Benny Hinn tar offentlig avstand fra velstands og pengeevangeliet og erkjenner å være syk i kroppen

Teleevangelist Benny Hinn tar nå et oppgjør med velstands-evangeliet som han selv og mange andre tv-evangelister har praktisert

Predikant Benny Hinn har omsider fått se hulheten i den tro og praksis han selv om tusener av andre predikanter har praktisert for å loppe mennesker for penger i Guds navn. Velstands-evangeliet som nærmest daglig blir presentert på de religiøse tv kanalene Visjon Norge, Kanal 10, Gospel Channel og “God TV”, blir nå fordømt av Benny Hinn -som dermed har tatt et skritt i riktig retning. Pengebudskapet som daglig blir presentert av de ulike personlighetene som opererer som “Kristuskremmere” har ikke hjulpet Guds hjord, men har beriket noen få predikanter, som selv har levd som småguder og konger, finansiert av godtroende fjols som har blitt manipulert av en forkynnelse som tilbyr helbredelse og bønnesvar i bytte mot en god kollekt. “Den så inn i teologien” har preget Benny Hinn Ministry i flere tiår, men nå sier Benny Hinn stopp.

Benny Hinn tar farvel med velstandsevangeliet og omvender seg fra deler av sin egen teologi. Det er en fornærmelse mot Den Hellige Ånd å tigge penger eller be om 1000 dollar i Jesu navn,” sier Benny Hinn som ikke lenger vil være en del av gjengen som praktiserer velstands-evangeliet og budskapet om penger, penger, penger. Benny Hinn tar med dette et riktig skritt i riktig retning. “Evangeliet og miraker er ikke til salgs for penger,” sier Benny Hinn som nå omvender seg fra penge-evangeliet som daglig blir presentert til norske kristne gjennom ulike personligheter som presenteres på Visjon Norge…Si gjerne din mening om Benny Hinns omvendelse fra penge-evangeliet

https://www.youtube.com/watch?v=1Ok4YyGzBFI

9 tanker om “Benny Hinn tar offentlig avstand fra velstands og pengeevangeliet og erkjenner å være syk i kroppen

 1. Så hvorfor klapper alle som sitter rundt ham når han sier disse tingene. Det er nesten kvalmende. De burde bøye sine hoder i stillhet. Om Benny Hinn hadde sagt det motsatte eller sagt noe helt annet som ikke var bra, så hadde folket rundt klappet da også. Denne stadige klappingen for hva disse predikantene sier, burde man slutte med.

  • Hinn er vel en konge for mange… (for de som har glemt at Jesus er Kongenes Konge)

   F.eks så klapper Visjon Norge-menigheten for Hanvold uansett hva han sier. De ser opp til ham og alt han sier er visst riktig. Ingen tvåger å si i mot ham når han sier noe galt. Når Hanvold fra talerstolen snakker lite fint om utseende til Levi Jensen, så er det ingen reaksjon. Dette er kristne mennesker??

   Når f.eks Plumbo mottok Spellemannsprisen, ble de buet ut av salen da de kom med en lite fin kommentar. De har i ettertid gått ut i media og bedt om unnskyldning.

   Har til nå ikke sett en eneste kommentar fra kristne ang. den syke kommentaren til Hanvold.

  • Jesus svarte: «Vil du være helhjertet, gå da bort og selg det du eier, og gi alt til de fattige. Da skal du få en skatt i himmelen. Kom så og følg meg!» 22 Men da den unge mannen hørte det, gikk han bedrøvet bort, for han var svært rik.

   Men Sakkeus stod fram og sa til Herren: «Herre, halvdelen av alt jeg eier, vil jeg gi til de fattige, og har jeg presset penger av noen, skal han få firedobbelt igjen.»

   Benny Hinn blir først troverdig når han følger de to eksemplene over her.

   Mvh RJ

 2. “For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det”.
  Jesus Kristus, Guds enbårne sønn.

  Paulus sier imidlertid at “en arbeider er sin lønn verd”. Balanserer vi dette finner vi at det selvsagt er tillatelig at en omreisende heltidsforkynner kan motta mat, husly og livsfornødenheter frivillig fra en menighet. Derimot å legge seg opp en formue via “fårene” kan umulig være bibelsk akseptabelt.

  Den som har åndelige ører og øyne vil forstå dette godt.

  • Jeg kan selvfølgelig ikke si noe om hvor dyp eller ekte Benny Hinns “omvendelse” fra velstandsevangeliet er, det vil vel egentlig fremtiden og fruktene av hans liv vise. Alt vi kan gjøre er å konstatere at han nå ser ut til å ta avstand fra deler av det han har holdt på med. Dersom han har en ekte omvendelse, vil nok det vise seg i form av frukter.

  • Hadde jo vært fantastisk dersom han tar et skikkelig oppgjør med sin forkynnelse, karismatikk og «så inn evangelie» med tanke på hvor mange følgere han har og den medieplattformen han har.

   Alle fortjener en ny sjanse i livet og alt kan rettes opp, også for Benny Hinn. Nevøen hans som var aktiv i Bennys arbeid tok for noen år siden et kraftig oppgjør med sin onkel og er idag en fremragende forkynner og formidler av bibelsk tro og lære.

   Men, det sitte langt inne for meg å bli overbevist om Benny virkelig ydmyker seg og vender om. Heldigvis er det ikke en sak mellom Benny og meg, men mellom Benny og Gud. ??? Vi får håpe og be!!

 3. Tiden vil selvfølgelig vise om det er riktig. Før meg skal det mer enn talte ord til. Det er nødvendig med handling og. Jeg tenker på den rike unge mannen som kom til Jesus.
  “Da Jesus hørte det, sa han til ham: Ett mangler du ennå: Selg alt det du eier, og del ut til de fattige. Så skal du få en skatt i himmelen. Kom så og følg meg.”
  Lukas 18:22 NB

Det er stengt for kommentarer.