Barack Obama: La transkjønnede få velge selv om de vil bruke gutte eller jente baderommet

USAs Barack Obama har i de siste dagene jobbet intenst for at transkjønnede fritt skal obama.syndens-menneskekunne velge om de vil gå på jente eller gutte toalett i den offentlige skolen. I følge et oppslag i det karismatiske magasinet CharismaNews reagerer mange nå med harme på at Obama bruker sine siste måneder som president til å presse gjennom en endring som gjør at offentlige skoler er forpliktet til å la transkjønnede kunne velge selv hvorvidt de vil anvende gutte eller jentetoalettet i den offentlige skole. En rekke kristne har sterkt advart mot at dette skulle skje og i Nord Carolina er det vedtatt et forbud mot dette for å hindre at kvinner og barn skal bli utsatt for seksuelle rovdyr. President Obama har gjennom sine snart 8 år som president medvirket til at frafallet i USA har eskalert, og kristne verdier og etikk har blitt fordrevet fra skole og samfunn. Den amerikanske presidenten har under sin vakt sett at den arabiske våren er blitt erstattet av blodig krig og terror, samtidig som han hjemme har stått hardt på for at likekjønnede kan få gifte seg, samtidig som han har gitt sin aktive støtte til Planned Parenthood, en pro abort organisasjon som i fjor på skjult kamera innrømmet å ha høstet organ fra aborterte fostre og selge dem til dem som bydde høyest.

Det er fint lite ære å levne Barack Obama når han om knappe åtte måneder må overlate Det Hvite Hus til Donald Trump eller Hillary Clinton. Under hans regjeringstid har USA gått fra ille til verre, og den første fargede presidenten i USAs historie, skulle bli den obama-gay-magpresidenten som heiet frem høyesteretts avgjørelse om at likekjønnede kunne inngå ekteskap i alle USAs 50 stater. Den beksvarte historiske kjennelsen som ble offentliggjort den 26 juni 2015, bekreftet for mange at USA nå tar sine siste skritt mot Guds dom. For ytterligere å styrke sitt ettermæle som den presidenten som perverterte ekteskapet og vendte Gud ryggen, krever Obama administrasjonen nå at transkjønnede fritt skal kunne velge hvorvidt de vil bruke baderom og toaletter til begge kjønn. I Nord Carolina vedtok nylig delstatsforsamlingen en lov som skal forhindre dette Obama forsøker å innføre.

“Lovforslaget i Nord Carolina er nødvendig for å beskytte kvinner og barn fra de mange seksuelle rovdyr som går løs,” skrev Franklin Graham nylig. Billy Grahams sønn som skal besøke Norge i 2017 har i likhet med Jonathan Cahn vært blant dem som offentlig har irettesatt den amerikanske presidenten for den massive ugudelighet han introdusert for nasjonen. En ugudelighet som, dersom den ikke reverseres vil føre til Guds straffedom over nasjonen. En av dem som i kveld har kommentert Barack Obamas fremstøt for transkjønnede er Mario The Vigilant Christian, som hevder at det vi nå ser bli introdusert, er “The New World Order” og den kommende kristendomsforfølgelse i USA. Det er ikke tvil i mitt hjerte. Mario har rett i sin analyse..

Også andre røster advarer nå mot utviklingen som herr Obama, bærer av den antikristelige ånd, -nå dytter over det amerikanske folk. Men noen står i mot: Her forteller Paul Begley

 

Facebook Comments

3 tanker om “Barack Obama: La transkjønnede få velge selv om de vil bruke gutte eller jente baderommet

  1. Om vi blir kvitt Obama i November må vi håpe på Trump og ikke en videreføring av Obamapolitikken med en Clinton..

    • Putin sa for noen dager siden, at velges Hillary Clinton til president, så tolker han det som en krigserklæring.

  2. Utrolig at en president kan bruke tid på noe slikt. Ser ut som Obama prøver å gjøre så mye skade han kan før han forsvinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *