Black Lives Matter aktivister bringer skam over dem som kjemper for svartes rettigheter

Black Lives Matter og Antifa graver seg stadig dypere ned i gjørma og bringer nå skam over dem som virkelig kjemper for afroamerikaneres rettigheter. Det som opprinnelig var en protestbevegelse mot politibrutalitet har nå blitt kuppet av sosialister og ekstremister på ytterste venstresiden. Det vi sitter igjen med er ekstremistiske pøbelstreker og terror mot alle som ikke deler organisasjonens drøm om å skape et sosialistisk anarki der BLM og Antifa selv sitter med makten, og undertrykker dem som ikke deler deres fascistiske virkelighetesforståelse. I norsk gammelmedia blir BLM omtalt som fredelige demonstranter, men sannheten er at vi i Black Lives Matter ser et pøbelvelde svake lokale politiske ledere ikke våger slå ned på.

Det er den uavhengige journalisten Andy Ngò som dokumenterer sannheten om Black Lives Matter og Antifa. Demonstrerer nok en gang hvorfor kristne ikke kan støtte Black Lives Matter bevegelsen.

Én tanke om “Black Lives Matter aktivister bringer skam over dem som kjemper for svartes rettigheter

  1. De er onde.

    Går rundt i gatene hele dagen og leter etter noe å lage bråk av.
    Modige folk er disse som våger si dem imot, jeg hadde ikke hatt mot til det, du risikerer å få ei flaske i øyet og bli blind eller noe sånt. De skulle vært heist opp i ei flaggstang -og tryglet litt… (eller i noen dager…)

    De må hjem og hogge ved til vinteren og svette litt synes jeg. Lage sunn mat og ikke spise junkfood på gata, det gjør deg sur og trett. Og slutte å synes synd på seg selv nå. Og tørke opp malingen etter seg. (jeg er egentlig pessimist, de kommer ikke til å slutte, det blir verre)

Det er stengt for kommentarer.