Britiske myndigheter med sanksjoner mot egen statsborger -uavhengig journalist på britisk sanksjonsliste

Den uavhengige journalisten Graham Phillips som dekker situasjonen i Donbas er kommet på de britiske myndigheters sanksjonslise. Phillips er selv britisk sprer i følge britiske myndigheter disinfomasjon om krigen i Ukraina og er derfor på myndighetenes sanksjonsliste. Det å komme på myndighetenes sanksjonsliste kan bety at myndighetene beslaglegger eiendom eller fryser eventuelle bankkontoer.

Graham Phillips snakker med vanlige folk i de områder som er rammet av krigen.

Den britiske statsborgeren og uavhengige journalisten er nummer 864 på det britiske regimets sanksjonsliste. I følge listen som kan ses her, er det nå 1330 personer som står på britenes sanksjonsliste. De fleste er russiske eller ukrainske statsborgere som ikke har det politisk korrekte synet på krigen i Ukraina. Graham Phillips er en uavhengig journalist bosatt i Donetsk. Når britene setter en egen borger og journalist på sanksjonslisten burde det være avslørende for hvor høyt britene egentlig setter ytringsfrihet. Går man ikke i takt med saueflokken, skal man sanksjoneres, bringes til taushet og straffes. Graham Phillips er på mange måter som Patrick Landcaster, en mann på bakken der det skjer. I sin siste video snakker han om hvordan det er å være sanksjonert av britiske myndigheter. Hans YouTube kanal kan følges her.

Facebook Comments

3 tanker om “Britiske myndigheter med sanksjoner mot egen statsborger -uavhengig journalist på britisk sanksjonsliste

  1. Man må virkelig spørge sig selv, hvorfor Ukraine er sååå vigtig for det diabolske vesten??! Der er noget helt galt. Det estimeres, at 500.000 irakiske børn døde som følge af USA’s krig mod Irak og sanktionerne, og Madeleine Albright trak bare på skuldrene, da hun på et pressemøde blev konfronteret med det. Casualties. Hvorfor har Europa ikke stoppet al handel m rådne usa for flere årtier siden, for intet regime på jorden har nogensinde været så krigsgal som det land.

    • Du ville vel at Ukraina skulle gjøre som Danmark under andre verdenskrig, nemlig å gi opp kampen etter et par timer. De tyske soldatene kalte ellers oppholdet i Danmark for Flødeskumsfronten, for der var det ufarlig å være. Men etter noen år begynte også danskene å gjøre motstand.

  2. Narrative og løgnene må opprettholdes. Nato, USA og vesten har visst i mange år at bare de presser Putin lenge nok, kommer det en reaksjon. Det blir det samme som om Russland setter ut våpen og styrker på Cuba. Det hadde USA aldri godtatt og det ville blitt en militær reaksjon. Når krigen så var i gang i Ukraina, er det viktig for USA, UK, og EU å holde den i gang lengst mulig, selv om de vet at Russland vil vinne til slutt. Da må de presentere løgner om Ukrainsk fremgang og at Russland mislykkes. Jo lenger krigen varer jo lenger kan man skylde på Putin over høye energipriser. For det er det som er målet med sanksjonene mot Russland. Hovedmålet er nemlig ikke Russland, men deg og meg. Vestens folk. Elitene bruker nå krigen til å gjøre folk fattig og knuse småbedriftene. Dette er neste etappe i ødeleggelsen av økonomiene. Corona lockdownen var første steg. Det er derfor Jonas ikke vil gjøre noe med bensin og strømprisene. Slike skyhøye energipriser er nemlig ønsket. Middelklassen i vesten skal utraderes og The Great Reset og Agenda 2030 med bærekraftmålene handler om å gjøre alle like fattig og at en rik totalitær elite på toppen styrer med jernhånd. Borgerlønn og total slave av staten der du ikke eier noe. Kina er et stort forbilde for de politiske elitene i vesten. De selv kan leve i rikdom mens folket er fattig og undertrykket i en politistat. Demokratiene i vesten er i ferd med å dø, men folket sover enda. De skjønner det ikke før det er for sent. De som ikke følger narrative slik som denne journalisten Graham Phillips, skal slåes ned med udemokratiske midler. Det er samme krefter i sving som under coronaen. De som fortalte enn annen virkelighet enn den som myndighetene hadde bestemt, mistet jobben og ble sensurert. Glem gårdagens verden med nasjonalstater. Nå er det en global verdensorden under oppseiling og det vil bli mye verre.

    5
    1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *