig og sterk!»

  28 Når noen forkaster Moseloven, møter han ingen barmhjertighet, men må dø på to eller tre vitners ord.

  Moseloven var rettferdig og den var god. Den viser oss også hvordan Gud ser på synd, urettferdighet og hovmodighet. Han dømmer det på samme måte som dets opphav Satan.

  29 Hvor mye strengere straff synes dere ikke den fortjener som har trådt Guds Sønn under fot, vanhelliget paktsblodet som han selv er blitt helliget ved, og spottet nådens Ånd?

  Dette her er et underlig ord for dagens kristne. Men Gud hater synd like mye i GT som i NT. Når noen vender seg bort i fra Kristus håner en nådens Ånd. Har en først lært Kristus å kjenne så leser vi i Jakob. 4. 5 Eller tror dere det er tomme ord når Skriften sier: Med hellig iver krever Gud den ånd han har latt bo i oss.

  Hvem synder mot den Hellige Ånd og håner nådens Ånd?

  De som vender seg bort i fra Kristus etter å ha lært ham å kjenne!

  Hvem kan få tilgivelse etter å ha hånet nådens Ånd og syndet mot den Hellige Ånd?

  Hvem kan få tilgivelse etter å ha drevet hor, hatt et ondt øye, baktalt, løyet og med mer?

  Alle som vender seg til Kristus før en går ut av tiden vil motta 100 % renselse og tilgivelse. Det avgjørende er om en omvender seg til Kristus og blir satt i forbindelse med ham. Kristus tilgir all synd bare en vender seg til ham!

  30 Vi kjenner jo ham som har sagt: «Straffen hører meg til, jeg skal gjengjelde.» Og videre: «Herren skal dømme sitt folk.»

  Men når vi nå har gått inn i dybdene i Hebreerbrevet er det mange viktige lærdommer å ta med seg. Disse her var mennesker som en gang kjente Jesus og trodde på den frie nåden i Kristus. Men vendte tilbake til Jødedommen eller deler av loven. De var med det like langt borte fra Gud som tyver, drapsmenn, horkarler, baktalere og andre som levde i synd.

  31 Det er forferdelig å falle i den levende Guds hender!

  Hvem er dette sakt til? Det er forferdelig å falle i den levende Guds hender!

  Det er sagt til mennesker som vendte seg bort i fra Kristus etter først å ha lært ham å kjenne. Og det var ikke såkalt store synder de gjorde, men de holdt loven eller deler av loven. Vi har også slike åndelige retninger som dette i Norge som Adventister, enkelte Lutheraner og andre som vil holde loven eller deler av loven. Hvordan ser Gud på disse? Med avsky og han vil ikke vedkjenne seg dem. Da hvis en vil holde loven eller deler av loven som en troende.

  Gal. 5. 4 Dere som vil bli rettferdige for Gud ved loven, er skilt fra Kristus, dere er falt ut av nåden.

  http://janchristensen.net/bibelkommentar-hoved.php?side=bibelkommentarer-Brevet-til-Hebreberne

  • Bibelen er ikke en godtepose der man kan velge og vrake blandt godbitene, Jan Kåre.

   Det er mange bibelvers du velger å se helt bort fra. Mange fundamentale bibelvers.
   La oss ta din aksept av gjengifte. Her ser du helt bort fra bibelversene Matt 19,6, Matt 19,7, Matt 19,9, Rom 7,2-3, 1. Kor 7,10-11 og Jesus egne ord i Luk 16,18.
   Du velsigner dine venner som lever i hor og synd.
   De ti bud har du også avvist.

   Det mer enn bare virker som om du bare godtar de delene av Bibelen som passer dine egne behov for penger og behov for å terrorisere, sjikanere og mobbe andre. Dine behov for å velsigne de av dine venner som lever i hor.

   Det er derfor jeg ikke kan se at du er en kristen mann.

  • Du mener altså at Gud ser med avsky på de som vil overholde loven, Jan Kåre?
   Hvordan i alle dager kan du mene i fullt alvor at Gud ikke vil vedkjenne seg de som prøver å leve etter loven?
   Matteus 19, 16-20.
   Enda en gang viser du at du står helt i ytterkanten av kristen tro.
   Faktisk så virker det som om du er fullstendig åndelig forvirret, Jan Kåre!

  • Mener du, med andre ord, at det Jesus sa i Mattheus 5,44 om å elske fienden, ikke gjelder deg, Jan Kåre?

  • “Jeg siterte noen vers i fra Salmene som passer perfekt på dere, ikke minst de som skriver kommentarer på Søkelys!”
   Du er SELV en av de som skriver kommentarer på Søkelys. Derfor faller du under din egen dom.
   “Hvem kan få tilgivelse etter å ha hånet nådens Ånd og syndet mot den Hellige Ånd?”
   Der har du deg selv, Jan Kåre. Men du ser det ikke på grunn av bjelken i øyet ditt.
   “Hvem kan få tilgivelse etter å ha drevet hor, hatt et ondt øye, baktalt, løyet og med mer?”
   Det er som du selv sier: De som ydmyker seg, bekjenner syne synder og tar imot Jesus Kristus som Herre og mester i sitt liv. Det gjelder også for DEG, Jan Kåre.
   “Hvem synder mot den Hellige Ånd og håner nådens Ånd?”
   På grunn av at du sier at det er DU som er Den Hellige Ånd, går jeg utifra at INGEN kan få tilgivelse for det, Ikke DU HELLER.
   “Dette her er et underlig ord for dagens kristne. Men Gud hater synd like mye i GT som i NT.”
   Hvis dette VIRKELIG betyr noe for deg, er det ubegripelig at ikke DU gjør noe med synden i ditt eget liv.
   “Moseloven var rettferdig og den var god. Den viser oss også hvordan Gud ser på synd, urettferdighet og hovmodighet. Han dømmer det på samme måte som dets opphav Satan.”
   Og du tar det ikke på alvor engang. Husk hva du skriver: Han dømmer det på samme måte som dets opphav Satan. Du står SELV i fare for å bli dømt så den måten. Altså i EVIG PINE, som du selv ikke har noe tro på. Du bør dra bjelken ut av øyet ditt. Det er ingen andre som kan gjøre det.

  • Du forakter sannhet og fakta så mye at du avviser dette som “hakk i plata”, Jan Kåre. Det sier alt om deg.

  • Knut, siste kommentaren din forteller at det ikke bare er hakk men ingen bevegelse.
   Alt dere har ankaget meg for er tøv og en stor vits.
   Dere terper og terper på det samme.
   Når jeg argumenterer mot dere, overser dere det hele tiden.
   Men begynner på nytt igjen.
   Nå vet jeg sannheten her, at dere lyver.
   Men som sagt, dere er umulige å føre en konstruktiv og god debatt med.
   Jeg har aldri skrevet noen anonyme innlegg bortsett fra en gang som BOH.
   Alt annet er skrevet av andre, men dwr skriver 90 % av alle meldingene med fax navn.
   Få opp øynene!

  • Jan Kåre, det er BEVIST at du bare lyver her. Pernille, Johan Sebastian (som det er 3 av i Sverige…. Jeg kan alltid be deg om hvor gammel Johan Sebastian er. Men det er allerede bevist at du lyver) er alle dine fantasier. Dette er navn du har brukt. Og det er BEVIST hinsides enhver tvil at du har brukt dem.

   Du har nå vrøvlet, løyet og bevist at du ikke er kristen og at du bare farer med løgn. Om det er hakk i plata er det i så tilfelle din feil. En kristen mann ville ha bedt om tilgivelse for 233 innlegg siden og dermed hadde denne debatten vært over.

  • Knut, jeg er glad for av mine venner og støttespillere er det kun R I som har stått frem med fullt navn.
   Du opptrer som dommer, advokat og bøddelen i samme mann.

   Tror du virkelig at jeg orker å svare dine dumheter og løgner mer?

   Du er ikke mentalt frisk, hverken du eller flere som skriver her på Søkelys!

 12. Jeg vil minne deg, Jan Kåre Christensen om hva Jesus sa i Mattheus 5;

  43 Dere har hørt at det står i Moseloven: ’Du skal elske dine medmennesker[t] og hate dine fiender.’[u] 44 Men jeg sier: Elsk fiendene deres! Be for dem som forfølger dere! 45 Da viser dere virkelig at dere er barn til deres Far i himmelen. Han lar solen skinne og regnet falle både på onde og gode, både på de som følger hans vilje, og de som ikke gjør det.

  • Jepp; vi vet jo hva Jesus svarte da en av disiplene spurte hva som er det viktigste budet i loven? Jo, det dobbelte kjærlighetsbud. Jesus rangerer ikke de de bud.
   Derfor; når Jan Kåre LEVER I SYND, ved å systematisk, bevisst, mange titalls ganger til dagen lyver, så er det ingen mindre synd enn å leve i hor.
   At Jan Kåre også lever i synd ved å daglig og bevisst bryte tre andre bud, gjør jo alt meget alvorlig. Han lever i synd(ond synd), ved å bryte 3-4 bud bevisst mange ganger daglig!
   Knut har rett når han konkluderer med at Jan Kåre ikke er en kristen(hvilket Kjell også går langt i å antyde.).

 13. Jan Kåre.

  Det er bevist hinsides enhver tvil at du har skrevet støtteinnlegg til deg selv.
  Hvorfor skriver du støtteinnlegg til deg selv under navnene Bjørn Olav Hansen, Pernille og Johan Sebastian ?

 14. Jan Kåre.

  Du sier at du ber til Herren om at Birgir og andre skal lide de verste smerter i deres liv og helvetes pinsler etter at de er døde.

  Er trolldom og voodoo endel av din utøvelse av kristne tro ?

  • Det står om dere flere plasser i Guds ord, her er en plass: Salme 25. 19 Se mine fiender, de er mange, og de hater mig med urettferdig hat.

   Salme 6. 9 Vik fra mig, alle I som gjør urett! For Herren har hørt min gråts røst, 10 Herren har hørt min inderlige begjæring, Herren tar imot min bønn. 11 Alle mine fiender skal bli til skamme og såre forferdet; de skal vike tilbake, bli til skamme i et øieblikk.

   9. 3 Jeg vil glede og fryde mig i dig, jeg vil lovsynge ditt navn, du Høieste, 4 fordi mine fiender viker tilbake, faller og omkommer for ditt åsyn. 5 For du har hjulpet mig til rett og dom, du har satt dig på tronen som rettferdig dommer. 6 Du har truet hedningene, tilintetgjort den ugudelige; deres navn har du utslettet evindelig og alltid. 7 Fiendenes boliger er helt ødelagt for all tid, og byene har du omstyrtet, deres minne er tilintetgjort.

   Salme 92. 10 For se, dine fiender, Herre, for se, dine fiender forgår; alle de som gjør urett, blir adspredt.

   Salme 108. 14 Ved Gud skal vi gjøre storverk, og han skal trede ned våre fiender.

   Dette er bare noen skriftsteder som forteller meg at dette er en bønn eter Guds vilje!

  • Men noen ting har du “glemt”, Jan Kåre. David var en mann etter Guds hjerte. Ikke fordi han gjorde ondt. Men fordi han ydmyket seg for Herren. Han bekjente, BEKJENTE, sin synd og overtredelse for Gud. David forsvarte seg ikke med løgn og bedrag, da Natan sa: Du er mannen. DU har INGEN av Davids egenskaper i deg.
   Jakob var en bedrager deluxe. Han utga seg for å være en annen enn han var. Akkurat slik vi ser deg gjøre Jan Kåre Christensen. Eller skal jeg kalle deg Bjørn Olav Hansen? Sebastian? Pernille? Eller skal vi kalle deg Johannes? Elias? som var to av navnene du opererte med på Kristenblogg, som nå er nedlagt? Jeg vet ikke hvor mange navn du har operert under. Jeg vil påstå at Jacob var et LYS i forhold til deg. Han bekjente sitt navn til slutt. DU Jan Kåre, du fortsetter og fortsetter og fortsetter i det uendelige, å LYVE for Gud og mennesker. Nå har du endelig bekjent at du misbrukte Bjørn Olav Hansens ID. Men “av taktiske grunner”, som du forøvrig ikke vet hva er. Du skrev enda en artikkel på septikkbloggen din hvor du bedyret at det var en løgn fra den onde selv, at du hadde kommentert som Bjørn Olav Hansen. Det var EN som støttet deg i kommentarfeltet til den artikkelen, en “anonym”, som sannsynligvis var deg selv. Nå mangler bare å bekjenne alle de andre navnene du har operert med.

  • Så JKC har operert med flere navn tidligere på kristenbloggen.
   Interessant med tanke på at Bjørn Olav Hansen faktisk bekrefter det du skriver her Birgir.
   Christensen er helt på villspor når det gjelder det han sier og tror om BOH.

 15. 12/10 kl 21,45 skrev du, Jan Kåre, at jeg mente at det var ynkelig at Johan Sebastian ikke sto frem med sitt egentlige navn!
  Det har jeg aldri antydet, av to grunner:
  1. Dersom han var en reell person, vil jeg alltid forsvare retten til å skrive under
  pseudonym
  2. Når det gjelder Johan Sebastian, så vet vi jo hvem som står bak. Det gjør DU!
  Og dette er 100 % bevist og dokumentert av Kjell:-)

  Men, forstår ikke hvor du har denne ideen fra, da jeg aldri har så mye som antydet at han burde avsløre sin identitet…

  • Så når man står opp for sannhet, norsk lov, ærlighet og hederlighet mot deg så er man altså et nettroll ?

  • Jan Kåre: du har gitt meg et “god dag mann økseskaft svar”, som jeg egentlig ikke forstår, men jeg tror ikke det har noe med mitt innlegg å gjøre?
   Du har anklaget meg for noe i en kommentar i går kveld kl. 21.45, noe som ikke medfører riktighet.
   Kan du ikke bare for en gangs skyld be om unnskyldning? Denne gangen for å ha fremmet usanne påstander…Dersom du har et eneste redelig bein i kroppen din?

  • Hva er et nettroll?

   Det er enten å sitte i UK med full distanse til Norge, eller sitte på Sør-Vestlandet med drøssevis fax navn som Ansgar Braut.
   Samtidig er de overbeskyttet av Oslo politiet og kan få lov å terrorisere, sjikaner og fritt ut mobbe meg og min familie!

   Jo, er de to ikke bare nettroll, men også beskyttet av politiet, trist, forferdelig og mørkt!

  • Vel, nå har avisa Dagen omtalt deg som nettroll.
   Du er også et straffedømt nettroll.
   Vårt Land har også kalt deg et nettroll.

   Men jeg kan ikke se at man er ett nettroll om man i møte med deg, som BEVISELIG er en løgner og bedrager, fremmer kristne verdier. Jeg tror nok at også her trenger du norsk opplæring. Både i det norske språket og i den norske kulturen.

   PS: Jeg bor i Oslo området.

  • He-he! En ting kan dere ikke kalle meg, det er nettroll, jeg står frem med navn, bilde og alt annet!
   Selv min familie evner dere å nå, kone fikk nok en dritt mail på sin jobbmail.

   Har anmeldt dette, men orker ikke mer da politiet dritter i meg og min familie for å prøve å få tatt meg.

   Det forteller bare at dere driver med kristendomsforfølgelse i sammen med den falske pastoren!

  • Hvordan kan vi drive med kristendomsforfølgelse av deg når du i denne tråden og andre steder har bevist at du ikke er kristen ?

  • Så du har en spesiell plass hos Gud da ? Eller er du selv Gud, i dine egne øyne ?

  • Det som er ekstra sykt er at 90 % på Søkelys sitter bak et fax navn og dosserer ut absurd, inkompetente, nedrige kommentarer i det uendelige.
   Samt de,forsvarer narreaposteler og andre.
   Når noen har stått frem med fullt navn er ditt nesten blitt lynsjet.
   Nå når en stakkars Svenske skriver under fax navn er det også feil.

  • Du beskriver deg selv.
   Jeg gjentar meg selv. Men dette er et viktig poeng:
   Hadde du, Jan Kåre, vært en kristen mann, hadde denne tråden vært på maksimalt 10 innlegg. Kanskje 5 innlegg.
   Det hadde vært Søkelys sine beviser som er ubestridelige, din unnskyldning og bønn om tilgivelse samt noen innlegg der du roses for din bønn om tilgivelse.
   Istedet har vi nå 210 pluss innlegg der du lyver, motsier disse løgnene med andre løgner, opptrer som en liten trassig unge og i det hele tatt beviser at du ikke er en kristen.

   Selv om du skulle bli renvasket for din dom, er det ingen som vil ta deg alvorlig etter dette. Du har derimot blitt til latter for alle. En slags molbo blandt oss.

  • Jeg må pirke på norsken din igjen Christensen. Det er ikke noe som heter psynonym navn. Mener du synonym, ser du på definisjonen på det under. Og mener du synonym til et navn, så heter det synonym til et navn, og ikke synonym navn.
   Dette til underretning, sélv om det ikke hjelper noe som helst.

   Synonym;
   “Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord. Synonymer er substantiv, verb, adverb eller adjektiver. Det er relativt sjelden at to ord har eksakt lik betydning, derfor blir ofte nyansene betont i ordbøker og leksikon.”

  • Ansgar du er ei vissen grein!
   Dette skjønner du åpenbart ikke, for hadde du vært “normal” hadde du skrevet med full navn, men du er for veik til å stå frem med full identitet!
   Men lirer ut av deg fullstendige rare meninger som en man med fax navn som de 90 % på Søkelys!

  • Igjen kommer du med denne Johan Sebastian fantasien din som der er så ettertrykkelig bevist at er deg selv. Slik Pernille og Bjørn OIav Hansen var og sikkert andre igjen var dine fantasier.

   For deg er det å være ærlig og hederlig en rar ide. Så rar at det ikke ville falle deg inn å være det.

  • Hvordan har det seg at Ansgar Braut har skrevet 36 millioner innlegg i Søkelys, Jan Kåre ? Det er det du hevder her.

 16. Christensen er en komisk skikkelse. På bildet fremtrer han som en gammel og full julenisse som har hatt en dårlig dag. Slenger rundt seg med skjellsord, karakteristikker og løgner som han finner på.
  På mange måter er Christensen også Norges største klovn, med språk og formuleringer som får oss til å skrike av latter.
  Han samler inn penger til seg selv, oppgir at han er sjuk selv om han er frisk for å få sykepenger fra NAV. Bruker svart arbeidskraft, opererer under mange navn og tror han er troverdig når han lyver.
  Fra før vet vi at hans greie er hat og misunnelse.
  Han er for gjengifte og velsigner dem som er det, så sant de støtter og sponser ham økonomisk.
  Snakk om å være skurk og kjeltring.
  Med andre ord har vi i Christensen en straffedømt skurk og kriminell som ikke er så nøye om han lyver eller svindler.

 17. Jan Kåre; hva er “assersjoner”? “fax navn”? “oppadgiftet”?
  Du finner stadig opp nye fremmedord. Som om du ikke har nok med å holde styr på de som finnes allerede:-)?
  PS! Ansgar Braut er et pseudonym, ikke et fax navn! Og et pseudonym kan ikke ha andre pseudonymer(50 stykker antyder du). Det må i tilfellet være personen bak Braut, som har andre pseudonymer…

  • Jan Kåre sier at han finner opp nye navn og er glad for det. Men hvis man er en forkynner og skal forkynne, må man bruke et språk som alle forstår. Hvis ikke, er man tilbake 600 år i tiden der alle prekener og forkynnelse i Norge ble levert på latin til et folk som ikke forsto latin.

  • Fra “ordkunsterens” siste innlegg på helvetesbloggen nå i kveld:

   Nytt ord, som ikke finnes fra før:

   “mætegang”?

   I tillegg er det minst 37 skrivefeil: stavefeil, tegnsettingsfeil og orddellingsfeil. I tillegg til de sedvanlige elendige, barnslige og keitete formuleringene.
   Er det noen som tror at Gud kaller på en mann til å drive en blogg for å trakassere mennesker, som til alt overmål behersker norsk språk som en 4. klassing og engelsk som en 2. klassing???

   Svaret gir seg selv:-)

  • Christensen har en god egenskap. Han finner opp nye ord, ord som ingen andre har sett tidligere, ei heller alltid forstår. Kanskje Christensen heller ikke forstår?? Det tok lang tid før han forstod “sannhetten”
   Alle andre her lurte jo på om han snakket om en hette av sann..
   Sann-hetten

  • Etternavnet til Johan Sebastian er sikkert Bach også. At han ikke vil stå frem med fullt navn er sikkert fordi han ikke vil falle i unoter med resten av Søkelys.

  • Jeg oppdaget dette for flere dager siden, og prøvde å sende mail til begge to adressene. Ingen av dem er reelle…Mailadressene er like falske som Johan Sebastian er det!

  • Det er kanskje rettere å si at adressene er like falske som Jan Kåre Christensen?

  • Dersom du tror at Betty er Ansgar Braut, tar du grundig feil Jan Kåre. Braut er kanskje en tryllekunstner, men Bettys IP peker på Oslo, mens Brauts IP er fra Vestlandet. Det er fysisk umulig at Braut har beveget seg fra Vestlandet til Oslo bare for å avlevere en kommentar. I såfall måtte han ta fly for å rekke det.
   Det er langt flere enn Braut som argumenterer i mot deg Jan Kåre.

  • Jeg ser at Jan Kåre nå også tror at jeg skriver som Betty?
   Snakker meg om å “se spøkelser ved høylys dag”?

  • Det er forøvrig FAKTA det betty skriver.
   Jan Kåre er totalt avkledd som en løgner, en bedrager og en stor, naiv og enfoldig religiøs oppkomling, totalt blottet for realitetsorientering. Mens han har viklet seg helt fast i garnet, spreller han fortsatt, og benytter løgnen etter alle kunstens regler, for å vri seg unna; som en sleip ål.
   Men, ikke denne gangen: denne uken har du “gravd din egen grav”, det er ingen vei ut av dette, Jan Kåre?

 18. Jan Kåre: ang “oppadgiftet”- Prøv å legg ordet inn på google, og du vil ikke finne det andre steder enn der du selv har brukt det. Det er et oppdiktet ord, som kun du benytter!

  • Et spørsmål til JKC; hva er et fax- navn? Finner ingen definisjon på dette i noen ordbøker eller leksikon.

  • Har ikke undersøkt, men fax navn er å ta et navn for å skjule seg bak sitt virkelig navn.
   Det trenger ikke være alltid negativt, men når f.eks. Ansgar Braut har minst 50 forskjellige navn og sprer sin galle og fabrikkerte løgner, da er det et fax navn med negativ assersjoner og klang.
   Synes slik fax navn har fått utviklet seg på Søkelys er negativt. Samt, jeg er veldig glad at min Svenske broder skrev under Sebastian, ikke sitt virkelige navn som bl.a. RI gjorde og hun har siden da blitt lagt ut til hån og spott!

  • Uttrykket “fax navn” finnes ikke i det norske språket. Vennligst skriv slik at du blir forstått, Jan Kåre.

   Jeg ser at du fremdeles holder deg til din fantasi, din svenske “broder”. Den fantasien Johan Sebastian for lengst bevist at kommer fra deg selv.

   Kutt ut løgnene og bedrageriet ditt, Jan Kåre.

  • Knut, at ingen forstår meg som sikkert snakker og skriver langt fra perfekt da jeg er delvis oppvokst i to land.
   Bor i hovedstaden og sikkert blander ting, det bryr jeg meg ikke noe om da jeg ser på den enorme responsen jeg har på nettet, så er det absolutt ikke noe å bry seg om.

   Nå skal jeg høre igjennom den nye spillelista vår, og så har jeg praktiske gjøremål da jeg har fri i dag:

   http://janchristensen.net/

  • Jeg har sjekket riksmålsordboka, Nynorskordboka, Store Norske Leksikon, Wikipedia, Allkunne m.fl. Ingen har noen annen definisjon på fax enn en forkortelse for fax- maskin.
   Bl.a Bokmålsordboka har en definisjon på faks med ks. Ikke x. De ha tre definerer på faks; som man på en hest, rufsete hår på en person eller en gressplante med flate blad og store småaks av slekten Bromus i gressfamilien. Ingenting knyttet opp mot navn. Du er ikke i en posisjon der du uten videre kan lage nye ord i språket vårt Christensen.

  • Nei, jeg vet ikke hva du mener med fax navn. Det er bare en tilfeldig sammenstilling av bokstaver uten noen offisiell anerkjent betydning.

 19. Og etter å ha blitt grundig avslørt som en løgner og en bedrager, er nå Jan Kåre så frekk at han tigger om penger til oppdatering av sin hjemmeside. En hjemmeside så enkelt og billig å vedlikeholde samt utvide at vi her kun snakker om maksimalt 500 kroner. Men Jan Kåre bruker dette som påskudd til å tigge til seg mer penger. Og det til virksomhet som han er dømt for i norsk rett og en hjemmeside han bruker til kriminell virksomhet.

  Det blir som å samle inn penger via Vipps til våpen og Finlandshette til bankran eller samle inn penger til å sette opp et garasjesalg av narkotika og sprit.

  Frekkheten kjenner ingen grenser hos Jan Kåre.

  • Jan Kåre skrev: “Og mer støtte, enda mer kan vi gjøre:”

   Mer mobbing, mer blasfemi, mer sjikane, mer terror, mer svindel, mer bedrageri og mer mobbing av kristne forkynnere med andre ord. Mer kriminalitet.

   For det er intet annet du har gjort med din blogg og hjemmeside. Du er for gjenfifte og i mot det aller meste som er av den kristne lære.

   Hvorfor skulle noen gi penger til dette ?

  • Nemlig. Hvis man vil gi penger til kriminalitet og motarbeiding av Guds rike, burde de penger til deg istedet for til Hedningssamfunnet eller Human Etisk Samfunn.

   Og det er fakta at du med dine innsamlinger ikke har gjort noe annet enn å grovt skjelle ut og terrorisere ut andre mennesker, omfattende lyving og bedrageri samt en dom mot seg i lagmannsretten. Det er alt de innsamlede penger har gått til så langt.
   Det er ingen grunn til å tro at de penger du nå samler inn vil gå noe annet enn dette. Burde du ikke opplyse om dette på din hjemmeside ?

   Og det vil koste deg maks 500 kroner for en slik hjemmeside.

  • “Knut det koster mye mer enn 509, men takk Gud, alt er betalt ?”
   Hvorfor i all verden tigger du om penger da? Skal du reise til Israel igjen? Du må ha i bakhodet at du nå er straffedømt, og kan bli avvist på flyplassen i Israel.

  • Du får ikke noe bønnesvar her Christensen. Dette er et misbruk av Jesu navn og et misbruk av bønn.
   Det du driver på med når du nedber elendighet og dom over de du hater, har mer til felles med voodoo og trolldom.

  • Alle innsamlede penger har så langt gått til ditt private forbruk eller en virksomhet som du er dømt som kriminell for i lagmannsretten. Ei har du en bibeloversettelse og ei har du en menighet.

   Hvorfor samler du inn penger til kriminalitet, Jan Kåre ?

  • Det er dessuten ren DJEVELSKAP å be om andre menneskers lidelse og fortapelse slik du ber til Gud, i dette tilfelle djevelen selv, om at Birgir skal straffes for at han stiller noen høyst relevante spørsmål om deg.
   Du er alt annet enn from og kristen, Jan Kåre.

  • Du skjønner Knut, at livet til Jan Kåre Christensen roper så høyt av synd, at Gud ikke hører hva han sier.

  • Du forsvarer selv horkarler med å politianmelde Søkelys fordi de påpeker at vedkommende er en horkarl. Men i motsetning til deg er vi konsekvendte når vi fordømmer begge to som horkarler. Både den du forsvarer og den du hater.

  • “oppadgiftet”??? Hvorfor bruker du ord som INGEN andre bruker???
   Du må ha et psykelig oppmerksomhetsbehov???

  • Bjørn du skriver dette:
   “oppadgiftet”??? Hvorfor bruker du ord som INGEN andre bruker???

   Dette er da en vanlig Norsk ord som jeg har brukt i alle år. Skjønner ikke at det skal være noe feil med det?
   Hvis en har vært gift, skiller seg og giftet seg på nytt. Da er man oppadgiftet.
   Gift «oppå» et annet ekteskap da Gud sier at ekteskapet er livslangt!

 20. Jan Kåre.
  Du sier at du er kristen.

  Hvis du hadde vært kristen, hadde denne debatten bestått av Søkelys sine ubestridelige beviser for at du skriver støtteinnlegg til deg selv, din uforbeholdne unnskyldning og bønn om tilgivelse og deretter noen få innlegg der andre hadde godtatt denne unnskyldningen og rost deg for din ærlighet. Maksimalt 10 innlegg med andre ord.

  Men istedet for dette lyver deg opp i løgnens garn med utallige forskjellige og motstridende bortforklaringer og løgner om dine fantasifigurer. Den ene mest utrolige sprøe løgnen blir etterfulgt av den neste mest utrolige sprøe løgnen.
  Ikke vet du hva et dokument, IP adresse og en addresse er. Oslo ligger visstnok i Sverige og du har flere koner med telefax maskiner. Og det i nå 150 innlegg nå.

  Det sier seg selv at du med dine løgner og utrolige utfall mot Bjørn Olav Hansen, Birgir Hermansen og andre ikke er kristen. For en kristen ville ha bedt om unnskyldning og tilgivelse for å ha skrevet støtteinnlegg til seg selv. En kristen ville heller ikke ha skrevet støtteinnlegg til seg selv heller.

 21. Hvordan går det an å synke SÅ lavt, at du setter ut FALSKT RYKTE OM DIN HUSTRU, Jan Kåre? Med det har du BEVIST for utenforstående med hvilken “kjærlighet” du “elsker” og “ærer” kona di med. Jeg gir meg enda over.

 22. Nå synes Jan Kåre ha overgått seg selv. Han har tidligere vært Hårdnakket på at han IKKE har kommentert som Bjørn Olav Hansen. Nå HAR han plutselig gjort akkurat det av taktiske grunner. Forstå det den som vil. Jeg kan ikke tro at Jan Kåre tror på det selv. Han har til og med sunket så dypt at han LYVER på sin egen hustru. Han beskylder sin egen hustru for å være Pernille. SÅ YNKELIG.

  • Tullball, har alltid trodd at BOH skrev under fax navn på Søkelys for noen år siden.
   Det var da under bl.a. Roberto og lignende.
   At du ikke ser dette er Birgir kommer nok av et slør eller skal vi si en tung sten liigger over hjerte ditt!

  • Hadde du bare hatt LITT av den åpenbaringsånd du tidligere skrøt av, hadde du sett at det IKKE var BOH som skrev under Roberto. Men den åpenbaringsånd du opererer med, er den samme som Akabs, israels konges falske profeter profeterte med. Altså du VET at det du sier er LØGN. Og du lyver uten å brytes, akkurat som Akabs falske profeter. Du dikter opp FALSKE beskyldninger på DIN EGEN HUSTRU. Jeg gremmes.

  • Ansgar Braut harvel hatt de fleste nik name.
   Men tilfeldighetene ville det slik at to falske kristne som deg og BOH hadde da det samme nik namet.
   Tilfeldighet? Ikke vet jeg, men at Ansgar Braut også en stund har brukt BOH sitt nik name?
   Det tror jeg så gjerne!

  • Nå vrøvler du noe voldsomt, Jan Kåre.
   Hvis det er noen her som noensinne har tvilt på om at det beste er å være sannferdig, har Jan Kåre fjernet enhver tvil om det. Denne debatten har derfor en stor kristelig verdi.

  • Men det er oppklarende at Jan Kåre innrømmer at han er kriminell. Det å skrive under en annen navngitt sitt navn er en kriminell handling. Noe Jan Kåre har innrømmet at han har begått.

  • Christensen lyver etter som det passer han. Sannhet og løgn vet han ikke forskjell på. Hele tiden ljuger han om noe nytt..

 23. Kl.18.09 skrev Jan Kåre Christensen;

  Sebastian min Svenske venn, og Roberto BOH
  ……………………………………………………………….

  Roberto BOH?????????….Jeg tror det har gått helt i surr for J.K.C

  • Så nå er det ikke lenger du, Jan Kåre, som gikk under det falske navnet BOH, men Roberto? Her må du forklare JKC?

  • Jeg tror du tar helt feil når det gjelder hvem som var hvem. Du spekulerer og spekulerer og danner deg forestillinger ut fra hva du innbiller deg.

  • Det er ren løgn, Jan Kåre. Grunnen til at jeg vet det er at Roberto var mitt gamle nick navn her. Eller fax navn som du kaller det i din enfoldighet.

  • Og du kommer sikkert til å spørre meg om det var jeg som angivelig har sendt en av dine koner en melding i dag.

   Svaret er nei. Jeg har ikke sendt noen meldinger til en av dine koner.

  • Som såkalt evangelist og bibellærer, er det å lære å lyve om sin identitet en del av undervisningen din, JKC?

 24. Et spørsmål som ikke har blitt omtalt her er hvorfor man, hvis man er kristen, trenger støttekommentarer til seg selv i det hele tatt.
  Hvis man er kristen, står man fritt frem og står på Guds ord. Ingen kristne trenger støtte eller støttekommentarer til dette. Selv ikke hvis møtt med løver i Roma sitt Collosseum. Skrev de støttebrev til seg selv ? Fikk disse støttebrev fra andre ?

  Jeg har stått for Guds ord og min tro i mitt arbeide, i min familie og blandt venner. Jeg har stått for mitt og for Gud i forumer som dette og i andre forumer. Jeg har fått motstand og jeg har blitt hånet. Men ikke en eneste gang har jeg skrevet støtteinnlegg til meg selv (jeg er da voksen og ved mine fulle fem) og ei har jeg bedt om støtte eller mottatt det. Jeg står med Gud og da trenger jeg ikke støtteinnlegg fra min egen hånd eller fra andres hender.

  Hele denne saken samt tidligere støtteinnlegg som Jan Kåre har skrevet til seg selv bare beviser at han ikke har Guds velsignelse og at han heller ikke søker den. Han er kort og godt ikke en kristen mann.

  Derfor skriver Jan Kåre støtteinnlegg til seg selv.

  • Jan Kåte er gjengiftet?????(eller oppadgiftet som han som den eneste i verden kaller det).
   Dette var virkelig en nyhet, som jeg håper blir snappet opp av Søkelys, Dagen, VL, Smyrna Oslo v/Pastor Ulf og Strasbourg????

  • Christensen avleverer så mye sprøtt nå at jeg knapt finner ord. Hans svar blir bare mer og mer søkte.

  • Jan Kåre har bare mister oversikten over konene sine og hvilket kjønn de er. Dessuten om konen eller konene hans er hans broder. Dette blir for innviklet for han når han har viklet seg inn i innviklede løgner. Det er derfor det er en god ide å alltid snakke sant. Det blir mindre klabb og babb ut av det.

   Dagens gode råd basert på Jan Kåre sine fantasirike innlegg her.

  • En oppklaring; han skriver om sin tidligere kone Permille i samme vending som hun skriver på Fax. Sendte eks-konen telefaxer for Jan Kåre?
   Da skal vi nok tilbake til ca 1985-1990…
   Håper noen nøster i dette…

  • “Fantasi”

   Her er jeg tydeligvis i samtale med en riktig fagmann på det området. En mann som har fortalt oss fantasier og løgner i godt over to døgn nå samt i mange år. En fantasi forteller av rang. En som virkelig har levd seg inn i sin egen fantasi og tror mer på fantasiene sine enn fakta. En mann det er nyttesløst å snakke med.
   “Fantasi” at du er berømt og at folk vil ha selfies med deg ? Det får du finne ut av selv.

   Tvi tvi og husk tannpuss og kam.

 25. Jan Kåre skrev;

  Jeg lott min broder og kameraet skrive 2 meldinger som dere under fax navn.
  Dere kaster dere over ham som villdyr.
  ……………………………………………………..

  Måtte han be deg om tillatelse???? Og du tilot han å lyve om hvem han var ved å skrive falskt navn????Det var vel heller du som lot deg selv dikte opp en støttespiller….

  • Her får vi nok en gang servert et verbalt kaos fra Jan Kåre. “Lott”? Lott er den lønna en fisker får, men jeg kan ikke se relevansen her…?
   “Kameraet skrive”. Nei, Jan Kåre, du kan ikke skrive med et kamera…Det er jo et apparat man benytter til å ta bilder med, også omtalt som et Fotografiapparat. Du kan heller ikke skrive på en Fax, slik du hevder, da man må skrive først for hånd eller på skrivemaskin, så sender du det til mottaker, gjennom Telefax-apparatet.
   Din manglende kunnskap er overveldende, Jan Kåre?

  • Da jeg var fire år gammel hadde jeg også en venn som het Sebastian. Han var bare min venn fordi han eksisterte ikke. Han var min lille fantasi.
   Mine foreldre spurte meg hele tiden om hvordan Sebastian hadde det. De også visste at Sebastian bare var en fantasi som jeg hadde. Da jeg fylte fem år, sluttet jeg med det og Sebastian var ikke noe mer. Jeg ble et litt mer modent barn.

  • Johan Sebastian er da et typisk sørlandsnavn, likte det godt.
   Dere får mene hva dere vil, men at de to meldingene ikke er skrevet fra min PC, eller det fra Pernille. Det kan jeg si med 100 % sikkerhet.
   Men folk rundt meg, mener at Søkelys er et bedritent nettsted, det er vel lov å mene?!

  • Det er ingen som har sagt at de to kommentarene er skrevet fra din PC, men fra IP adresser som har skrevet innlegg i eget navn fra.
   Kan du ikke bare innrømme Jan Kåre at du har skrevet innlegg til støtte for deg selv her, glem denne Johan Sebastian figuren du opererer med. Det er din digitale signatur i form av IP adresser på kommentarene.
   Jeg gidder ikke gjenta disse sifrene mer, poenget er at du har skrevet flere innlegg i ditt eget navn fra begge IPer du påstår Johan Sebastian har brukt.

  • Så du sier at Johan Sebastian er din fantasifigur og du vil ha ros for at du brukte et Sørlandsnavn på din fantasi. Men at Johan Sebastian, som din fantasi, har skrevet støtteinnlegg til deg fra en annen maskin selv om det er 100 % bevist hinsides tvil at støtteinnlegget kommer fra deg, allikevel eksisterer selv om han er din fantasi.
   OK……. Mer sprøyt og løgn fra deg til almen latter, altså.

  • Ser med forferdelse på alle som har skrevet med åpen profil, ikke minst ekteparet fra Eidehavn.
   Takker Gud for ei forstandig kone som skrev under fax navn.
   Og min svenske kjære broder, kollega og venn.
   Søkelys er kun et nettsted for mobbing, sjikanere og skittkasting, trist?

  • Jeg tror de fleste ser at du forteller oss en skikkelig molbohistorie nå, Jan Kåre.
   Morsom som din og andre molbohistorier er, er de dog ikke sanne. Til det er din og andre molbohistorier for dumme og for fantasifulle.

   Men takk for latterkulene du har gitt meg og mange andre.

 26. Jeg lar meg stadig forbløffe av Jan Kåres manglende norskkunnskaper. Men, han kompenserer fra tid til annen med å finne på nye ord og uttrykk, og de siste par dagene har plutselig “fax navn” dukket opp i Jan Kåres meget begrensede vokabular..
  Hva betyr “fax navn”, Jan Kåre? Fax er jo en forkortelse for Telefax. Er det navnet på det nye Telefax-apparaturet ditt, du prøver å stamme frem, Jan Kåre?
  Eller er det kokkepige Lauras hund Pax(hos Bankdirektør Varnæs i Matador) du hentyder til?
  Jeg går forøvrig å sysler med planer om en uautorisert biografi. Jeg jobber med to muligheter, en hardkokt krim;”Terroristen fra Molboland”, eller som en humorbok; “Sau i ulveklær”!
  Et overskudd fra salget av boken vil bli delt i tre like store deler; 1. Smyrna Oslo/Pastor Breen, 2. Pastor Torp og 3. Søkelys.

 27. Jan K. Christensen skrev;

  BOH er en ulv i fåreklær, skulle jeg be han om unnskyld? Du er sprø ?
  ………………………………………………………………………………………………..

  Ut ifra svaret ditt, regner jeg med at du da lyver ganske så mye….. Det er jo, som kjent flere du ikke liker, og da er det jo bare å lyve som det passer deg…

 28. Synes dere bør takke meg for at dere fritt uten å tenke på straff eller noe kan mobbe, lyve og fabrikere løgner og halvsannheter.
  Når 90 % skriver her på Søkelys som anonyme og har som fremste mål å få satt meg og den Himmelske blogg i et mest mulig lys.
  Da bør det glede dere at på Søkelys kan en skrive akkurat hva en vil.
  Politiet vil aldri røre dere.
  Selv om dere nå har gått så langt og lagt ut at jeg har også koplinger til det skjulte mørke nettet.
  Samt, den falske apostel og Pastoren hyler dere.
  Jeg lott min broder og kameraet skrive 2 meldinger som dere under fax navn.
  Dere kaster dere over ham som villdyr.
  Heldigvis for han var han smartere enn Eva og R som sto frem med fullt navn!

  • Søkelys er en stor skam og et skittent nettsted som nå igjennom flere år har tillat alt av kommentarer som aldri burde og skulle vært publisert!
   Skammelig er det, og kriminelle mennesker som skriver og taler slik!

  • Gi deg, Jan Kåre. Det er bevist hinsides enhver tvil at du skrev støtte innlegg i ditt eget navn. Du har til og med innrømmet at du har gjort det.
   Du har skrevet i et annet navngitt navn. Noe som er identitets tyveri og kriminalitet. Du har til og med innrømmet dette.
   Det er bevist hinsides enhver form for tvil at du er en løgner. Det har du også innrømmet.

   Du har rett i at politiet ikke vil røre dette som Søkelys har gjort. Søkelys har nemlig ikke gjort noe galt.

   Du er avslørt en gang for alle. Du er ferdig, kaputt og fullstendig avkledd som en bedrager og en løgner. Ingen kan ta deg alvorlig etter dette. Men en god molbohistorie er din skrøne. Det skal du ha.

  • For et elendig liv du har skapt for deg selv, Jan Kåre! Hjertet ditt er fyllt av bitterhet, hevn og sinne. Med løgn på løgn på løgn prøver du å grave deg ut av den fella du har falt i. Men hvis du fortsetter slik faller du bare dypere og dypere…..

   Hvis du vil bli fri er det bare en vei å gå; det er å komme fram i lyset, beskjenne og vende om. Det er ditt valg J.K. Christensen.

  • En gang har jeg skrevet som BOH som er noe annet enn han gir seg ut for å hvere.
   Fikk frem det jeg ville at han skrev også på Søkelys under fak.
   Alle andre beskyldninger imot meg er løgn, ferdig arbeid ?

  • Legg bort bitterheten Jan Kåre. Glem pastor T og legg bak deg anmeldelsen og dommen. Glem din klage til Strasbourgh. Slett din blogg
   Gjør du det vil alt synes så mye mer lystig for deg.

  • BOH er langt mer troverdig enn deg Jan Kåre. Han befinner seg innenfor det evangeliske kristenfellesskapet, han har en sunn tro og en verdig blogg.
   Du på din side, befinner deg helt ute i kristendommens randsone, din tro og lære er av en slik karakter at vi ikke kan kalle den evangelisk, og din vranglære i forhold til treenighetsdogmet og kristologien viser hvor fjernt du står fra kristen tro.
   Mens BOH har en verdig og oppbyggelig blogg, har du en blogg hvis innhold har gjort at du er blitt straffedømt.
   Hvordan føles det å være straffedømt Jan Kåre?

  • Alle vet hva en IP adresse er. Alle barn. Alle voksne. De fleste pensjonister. Alle utenom deg.

   Du lyver igjen, Jan Kåre. Du beviste ingenting. Og det er en kriminell handling for deg å skrive under Bjørn Olav Hansen. Men du har ingen problemer med å begå kriminelle handlinger. Ingen moralske betenkeligheter med det. Ergo er du en forherdet kriminell mann som stjeler, svindler, lyver og bedrar. Du har stjålet penger fra folk under det påskuddet av å levere dem en bibeloversettelse.

   Hadde du, Jan Kåre, vært en kristen mann, hadde denne debatten vært på 10 innlegg, max 10 innlegg. Det hadde vært Søkelys sine beviser. Det hadde vært din unnskyldning og din bønn om tilgivelse. Det hadde vært 7 innlegg med bifallende og tilgivende innlegg som hadde rost deg for din ærlighet. Og du hadde kommet ut av dette som en hederlig mann.

   Men istedet har vi 100 innlegg fordi du nekter å innrømme at du har skrevet støtteinnlegg til deg selv på tross at dette er bevist hinsides enhver tvil. Du lyver og du lyver. Du har nå et utall forskjellige, motstridende latterlige bortforklaringer på Johan Sebastian og hvem og hvor han var. Du har gjort deg selv til latter for alle og jeg ser at ditt tull trender godt på Twitter der tusener ler godt av deg og dine løgner. Noen kommer til å komme på bussen du kjører og le deg rett opp i ansiktet når de ser hvem som er bussjåføren.

   Du har ikke opptrådt som en kristen. Du er ikke en kristen. For hvis du hadde vært en kristen hadde denne tråden vært på 10 innlegg.

  • Knut jeg vet meget godt hva en ip adresse er oh min broder og venn som skrev som Sebastian er jeg mer enn glad at han skrev under fax navn ellers hadde alt om ham ligget ute på nettet.
   Enten fra Søkelys, den falske Smyrna bloggen eller en av Pastorens nettsteder.
   Vebjørn Selbekk sto opp litt for meg, da ble han hengt ut på T blogg.

  • Eva støtter da ikke deg Jan Kåre.. Hun har vært tydelig på det, og liker heller ikke at du misbruker hennes navn slik du gjør.
   Det mørke nettet ligger lett tilgjengelig for alle, men det er tydelig at du ikke vet hva det er.
   Når du skriver “jeg lot min broder og kamerat skrive 2 meldinger” avslører det at det faktisk var du som har kontroll på hva som skrives og sånn sett kan man godt si at det var du som skrev.
   Ditt problem er at du ikke skjønner tall, ei heller at din troverdighet er borte.
   Når du/det skrives støtteinnlegg til deg fra IPer du selv har tilgang til og har brukt til å skrive kommentarer, burde du forstå at det vekker hpderystning og latter.

  • Eva støttet meg før, hva hun gjør i dag vet jeg ikke.
   Da hun støttet meg ble hele hennes personalia lagt ut på Søkelys i løpet av en time.
   Vebjørn Selbekk mente jeg skrev langt innforbi tros- og ytringsfriheten.
   Han ble også hengt ut
   http://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2039-vebjrn-selbekk-vegrer-seg.html?m=1
   Min svenske broder var smart, han skrev under fax navn.
   Det bør alle gjøre på Søkelys.
   Kona mi fikk i dag masse drittslenging på mail fra Roberto, det ser du hva trakassering vi blir utsatt for og av.

  • Jeg har ingen tro på den svenske broderen din. Den svenske broderen er neppe noe annet enn en fantasi-venn som unger ellers har. Kanskje det er en fax som faxer meldinger til deg som du så legger ut som kommentar enten under ditt eget navn eller et eller annet navn du dikter opp-
   Det er beviselig at du sitter å skriver fra begge IP adressene din liksom venn skrev fra.
   Det blir bare morsomme og morsomme det her.

  • Du må være forberedt på endel kommentarer og bemerkninger i de neste dagene da halve Oslo og flere til ler godt av deg i dag og vil sikkert fortsette med det i de neste dagene ettersom eposter og tvitring sprer seg. Du må være forberedt på at folk kommer opp til deg og kaller deg for alt mulig, Jan Kåre.

   Og dette er din skyld da du selv må ta ansvar for det du gjør. Og det du har gjort med det meningsløse tullet her er kort og godt utdriting av deg selv i full offentlighet. Det må du ta ansvaret for og konsekvensene av, Jan Kåre.

   Det blir sikkert morsomt å kjøre buss i de neste dagene med busspassasjerer som kommenterer og ler godt av deg, Jan Kåre.

 29. Ser det er bå mange konspirasjonsteorier om meg.
  Jeg har aldri noen gang søkt innpass i en menighet i hele mitt liv, snarere tvert om.
  Har en eneste gang postet en kommentar under “falsk” navn. Det var vel for 3 – 4 år siden som BOH.
  Alt og mer til av hva jeg har skrevet om BOH er sant.
  Jeg har aldri skrevet under noen andre identiteter.
  Alt som har kommet frem de siste dagene forteller meg en ting.
  Søkelys er et skittent, et skikkelig skittent nettsted der alt dreier seg om å hetse, lyve og fabrikkere løgner.
  Siste nye er at jeg opererer også i det skjulte med falske ip adresser og falsk profil fot å komme i kontakt med pervwrs sex etc.
  Synke mer enn hva som er tillatt å skrive på Søkelys er ikke mulig.
  Ikke underlig at den falske Pastoren lovpriser Søkelys for å advare imot meg og den Himmelske blogg ?

  • Nei det du skrev om Bjørn Olav Hansen var ren løgn. Jeg vet nemlig dette for sikkert. 100 % sikkert. Og det å utgi seg for å være en annen navngitt person i et forum som Søkelys er en kriminell handling med en betydelig strafferamme.

   Og det er bevist at du skriver støtteinnlegg til deg selv, se bildene over, og at du lyver som en foss. Vøringsfossen, intet mindre. Og dine løgner har vært som Vøringsfossen i vårflommen. Du har snublet rundt i dine løgner og gitt oss mange latterkuler av det.

   Du har vist deg som en ynkelig patetisk mann og gjort deg selv til stor latter, Jan Kåre. Noe mer om deg og dette kan man ikke si.

  • Du skrev “Jeg har aldri noen gang søkt innpass i en menighet i hele mitt liv, snarere tvert om.”, Jan Kåre.

   Dette er ren løgn. Som du selv har minnet oss om flere ganger har du selv søkt innpass i flere menigheter, herunder Bardufoss menighet. Dette finner vi bevis for flere steder.

   Dine løgner er som Vøringsfossen i vårflommen og jeg er i tvil om du er mer ærlig enn uærlig i ditt daglige liv.

  • Problemet for oss som skal forholde oss til en løgner( i dette tilfellet deg), er at vi aldri vet hva som er sant og hva som er løgn.
   Og løgneren(i dette tilfellet deg), vil alltid ha et stort problem; Å huske hva som er blitt sagt/skrevet og til hvem!

   Derfor er det beste å alltid tale og skrive sant, og da bryter vi heller ikke budet om å lyve:-)

   Og du har virkelig fått smake dette på den harde måten, de siste par dagene. Ved å bli tatt så grundig i løgn, for gang på gang å forsøke å dekke over det med nye løgner osv, må oppleves som svært smertefullt, selv for en person som deg!

  • Du er og har aldri vært en kristen. Du er teologisk og i adferd hva vi kaller en antikrist. Forfører, hykler og svermer. Du er latterlig og ynkelig, og ikke noe av det du holder på med er bibelsk, men stikk i strid. For oss som leser på søkelys er du intet annet enn en narr og klovn. Legg ned ditt virke, omvend deg og bekjenn all løgn og blasfemi som du bedriver. Da er det kanskje håp for deg også, men jeg er redd du er forherdet av Gud selv, dømt til evig pine allerede.

 30. Det vi glemmer er at JKC er ikke bare en notorisk løgner, bedrager, netthetser og nettroll no 1 i Norge, men han har stadig vekk artikler som mildt sagt er teologisk tvilsomme.
  En ting er at han forkaster treenighetslæren, men i et ipar nnlegg nylig gjør han Jesus til noe annet enn det Han er!
  Innlegg 2091 og ikke minst 2086 om Jesus er meget merkverdige og ubibelske.

  Og i innlegg 2088, som har noen pussige betraktninger omkring bønn.

  Og som om ikke alt dette er nok, så klarer han å smette inne enda et sympati-innlegg til ABB:-(

  Det er et meget stort paradoks at JKC som beviselig behersker norsk som en gjennomsnittlig 6. klassing, engelsk som en 2. klassing, og ikke kan et eneste ord svensk, mener at han har de aller beste forutsetninger for å studere grunnteksten, og lage en bibeloversettelse.

  Skrekk og gru….

  • Er helt enig med deg Ansgar. Christensen har plassert seg selv langt utenfor det som er bibelsk kristendom.
   Når Christensen bryter med både treenighetslæren (som er selve læren om Guds vesen og person) og med Kristologien som viser hvem og hva Jesus er, da har han plassert seg så langt bort fra klassisk evangelisk kristendom som det er mulig å komme.
   Christensens lære er helt i pereferien av den kristne tro

 31. Jan kåre: Hvis din svenske broder bor og har bodd i norge i 20 år, hvorfor skulle han plutselig dra til sverige igjen???

 32. Selvsagt har broder Christensen skrevet innlegg i andres navn. Etter å ha opplevd Jan Kåre Christensen i andre sammenhenger tidligere, så er det en direkte snuskete personlighet dere har å gjøre med i aktuelle person.
  Han forsøkte for noen år siden å få innpass i noen pinsemenigheter her i Oslo dirstriktet, blant annet Salem Grorud. Han forsøkte også å få innpass i andre menigheter innenfor de fire og pinsen, men vi ble advart mot ham av pastor Oddvar Johansen som hadde interessant informasjon om Christensens snuskete virksomhet og meget ubibelske lære.
  Slik vi erfarte Christensen for noen år siden, var han allerede da en snuskete småskurk med tvilsom moral og etikk. Derfor kunne vi ikke ta i bruk Christensen på våre møter og samlinger. Vi ser jo videre at Christensen ikke har en lære i overensstemmelse med evangelisk lære.

 33. Jeg satt å så dette tøvet JKC har sydd i sammen om dette på sin egen urene svineblogg. Christensen hoper opp løgn på løgn og slenger ut beskyldninger i hytt og pine.
  Herren sa til meg at Christensens blogg er en åndelig svinesti hvor urenheten får rå.
  Herren har dømt Christensens blogg og virksomhet gjennom sine redskaper som er myndighetene.

  • Jeg kikket akkurat på det han hadde skrevet på sin blogg Siri.
   Han er tydelig desperat. Det han fremlegger virker ikke veldig troverdig.

  • Hvis Ansgar har rett, er han fra Mols og hans historie er en molbohistorie. En av de bedre og mest utrolige molbohistoriene jeg har lest.

   Men her er en annen molbohistorie i samme ånd som Jan Kåre sin blogg og historie her. Den er på dansk, men alle forstår den.

   Kirkeklokken.

   Molboerne var altsaa vendt hjem fra Århus uden gevær til at forsvare landet med. Men da de stadig var bange for, at fjenden skulle komme, besluttede de at redde, hvad reddes kunne.

   De ville allerførst redde det, som de holdt allermest af … nemlig deres kirkeklokke.

   Efter megen mas og besvær fik de endelig klokken ned fra kirketårnet, men så var de længe uenige … … uenige om, hvordan de skulle gemme klokken, så fjenden ikke kunne finde den. Til sidst blev de enige om at sænke den i havet.

   De slæbte klokken ned i en stor båd … … og roede laaaangt ud på havet med den og kastede klokken i vandet.

   Men da det var gjort, blev de pludselig urolige og spurgte hinanden: “Ja, nu er klokken jo rigtignok godt skjult for fjenden – men … … men hvordan skal vi selv finde den, når fjenden engang er drevet ud af landet?”

   Så rejste den klogeste af dem sig op … … og sagde: “Det er da nemt nok! Vi sætter et mærke ved den!” Og i det samme trak han sin kniv op af lommen … … og skar et dybt mærke i båden på den side, hvor klokken var blevet kastet ud.

   Så rodede de glade hjem …. … for nu var de da sikre på, at de kunne finde klokken igen.

 34. På den tiden som Jan Kåre utga seg for å være Bjørn Olav Hansen skjelte han også ut denne, da meget alvorlig syke mannen, som hypokonder og alle verdens skjellsord. Jan Kåre virkelig frydet seg stort over Bjørn Olav Hansen sin sykdom.

  Da er det ikke pent å tillegge Bjørn Olav Hansen en “tilståelse” om at han skrev som Robert……. en tilståelse som kom fra Jan Kåre sin IP adresse. Slikt er bare så ynkelig og umoralsk av Jan Kåre.
  Men Jan Kåre mener at dette er OK. Både det å hetse en alvorlig syk mann for hans sykdom og for å utgi seg som han. Noe som forøvrig er en kriminell handling.

  Sykt og patetisk ynkelig er de fineste ordene som kan brukes om Jan Kåre og hans oppførsel.

  • Christensen har svært slett moral. Alt er tydeligvis lov for ham. “Taktiske grunner”.
   Jeg lurer på om den Hellige Gud tillater løgn og synd fordi det er taktisk for Jan Kåre?
   Jeg tviler.
   Det er noe ynkelig og som du skriver Knut, patetisk over Christensens oppførsel.
   Han når stadig nye lavmål.

  • Og nå hevder Jan Kåre at Bjørn Olav Hansen faktisk skrev under navnet Robert. Det “avslørte” han nemlig og det rettferdiggjorde at Jan Kåre brukte det navnet. Det rettferdiggjorde hans kriminalitet, mener Jan Kåre.

   Den avsløringen er ren løgn da Bjørn Olav Hansen ikke skrev under navnet Robert. Jeg vet nemlig identiteten til Robert. Og det av veldig gode grunner. Så her lyver Jan Kåre.

   Det er helt utrolig så langt Jan Kåre har sunket. Helt utrolig !!!

 35. Forklaringene til Jan Kåre svinger som en full sjømann. Først var han helt taus, da dette ble lagt ut på søkelys.
  Deretter, etter at det verste sjokket over å ha blitt avslørt har lagt seg, sender han en mail til Kjell. Der gir han ikke inntrykk av å ha hatt besøk av noen den angjeldende dagen….
  I neste omgang, så mener han at en bokstav som Sebastian Johan har skrevet, viser at han har skrevet på svensk, fra Sverige.

  I neste omgang er det den “onde treeninghet”, i regi av Pastor Torp som får skylden(for eventuelt nye sjåarar, så er den “onde treeninghet i Jan Kåres øyne meg, Torodd og Kjell(eller Bjørn Storm?) Et slags hackerangrep, for å spre ond løgn om den hellige broder Jan Kåre?

  Nå er forklaringen at dette faktisk er en støttespiller til Jan Kåre, og at han befant seg på Jan Kåres bopel, da han skrev støtteerklæringen. Dette er nå etter mange runder blitt til en god kjenning av Jan Kåre, som har vært på overnattingsbesøk fra Sverige, og som etter grundig overveining har besluttet å støtte Jan Kåre anonymt.

  Jan Kåre har altså hatt minst 4 ulike forklaringer på Sebastian Johan, hvem han er, hvor han var 6. oktober og fra hvilken PC han skrev!

  Det vil sikkert komme minst 2 nye forklaringer(les løgner) før denne søndagen er omme.

  Forvirra? Ikkje etter neste avsnitt av “Løgneren frå Krokstien 2”:-)

  • Christensen mangler troverdighet, han har tidligere skrevet støtte kommentarer til seg selv under navnet Pernille.
   Hans løgnaktige natur viser at Christensen er fullstendig på tur her.

  • Han både benekter samtidig som han bekrefter at han har skrevet støtteinnlegg til seg selv i et innlegg i sin kloakkblogg.

   Jan Kåre Christensen er en helt unik person. En person som, hvis Ansgar har rett, er i samme tradisjon som våre alles kjære molbo historier. Og det er en slik historie vi har blitt fortalt av Jan Kåre.

  • Det er ikke mange som Christensen nei. Hans personlighet tror jeg heldigvis ikke det er mange av i verden.

 36. Sakens faktum er:

  1.) Enhver noenlunde oppadgående person som vil forsvare meg ville aldri ha skrevet på Søkelys med åpent navn.
  2.) Ergo, da skriver en under fiktivt navn!
  3.) At Søkelys da velger å så den løgnen at jeg forsvarer meg selv, da det er vitterlig at det er en venn av meg som har skrevet to ganger under fak navn. Er da bare å forvente.
  4.) Dette burde Kjell Sverre Andersen vært voksen nok til å erkjenne at han har spredd løgn. Dementere det og fjerne sine løgn påstander.
  5.) Sverre Andersen løper egentlig den falske pastorens ærende!

  • Igjen lyver du og du vet det veldig godt selv.

   Dine stadig mer desperate løgner og oppførsel minner meg om en astronaut som etter ett år ute i rommet rundt jorden hevder at jorden er flat og ikke rund.
   Slike austronauter finnes selvsagt ikke. Men det er sikkert de som hevder at heller ikke du finnes da det er knapt nok mulig å være så patetisk at man benekter de beviser du ser foran deg.

   Du er noe for deg selv, Jan Kåre. Noe helt enestående.

  • Hvis din svenske broder er født og oppvokst i Sverige, og bor der nå, ville han garantert skrevet på SVENSK!

  • Nå lyver du igjen, Jan Kåre. Du er tatt på fersken. Det som en butikktyv med en røkt laks i hånda. Men vi skal altså tro at denne laksen helt frivillig hoppet fra Lakselv til et røkeri i Haslum til en frysedisk i en butikk der den delte seg slik at den kunne bli en gave til denne mannen som nå står med den i hånda uten å ha betalt for den.

   Din historie er en molbohistorie, Jan Kåre.

  • 1. Folk har forsvart deg tidligere under eget navn. Husker ei dame her sørfra som skrev noen støttekommentarer til deg. Hun møtte motbør og motargumentasjon, men meg bekjent er hun aldri blitt plaget eller hengt ut for det.
   2. Det har vi sett du gjør. Vi har ikke sett noe som helst dokumentasjon for at “Johan Sebastian” har skrevet noen kommentarer. Dog har vi dokumentasjon på at en som kaller seg “Johan Sebastian” har skrevet to kommentarer her inne fra IP adresser som kan kobles til ditt navn. Dvs at du selv har skrevet en rekke innlegg i ditt eget navn fra aktuelle IP adresser. Noe skjermfoto her beviser.
   3. Om du selv eller din venn har skrevet et innlegg hvor du blir støttet er egentlig irrellevant her fordi, når man sjekker, finner man ut at også ditt navn og kommentarer fra deg er knyttet opp mot aktuelle IP adresse. Når det skjer, sitter man igjen med inntrykket at enten er det du selv som har skrevet kommentaren, eller så har du hatt tilgang til å påvirke kommentaren -siden du selv skriver kommentarer fra aktuelle IP
   4. Søkelys har avslørt at det er skrevet innlegg i andres navn fra samme IP som du selv har brukt i flere kommentarer. Ergo er det sannsynlig at du selv har skrevet kommentaren, eller påvirket andre til å skrive kommentaren, noe du selv innrømmer.
   5. Jeg har stor forståelse for at aktuelle pastor anmeldte deg. Du har tross alt i årevis plaget og sjikanert ham, og norsk rettsvesen er enig i at din virksomhet ikke er saklig kritikk, men har karakter av personforfølgelse og sjikane av nevnte pastor som jeg på flere områder er grundig uenig med. Søkelys er ikke enig i aktuelle pastors syn på dette med apostler, ei heller i hans syn på gjengifte. Søkelys tar også avstand fra ditt syn på gjengifte, da du har en lære som aksepterer gjengifte på tross av Jesu klare ord i Matt 5,32 og Matteus 19.9. Vi kan ikke støtte deg fordi du har en lære som aksepterer gjengifte. Slik er det bare.

 37. Jan Kåre/Johan Sebastian skrev:
  “Nå har jeg kraftig dokumentert at de to meldingene av Johan Sebastian ikke er skrevet av meg eller fra min PC.”

  Hvor er disse dokumentene, Jan Kåre ?

 38. En annen sak:
  Har (han) tilgang til det mørke nettet? Der kriminelle, pedofile og alle lyssky holder til? Jeg mistenker for all del IKKE den straffedømte bloggeren for å drive med noe lyssky affærer, men en av fordelene med å være på det mørke nettet, er at man kan sende eller søke på ting via en annen maskin, slik at denne maskinens ip- adresse kommer opp. Og der stopper alle spor. Det finnes hundretusenvis av maskiner rundt om i verden som er knytt opp mot det mørke nettet som ingen eier, og som bare har denne funksjonen, at en kan søke og sende ting via de.

  http://www.ymte.no/fa-tilgang-til-det-morke-nettet-med-tails-os/

  • Jeg gjorde en liten endring i din kommentar Spiff.
   Dessverre ligger det mørke nettet åpen for alle, og det blir brukt blant annet av varslere som av en eller annen grunn må holde sin identitet skjult fra despotiske myndigheter.
   Det blir også brukt av individer som driver med pornografi og overgrep, men også av andre som er redd for kontrollsamfunnet og storebror ser deg.

  • Ja. Enig med deg der. Min mening med innlegget fremkommer ikke tydelig nok ser jeg. Meningen var å si at en kan bruke en maskin på det mørke nettet og få en annen ip- adresse enn den pc`en en egentlig bruker. Dermed kan en skrive støtteinnlegg til seg selv, og du ser ip-adressen til en pc f.eks i Sverige eller hvilke som helst annet land. Noterer meg for øvrig at den straffedømte bloggeren har lagt ut innlegget mitt på sin egen blogg.

  • Han ble sår Spiff.
   Jeg har ingen tro på at Christensen er involvert i umoral på det plan som er mulig fra det mørke nettet.

  • Ikke jeg heller. Derfor presiserte jeg at jeg ikke tror han driver med noe lyssky affærer. Bare at han teoretisk kan bruke dette mørke nettet til å skjule digitale spor, og dermed skrive støtteinnlegg til seg selv uten å bli avslørt. Men nå har han blitt tatt med buksene nede og avslørt at han ikke bruker det, eller ikke evner å bruke det. Det skal litt IQ og IT- kompetanse til for å få det til.

  • På den annen side ble han jo avslørt her på Søkelys tidligere at han driver med annen type atferd som for kristne faller inn under definisjonen lyssky, nemlig pornobruk. De fleste husker at han klaget på at han fikk opp så mye pornoreklame og reklame for russiske kvinner som søkte en norsk mann. Og du gjorde han oppmerksom på at du bruker ADsense- programmet på Søkelys, som bruker cookies for å tilpasse reklame for den enkelte bruker. Ergo: fikk han opp mye pornoreklame når han var på Søkelys, er det fordi han søker mye på pornosider og russiske datingsider på den aktuelle pc`en.

  • La oss ikke være veldig påståelige når det gjelder dette punktet. Christensen fikk servert annonser på basis av en kombinasjon av søkeord han bruker,
   hva slags cookies som ligger lagret i midlertidige internettfiler katalogen eller google loggen.
   Det er en kombinasjon her som gjør at Adsense har trodd at slike annonser var relevante for Christensen.
   Jeg anbefaler alle å kjøre Jet Clean eller et tilsvarende program å rense loggen og slette søppelfiler.
   https://jetclean.soft32.com/

   Det gjør i tillegg PCen raskere

 39. Det er vel ikke kanskje ikke så kristent å sitte her og kjenne på skadefryden etter hvert som denne straffedømte bloggeren driter seg mer og mer ut, men du verden så underholdende det er! Et symptom å den diagnosen han må ha, er at han ikke gir seg på tørre møkka, uansett hvor mye han blir avslørt, avkledd og får bevis på sin løgn lagt rett foran seg. Tror han virkelig at noen tror på de desperate, patetiske forsøkene hans på bortforklaring?

 40. Nå har jeg kraftig dokumentert at de to meldingene av Johan Sebastian ikke er skrevet av meg eller fra min PC.
  Da er det kun en ting som gjenstår:
  Det er at Kjell Sverre Andersen skriver at han tok feil og la ut feilaktig opplysninger og holdt det som sannhet det som var løgn at de to meldingene var skrevet av meg, noe de ikke var.
  Men av en venn og broder av meg, som heldigvis hørte på mitt råd, og forble og forblir anonym for alltid!

  Hva enkelte som har forsvart meg har gått og går igjennom, og blir sjikanert og hetset her på Søkelys, falske Smyrna bloggen og Pastoren sine nettsteder. Forteller sitt at det ikke er verd å forsvare meg med fullt navn og offentlig da politiet lar hetserne holde på, uansett!

  • Løgn igjen, Jan Kåre. Bildet over beviser at du lyver. Du og Johan Sebastian er en og samme person. Det beviser bildet over.

   At du i det hele tatt fortsetter med din meningsløse kverulering beviser at du ikke er helt ved. Gi deg.

  • Henrik, han har bodd her 20 år, litt Norsk kan en vel lære seg?
   Mitt morsmål er Dansk, men litt Norsk har jeg da lært meg da, eller?
   At han vil være anonym takker jeg Gud for.

 41. PS!
  De er skrevet ikke av meg, men en venn og broder.
  Han er anonym og det vil han alltid forbli.
  Hvis ikke hadde dere gjort som dere har gjort med (navn slettet da det ene navnet ikke vil knyttes til Christensen og de andre navnene er et ektepar) legge ut alle detaljene om deres liv.
  Og for årevis!

 42. Poenget mitt har vært som Jeremy Hoff skrev som Kjell Sverre Andersen slettet.
  At hele Søkelys har en agenda.
  Kaste dritt over meg, min familie og den Himmelske blogg.
  Noe bedre burde dere finne på.
  Begge meldingene fra Johan Sebastian er skrevet fra annen PC enn min.
  En fra Norge og en fra Sverige, og dere kaster dere over stakkaren som åtseletere gribbet og hyener, trist.
  Søkelys er åpenbart ikke et kristent nettsted ??

  • Gi deg. Du er tatt på fersken i løgn og i å skrive støtteinnlegg til deg selv i Søkelys.

   Det er ikke kristelig å lyve. Det er ikke kristelig å ikke be om unnskyldning når man har begått urett. Det er ikke kristelig å stjele penger fra folk. Det er ikke kristelig å være for gjengifte. Det er ikke kristelig å sette seg over Gud. Det er ikke kristelig å bedra folk.
   Alt dette har du gjort.

   Gi deg.

  • For ordens skyld; “Johan Sebastian” har oppgitt to ulike mailadresser, på de ulike innleggene på søkelys. Jeg har sendt mail til begge to. Ingen av dem fins!!!

   Som bedrager og løgner, gjør du en elendig jobb, Jan Kåre:-)

  • Jeremy Hoffs kommentar var åpenbart ikke fra Jeremy Hoff og ble derfor slettet.

  • Innlegget fra Hoff ble slettet da det åpenbart ikke var skrevet av Hoff.
   Du for din del har skrevet kommentarer fra IP adressen 84.208.227.4 som i følge forskjellige IP lock up leder til deg og Oslo
   http://whatismyipaddress.com/ip/84.208.227.4
   Videre har både du og denne “Sebastian) skrevet kommentarer fra IP adresse 83.241.147.142 som i følge IP lockup fører til http://whatismyipaddress.com/ip/83.241.147.142
   Dessverre for deg viser bildebevisene at du har skrevet kommentarer og dermed har hatt tilgang til begge IP adressene.
   Dette gjør din story om en svensk broder lite troverdig. Uansett om denne broderen eksisterer eller ikke, er det bevis på at du har hatt tilgang til begge de to aktuelle IP adressene, og dersom det virkelig finnes en slik broder, så kan du ha diktert hva som skulle skrives.
   IP adressene med kommentarene som er dine viser at du har hatt tilgang og mulighet til å skrive støttekommentarer til seg selv.
   Den IPen du skrev dette innlegget fra er en annen IP enn den du pleier å bruke. Hostname: 190-201-11.connect.netcom.no
   ASN: 12929
   ISP: Telia Norge As
   Organization: NetCom GSM as

 43. Kjell, vil du gå ut på bloggen din å si at du har løyet på meg?

  Det er ikke jeg som har skrevet disse kommentarene i det hele tatt.

  Det er en Svensk broder som skrev fra meg hjemmefra. På sin egen PC.

  Så reiste han til Sverige langt i fra Stockholm og skrev fra en helt annen PC der.

  Dette er fakta, og at du sier det er skrevet av meg er også løgn, og fra min IP adresse melding nr. 2 er en umulighet!

  Mvh
  Jan K

  • Du lyver, Jan Kåre.

   Du skrev selv at meldingen til denne “broderen” din kom fra Sverige. Meg vites bor du ikke i et hoppeslott som hopper frem og tilbake over grensen. Forøvrig et ganske langt hopp som sikkert ville ha blitt observert og omtalt av de mange hoppeslott-observatører i inn og utland.

   At du bare fortsetter med dine løgner viser at du ikke forstår forskjellen mellom sant og usant.

  • I samme slengen vil jeg også minne deg om at du for en tid tilbake skrev under navnet til Bjørn Olav Hansen, en alvorlig syk mann du hadde grovt hetset i lang tid. Innlegg fra han og deg kom fra samme IP adressen.

   Det sier alt om deg.

  • Det har jeg aldri skrevet Knut, jeg bare påpekt at den var sikkert skrevet fra en Svensk datamaskin da det var to tødler over o en.
   Du lyver!
   Dokumenter dine påstander, det er løgn og fabrikkerte ting du kommer med hele tiden!
   Som Kjell Sverre Andersen og “Pastoren” og “apostelen” kommer med også!

  • Jeg lyver ikke og det vet du og alle andre veldig godt selv.

   Men si meg: Hvorfor skrev du under navnet til Bjørn Olav Hansen, en alvorlig syk mann som du hetset i lang tid ?

   Ut over det ser jeg det nyttesløst å debattere med deg som ikke eier noen som helst form for etiske og moralske standarder. En mann hvis moral best kan sammenlignes med ei bakgårds-katte.

  • Det at du FREMDELES instisterer på at du har rett, Jan Kåre, er helt utrolig. Spesielt at du forsvarer deg i mot all form for vitenskap og helt alminnelige datakunnskaper.

   Jeg synes virkelig synd på Søkelys om bruker minutter av Guds hellige dag til å forsvare seg i mot slik hjernedødt sprøyt som dine bortforklaringer. Gi deg nå, Jan Kåre.

   Forøvrig er det å utgi seg som Bjørn Olav Hansen en straffbar handling, kriminalitet og dypt uærlig. Det er alvorlig kriminalitet.

  • Du vikler deg bare enda mer inn i “løgnens garn”, Jan Kåre. Men, nå er det ikke lenger plass igjen for deg å sprelle på.
   Din “forklaring” om en angivelig svenske, er bare patetisk og 100 % utroverdig!
   Han skriver ikke svensk, “Johan Sebastian”. Med unntak av den ene bokstaven.
   Hvorfor hoster du plutselig nå opp en løgnhistorie om en svenske som har vært på besøk? Hvorfor skrev du ikke det i mailen til Kjell?
   Nei, denne gangen er du enda mer latterlig enn du noen gang før har vært, Jan Kåre:-)

 44. Synes også formuleringene, setningsstrukturen og ordvalgene i innleggene fra angivelig to ulike skribenter likner mistenkelig på hverandre.

  • Tull Christensen, det jeg har bevis på er at du bruker eller har tilgang til begge IPer som ble brukt av “Johan Sebastian”
   De fleste innlegg skrevet fra begge IP adresser er skrevet i ditt navn.
   På tross av alle dine mails og skriverier her, finnes det ikke bevis for annet enn at du bruker å skrive kommentarer fra de to IPene som er brukt i de to kommentarene hvor det hevdes at forfatter er Johan Sebastian.
   De fleste kommentarer på begge IP adressene kommer fra deg Jan Kåre.
   Ergo er du forfatteren.

  • Har du sett bildet over, Jan Kåre ? Du vet hva tall er ?

   Det virker ikke slik……….

  • IP lockup gir ikke alltid nøyaktig adresse,
   Den ene meldingen fra Johan Sebastian kom fra
   http://www.infosniper.net/index.php?ip_address=83.241.147.142&k=&map_source=1&overview_map=1&lang=1&map_type=1&zoom_level=7
   Jeg vil legge til at en rekke innlegg skrevet av deg, også kom fra samme IP adresse.
   Videre skrev Johan Sebastian fra denne IPen http://www.infosniper.net/index.php?ip_address=84.208.227.4&k=&map_source=1&overview_map=1&lang=1&map_type=1&zoom_level=7
   hvilket er din Oslo adresse
   Poenget her er at du har tilgang til begge IP adresser og har skrevet en rekke kommentarer fra begge.

  • Beklageligvis er ikke alltid IP lockup programmene hundre prosent nøyaktige når de lokaliserer en IP adresse.
   Den svenske IP adressen du har brukt til noen innlegg er adressen 83.241.147.142
   I følge IP tracker leder det til følgende info:

   P Address: 83.241.147.142
   [IP Blacklist Check]
   Reverse DNS: 142.147.241.83.in-addr.arpa
   Hostname: 142.147.241.83.in-addr.dgcsystems.net
   Nameservers:
   ns1.dgcsystems.net >> 217.13.225.100
   ns2.dgcsystems.net >> 217.13.225.120
   Lookup IP Address Location For IP: 83.241.147.142
   Continent: Europe (EU)
   Country: Sweden IP Location Find In Sweden (SE)
   Capital: Stockholm
   State: Stockholms Lan
   City Location: Stockholm
   Postal: 173 11
   ISP: DGC Access AB
   Organization: DGC Access AB
   AS Number: AS21195 DGC Access AB
   Time Zone: Europe/Stockholm

   Min dokumentasjon viser at du har skrevet fem kommentarer selv fra denne adressen, blant annet denne
   Jan Kåre Christensen

   jk.chris@online.no
   83.241.147.142 Som svar til Johan Sebastian.
   Birgir du er full av Satan temmelig åpenbart når du skriver som du gjør.
   Hadde jeg skrevet fra min data hadde Søkelys for lenge siden lagt ut dokumentasjon.
   Hele nettstedet Søkelys har to agendaer.
   Det ene er å løfte opp og frem den falske apostel.
   Den andre er å trykke ned, sjikanere og sette meg i et dårlig lys og i gapestokken.

   Avslå | Svar | Hurtigredigering | Rediger | Spam | Legg i papirkurven

   Det blir fullstendig håpløst og argumentere med en person som nekter å innrømme fakta.
   Det å kaste bort mer tid på gjenta at bildet dokumenterer at du har skrevet innlegg fra den svenske IP adressen virker bortkastet. Vil anbefale deg og erkjenne sannheten

  • Du lyver hele tiden Kjell etter som det passer.
   Du sa først at begge meldingene var fra min ip adresse.
   Nå er det åpenbart at det ikke er det.
   Kan du finne flere ip adresser fra den Svenske ip på meg også?
   Det kan du nok ikke.
   Det forteller meg en ting, at dere er kun opptatt med en ting på Søkelys.
   Det er om mulig å finne feil på meg, for å trikse, kvervulere og ha det i fokus!
   Trist!

  • Jeg har bevist ettertrykkelig Jan Kåre -at du har skrevet kommentarer fra begge de to IP adressene. Både den svenske og din egen.
   Bildene lyver ikke. De viser at det er flere innlegg fra deg på begge de to IP adressene som er brukt av “Johan Sebastian” figuren. Du har med andre ord hatt tilgang til begge.

  • Som ethvert menneske med alminnelige datakunnskaper vil fortelle deg: Kjell har helt rett.

   Som ethvert menneske med normale sjels-evner og moralske verdier vil spørre deg: Hvorfor ber du ikke Kjell om unnskyldning for det du har gjort ?

 45. Nei, Knut, man skal ikke klandre de fra Mols for at de har avlet frem en internet-terrorist. Ebeltoft er en meget hyggelig og fin by. Jeg var i kirken der for noen år siden, på en kveldsgudstjeneste. Det var nattverd, og jeg fikk et solid beger portvin til å svelge ned kjeksen med…:-)
  Det er nok snart ti år siden, og jeg har forøvrig ikke smakt alkohol siden…

  • Jeg blir så arg. Her leser jeg i min lokalavis, følgende om fotballkamp:
   http://dalane-tidende.no/sport/eik-sikret-plassen-i-2-divisjon/19.22963

   Negrene inntar fotballbanene. Snart er det flere fargede enn det er homoer på norske fotballag.
   Dette hykleriet: vi vil ikke ha innvandrere, og slett ikke fargede. Men, dersom de kan spille fotball, så er de plutselig “landsmenn”. Jeg vil ha lokale gutter på banen. Blir skremt av alle utlendigene!

 46. Så lenge han er bibellærer og pastor for en forsamling, kan det jo tenkes at han har hatt huset fullt av ivrige sjeler som tilfeldigvis har svart på innlegget akkurat i rette tid. Kanskje temaet har vært opp i en forelesning. Vanskelig å vite små detaljer når det mange mennesker samlet….
  Men kanskje bibellæreren har svar på dette….?

  • Støtteinnlegget ble i følge Jan Kåre skrevet fra Sverige. Hans eget svar ble i følge han selv skrevet fra Oslo i Norge. Men som vi vet skrev Jan Kåre begge innlegg selv.
   Det er meget mulig at Jan Kåre har et hus. Men jeg tror ikke det huset kan flytte seg fra Sverige til Oslo på et par timer.
   Og hans bibellæring er et godt eksempel på en sveitserost.

  • I en epost skriver Christensen dette: Er det samme ip adresse eller hva?
   Get har halv million kunder.
   Siden Christensen ikke svarer noe annet, antar jeg at han kanskje føler seg flau.
   Christensen har gjort dette flere ganger, så evangelisten og bibellæreren er ikke så nøye med hva som er sannhet og hva som er tøv.

 47. 🙂 Ord er unødvendige.
  Håper at menneskerettighetsdomstolen skjærer gjennom og finner at Christensen er totalt useriøs og latterlig

 48. Søkelys, Jan Kåre skrev at denne Sebastian skrev fra Sverige (hvordan kunne han vite dette, spurte jeg han da). Ikke har Oslo vært endel av Sverige denne uka og Oslo blir neppe endel av Sverige i den kommende uke heller.

  Hvis jeg tar feil i mine politiske betraktninger, får Søkelys ha meg unnskyldt.

  • Jeg vet ikke hva Christensen tenker, men Oslo og Sverige er ennå ikke det samme.
   Christensen har nok tydd til en liten hvit en, tenker jeg.
   Dog er det tragisk at man må legge ut slikt tull, så jeg får vurdre hvor lenge den skal ligge.
   Det er selvfølgelig mulig at Christensen har hatt gjester som har skrevet fra hans IP, men troverdig er det ikke.

 49. Det er ikke første gang dette har skjedd.

  Jan Kåre har tidligere skrevet innlegg i Søkelys under navnet til forkynneren Bjørn Olav Hansen og deretter besvart det innlegget med sitt eget navn. Begge innlegg kom fra samme IP adresse…. Jan Kåre sin IP adresse. Da han ble konfrontert med dette, synes Jan Kåre det var OK for han å utgi seg som Bjørn Olav Hansen samt stjele hans identitet.

  Så får andre gjøre opp sin egen mening om denne type oppførsel.

 50. Jeg gir meg ende over?? Nok en gang skriver han støtteinnlegg til seg selv, og nok en gang lyver han om det i etterkant….Kan nesten ikke vente på Jan Kåres “forklaring”?

  • Og la det ikke være tvil; i Guds øyne finnes det ikke noe som heter “hvit løgn”. Det finnes kun sannhet eller løgn!

  • Det er en forfalskning. Den onde pastor T-o-r-p står bak. Han og den onde treenighet har lagd den falske Smyrnabloggen og står bak dette også. Satans folk er oppfinnsomme til det onde.Jeg har aldri skrevet innlegg i andres navn. Det er en satans løgn fra onde Søkelys

  • Jan Kåre påstår at han er født og oppvokst på den danske øya Mors, men det er vel heller ikke sant? Det korrekte er vel Mols.
   Det er vel ingenlunde utenkelig at han er en ekte molbo??

  • Riktig. Det er vel Jan Kåre Christensen som drar ned på molen og fisker spejesild.

  • Selv om likheten mellom det Jan Kåre har gjort her og de titalls molbo historiene jeg kan er slående, burde man ikke laste Jan Kåre for sitt fødested.

   Så får Ansgar Braut lage en god molbo historie av Jan Kåre sine støtteinnlegg til stor glede og forlystelse for sine nærmeste familie og venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *