Avisen Vårt Land advarer kristne mot å stille seg bak Jan-Aage Torp og alliansen med kristne konservative i Polen

Den religiøse avisen Vårt Land har i de siste dagene, til applaus fra fremstående humanetikere kjørt en kampanje for å avdekke at Oslokirkens pastor og leder for Kristenkoalisjonen i Norge, har et tett samarbeid med den polske konservative organisasjonen Ordo Luris. Organisasjonen omtales i ikkekristne medier som “ultrakonservative” fordi de vil totalforby kvinner og ta livet av sine barn i mors liv. Organisasjonen ønsker at mennesker som utfører fosterdrap skal straffes med fengsel i fem år. I følge Vårt Lands oppslag er det selvfølgelig uhørt å gi ufødte barn rettsbeskyttelse, selv om rettsbeskyttelse for barna i mors liv, tradisjonelt sett har vært en av hjertesakene til den kristne kirke gjennom snart 2000 år. I sin leder i dag advarer avisen kristenfolket om å stå sammen med Torp og den konservative polske organisasjonen

“Grunnen til at Ordo Iuris omtales som «ultrakonservative» er fordi kampen de står for handler om mye mer enn tradisjonelle, konservative verdier, som at ekteskapet skal være mellom mann og kvinne og at abort strider med kristen etikk. Verdiene Ordo Iuris, og tilsynelatende også Torp står for, er ikke bare konservative, de er ekstreme. Å fengsle kvinner som har tatt abort etter å ha blitt voldtatt er ikke bare kontroversiell politikk, det er umenneskelig politikk. Denne typen standpunkter er fremmede for de aller fleste kristne i Norge, uavhengig av om de er imot abort og/eller likekjønnede ekteskap,” skriver den religiøse avisen som selv bruker enorme ressurser på å propagandere for at kirkene og menighetene skal åpne for homoseksualitet. Nærmest daglig spytter avisen ut propaganda for homoseksualitet og Pride og fungerer nå mest som en rambukk for Pride-bevegelsen til å sprenge seg gjennom dørene og inn i norske frimenigheter.

Konservativ og tradisjonelle kristne synspunkter skremmer Vårt Land

Avisen Vårt Land er mer urolig for at konservative kristne skal få innflytelse enn for titusener av babyer som blir myrdet i mors mage. Avisen ønsker også å være en brekkstang for Pridebevegelsen inn i frikirkene i Norge

“Det er skremmende og dypt bekymringsverdig at en organisasjon som Ordo Iuris stadig får innpass i viktige organer rundt om i Europa. Alliansen Torp og organisasjonen synes å ønske å skape, kan potensielt utgjøre en reell fare for friheten til veldig mange mennesker,” skriver den tidligere kristne avisen videre. Avisen som fanebærer liberal teologi i Norge har nå lagt seg på en linje hvor man åpenbart motarbeider krefter i kristenheten som vil ha slutt på drap av barn i mors liv. “En slik allianse bør møtes med sterk motstand fra religiøse ledere verden over. Norske kristenledere som ikke kan stille seg bak slike verdier har et ansvar for å si ifra. De kan ikke lenger ignorere disse stemmene, eller avfeie dem som marginale og uten betydning,” skriver Vårt Lands redaktør som åpenbart er urolig for at kristne i Norge skal stå opp mot dødskreftene som dreper barna i mors liv, og homokreftene som søker å ødelegge ekteskaper -og menigheter -fra innsiden. “Det som foregår ute i Europa nå er høyst reelt, og religiøse ledere – konservative, som liberale – bør kjenne sin plass og ta til motmæle. Det er vår oppgave som avis å belyse disse strømningene og det er vårt felles ansvar som et demokratisk samfunn å jobbe mot dem,” mener Vårt Land som selvfølgelig blir hyllet av tidligere pinsevenner som Levi Fragell.

Ikke kristenfolkets avis

Avisen Vårt Land er på ingen måte kristenfolkets avis. Avisen har lenge vært et organ for avkristningen av Norge -og kristenfolkets gamle vanetenkning om at “Vårt Land er en alliert og kristelig avis” er tankegods vi forlengst burde ha kastet på historiens kirkegård. Avisen Vårt Land med deres liberale og antievangelisk propaganda er en avis kristenfolket bør kaste i søppelbøtta og helst også motarbeide. Avisen har verdier Guds folk rent historisk har kjempet mot -og slik bør det fortsette å være. Imidlertid har vi lite håp, da et flertall av kirkene forlengst har vendt seg bort fra apostolisk lære og de verdier den kristne kirke gjennom snart 2000 år har representert. Pastor Jan-Aage Torp er en av de kristenledere i Norge som har møtt mest pepper og kritikk fra sekulære og halvkristelige medium. Jan-Aage Torp som både er pastor for Oslokirken, styreleder i Kristenkoalisjonen i Norge og har en sentral plass i European Apostolic Leaders (EAL) som er en konservativ organisasjon med forgreininger over hele Europa. Torp som har et fast ukentlig tv-program på TV Visjon Norge har et internasjonalt virke som er langt mer omfattende og betydningsfullt enn hans virke er i Norge. Når Vårt Land nå på lederplass tar avstand fra Torp og den konservative polske organisasjonen, bør Oslokirkens pastor tolke dette som et kvalitetsstempel.

Reagerer på Vårt Land på Kristenkoalsjonens internasjonale nettside

KKNs styreleder Jan-Aage Torp forteller den sjokkerende historien om hvordan avisen Vårt Land bevisst presenterer løgn i en redaksjon i dag.
Men Jan-Aage ville fortsatt ha forsvart den unge muslimske i Lillehammer for 12 år siden! Les artikkelen her I STOOD UP FOR A YOUNG MUSLIM IN NORWAY IN 2008, AND I AM STILL PERSECUTED FOR THAT her.

https://kristenkoalisjon.world/notes/read1/defended-young-muslim?fbclid=IwAR1-oD6SOXe7g4O1cmh5jKypAcXe_5ujGgLhYS3fW9cV1ZAP3laVwAgmCxg

3 tanker om “Avisen Vårt Land advarer kristne mot å stille seg bak Jan-Aage Torp og alliansen med kristne konservative i Polen

 1. Fantastisk bra! All galskapen viser oss med store bokstaver at det bærer lukt mot et kommende religionsforbud worldwide. Snart vil “dyret” – nasjonene – “kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild” – all falsk religion – gjennom “dyrets bilde” – FN.

  “Dyret” øver seg stadig mer intenst. Politiet i Madhya Pradeshs Niwari-distrikt i India deler ut postere og pins til innbyggerne. De som ikke er vaksinerte, mottar en poster med dødningeskalle med teksten «Ikke kom nær meg, som de må bære offentlig på kroppen.

  Den av dere som ennå ikke har tatt parti for Faderen Jehovah og Hans sønn Kristus vil etter hvert ligge syltynt an. Vend om og døp dere også til Faderens Navn Jehovah! For akkurat NÅ ser dere Bibelens profetier gå stadig mer i oppfyllelse på løpende bånd.

  Jo værre verdensbildet ser ut jo bedre er det for det betyr bare EN ting: HARMAGEDDON I ANMARSJ! Og deretter “en ny jord der rettferdighet bor”. Lykke til med DITT valg!

 2. Trodde ikke du var begeistra for den katolske tro? Dette er jo en erkekatolsk organisasjon…

  • Det er ikke Torp eller katolsk tro som er Vårt Lands problem.
   Det er de tradisjonelle verdiene som nei til abort, nei til homofili og nei til likekjønnede ekteskap Vårt Land vil til livs.
   Dette er verdier Jesu venner alltid har holdt fast på, -og det irriterer Vårt Land noe vanvittig.

Det er stengt for kommentarer.