Advarer mot terroraksjon mot Norge i løpet av få dagen, politi utplassert på flyplasser og grenseoverganger

En ekstrem islamsk gruppe planlegger terror i Norge, sier PST, vurderer hvorvidt Norway Cup kan være et terrormål, væpnet politi utplassert på Kjevik og andre flyplasser, ferjeanløp og grenseoverganger

terror-norge
Under en dramatisk pressekonferanse trommet sammen i all hast i regjeringskvartalet torsdag formiddag ble det norske folk advart om at vi innen få dager kan stå overfor en terroraksjon i Norge. I følge PST er det konkrete men ikke spesifike trussler rettet mot vårt land som er bakgrunnen for at myndighetene nå går ut med advarsel. Det skal være en islamistisk gruppe i Syria som planlegger terror i Norge. Norske myndigheter har kalt hjem fra ferie sikkerhetspersonell og det er sikkerhetsberedskap i Norge. Forløpig vil politiet øke sitt nærvær på flyplasser og grenseoverganger og nøkkelpersonel er kalt hjem fra ferie og sikkerheten vil ble styrket, sier politiet. Trusselen er knyttet til personer som er eller har tatt del i krigshandlinger i Syria og som nå er på vei hjem for å sprenge, myrde og ta liv. (Bilde:skjermfoto av dagens utgave av Fædrelandsvennen)

Facebook Comments

1 tanke om “Advarer mot terroraksjon mot Norge i løpet av få dagen, politi utplassert på flyplasser og grenseoverganger

  1. Kan bli interessant å lese norske journalisters kommentarer hvis islamister lykkes med en jihad-aksjon i Norge. Tror ikke de vil innrømme at mange muslimer kun gjør det som koranen befaler. Nemlig at verden skal deles inn i “fredens hus” og “krigens hus” helt til hele verden dommineres 100% av islamsk sharia. Men muligens vil noen av dem få en litt flau smak i munnen når de gir jødene skylda for islamistenes kamp for å utslette Israel. Andre vil kanskje gi mif, frp eller kristne skylda for terror mot norge? Det vil vel i tilfelle være mest i tråd med tradsionell norsk “politisk korekt journalistikk”. Det kom mange slike forklaringer i kjølevannet av 9.11. USA “hadde seg selv og takke”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *