ARK med nytt anti-israelsk stunt for å fremme boikott Israel

NRK eller ARK som mange kaller den sosialistiske tv kanalen driver sosialistisk propaganda for å fremme Israel boikott

NRK kom i dag med en overskrift om “juks og bedrag” og knytet dette til israelske poteter som selges i Norge. En nærmere undersøkelse viser at dette er en anti-israelsk stunt som NRK og en anti-israelsk boikott-aktivist laget sammen.
NRK journalisten Hilde Torgersen har laget en stor artikkel som fremstiller “en norsk husmor” som ønsket å kjøpe norske poteter, men ble lurt til å kjøpe israelske potet istedenfor. Når hun “oppdaget” at potetene var fra Israel (det sto på posen) reiste hun tilbake til butikken og klaget. Butikksjef (Henrik Molinder ved Meny i Sola) beklaget den dårlig merking på posen. Det er Facebooksiden til Stopp antisemittisme på NRK-Stop antisemitism on Norwegian TV som rapporterer denne historien

“For å gjør denne fillesak til en anti-israelsk propaganda stunt har NRK kontaktet grossisten Bama. Samfunnskontakt i Bama, Pia Gulbrandsen, som er red for å bli fremstilt på en negativ måte av NRK, lovte å trekke tilbake de israelske potetene fra butikkhyllene.
En nærmere undersøkelse viser at den NRK fremstilt som en samfunnbeviste kunde, Marcela Molina, er egentlig en tidligere SV gruppeleder, LO organisasjonsmedarbeider og en anti-Israel aktivist. Hun har høyst sannsynlig kom ikke til butikken for å kjøpe norske poteter (som var godt synlig i butikken). Hun kom for å kjøpe israelske varer slik at hun kan lage en propagandastunt av det. NRK samarbeider villig om alle saker som kan hjelpe med å delegitimere staten Israel.
Det er dessverre mange varer som er dårlig merket i butikkene og det er sjelden at noen reagerer på det. Om potetene var fra Kypros eller Marokko, ville ikke ha NRK laget en sak om dette. (Forøvrig vil Søkelys legge til at poteter fra Israel både er billigere, bedre og mindre råteplaget enn norske nypoteter, og derfor spises deilige Israel poteter daglig så lenge de finnes på markedet)
Skriv gjerne din mening om saken til de involverte:
Marcela Molina: www.facebook.com/marcela.t.molina.3
Epost: Marcela.Molina@lo.no
Pia Gulbrandsen (Bema): pia.gulbrandsen@bama.no (og piag@bama.no)
Bema: https://bama.socialboards.no
NRK: info@nrk.no eller ring 23 04 70 00
Hilde Torgersen (NRK): www.facebook.com/hilde.torgersen1

Facebook Comments

2 tanker om “ARK med nytt anti-israelsk stunt for å fremme boikott Israel

  1. Potetpropaganda! Jeg blir uvel av dette Israels hatet som har blusset kraftig opp. Trekke potetene fra butikkhyllene? Hva er dette for et knefall? Hva med alle andre som ikke har problemer med israelske poteter, har ikke de kundene en rett til å velge om de vil ha israelske poteter eller ikke? Har vi kapitulert fullstendig i alle bauer og retninger?

  2. Hun er ikke bare en “vanlig husmor” som er nærsynt. Hun sier selv at hun har politiske motiver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *