“Bare døden i vente for enhver som er aggressiv mot Nord Korea” -profeti advarer om tredje verdenskrig

Spenningen mellom Nord Korea og USA er blitt ytterligere forsterket etter at det amerikanske forsvaret nå har begynt utplasseringen av rakettskjoldet THAAD (Terminal High Altitude Area Defense) i Sør-Korea. I en usedvanlig krass artikkel går den nord-koreanske skribenten Un Jong Chol hardt ut mot USAs militære opptrapping og kaller det hele for en utilslørt militær trussel mot Nord Korea som kan føre til full krig på halvøya. “Det vil være et fatalt feilgrep av USA å tro at de kan skremme og true Nord Korea til å oppgi sin rett til å ha sitt eget kjernefysiske våpenprogram,” sier en talsmann for det nord-koreanske regimet. Retorikken og spenningen trappes nå ytterligere opp og mange frykter full krig.

Krisen mellom USA og Nord Korea ser ut til å stadig mer betent og truende. Nord Korea reagerer sterkt på at det amerikanske militære er i ferd med å utplassere et rakettskjold i Sør Korea og i en melding på Twitter omtaler Nord Korea president Donald Trump som en “krigsherre”, og senatorene som i kveld er samlet for briefing i Det Hvite Hus blir omtalt som lavpannede og dåraktige som forsøker å legge grunnlaget for et angrep mot Nord Korea. Den amerikanske presidenten har gjentatte ganger gitt løfte om at problemet med Nord Korea vil bli løst, og mye kan tyde på at Donald Trump akter å oppfylle løftet. Den amerikanske sabelraslingen, utplasseringen av rakettskjoldet, jagerfly og hangarskipet  USS Carl Vinston er i nord-koreanske øyne en farlig provokasjon som kan føre til krig. “Dersom fienden uvørent provoserer den demokratiske folkerepublikken Nord Korea, vil deres revolusjonstyrker uten forvarsel giv en dødelig slag mot dem og møte all total krig men et nådeløst kjernefysisk angrep i “ala Korea”.  Nord Koreas tøffe motangrep vil bli en fatal straff som ikke tolerere at provokatørene overlever. Fast besluttet er både det koreanske folk og hæren til å slå tilbake og nedkjempe enhver invasjonsstyrke i en endelig konfrontasjon med USA. De som invaderer og provokatørene vil bare møte døden og døden alene,” heter det videre i Un Jong Chol artikkel.

Har spådd at Donald Trump vil starte tredje verdenskrig

Barna fra Fatima. I følge katolsk tradisjon åpenbarte jomfru Maria seg for disse tre barna den 13 mai 1917. Horacio Villegas forutsier at atomkrigen vil begynne den 13 mai 2017, nøyaktig ett hundre år etter at barna fikk sin åpenbaring av jomfru Maria

Horacio Villegas, som skal være synsk forutsa allerede i 2015 at Donald Trump ville bli USAs president og videre forutsa Horacio Villegas at Donald Trump ville bli  “illuminati kongen” som vil bringe verden inn i en tredje verdenskrig. I følge Villegas er det på basis av visjoner samt de bibelske profetier som har ført han til datoen for når atomkrigen vil begynne. Horacio Villegas har også forusa at denne lederen (Donald Trump) vil angripe Syria, og dette vil bringe Russland, Kina og Nord Korea inn i konflikten. I følge Villegas vil bombene falle nøyaktig ett hundre år etter at jomfru Maria åpenbarte seg for de tre barna på Fatima i Portugal. Denne hendelsen som er kjent i katolsk tradisjon skjedde den 13 mai 1917, og i følge forutsigelsene til Horacio Villegas 13 mai 2017 være datoen da atomkrigen begynner. Videoen under er en dokumentar omkring det som skjedde på Fatima i mai 1917.

Horacio Villegas hevder at Donald Trump forbereder et angrep på Nord Korea og at tredje verdenskrig bare er uker unna.

I følge katolsk tradisjon åpenbarte Maria seg seks ganger for de tre barna i Fatima, og den siste åpenbaringen skjedde 13 oktober 1917. Dette tolker Horacio Villegas som et signal om at den tredje verdenskrig vil bli avsluttet 13 oktober 2017, men for mange vil det bli for sent. Krigen vil med andre ord vare i fem grusomme måneder. Hovedbudskapet som folk trenger å vite og være forberedt for, er at mellom 13 mai og 13 oktober vil krigen rase, og det vil bli massive ødeleggelser, sjokk og død. I forkant av det hele vil det i følge denne sannhetssøkende være flere store “falske flagg hendelser” som vil bli veldig ødeleggende, og han har også tidspunkt for disse. Nemlig i tidsrommet 13 april til 13 mai. I følge et innlegg på Villegas bloggside er Nord Korea det neste landet som står på USAs liste over land USA vil angripe. Hvorvidt han får rett gjenstår jo å se, men daglig blir vi nå i tv og aviser påminnet om at et amerikansk angrep mot Nord Korea vil kunne skje når som helst.  På You Tube ligger det haugevis av videoer hvor tredje verdenskrig er tema. I videoen under gir  Steve Cioccolanti i Discover Ministries en advarsel om hva som kan ligge foran. Vi lever i en uhyre spennende, kritisk og profetisk tid. Sett av tid til å lytte til Ciccolanti’s alvorlige budskap. “Kanskje mitt budskap er for sterkt for enkelte,” sier  Cioccolanti i sitt alvorlige budskap til Kristi kropp

 

 

 

 

3 tanker om ““Bare døden i vente for enhver som er aggressiv mot Nord Korea” -profeti advarer om tredje verdenskrig

 1. Fra Yahoo news den 27.4.2017
  According to President Trump on April 12, President Xi told him that Korea used to be a part of China. “He then went into the history of China and Korea,” said Trump. “Not North Korea, Korea. And you know, you’re talking about thousands of years . . . and many wars. And Korea actually used to be a part of China. And after listening for 10 minutes, I realized that it’s not so easy.”
  Vi får håpe dette er vennskapelig “small talk”

 2. Katolsk villfarelse er lite å sette sin lit til. “Mellom 13april og 13 mai har lite skjedd”

 3. Det ser ut som Trump her bruker ren militær taktikk. Først blir folkevalgte kalt inn til møte i Det hvite hus for konsultasjoner. Så får vi vite at Trump vil forhandle om å fjerne alle A-våpen fra hele Korea. Trolig sier Nord-Korea nei til dette. Neste trekk er at USA setter inn et kraftig angrep mot atom-fasilitetene til N-Korea for å nøytralisere denne trusselen. USA vil bruke missiler fra både u-båter, andre marinefartøy og jagerfly fra hangarskipene. Videre vil S-Koreas våpenarsenal bli brukt mot mål i N-Korea.
  Da er det også fare for at N-Koreas store hær vil prøve å gå inn i S-Korea ; og det blir da også en bakke-krig mellom disse fiendene. Det har det vært før : Vi husker den populære TV-serien MASH ( mobilt feltsykehus ) fra Korea-krigen.
  I Norge hadde vi en slik enhet i hver av de 13 brigadene forkortet til ; LFSH ( lett feltsykehus).
  Disse brigadene på 5000 soldater hver er nå nedlagt – og vi står tilbake med BRIG N som er noe i overkant av en halv brigade i Troms innland.

Det er stengt for kommentarer.