Avslører Joel Osteen, Kenneth Copeland, Creflo Dollars, Rick Warren, Andrew Wommack og hundrevis av andre bedragere som opererer i kristendommens randsone

FALSE TEACHERS EXPOSED: Word of Faith/Prosperity Gospel Den kjente kritikeren av trosbevegelsen og velstandsevangeliet som blir forkynt av menn som Joel Osteen, Kenneth Copeland, Creflo Dollar, Rick Warren og mange flere. I sin siste bibelundervisning advarer Justin Peters mot de falske profeter som opererer i Guds kirke i vår tid. Justin Peter var for et par år siden på Norgesbesøk og samlet skarer av tilhørere som fikk servert et tydelig budskap om hvor destruktiv og farlig disse lykkepredikantene er. Jeg hadde selv gleden av å møte Justin Peters når han besøkte Kristiansand og underviste et fullsatt misjonshus

Rick Warren og Elton John ser ut til å kose seg i sammen, men hva samklang er det mellom lys og mørke, bør være spørsmålet Guds folk stiller seg.

Sjekk ut den sterke og bibelske undervisningen av Justin Peters hvor han advarer mot falske profeter og bedragere som opererer som lysets engler i kristendommens randsone. Rick Warren her avbildet med den homoseksuelle artisten Elton John er populær i enkelte religiøse kretser også i Norge. I videoene under blir det tatt et grundig oppgjør med disse ulvene som fritt får operere i randsonen av den kristne kirke. I møte med vår tids mange populære villfarelser er det en ting som kan stoppe vranglæren fra å trenge inn i forsamlingen. Nemlig flittig bruk av Guds ord og predikanter og pastorer som ikke er redde for å holde frem hele Guds råd til frelse for menigheten. Ta deg tid til å lytte til de videoene under. Svært oppbyggelige og burde kunne fungere som vaksine mot mange av vår tids religiøse villfarelser.

https://www.youtube.com/watch?v=YyJUqvnPdDM

Også Charles Stanley avleverer en sterk tale hvor han advarer mot falske lærer og profeter i Guds kirke. Så avgjort en preken som er verd å ta med seg

https://www.youtube.com/watch?v=UC6HhG14gGw

En grundig og dyptpløyende video om det som ligger til grunn for Rick Warrens profane og sekulære tenkning om sin utgave av kristendommen.

 

15 tanker om “Avslører Joel Osteen, Kenneth Copeland, Creflo Dollars, Rick Warren, Andrew Wommack og hundrevis av andre bedragere som opererer i kristendommens randsone

 1. Har sett en del av J.Peters, men visste ikke at han hadde vært i Norge. Da har mange fått med seg undervisningen. Så bra du skriver om dette. Fant nettopp denne og flere på Vasvik Media’s Y.Tubekanal med interessant undervisning om bl.a Jes 53:5, ved ca.00:30.

  https://youtu.be/KhnnOa_Zs5g

  Akkurat Jesaja 53:5 er det vel mange som er litt uskyldige i å undervise feil. Og når bibeloversettelsen ikke alltid er riktig…

  En B.Storm Johansen tolker. Navnet virker kjent. Kanskje blander jeg, men har jeg hørt i en tale av Chr. Finne at det var Storm som advarte en viss TV-mann om falske profeter? Noen som vet om de prøvde v.16 og 17 også, i Matt 18? Jeg regner ikke med at det hjalp. Men respekt for å ta tak i det.

  1
  1
  • Var på arrangementet Velkommen Hjem på utestedet Tolv Bord i Kristiansand i går. Et fantastisk arrangement by the way. Christian Finne ble intervjuet der og ble sittende snakke med han en lang stund etterpå. For en ressurs han er!!

   Han hadde også sett filmen American Gospel -Christ Alone etter at en venn av meg hadde tipset han om saken jeg la ut. Ha syntes også det var en fantastisk film som burde blitt sett av samtlige som bekjenner seg til Jesu-navnet!

   https://bibelogtro.wordpress.com/2019/03/22/american-gospel-christ-alone/

  • Tror det var på bibelogtro jeg så talen av Finne. Det er bra han er rundt! Håper bare de høye herrer kommer og hører på ham. Men jeg har mistet litt troen på det. De sitter kanskje i sin egen cafe eller er på treningssenter. Han må bare stå på 🙂 Og tilslutt er det hele menigheter som konfronterer sine ledere og høye herrer om at nå er det nok falsk forkynning 🙂 Og tilslutt får vi 2 tv-kanaler fri for falsk forkynnelse. (eller kanskje ikke)
   Jeg vet ikke, men de høye herrer anerkjenner nok ikke Finne. Men Gud gjør 🙂 Han er sjefen.
   Skal se talen. Takk! Har bare sett en tale av ham.

   Og Hanvold; kjør filmen American Gospel- Christ alone hvis du har muskler.

  • Har sjekket talen. Det var den jeg allerede hadde sett. Anbefaler den på det varmeste til alle. Kanal10 hadde ham også som gjest.

   Og Hanvold; sett av en dag du også 🙂 Christian Finne taler der andre tier -det er jo akkurat det du liker.

  • Christian Finne fortalte at han hadde snakket med Kanal 10, i forbindelse med at han var på kanalen, og utfordret kanalen på hvem de slipper til på kanalen. Hvorfor de lar velstandsforkynnere, forkynnere som «går hånd i hånd» med den katolske kirke slippe til? Den katolske kirke er ikke forkynnere av Bibelens evangelium eller Bibelens Jesus. Deres forkynnelse er i samme kategori som Jehovas Vitner og Mormonerne. Et evangelium som baserer seg på at du må bidra med eget arbeid for å bli frelst!

   https://bibelogtro.wordpress.com/2015/06/29/den-katolske-kirkes-morke-hemmeligheter/

   Jeg forstod det slik at Christian Finne var i tvil om han ville bidra mer på en kanal som slipper til falske lærere. Det et en stor fare for ar hans og andre forkynnere av det sanne evangeliet er med på å legitimere alt det andre søppelet som blir sendt ved å dele samme sendeflate.

  • Det var virkelig bra at han utfordret kanal10 på hvem de vil slippe til! Tenker det er noen i kanal 10 som kanskje grubler nå. Kanskje det skjer noe snart… (Lov å håpe). De må bare manne seg opp der 🙂 Kjenner ikke så mye til kanalen, men har lagt merke til et par-3 råtasser der. Det er sikkert flere også.

   Så sant, så sant. Å blande det sanne evangeliet med alt søppelet… De får snart skjønne det, disse tv-kanalene. Det lønner seg ikke for dem å gå imot Gud og sende forførelsen som de til nå bare har tatt seg til rette med å gjøre. Etter at Finne har vært der har de sendt Torben Søndergaard.

   Leser at Dionny Baez kommer fredag på Visjon Norge. Håper de holder barna og ungdommen borte. Av de voksne der så vet vi på forhånd hvem som kommer til å falle eller hyle høyest. Men det er virkelig noen mennesker der jeg har så inderlig vondt av. Det er ikke de som hyler.

   Tenker innimellom: hvorfor er jeg så sjokkert… Det står jo klart om de siste tider.

  • Så bra å høre! Det virker som om det er en ensom her og en ensom der som kjemper alene om å få ut sannheten. Det koster nok. Jeg fikk det ikke med meg i den tiden da Storm Johansen starta, så jeg er takknemlig for alt jeg har funnet her på siden, bibelogtro YouTube og annet. Man bør kunne forvente å høre det i menighet og på kristen-tv. Hvis det ikke kommer forandring på tv snart, så tror jeg det snart går galt. Vi må huske på kanalene og folka der i bønn.

   Etter kommentaren min ang. Storm-Johansen, så har jeg hørt litt på ham på Y.Tube. Interessant å høre at han fant forkynnelse om en Hellig Gud, et syndig menneske og forkynnelse om EN vei til himmelen av en tidligere misjonsambands-høvding, Øyvind Andersen, på nettet. Og vendte om. Vi bor i Norge og det er flott med evangeliet på norsk 🙂

   Det var godt sagt i American Gospel Christ Alone-filmen -som Richard anbefalte, Paul Washer sier der:

   “Evangeliet er ikke bare for de fortapte,
   evangeliet er for de kristne”.

   Evangeliet skal forkynnes i hver preken.

 2. Peters er en falsk mann, som har gjort det til sitt levebrød å rakke ned på andre mennesker. Han er en skam!

  3
  3
  • Jeg har for lenge siden fått med meg kritikken av Peters.
   Også om Kim Clement og andre.
   Jeg har brent meg noen ganger og er skeptisk til alle som jeg ikke vet noe om.
   Peters har i hvert fall avslørt noen falske. Jeg tenkte noen kom til å kommentere her. Og det er bra. Skriv gjerne mer.

   Jeg har ikke gjort meg opp noe mening om Peters ennå. Ikke Kim Clement heller. Noe skurret der. Så jeg sluttet å se videoer av Clement -inntil videre.

  • Justin Peters er en sann Jesu disippel. Holder frem sannheten som den er, enten vi liker det eller ikke.
   Har hatt gleden av å møte Justin flere ganger og en mer ydmyk mann tror jeg knapt finnes.

   6
   3
  • Og hvem har satt deg til dommer Vegar?
   Slike som ikke holder fast på Guds ord er raske ute med fordømmelse men ingen argumenter. Sånn blir det når man følger sine egne lyster og tanker. Peters er en av de mest bibeltro som finnes i kristenheten.
   Han er ikke redd for å stå for Guds Ord selv når det koster.

Det er stengt for kommentarer.