Bill Gates Covid-19 vaksine -dyrets merke, genetisk modifiserte mennesker

Genetisk modifiserte mennesker

Vi lever i det vinduet av tid som kalles “tidenes avslutning”. Helt siden kirkens fødselsdag på pinsedag, har Guds folk lengtet etter dagen da Kristus skal komme tilbake og hente sitt folk. I mellomtiden må vi leve her på jorden -og lengte og vente på den store dagen som kryper stadig nærmere. Og mens vi venter, vil vi ha gode dager, dårlige dager, tunge dager og dager med håp, glede og jubel, fordi vi vet at syndere vender om og finner frelse i Jesus Kristus. Som Guds folk vet vi også hva Skriften sier vil komme over jordriket i de siste dager. Trengsel, forfølgelse, dyrets merke ligger foran og vi allerede i ferd med å bli introdusert for den nye normalen -og den ene lederen etter den andre slår fast “at verden ikke vil bli som den var før Covid-19 og viruset som har skremt vettet av millioner. Vi må ikke være lettskremte for det bildet Guds ord tegner av de siste tider, er kanskje skremmende for ufrelste, men for oss som er bestemt til frelse -er det håp og liv.

Mark of the Beast | The End Times | Jesus is coming soon | MUST SHARE **

Facebook Comments

6 tanker om “Bill Gates Covid-19 vaksine -dyrets merke, genetisk modifiserte mennesker

 1. “Vi må ikke være lettskremte for det bildet Guds ord tegner av de siste tider, er kanskje skremmende for ufrelste, men for oss som er bestemt til frelse -er det håp og liv.”

  Det er ikke det som skremmer oss som er det farligste. Det farligste er den umerkelige likegyldigheten til det som står i Bibelen som kommer sigende. Salomos oppriktighet og troskap skapte Israels storhetstid. Hans likegyldighet ødela den. Han ble liberal i forhold til avguder på samme måte som folk i dag bruker tid på antikristelige medier, tidsriktige trender og verdslige aktiviteter. Og på samme måte som Salomon fulgte sine kvinner til avgudstemplene deres så blir folk i dag mer og mer egenrådige og selvhevdende. De blir som Salomon uimottagelig for rettledning.

  Mange er kalt men få blir utvalgt. Ikke alle som tar i mot nåden står løpet ut.

  • Grusom video 2min 30sek. Jeg har visst det foregår men ikke sett dette. Viktig at det vises og skrives om. Hvor fant han videoen?

   Jeg kan f.eks. nevne for folk om ting som foregår, men de mener det kan ikke være sant, at “Y.Tube kan man ikke stole på”, (jeg vet da det, det trenger heller ikke være Y.Tube jeg fant det på) Videoene kan være fjernet når de vil se. Selvfølgelig… Folk flest tror ikke slikt skjer virker det som. Null reaksjon da, men ikke når de f.eks. hører om en hund innelåst i et bur som skal serveres på en restaurant. For dette skriver jo VG om. (hallo…)

 2. I dag , på min veg til stranden , traff jeg en bonde som var i ferd med og sette opp garde for å sanke inn sauer , jeg sa til han, blir det ikke litt tungt å sanke dem inn alene ? han svarte , jeg venter på en som skal komme med gjeter hund ,og da blir det en lekende lett og så skal dem kjøres til slakt , da jeg gikk videre å så på sauene som gikk fred fult og beitet på jorde , så tenkte jeg med meg selv , her går sauene og aner fred og ingen fare , for de vet ikke at i dag er deres siste dag ,

  I bibelen så står det at vi ikke skal reddes og la oss skremme , men helt ærlig når jeg ser og kjenner på meg selv så tenker jeg hvordan skal jeg stå imot , jeg hører mange si . ja selv ikke kristne at de skal ikke ta noen vaksine ol , men jeg tenker dere vet ikke hvilke makt dere står overfor og når dagen kommer så vil dere lydig bøye dere , selv Petter apostelen til Jesus , fornektet Jesus da han kom under press , selv om han hadde sverget at han ikke ville svikte Jesus.

  Vi må be, vi må krype og trygle på våre knær , vi må klynge oss hardt til Jesus og aldri slippe taket, vi må be om han må løse oss ut , at han må rykke oss bort fra denne jorda , før alt dette grusomme skjer , far i himmelen ta oss bort fra dette AMEN.

  • Det handler egentlig om at du må være våken – ikke perfekt. Helst i bønn og bibellesning – og være lite i denne verdens underholdning. Fordi Gud vil lutre oss – ja – men Han vil også sende en siste vekkelse – som jeg tror Herren ga til meg her:

   http://box2036.temp.domains/~toreblog/17-sept-2020-vekkelse-en-fremtidig-utgytelse-av-hans-herlighet/

   Og når Han har frelst de utvalgte (og nei, jeg tror ikke det blir en landsvekkelse, men en vekkelse med sterk forfølgelse, men samtidig med en Kraftig Herrens Ånd – til å motvirke Helvetes krefter – og den religiøse ånden – for å vinne de Han har utvalgt).

   Så når Hans låve er full (jmfr med Matt 13 – om lignelsen om en fiende som sådde ugress i åkeren, og tydningen av den) – så kommer Herren.

   Jeg tror ikke det er lang tid for Hans komme – men jeg tror ikke Han kommer i morgen. Men vi må også være våken for det – Han kommer ved midnatt – jmfr. lignelsen i Matt 25 – om de 10 jomfruene, da de fleste sover, og ikke er oppmerksom. Og det finnes en dyp åndelig søvn over de kristne idag, og jeg er redd for at de som ikke tar ting på alvor – vil havne i samme skjebne som disse sauene du forteller om, som bare beitet, og ikke ante fred eller fare – for deres snarlige slakt.

 3. Det er synd at så mange kristne ikke skjønner hva som skjer rundt dem – eller over dem – hvor djevelen planlegger å lutre Guds Hus – og Gud vil tillate at det skjer, for å rense Kristi Kropp – til å skille geitene fra fårene – så det blir kun EN menighet – en levende.

  Gud fikk vekt meg opp igjen nå på våren og sommeren – hvor jeg skjønte at det ligger tøffere tider foran oss. Så jeg har lagt ned min gamle blogg – og opprettet http://www.korsfestet.com – for å informer og advare – for de som vil høre! Som Ordet sier:

  Hør hva Ånden sier til menigheten, en advarsel som går forut for de 4 rytterene i Åp. 6 – og når vi allerede nå ser at den hvite rytteren (fred, den ånd som driver bla. Obama) allerede har ridd – så vil de neste komme snarlig. Her en artikkel profetisk om Endens tid – og bla. vindretningene til de 4 rytterne:

  https://vekterbloggen75.blogspot.com/2020/09/19-september-2020-mot-enden-mot-de-4.html

 4. Vil bare korrigere litt; dette bildet er ikke et ‘genmodifisert ‘ bilde av en nyfødt. Dette er en nyfødt UTEN hjerne, som dessverre vil dø like etter fødselen. Det kan også sees at barnet ikke er født med fingrer, som også er en sjelden medfødt misdannelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *