C Peter Wagner er død -døde av sykdom og svekkelse fredag

c-p-wagnerDen kjente apostoliske pioneren, forfatteren og teologen C Peter Wagner er død. Dette melder en rekke amerikanske kristne medier. C Peter Wagner har vært syk en tid og døde fredag, 86 år gammel. Det er en åndelig høvding som har betydd mye for mange som nå har lagt ned vandringstaven for å være sammen med Jesus. Wagner som døde klokken 1430 skal ha slitt med en hjertefeil og i juni gikk han gjennom to større operasjoner. Wagner var en ledende autoritet på kirkevekst og åndelig krigføring og gjennom sitt forfatterskap. Wagner var utdannet teolog og hadde flere grader i teologi. Han har også vært misjonær i Bolivia i 16 år av sitt liv. Våre tanker går nå til hans kone Doris, som har stått skulder ved skulder ved sin ektemann både i liv, tjeneste og sykdom.

2 tanker om “C Peter Wagner er død -døde av sykdom og svekkelse fredag

  1. Wagner var leder for “the new apostolic reformation”..En av de største og mest villfarende organisasjoner som har oppstått i nyere tid tid. Med på laget hadde han Bill Johnson, Bob Jones, Heidi Baker, Todd Bentley og Randy Clarke og Che Ahn. Med andre ord en gjeng med falske profeter som flere av dem oppga apostel autoritet og på samme måte som de 12. Wagner ledet mennesker vill, og vil ikke bli savnet.

    • Han blir beundret for sitt misjonsengasjement og for sin vilje til å fremme kirkevekst.
      Jeg har lest et par bøker av ham som har vært leseverdige, og selv om han som du sier var en del av NAR, har han blitt også av flere blitt omtalt som en røst som har manet de mest villfarne kreftene i NAR til å være sunne i troen.

Det er stengt for kommentarer.