Amerikanske kirker går til sak mot myndighetene for å slippe å la menn i kvinneklær kunne bruke kirkenes dametoalett

public-bathroomsEn pervertert slekt Fire amerikanske kirker i Massachusetts har nå søkt unntak fra statens nye lovgivning som forlanger at alle skal tilrettelegge for at menn som kler seg som damer skal kunne bruke dametoalett eller det toalett de ønsker. De fire kirkene vil ha varig unntak fra den nye loven. De fire kirkene som nå tar saken til retten er Horizon Christian Fellowship i Fitchburg, Abundant Life Church i Swansea, House of Destiny Ministries i Southbridge og Faith Christian Fellowship i  Haverhill. De fire menighetene er bare noen av mange som nå reagerer på å måtte følge en lov som er blitt vedtatt etter at Barack Obama ved hjelp av executive order bestemte at transseksuelle fritt skal kunne velge hva slags toalett de ønsker å benytte. (Foto Pixabay)

maura_healeyDe fire menighetene har i sammen gått til søksmål mot Massachusetts kommisjon mot diskriminering og mot delstatens justisminister Maura Healey som er medlem av det demokratiske partiet. I følge media skal diskriminerings-kommisjonen nylig har publisert retningslinjer hvor det avkreves lydighet med de nye offentlige reglene om bruk av offentlige baderom. Disse reglene er i overensstemmelse med Barack Obama’s executive order som skapte sterke reaksjoner blant kristne og kirkeledere. I  Massachusetts ble disse reglene signert og gjort til gjeldene lov fra 1 oktober. Det var guvernør Charlie Baker (republikaner) som signerte loven i juli og selv kirker og menighetslokaler blir ansett som et offentlig sted dersom de arrangerer sekulære eventer som “spagetti-kvelder eller konserter som er åpne for almenheten, het det i skrivet fra diskriminerings kommisjonen. Dermed vil kristne kirker som har andre arrangement enn selve gudstjenesten og religiøse møter være underlagt de nye bestemmelsene.

Må bøye seg for homo-agendaen 

Også den demokratisk nominerte presidentkandidaten Hillary Clinton ser ut til å støtte de nye lovene som krever at alle offentlige lokaler som er åpne for almenheten må tillate at menn i kvinneklær må kunne anvende de toalett de ønsker. Selv om dette åpner for at seksuelle rovdyr fritt kan oppsøke baderom der småjenter gjør sine toalettbesøk -ser dette ikke ut til å anfekte myndighetene som nå krever at selv kirker underordner seg et lovverk som er presset frem av Barack Obama som unngikk at kongressen med å utstede sin executive order for å tekkes LGBTs samfunnets krav. Den lokale justisministeren har uttalt at lovene også vil gjelde kirker. Dette er noe som blir bestridt av borgerrettighets organisasjonen Alliance Defending Freedom (ADF) som vil bistå de fire kirkene i retten. I følge ADF er det feil at myndighetene skal bestemme hva kirker kan og ikke kan gjøre på deres egen eiendom.  Kirkene må selv kunne avgjøre hva som er tillatt eller ikke tillatt inne i kirkelokalet sier en talsmann for ADF som mener at myndighetenes lovverk krenker kirkenes religiøse rettigheter.

 

2 tanker om “Amerikanske kirker går til sak mot myndighetene for å slippe å la menn i kvinneklær kunne bruke kirkenes dametoalett

  1. Tja….. Jeg synes at prester skal fremdeles få bruke toaletter i nødens stund. Vi kan ikke sende dem til skogs bare fordi de vil late vannet.

  2. Jeg kan garantere Andersen at Trump også blir for disse kravene til de homofile når han blir spurt. Han har allerede sagt at han er de homofiles aller beste venn og at han vil kjempe for deres krav.

    Har Hillary Clinton også gjort det ?

Det er stengt for kommentarer.