Blir mer og mer bitter og ekstrem i sin sjikane av pastor Jan Aage Torp

Blogger Jan Kåre Christensen blir stadig mer ekstrem og truende i språkbruken på sin “himmelske” blogg. Når vil Gud straffe eller la Satan få has på pastor Torp, er den truende overskriften på bloggerens siste innlegg. “Bloggeren blir stadig mer ekstrem og språkbruken på hans blogg blir mer og mer bisarr,” sier folk som følger bloggen.

Den dobbelt straffedømte bloggeren Jan Kåre Christensen som er dømt for å ha sjikanert og trakassert pastor Jan Aage Torp og hans kone blir stadig mer bitter og ekstrem i sin språkbruk. “Hele hans “himmelske” blogg og “justismordblogg” bærer preg av Christensens personlige vendetta mot Oslokirkens pastor. I sitt siste innlegg skriver Christensen at “han tror det er opp til Satan hva som vil skje med Torp og videre stiller Christensen spørsmålet “vil Satan få has på Torp”. Språkbruken vi nå ser hos bloggeren blir mer og mer ekstrem og bisarr. Bloggeren som selv hevder seg å aldri ha overtrådt noen norsk lov eller sjikanert noen ble som kjent funnet skyldig i å ha brutt straffelovens § 390a “for ved plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd å ha krenket en annens fred.”

Den dobbelt straffedømte bloggeren Jan Kåre Christensen blir mer og mer bitter og bisarr i sine sjikane av pastor Jan Aage Torp.

Dommen ble stadfestet av Borgarting Lagmannsrett og anket videre til høyesterett og den europeiske menneskerettighetsdomstolen som forkastet anken. På tross av en fellende dom fortsetter bloggeren i samme spor som før uten å syntes å bry seg om at han dermed fortsetter å bryte norsk lov som gjennom straffelovens paragraf 390a gir norske borgere beskyttelse mot slike krenkelser. Dem som fulgt med på Christensens virksomhet noen år vil neppe bli overrasket over at bloggeren fortsetter sin omfattende og tildels makabre sjikane av pastor Torp. I sin egen verden er bloggeren Guds store tjener mens pastor Torp er djevelens barn som ikke kunne tåle at Christensen forkynte mot gjengifte.

Har ikke noe med gjengifte å gjøre

Det bloggeren unnlater å fortelle sine leser er følgende faktum. Torp anmeldte ikke blogger Christensen fordi Christensen hevder seg å forkynne mot gjengifte. Torp anmeldte Christensen fordi han brukte sitt nettsted til å sjikanere og mobbe pastoren gjennom at han hundrevis av ganger ble omtalt som “horebukk”,”psykopat”, “gammel gris”, “spedalsk”, “horkarl”, “narsissist” osv osv. Under saken ble det påvist at Christensen flere tusen ganger kom med sjikanerende skjellsord og uttrykk vi vanligvis vil finne på verdslige og ugudelige nettsteder. Den straffedømte bloggeren gikk endog så langt at han omtalte “Torp, Jan Hanvold og Åge Samuelsen som “forpulte horebukker” og bloggeren har i etterkant av dommen trappet opp sine kriminelle skriverier på sine ulike blogger. Etter å ha lest hans siste utspill som kan leses i sin helhet her, er det grunn til å spørre om bloggeren i det hele tatt har noen grenser eller naturlige sperrer. Å spekulere i om Gud eller Satan vil straffe Torp gjennom død eller sykdom samt å omtale seg selv som en “Herrens tjener” som ikke tåler motsigelser er primitivt og grenser til det sykelige. Når Lagmannsretten konkluderte med at domfeltes blogg bare preg av  at Jan Kåre Christensen virker å være drevet av et «personlig forfølgelsesmotiv» og «Retten mener også at uttalelsene samlet sett har beveget seg langt bort fra tros- og religionskritikk, og heller tatt form av sjikanøs og trakasserende personforfølgning. Dette er etter rettens syn både hensynsløst og sterkt klanderverdig opptreden». For dette ble Christensen dømt til å betale en bot på kroner 12000 pluss 3000 i saksomkostninger.
Facebook Comments

10 tanker om “Blir mer og mer bitter og ekstrem i sin sjikane av pastor Jan Aage Torp

 1. Det er skremmende å se hvordan Christensen stadig brer om seg med hat og mørke. De fleste normale hadde tatt dommen til etterretning og avsluttet sjikanen, men Christensen blir bare mer og mer hatefull og bitter. Vi får bare håpe at han enda har noen sperrer som hindrer han fra å ty til fysisk vold. For oss som har studert litt psykologi vil i denne bloggeren se et veldig destruktivt mønster med en farlig utvikling. Vi får håpe at han har et sosialt nettverk rundt seg som kan roe han ned mentalt.

  2
  2
 2. Det er tydelig at Jan Kåre er bitter og psykisk ustabil nå.
  Det er kun kona som ikke avskyr han.
  Hans to døtre hater han for det han gjorde mot dem under deres oppvekst. Hans sønn kan ikke fordra sin far og han har skremt vekk alle andre gjennom sine idiotiske blogger.

  Jan Kåre er en patetisk taper som fortjener den forakten og det hatet han blir møtt med fra sine egne barn og resten av samfunnet.

  7
  2
 3. Må si meg enig med Siri her. Christensen blir mer og mer uforutsigelig og man kan aldri vite hva han finner på. Torp bør ta skritt for å beskytte seg selv. Dersom JKC fortsetter i dette sporet er det bare et tidsspørsmål før han går enda lengre. Vi får be om Guds beskyttelse over Torps liv.

  2
  2
  • Nettopp derfor er det både viktig og riktig å be for JKC, at han må komme til seg selv, at han må innse og innrømme at det han holder på med, ikke er av Gud.

   3
   3
 4. Etter å ha fulgt JKCs blogg en stund så merker jeg det samme som sikkert mange andre har oppdaget. Christensen virker stadig mer truende og ekstrem og ingen vet helt hva han kan finne på. Kanskje det er på tide og be Gud passe på Torp siden ingen helt vet hva Christensen kan finne på. Han virker veldig bitter og hevngjerrig og mentalt ustabil og ut fra det han skriver er det helt umulig å forutsi hva han kan finne på.
  Derfor, be for pastor Torp og hans kone.

  5
  3
  • Be også om at JKC må komme til seg selv, så han kan innse og innrømme at det han holder på med ikke er av Gud.

   4
   3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *