Apokalyptiske skogbranner og flom, tørke, hete og frost tukter verden

En apokalyptisk sommer med massive skogbranner, ødeleggende flommer, hetebølger, tørke og frost rammer jordkloden i større grad enn tidligere. Folk må se hus og hjem lagt i aske, byer må se biler og hus ble revet med av flommen og bønder må se avlingen bokstavelig visne på rot.

Alt fordi skyhøye temperaturer og ekstrem tørke ødelegger det som skulle vært på våre spisebord til høsten og vinteren. Det er noe apokalyptisk over det som skjer og menneskets svar er at det skyldes global oppvarming og at frelsen ligger i våre egne hender. Men Bibelen har en annen forklaring..

Facebook Comments

3 tanker om “Apokalyptiske skogbranner og flom, tørke, hete og frost tukter verden

 1. DEI 6000 ÅRA er snart slutt.
  År 2028 er det gått 120 jubileum sidan Gud skapte Adam og Eva,
  Etter 6000 år kjem 1000-årsriket.
  https://www.youtube.com/channel/UCVYjwcQGSvkyWYjfVKkW5Cw
  At det no vert vanskelege tider dei neste åra, ser me alle.
  https://www.youtube.com/watch?v=aPk86kxfp9A
  Matmangel kan fort koma. Det er rart ikkje Norge gjer som Josef gjorde i Egypt, å sikra matforsyninga slik at krisa ikkje vert heilt øydeleggande.
  https://www.youtube.com/watch?v=kO7InzQpy8o&t=293s

 2. Vi er inne i den såkalte Trengselstiden – og det skal bli verre og verre for oss jordboere. Hva som vil hende av vanskelige ting : Har Yeshua fortalt oss. Videre vet vi at 1/4 av innbyggerne på jorden skal omkomme i denne fryktelige tiden ( i underkant av 2 milliarder mennesker ). Når de alvorlige jordskjelvene kommer : Hva vil miljøaktivistene da si. Er også disse et resultat av CO 2 og således menneske-skapte ? Yeshua stedfester bare ett av de steder der jordskjelv vil gjøre store endringer i landskapet : Jerusalem.
  Nå er valgkampen i full gang her i landet. Lebesbymannen uttalte at sosialisme er gudsfornektelse. Det er trolig at sosialistene får regjeringsmakt etter valget i Norge. Da får nok kristendommen enda verre kår. Om disse politikerne visste hvilke utfordringer de vil møte de neste årene : Ville de nok få store betenkeligheter med å ta på seg å styre dette kongeriket. Videre tror jeg at hungersnød kan ramme Norge før vi aner det – selvforsyningsgraden er bare på 34 %. Om folk må sulte ; så oppstår det full panikk. Tenk på barnefamilier som ikke har mat til sine små. Plyndring av matlager er da ikke langt unna – i ren desperasjon – og således anarki.

 3. Jeg mistenker at den som skrev denne artikkelen har sett mye på NRK og lignende medier. De promoterer krisetilstander hele tiden for legitimere udemokratisk politikk.

  Det har alltid vært varme, tørke, branner ol. Fra avsluttningen av “den lille istid” og frem til i dag har den globale temperaturen steget under en grad. Og ut fra hva man vet om de siste tusen årene er dette bagatellmissig. Ellers er svingningene i været innen for det normale. Men menneskelig aktivitet har ofte forsterket skadene pga avskogning, oppdyrkning, bebyggelser og mye annet.

  At vi kan få virkelige kriser, det tror jeg. Kriser på linje med de vi kjenner fra historien hvor store deler av befolkningen døde av sult og sykdom pga underernæring. Og dette er helt i tråd med det Bibelen sier.

  Hvis vi går inn i endetiden, bokstavelig talt, så tror jeg først vi vil ha en periode med velstand hvor folk overgis til frafall umoral og synd helt til begret er fullt. Det kan se ut for meg som om det var dette som skjedde med Israel. Men selv om kristendommer er utryddet er jeg uskker på om befolkningen er like bedervet som den var i Israel før folk ble bortført. Men hvem vet?

  Når begret er fullt så vil kanskje katastrofene stå i kø. Og det mest katastrofale med katastrofer er at ingen vet noe før de er et faktum.

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *