Amerikanske katastrofetall for arbeidsledighet -verste noensinne

Nedturen i amerikansk økonomi kom bare uker etter at en stolt president Trump uttalte at “vår økonomi brøler, jobbene boomer og mulighetene øker.”

Arbeidsledigheten i USA har skutt i været. Tallene er de verste som noen gang er registrert. Hele 20,5 millioner amerikanske arbeidsplasser forsvant som følge av den økonomiske nedstengningen i USA i april.  De ferske ledighetstallene som det amerikanske arbeidsdepartementet la fram fredag, viser at arbeidsledigheten i USA steg til 14,7 prosent i april. Den reelle arbeidsledigheten er dermed på mer enn 20 prosent da mange som ikke lenger får ledighetstrygd har gitt opp å melde seg. Dett eer det høyeste såkalte ADP-tallet som er registrert siden målingene ble startet i 1948.

“Tallet gir det foreløpig tydeligste bildet på den lammende effekten corona og nedstengningen og de medfølgende tiltakene, har hatt på amerikansk økonomi. For flere titalls millioner mennesker er dette en gigantisk katastrofe og køene foran matbanker og frivillige hjelpetiltak blir stadig lengre. Dette er det største og mest akutte sjokket vi har sett siden andre verdenskrig, sier Michelle Meyer, økonomisjef ved Bank of America, til NBC News. Det vanvittige apriltallet er over 10 ganger høyere enn den forrige rekorden på 1,96 millioner, som ble satt da amerikanske soldater kom hjem etter krigen i september 1945, ifølge NBC. Nesten all jobbvekst som har blitt oppnådd i løpet av de elleve årene siden forrige finanskrise, har nå gått tapt på en måned.  Til sammenligning var arbeidsledigheten i februar så lav som 3,5 prosent. I mars var den på 4,4 prosent.

Kan bli verre

Det amerikanske folk har hatt flere gode år, men verken Trump administrasjonen eller folk flest har tatt lærdom av Josefs drøm om å bruke de sju gode år til å forberede de sju dårlige år. Selv om amerkansk økonomi allerede i fjor høst begynte å vise tydelige tegn på svekkelse. Imidlertid er det Corona-epidemien og nedstengingen som har sendt den amerikanske økonomien i fritt fall. Selv om tallene ikke kom overraskende for president Trump vil millioner av amerikanere i de kommende måneder og år, få kjenne på kroppen hva fattigdom er. Det amerikanske folk har i de siste årene opplevd en nådetid og vekst som burde fått dem til å takke Gud. I stedet oppfyller de sannheten i ordene fra profeten Jesaja som sier: “Dersom den ugudelige får nåde, så lærer han ikke rettferdighet; i rettvishets land gjør han urett, og han ser ikke Herrens høihet,” (Jes 26,10)  Og sannheten er at det engang skal bli verre, for om Babylon den store som mange mener er det moderne USA heter det så malerisk: “…derfor skal hennes plager komme på én dag: død og sorg og sult; og hun skal bli opbrent med ild; for sterk er Gud Herren, som dømte henne. (Åp 18,8)

Facebook Comments

13 tanker om “Amerikanske katastrofetall for arbeidsledighet -verste noensinne

 1. Nedstengningen var ikke nødvendig. Det er stort sett gamle mennesker mellom 80 og 90 år som snart skulle dø likevel som døde av corona. Det sies at snittalderen på de coronadøde var 83 år, mens snittalderen på hele den friske befolkningen er 84 år. Man har skapt en økonomisk katastrofe som på lengre sikt vil gi langs større lidelser. Når man nå ser at land og samfunn tar i bruk totalitære lover, skjønner man at globalistene bruker pandemien for hva den er verdt til å overvåke befolkningen. I fremtiden vil dette bli permanent.

  • “Det er 0,03% sjanse for å dø av COV19 i Norge, altså den samme sannsynligheten som å dø av influensa” skriver Rudi Wara bl.a. på verdidebatt i Vårt Land.

   Interessant.

   For et par år siden sa jeg til mine kjære at det trengs kun EN stor krise nå for at folk skal få panikk og bli villige til å gi fra seg frihet slik at de ønsker enn redningsmann (antikrist) velkommen, og at jeg ikke trodde det ble lenge til. Det var lite respons.

   I 2018 var “en generasjon” blitt 70 år.
   I 2028 80 år.
   2028 minus 2021 blir 7års trengsel.

  • Jeg har coronahysteriet og løgnene langt oppi halsen. Eldre og syke mennesker er alene og redde på sykehjem/sykehus, jeg tror mange dør av sorg og ensomhet. Slekt er på døra der og gråter fordi de ikke får komme inn. Vet ikke om det skjer her til lands, men leger har blitt tvunget til å skrive Corona som dødsårsak selv om det ikke var det. Desto mer coronadødsfall, desto mer panikk. Jeg kjenner fortsatt ingen som har corona og kjenner heller ingen som kjenner noen som har Corona. Og får man det så er det kun 0,03% sjanse for å dø av det. Erna soler seg i glansen av at “jeg har gjort så mye riktig”. Hun MÅ vite om dritten som foregår eller så er hun forført. Hun har sendt noen millioner til Gates &Co,(eller så har jeg misforstått)

   Jeg så starten på videoen for noen dager siden, jeg tror den er meget bra og SVÆRT viktig for alle å se.

   I dag samles noen få til gudstjenester. Myndighetene bestemmer ALT, og menighetene lystrer. Hvorfor ikke 500 spredt i en svær idrettshall? De eldre og ensomme kommer seg ikke på gudstjeneste i dag siden det er første mann til mølla. Noe er bare riv ruskende galt. Kommer det noen saftige budskap fra talestolene i dag tro.. Kanskje noe om omvendelse el.l. Har sett en del halve taler og diverse lovsanger fra hele Norge i coronatiden, men lite treffer meg.

  • Jeg prøver å få venner/fam. til å se videoer så de skal tro på det jeg forteller. De vil ikke se. (unntatt en som har sjekket opp ID2020, Gavi m.fl.) Jeg holder ikke ut denne syke verdenen snart. Veldig fint intervju m/deg. Rita Åsen og du får de til. Du skulle vært pastor. Ser det er nytt program mandags kveld, da er kanskje ikke reprisen på tirsdag med deg?

 2. Jeg gjerne anbefale den siste dokumentarfilmen til Michael Moore. Han har jo stort sett vært venstresidens talsmann, men nå har venstresidens og miljøbevegelsen bannlyst ham. Mektige krefter arbeider nå aktivt for å hindre filmen i å bli vist på kino og TV-stasjoner, og de har i stor grad lyktes. Derfor har produksjonsselskapet og Michael Moore valgt å legge den ut gratis på YouTube. Så vil tiden vise om den snart blir fjernet derfra også.

  Det drives nå et stort arbeide på de sosiale mediene med å fjerne all kritikk av globalistene og luciferianernes globale løgner.

  Anbefales på det sterkeste:

  https://youtu.be/Zk11vI-7czE

  • Hei, bra film i forhold til miljø hykleriet , men den har ett under liggende farlig budskap og det er befolknings reduksjon , høres kanskje uskyldig ut , men det er det ikke.
   Vi bør virkelig passe oss for at dette får lov å snike seg inn, befolknings reduksjon vil ha klare paralleller til nazi tysklands endelige løsning.

 3. Hannah, det du skriver er feil. Pr i dag har 2,75 % av de som har fått konstatert smittr dødd. I mange andre land, som UK, Italia, Frankrike, Spania ligger det på 10-14 %. I Amerika har 5,9 % av de 1.370.000 smittede dødd.
  Begriper ikke at du bevisst sprer usannheter.

  • Nei Bernt, ikke bevisst 🙂 Det skjønner du hvis du leser begge kommentarene mine. Takk for at du sa fra. Jeg bøyer meg i støvet. Ser at jeg har skrevet feil i kommentaren nedenfor når jeg påstår at “får man det så har man kun 0,03 sjanse til å dø av det”.

   Jeg fikk det feilaktig ut av 1.kommentaren min (“Det er 0,03% sjanse for å dø av COV19 i Norge, altså den samme sannsynligheten som å dø av influensa” skriver Rudi Wara bl.a. på verdidebatt i Vårt Land. Interessant.)

 4. Dere som synes Trump er en intelligent person får drikke klor og salmiakk slik han rådet det amerikanske folket til å gjøre.

  Glem det som står skrevet på klorin og salmiakk flaskene. De varslene er Fake News som er lagt til der av den liberale elite, Obama tilhengere og andre som vil dere som støtter Trump bare vondt.
  Følg hva Søkelys skriver om disse avskyelige menneskene og drikk klorin og salmiakk som medisin mot korona.

  1
  1
  • Vi som er intelligente forstår at akkurat her (og også i andre saker) er Trump helt på trynet. Men ellers klarer han seg veldig bra. (Men det forstår ikke de uintelligente)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *