BLM-bevegelsen -tungt bevæpnet svartkledd “ISIS millits marsjerte i gatene i Louisville, Kentucky

Tungt bevæpnede svarte militsmedlemmer marsjerte lørdag “fredelig” i gatene i byen Louisville i Kentucky. Store politistyrker var utkalt og passet på for å forhindre at det oppstod sammenstøt mellom grupper som er kritisk til at svartkledde sorte Black Lives Matter aktiviser marsjerer i deres gater. Det er tilhengere av den kult-lignende grupperingen NFAC militsen som sendte skrekk gjennom befolkningen i Louisville. Den kultlignende bevegelsen som ledes av John “Grand Master Jay” Johnson har som mål å skape en svart revolusjon i USA basert på sosialisme. Både borgermester i Louisville og guvernøren i Kentucky anses som svært liberale, men mange er kritiske til at politi og den politiske ledelse tillater at en tungt bevæpnet ISIS lignende milits får marsjere i gatene. Hvite amerikanere bør nå reise seg i protest og ta til gatene og rope: “Ingen rasister i våre gater” til BLM, NFAC og Antifa aktivistene som nå skaper skrekk og redsel i amerikanske byer

Minner om ISIS eller Gestapo sier pastor som minner oss om Dana Coverstone`s profetiske drømmer. Kristne i USA forbereder seg nå for lovløse tilstander og borgerkrig

Over hele USA gjør hvite aktivister nå forberedelser for borgerkrigen de tror kryper stadig nærmere, og våpenhandlere melder om mangedobbelt salg av skytevåpen og ammunisjon. Også dem som selger overlevelsespakker og sølv og gull kan fortelle om kraftig økt etterspørsel. Også mange normale kristne familier har nå begynt å preppe for den trengselstid som ligger foran oss. Etter at Dana Coverstone`s video om sine tre profetiske drømmer om hva som ligger foran USA i de neste ukene har gått viral, har mange troende over USA våknet opp, og begynt å forberede seg både åndelig og praktisk for det som mange tror vil komme til å utspille seg i de siste dager. Dana Coverstone har som tidligere omtalt hatt tre profetiske drømmer hvorav den ene avslører at både september og november kan bli svært dramatisk og turbulent for amerikanske kristne. I tillegg til en ny oppblomstring av Coronapandemien, så pastor Dana både borgerkrig, plyndring, ødeleggelser og russiske og kinesiske militære med blå FN hjelmer i amerikanske gater. I hans drøm var det ovale kontoret i Det Hvite Hus tomt og Donald Trump var fraværende. Det er delte meninger om detaljene i pastor Coverstone`s angivelige profetiske drømmer, men fakta er at mange tror at Kentucky-pastoren har brakt en advarsel fra Gud til nasjonen.

12 tanker om “BLM-bevegelsen -tungt bevæpnet svartkledd “ISIS millits marsjerte i gatene i Louisville, Kentucky

 1. Flere hvite militiaer med hakekors paraderer ned i gatene i flere amerikanske byer og Søkelys sier ingenting.
  Når en sort militia gjør det samme, slår Søkelys dette veldig opp og mener at Trump må slå ned på det.
  Hvite ekstremister slår ned sorte mennesker og vandaliserer minnesmerker fra borgerrettsbevegelsen. Søkelys sier ingenting.
  Sorte mennesker slår ned hvite mennesker og vandaliserer noe de anser som rasist symboler. Søkelys slår dette veldig opp.

  Dette sier alt om hvor Søkelys står. På treet skal fruktene kjennes.

  • Det du sier noe om, finner jeg ikke i nyhetsbildet for øyeblikket
   Dog ser jeg jo at BLM aktivister vandaliserer minnesmerker for svarte som har falt i strid.
   https://www.youtube.com/watch?v=2TfZVas_qNA
   Du vet like godt som alle andre at Søkelys står for at alle liv betyr noe, svarte liv er like mye verd som andre menneskeliv.
   Dog tar vi avstand fra den rasismen som preger BLM bevegelsen.
   BLM er en rasistisk organisasjon som fremhever svart overherredømme.
   Søkelys tar avstand fra alle former for rasisme, vold, plyndring, anarki, pøbelvelde.
   Alle liv betyr noe -og siden det er et utgangspunkt må vi ta avstand fra en marxistisk organisasjon som fremmer rasisme.

  • De demokratiske lederne burde ha slått ned på volden fra BLM og Antifa!!. Disse er djevelens barn Bjørn, enten du liker det eller ikke.
   Satan kommer her i sort, som han gjorde gjennom IS, BLM, Antifa og Gestapo.
   Det klokeste Trump kan gjøre, er å la dette utvikle seg til et blodbad for før eller siden vil disse rette sverd mot sine egne sympatisører. De vil bare bli mer og mer ekstreme og blodtørstige.
   Vi kjenner mørkes barn på mørkets gjerninger og vet hvem og hva som driver frem disse.
   Rasisme er ikke noe stort problem i USA. Det ser ut som om verden har glemt at den forrige amerikanske presidenten var svart.
   Det faktum at en svart mann kan krype helt til topps viser jo at Amerika ikke er et rasistisk samfunn.
   Det finnes kanske noen få hvite rasister i USA, men dette er et forsvinnende mindretall, og det er langt fler svarte rasister enn hvite rasister.
   Nei Trump bør finne frem popcorn og Cola og vente på at de BLM og sosialistene begynner å angripe sine egne.
   Vi andre får bare be i mot de åndskrefter som vil skape borgerkrig i Amerika. Kristne samler seg nå til bønn mot det som skjer,

  • Svarte rasistiske gjenger må slås knallhardt ned på før det eskalerer til full krig.
   Demokratene taper valget etter sin avskyelige støtte til de svarte rasistene. Vi har antisemittismen som forener alle på venstresiden.

 2. Direkte nitrist å se fremveksten av denne hatefulle NFAC-gjengen. De får alltids motstand av patriotiske borgere som ønsker et fortsatt fritt og trygt USA, men her er det et betydelig antall liv som vil gå tapt om ikke Trump & co tar resolutte grep.

  Det begynner for alvor å nærme seg et kokepunkt nå, og da må Trump pent agere til folkets beste enten han vil eller ei. Antidemokratiske grupper som bruker vold som politisk virkemiddel hører ikke hjemme på frifot i det amerikanske samfunnet. NFAC-gjengen er enda en grunn til å stemme på Trump, og det vil ta særdeles lang tid før Demokratene gjenvinner folkets tillit etter hva de har stelt i stand.

 3. Søkelys, dere kan bedyre at dere ikke er rasister så lenge dere vil. Men ser man hva dere skriver og hva dere ikke skriver, er det helt klart at dere har den mening at et hvitt liv er mye mer verdt enn et sort liv.

  Når man ser flere innlegg her som omtaler andre raser enn den hvite rase som dyr i Søkelys, er det tydelig hva Søkelys står for. Slikt rammes av straffeloven.
  Da er det patetisk at Søkelys hevder det er et nettsted som er i mot rasisme.

  • Å diskutere med deg Bjørn er helt helt håpløst. Ikke kan du lese, ikke kan du høre og ikke vet du hva rasisme er.
   I tillegg lyver du grovt. Søkelys har aldri uttrykt at hvite liv er mer verd enn sorte liv.
   Det er en løgn du ikke har det minste belegg for.
   Det er ikke rasisme å ta avstand fra en voldelig sosialistk ekstremist-bevegelse som BLM og Antifa er.
   Vi tar sterkt avstand fra den ideologi disse representerer, men som Guds folk gjør over hele verden, velger vi å holde fast på at alt liv betyr noe, at et sort liv er like mye verd som et hvitt liv, og derfor står vi for “all lives matter” men tar avstand fra termen “black lives matter” fordi det er rasistisk å bare løfte frem en hudfarge som noe som “matter”.
   Den kristne kirke består av mennesker av alle hudfarger og det gjenspeiles i alt Søkelys skriver om.
   Men som en siste setning: Det er umulig for en ekte kristen å stille seg bak parolene til BLM bevegelsen. Siden denne bevegelsen hater og angriper folk som proklamerer at “all lives matter” Det er veldig tydelig at BLM er rasistiske av natur og selv en innvandrer fra Midt-Østen med et “ALl Lives Matter” skilt trigger hat og rasisme i BLM aktivistene.
   https://www.youtube.com/watch?v=Py_DE7ynmjw

  • eg skjønner godt at personer som vil redde demokratiet organiserer seg og forsvarer friheten.
   Bærmen fra BLM og de hysteriske svarte ekstremistene og deres demokratiske støttespillere skal ikke få ha gatene i frem til sine herjinger, og de skal møte kraftig motstand fra den vanlige amerikaner selv om gatekamper da bli uunngåelig. Frihet og demokrati har sin pris også i blod.

  • Du er en rasist Bjørn. Ingen rasisme i våre gater er ord du burde ta til deg Bjørn.

 4. BLM oppnår tilsynelatende det organisasjonen ønsker, som er å splitte den amerikanske befolkningen og fremme hat og rasisme. Situasjonen er tragisk og bekymringsfull, og det er utrolig at demokratenes politikere ikke er mer opptatt av å slå ned på dette.

  Å i det hele tatt snakke om å redusere bevilgningene til politiet i en slik situasjon er så uansvarlig at det er vanskelig å fatte. Det eneste som nytter å å øke bevilgningene til politiet og nasjonalgarden kraftig, og slå hardt ned på hærverk, vold og andre lovbrudd.

Det er stengt for kommentarer.