Alternativ media frykter kupp eller attentat mot Donald Trump mens kristne ber om Guds beskyttelse over Trump

Fredag 20 er som kjent dagen da Donald Trump skal bli innsatt som USA 45 president. Dermed går den kjente forretningsmannen inn i rollen som leder for verdens mektigste militærmakt, og på tross av garantier om det motsatte fra en lang rekke venstre-liberale, vil Donald Trump bli innsatt om bare fire dager. Flere representanter fra det demokratiske partiet som nå på folkemunne kalles “sutre-partiet” sier de vil boikotte fredagens innsettelse, og partiet som under valgkampen skrek opp da Donald Trump i en valgkampdebatt ikke umiddelbart sa at han ville akseptere et nederlag, er nå blitt de somk selv ikke vil akseptere folkets dom

Den velkjente kristne predikanten Franklin Graham er blant dem som skal be for president Trump under fredagens innsettelse

Mens nedtellingen pågår til Donald Trumps innsettelse førstkommende fredag, er det nå flere som åpent snakker om frykten for at Donald Trump vil bli utsatt for et attentat og at det nå regelrett pågår et kupp mot Trump, satt i scene av CIA som slår tilbake fordi den innkomne presidenten gjentatte ganger har kommet med kritikk av de hemmelige tjenestene og lekkasjer til massemedia. Blant flere i alternativ media er det nå frykt for at CIA eller de andre hemmelige tjenestene som har bred erfaring med drap og attentat vil forsøke å ta ut Donald Trump og kuppe hans administrasjon før den er innsatt. USA har opp gjennom den nyere historie vært rystet av flere politiske drap hvorav drapet på John F
Kennedy er det mest kjente. Svært mange amerikanere kjøpte aldri den formelle versjonen som pekte ut Lee Harvey Oswald som Kennedy’s drapsmann og tror heller at den amerikanske etterretningen selv stod bak. Nå frykter flere, spesielt innenfor alternativ media at Donald Trump vil bli utsatt for noe av det samme. På You Tube verserer det nå en rekke videoer som advarer og tar opp nettopp dette, og vi vil her presentere noen av
dem selv om det er tvilsomt at noe vil skje.

Christopher Greene i AMTV snakker i videoen under  om denne frykten. Ut fra alt som har skjedd den siste måneden er det ikke helt usannsynlig at noen vil forsøke å kuppe den nyvalgte presidenten eller ta hans liv.

En annen som snakker om et mulig pågående kupp mot Donald Trump i CIA regi er Luke  Rudkowski i We are Change som stadig utfordrer makteliten med sine kritiske spørsmål og kommentarer.

Alex Jones i Infowars har nesten advart om et mulig kupp eller attentatforsøk på Donald Trump i hele høst. Donald Trump har så langt lykkes med å provosere mektige nyhetskanaler som CNN som av kritiske tunger blir omtalt  “Counterfaith News Network” eller “Clinton News Network”, og Alex Jones har i lang tid advart sine tilhengere om dette. Om få dager vil vi finne ut hva slags januar overraskelse makteliten skulle ha og overraske Donald Trump med, for så langt har representantene for Hillary Clinton og Barack Obamas parti ikke gjort annet enn å så tvil om valgets legitimitet, og å splitte opp det amerikanske folket som trenger å stå sammen om sin nye president. (saken fortsetter)

Jesabel ånden må vike

Kristne i bønn for Trump  Over hele USA slår nå evangeliske kristne ring rundt Donald Trump i bønn og nedber Jesu blod over maktovertakelsen.  “Mørkets rike raser og skjelver fordi Donald Trump nå konfronterer den liberale presse, makteliten og globalistene,” sier en pastor i det kristne bønne-nettverket “POTUS Shield” som bruker bønn og åndelig krigføring for å nedbe Guds velsignelse over Det Hvite Hus, Kongressen og Høyesterett. Jennifer McClaire, spaltist i Charisma-Magazine skrev rett etter valget en artikkel hvor hun hevdet at valget av Donald Trump i den åndelige verden ville bety at “Jesabel-ånden” nå var i ferd med å vike fra USA. Historien om den onde Jesabel og hennes mann Akab kan leses fra 1. Kongebok 16 til og med kapittel 21.Jesabel og hennes mann Akab var politiske ledere som stod i direkte opposisjon til Herrens profeter. Mens amerikanske evangeliske kristne under høstens valg gav sin stemme til Donald Trump, står vi her hjemme overfor det paradoksale at flertallet av de troende ser ut til å foretrekke Hillary Clinton som i forholdet til spørsmålene om fosterdrap og homofili, har hatt den mest progressive og liberale plattformen som en presidentkandidat noensinne har stått for. Det bør være et paradoks at kristne som med munnen sier at de er i mot homoekteskap og abort, i realiteten slår i hjel sitt eget religiøse grunnsyn ved å støtte en kandidat som garantert vil fremme fosterdrap og den homofile agenda med likekjønnede ekteskap. Selv Vebjørn Selbekk i avisen Dagen har blitt utfordret av troende kristne nettopp for denne ideologiske kortslutningen og selvfølgelig klarer man ikke å hoste opp et relevant svar basert på Guds eget ord.

Facebook Comments

28 tanker om “Alternativ media frykter kupp eller attentat mot Donald Trump mens kristne ber om Guds beskyttelse over Trump

  • Sant nok. Som kristne må vi ta del i denne bønnekampen for Donald Trump. Jeg har aldri i mitt liv sett maken til oppstyr det er blitt etter valget av Donald Trump. Jeg forstår at spesielt folk i alternativ media frykter dette. Det er mektige krefter Donald Trump utfordrer bare med noen setninger på twitter og folk kaller han det utroligste. Folk som aldri har møtt ham slår om seg med diagnoser av forskjellig art. Det er fullstendig ukristelig og umodent og vitner om mangel på respekt for den personen amerikanske velgere stemte for.

 1. I Denne Tids forandringen, som er I en ny åndelig fase,vil skille ånd og kjød på en sterkere måte en før, og som vil rokke ved sannheten, og som I løpet av kort tid r vil sette preg på vår framtid som går mot slutten av denne tidsepoke vi lever I. Denne tids ånd vil skape større forskjeller mellom åndelige kristne, og kjødelige kristne. Den som følger kjødets ånd vil få det lettere en periode mens den som følger Åndens ånd vil få det tøffere. For valgene de står ovenfor vil ikke være lette. Den kjødelige kristne vil leve I den normaliserte verden der alt blir godtatt og de flyter med strømmen på den brede veien. Å holde flammen levende I disse tider vil være en prøvelse for den åndelige kristne. Vær på vakt for den kommende tid for selv den utvalgte kan ta feil. Mange ting som vil skje vil forundre mange. Men blindheten vil være begrunn av kjødets kraft I mennesket

 2. Når Gud arbeider med oss, så merkes det! Jeg tror jammen vi atter går inn i en gullalder hos de hvite nasjonene. Det har Gud også lovet i sitt ord. Med Donald Trump går det utmerket fordi bak den nye presidenten i USA står Gud!

  La meg komme med noen løfter hos Gud når det gjelder dagens situasjon. Kan også leses på Evangeliekirken sine 50 nettsider…

  Så sier Herren Gud: Når jeg samler israelittene (de 12 stammer) fra de folkene de er spredt iblant,
  (den hvite befolkning inkl. jødene i Europa, USA, New Zealand, Australia og Sør-Afrika,)
  vil jeg åpenbare min herlighet blant dem for øynene på de andre folkene… De skal bo trygt, mens jeg holder dom over alle grannefolkene (araberne) som forakter dem. Da skal de sanne at jeg er Herren deres Gud. (Esek. 28:25-26)

  Det var 2-3 millioner israelitter med Moses da han førte dem ut av Egypt, så det bør være minst 1 milliard israelitter i verden i dag.

  Løftet var at de skulle bli til ‘mange nasjoner og riker’ (1 Mos 17,5-6). Abraham er et hebraisk navn som betyr «far til mange/far til mange nasjoner»

  .www.evangeliekirken-arendal.no

  • Artig at du bruker ordet “gullalder”. Jeg leste en artikkelserie fra den danske avisen Politiken, og hvordan familien Trump har kommet seg opp og frem i Amerika, og jeg kan love deg at sannheten er meget lite “glansfull”.
   Bestefaren innvandret fra Tyskland. Dette skammet Donald Trump seg så mye over, at han inntil for få år siden hevdet at det var Sverige farfaren kom fra.
   Bestefaren spredde et falskt rykte om at det var funnet gull i områdene rundt New York, og rundt alle lykkejegerne som kom, bygget han opp en lukrativ geskjeft med to stikkord; alkohol og prostitusjon.
   Mormoren avstammet ikke fra en nobel skotsk adelsslekt slik Trump har hevdet, men var en meget fattig innvandrer til Amerika.
   Forøvrig er kortversjonen når det gjelder alle tre generasjonene, at det er benyttet løgn, manipulering, tyveri, skatteundragelser og benyttelse av smutthull for å komme seg opp og fram!

   Dette er “verdier” som altså nå Trump tar med seg inn i det hvite hus, og skal gjøre “America great again” på:-(

   Jeg beklager, men jeg kan ikke tillate meg å be om at det ikke skal tilstøte Trump noe! Dette er en mann som jeg og alle andre sanne kristne bør håpe at Gud fjerner så fort som mulig!

  • Godfred Lund…Jeg merker meg at du ikke liker Trump noe særlig, men det gjør altså jeg.
   Du nevner at bestefaren kom fra Tyskland og ellers kom en av forfedrene fra fattige kår…So what?
   For meg er det viktigst at Trump og slekta hans kommer fra Israels 12 stammer. Som du vet, så tilhører denne slekten Guds Eiendomsfolk. Det har tidligere presidenter også gjort, men denne gangen er det litt spesielt.
   Grunnen er den spesielle tiden vi lever i, med EU og all denne innvandringen til de fleste av landene våre. Dette må stoppes, og utmeldingen av EU av Storbritannia og Trumps klare signaler om inkludering av Israel er en god begynnelse. At han også tviler på NATO i sin nåværende form, og at Russland som den evige fienden, vil nok endre seg. Så nå får vi stå i stram giv akt til fredag, da skjer det noe viktig og riktig på verdens-arenaen.

  • Underholdende å lese så mye galskap og selvbedrag som i innleggene her, men skremmende at noen i fullt alvor setter utvalgte stammer foran andre mennesker. Ikke rart Bibelen har ført til kriger.

  • Det Myhren her skriver har han ikke dekning fra Skriften. Søkelys deler ikke Myhrens standpunkt at noen mennesker er mer verd eller skal settes foran andre mennesker. I følge tradisjonell kristen tro, stammer alle mennesker fra det samme opphav. Guds skapelse, og jeg kan ikke på noen måte finne dekning for Myhrens teorier i Skriften.
   I følge Bibelen så står vi alle likt uansett hudfarge, og nettopp derfor har også kristen misjon hatt alle folk og folkegrupper som mål for å spre evangeliet om Jesus.

  • Jeg er ikke nødvendigvis enig i at vi går inn en gullalder for de hvite nasjonene.
   En slike tanke har ikke bibelsk støtte. Vi går kun inn i en gullalder når Kristus kommer tilbake igjen, og det blir en gullalder for alle mennesker, uansett rase og hudfarge.
   Jeg syntes denne historien https://www.sokelys.com/?p=17947 sier mye.
   Her ser vi en farget gutt legge sine hender rundt en hvit hjemløs i bønn.
   Bare bildet er vakkert: https://www.sokelys.com/wp-content/uploads/2016/09/Purp-compressed-300×300.jpg

   Eller denne https://www.sokelys.com/?p=14892
   Også et vakkert bilde på at hvite hjerter er viktigere enn hvit hudfarge:
   https://www.sokelys.com/wp-content/uploads/2016/03/gutt-ber.jpg

 3. TIl Anders; vi kan være enige om å være uenige om Trump, men jeg konstaterer at jeg er blant de rundt regnet 99 % av den europeiske befolkning som er rystet og skrekkslagne over at amerikanerne kunne ende opp med en slik mann som president.
  Vi kan være enige om at Hillary Clinton også var en dårlig kandidat. Men, jeg har et spørsmål til deg:
  Ut fra et generelt perspektiv, og et kristent perspektiv spesielt; Er det noen av de republikanske kandidatene du ville ha foretrukket fremfor Trump?

  • Til Søkelys og Godfred…La meg si det slik…Det er den hvite mann og kvinne som har vært dominerende gjennom menneskets historie. Det kan det vel ikke være noen tvil om, eller?

   Og når det gjelder jødene, så har jeg mange ganger skrevet at de settes på samme linje som de hvite..Grunnen er enkel, Juda stamme, som er jødene, er av samme ætt som den hvite befolkningen. Sønnene til Jakob, sønn til Isak, sønn av Abraham, patriarken.
   Når det gjelder spørsmålet til Lund, så er det også enkelt. Jeg foretrekker ingen andre enn Trump som landets president, og det gjør nok heller ikke min Gud…Men ingen kan være plettfrie, det var heller ikke kong David og kong Salomo…
   http://www.evangeliekirken-arendal.no

 4. Hvite nasjoner, de 12 stammer som eksluderer dagens jøder.

  Det er altså nazisme, jødehat og ren rasisme Søkelys dyrker frem. Det er dette som får Søkelys til å mene at Obama er muslim og at Trump er vår fører og den hvite rases redning.
  Eller er Søkelys en satire av kristne ?

  • Søkelys står langt fra Myhrens teori og lære her om at den hvite rase er overlegen og alt dette om 12 stammer han stadig fremmer på egen nettside, her og på Verdidebatt. Donald Trump er ingen fører og vil selvfølgelig bli gjenstand for kritikk dersom han ikke følger opp sine valgløfter i forhold til de kristne verdier. Jeg deler på ingen måte å dele Myhrens synspunkt på dette, men han er USAs lovlig valgte president, og Søkelys og millioner av andre kristne håper at Trump vil føre en mer Israel-vennlig politikk, at han vil utnevne høyesterettsdommere som står for klassisk kristne verdier, og at han også sørger for at all statlig finansiering av Planned Parenthood opphører.
   Søkelys har gjentatte ganger forsvart staten Israel og det jødiske folk mot all form for antisemittisme.
   Du er fri til å mene og tro hva du vil, men spar deg usaklige påstander om Søkelys du vet eller burde ha forstått er fullstendig absurde.
   Alle mennesker uansett hudfarge har nøyaktig samme verdi og menneskeverd som det du og jeg har, så dersom Myhren mener at eksempelvis afrikanere er mindre verd enn det hvite er, da har han en teori/ideologi jeg ikke deler.
   Søkelys mener i likhet med tradisjonell evangelisk tro at “All Lives Matter” og tar avstand fra teologi eller ideologi som sier at noen mennesker er mindre verd enn andre.

  • Moderne historikere er overfølsomme mot alt som smaker av kristendom og Bibel, i hvert fall som autentisk historie.
   Forteller man moderne historikere at den kaukasiske menneskerase som befolker Nordvesteuropa («Den hvite mann») er etterkommere etter Bibelens Abraham, Isak og Jakob, og sistnevntes tolv sønner, slår de latterdøren opp og avfeier det som myter og overtro.
   Men de kaller selv «Den hvite mann» for den kaukasiske rase, etter Kaukasusfjellene mellom Svartehavet og Det kaspiske hav. De har sporet ham dit, men hvorfor ikke fortsette over på andre siden av Kaukasus? Sprang «Den hvite mann» opp av jorden av seg selv ved Kaukasus? Selvfølgelig ikke, men går man over Kaukasus, så kommer man på bibelsk grunn, og det må man for all del unngå!
   Som sagt trekker moderne historikere Bibelens historiske beretninger i tvil. Slike historikere er preget av en evolusjonistisk tankegang som på død og liv vil fremstille oldtidens mennesker som mer primitive enn moderne mennesker.
   I deres øyne var derfor innbyggerne i det gamle England «barbarer», «villmennesker» som bar preg av «steinalderen». «Det megalittiske England» er blitt et synonym med primitive mennesker og kulturer.
   De mennesker som koloniserte og befolket England og Irland – en kolonisering som begynte over tusen år før Kristus, var ikke primitive mennesker. De var hebreere/israelitter, som grunnla verdenhistoriens mest høytstående kulturer og sivilisasjoner.
   http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Tull, Søkelys.

   Du har latt og lar jødehatet her i ditt eget forum passere uten at du kommenterer det. Men så snart en politiker eller en palestiner uttrykker jødehat, fordømmer du det med en gang. Dette er ditt svik mot jødene og dobbeltmoral.
   I stedet for å omtale jødehat i araberverdenen og amerika, har du her en stor sjanse for å ta et oppgjør med det i ditt land, i din blogg. Du kan legge ut en sak om denne jødehateren og fordømme hans jødehat i din blogg. Hvis du ikke gjør det, har du ingen troverdighet i ditt forsvar for jødene og Israel. Da er du en av de mange som sviker jødene.
   Det samme gjelder denne jødehaterens rasisme. Ta et oppgjør med det.

  • Jeg følger selvfølgelig ikke med på alt som kommer av kommentarer. Dog er jeg for frihet til å ytre seg innenfor en forholdsvis fri ramme.
   Jeg tar avstand fra det Myhren her skriver og mener at alle raser er likeverdige og skapt av Gud.
   Bibelen sier at Apg 17:26
   Han lot alle folkeslag av ett blod bo over hele jorderike, og han satte faste tider for dem og bestemte grensene mellom deres bosteder.
   Vi er altså av samme opphav fra skaperen uansett hudfarge, og dette betyr at Anders Helge Myhren er akkurat like mye verd som en mann eller kvinne fra Etiopia eller Sudan. Nettopp denne likhet i verdi er det som er den viktigste drivkraften for misjon til alle verdens folk og land, vi elsker og verdsetter et hvert menneske like mye.
   Dersom Myhren måtte mene noe annet er han fri til det, men sørgelig på villspor. Jeg har ingen tro på de teorier Myhren fremsetter eksempelvis i hans svar til meg: La meg si det slik…Det er den hvite mann og kvinne som har vært dominerende gjennom menneskets historie. Det kan det vel ikke være noen tvil om, eller?
   Og når det gjelder jødene, så har jeg mange ganger skrevet at de settes på samme linje som de hvite..Grunnen er enkel, Juda stamme, som er jødene, er av samme ætt som den hvite befolkningen. Sønnene til Jakob, sønn til Isak, sønn av Abraham, patriarken.
   Når det gjelder spørsmålet til Lund, så er det også enkelt. Jeg foretrekker ingen andre enn Trump som landets president, og det gjør nok heller ikke min Gud…Men ingen kan være plettfrie, det var heller ikke kong David og kong Salomo…”

   Så langt fra Myhren: Dette er synspunkter jeg ikke innestår for, dette er synspunkter jeg ikke finner dekning for i Bibelen. Videre holder jeg fast på at dagens Israel er Guds paktfolk og jeg har ingen holdepunkter for å mene at den hvite rase er de bortkomne stammene av Israel.
   Jeg mener Myhren her representerer noe veldig spesielt og sært som jeg tar avstand fra. Jeg mener rett og slett at Myhren her er fullstendig i konflikt med Bibelen og det er lite som skulle tilsi at Jesus var hvit slik vi så ofte feilaktig har fått han fremstilt på maleri i kirken.
   Jeg tror Jesus kan ha vært farget https://www.google.no/search?q=color+jesus+pictures&espv=2&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjhhp6G1s7RAhUGYZoKHeXKBnkQ_AUIBigB#q=color+jesus+pictures&tbm=isch&tbs=rimg:CUxEWyd07T7tIjj2sxAMGTjctXeU-m69BG6lLCvuURqEtJCzVhjgOMyQj8bOIfoYXKQWd-x1E6784q0yLpLbqfjH6SoSCfazEAwZONy1ERWL_1UWUiuJKKhIJd5T6br0EbqURf2Y4TxZflIwqEgksK-5RGoS0kBF68l7oHhNIvCoSCbNWGOA4zJCPEfrMpTwgU3zXKhIJxs4h-hhcpBYRTOv7A_1r8NCQqEgl37HUTrvzirRGCGBQrtpitzioSCTIuktup-MfpEdFZOVl978zY&imgrc=Mi6S26n4x-nP5M%3A

 5. Putin: Trump Didn’t Meet Russian Prostitutes, But They Are the Best

  http://www.breitbart.com/national-security/2017/01/17/putin-trump-didnt-meet-russian-prostitutes-awesome/?utm_source=facebook&utm_medium=social

  Det vert spennande å sjå korleis Trump vil behandla Israel.

  Arthur Pink skreiv desse orda i 1923.
  http://www.biblebelievers.com/Pink/antichrist19.htm

  “It must be borne in mind that the Jews are to return to Palestine and there re-assume a national standing whilst yet unconverted…When the Antichrist is manifested, great companies of the Jews will already be in Palestine, and in a flourishing condition. What, then, will be his relations with them? … It would appear that the first thing revealed in prophecy concerning the Antichrist’s dealings with Israel is the entering into a “covenant” with them. This is mentioned in Dan. 9:27: “And he shall confirm the covenant (make a firm covenant, R.V.) with many for one week” i.e. seven years. The many here can be none other than the mass of the Jewish people, for they are the principal subjects of the prophecy.”

  http://www.biblebelievers.com/Pink/antichrist06.htm

  ” The Bloody and Deceitful Man views the Antichrist in relation to the Jews. In the earlier stages of his public career he poses as THEIR FRIEND and benefactor. He recognizes their rights as a separate State and appears anxious to protect their autonomy. He makes a formal covenant with them (Dan. 9:27) and their peace and security seem assured. But a few years later he comes out in his true character. His FAIR SPEECHES and professions of friendship are seen to be false. He breaks his covenant (Psa. 55:20) and turns upon the Jews in fury. Their benefactor is now their worst enemy. The protector of their interests now aims to cut them off from being a nation in the earth (Psa. 83:4). Thus is he rightfully denominated by them “the Bloody and Deceitful Man”

 6. Kjell; jeg tror de aller fleste kristne verden over, ber iherdig nå om at Gud må fjerne Trump, slik at Mike Pence får overta. Han er på alle måter Trumps rake motsetning.
  Han har det som trengs for å gjøre en god jobb for Amerika og verden, men det har ingenlunde Trump!!!
  Jeg forstår at du var skeptisk til Clinton, men at du utfra et kristent perspektiv kan hylle Trump, det er umulig å forstå!

  • Jeg hyller ikke Donald Trump, men han er et langt bedre valg for USA enn Clinton var. Jeg mener at Donald Trump på en bemerkelsesverdig måte vant valget, på tross av at alle gjorde narr av ham, på tross av at eliten, pressen, kjendisene, og selvfølgelig Hillary og Obama var i mot ham. Jeg tror ikke at vi står foran en gullalder for den hvite rase, snarere tror jeg vi vil stå overfor samme problemer som tidligere. Jeg tror strengt tatt vi ikke kommer til å merke den store forandringen i det hele tatt. Jeg håper at Donald Trump vil gjennomføre noen av sine kristelige valgløfter.
   Jeg håper blant annet at han utnevner en konservativ høyesterettsdommer som kan medvirke til å begrense eller endre amerikansk abortlov. Jeg håper han innfrir og fjerner statlig støtte fra Planned Parenthood. Videre håper jeg han fører en langt mer Israel-vennlig politikk enn det denne administrasjonen har gjort.

   Jeg håper, men tviler på at han flytter den amerikanske ambassaden fra Tel-Aviv til Jerusalem. Og jeg regner i hvert fall med at Israel får en tydeligere støttespiller i Donald Trump.

   Når det gjelder dette med homoekteskap har han signalisert at det er en “done deal” så jeg tviler på det blir en endring der.
   Det viktigste tror jeg vil være Høyesterett og pro-Israel.
   Tilsist: Jeg har lenge stresset at jeg ønsket en annen kandidat enn disse to, men av Trump versus Clinton foretrekker jeg Trump på basis av at han ikke har signalisert så progressive holdninger som det Clinton har stått for.

 7. Til Anders Helge Myhren; Jeg syns det du skriver er regelrett frastøtende og kvalmende. Du avslører at du er en 100 % rasist. Og jeg er ikke blant dem som misbruker dette ordet i hytt og pine, og forveksler det med fremmedfrykt o.l.
  Du er en sann og ekte rasist, som mener at den ariske rase er overlegen andre raser.
  Og du fremhever de hvite som suverene de sorte, og viser til historien. En grufull historie der de hvite har kolonisert Afrika og Asia ved vold og undertrykkelse gjennom hundrevis av år.
  Tipper du syns det var en skandale at Nelson Mandela fikk Nobels Fredspris??? Han burde vel ha sittet fengslet livet ut, for å ha våget å ta opp kampen mot apartheid???
  Beklager å si det, Myhren, men du er en motbydelig person, som ikke på noen som helst slags måte kan kalle deg kristen!!! Anbefaler deg heller å engasjere deg på nettstedet frihetskamp.net.(eller du er der kanskje allerede?)
  PS! Jeg forstår jo nå hvorfor du hyller Trump. Ikke bare trakasserer han svake grupper, men han har også nær tilknytning til KKK(som også hans forfedre hadde). Egoisme, kynisme, løgn, lureri, bedrageri, mobbing, skatteundragelser, griseprat, gjengift 3 ganger, sextrakasseringer i fleng og rasehat. DET er mannen du hyller, og det forteller ALT om deg!!!!

  • Jeg er i sak enig med deg her Godtfred. Jeg deler ikke Myhrens synspunkter og må vel ærlig si at jeg og Myhren står temmelig langt fra hverandre. Jeg tar fullstendig avstand fra rasisme slik herr Myhren ser ut til å fremme. Jeg tar også avstand fra tesen om at den hvite rase er overlegen i forhold til andre raser. Jeg er enig i din kritikk av de holdninger Myhren ser ut til å fremme i det du refererer til.
   Ellers ser jeg frem til innsettelsen av Donald Trump og legge vekt på hva han utretter i embedet.

 8. “Third Temple Grows Closer as Sanhedrin Discovers Rare Holy Wine in the Land”
  https://www.breakingisraelnews.com/82239/rare-temple-quality-wine-anticipates-messiah-prophecy-paves-way-third-temple/?utm_source=Breaking+Israel+News&utm_campaign=8bc6006c33-BIN_morning_1_17&utm_medium=email&utm_term=0_b6d3627f72-8bc6006c33-86575721&mc_cid=8bc6006c33&mc_eid=6e0a0d7c72

  Kanskje Trump vert den som gjer det mogeleg å gjenreisa tempelet?

  “Last week, 30 bottles of wine were delivered to the nascent Sanhedrin, setting in place one more necessary element for the Temple service”

 9. Does Pope and Abbas Meeting Fulfill End of Days Prophecy of Ishmael and Esau’s Alliance?

  https://www.breakingisraelnews.com/82177/end-days-alliance-ishmael-esau-appears-pope-abbas-vatican-meeting/?utm_source=Breaking+Israel+News&utm_campaign=bbc4277223-BIN_morning_1_17&utm_medium=email&utm_term=0_b6d3627f72-bbc4277223-86575721&mc_cid=bbc4277223&mc_eid=6e0a0d7c72#SvBIB7T6Ohgu8hv0.97

  “During the End of Days, Ishmael and Esau will join forces to seek the destruction of the Jewish people,” Rabbi Yechiel Weitzman explains in his book ..”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *