Kjempeseier for Christensen over Plan og Bygnings-etaten -Tvangsmulktene er foreldet og kravet er avvist av namsfogden

Plan og bygningsetatens tvangsmulkt på kroner 20 000 kan ikke inndrives da kravet er foreldet, og det samme vil gjelde de andre tvangsmulkter som har sin basis i den første tvangsmulkten som ble bebudet i et vedtak datert 8/9-2015. Med dette har Christensen vunnet en stor seier over Plan og Bygnings-etaten som har svidd av store summer på denne saken. PBE må nå finne andre veier og blir av namsfogdens kjennelse tvunget til å finne andre løsninger.  “En stor seier” sier en glad blogger på eget nettsted. Dermed har saken til Plan og Bygnings-etaten fullstendig kollapset og tvangsmulkter basert på vedtaket av 8/9-15 faller bort. For bloggeren er dette en stor og viktig seier og et desto større nederlag for Oslo kommune som har håndtert saken på et svært amatørmessig måte. Etaten som ikke har svart på spørsmål i saken har her tabbet seg grundig ut. Dermed står Christensen mur, trapp og bod inntil videre trygt og PBE må begynne en ny prosess når det gjelder muren. Gjennom å anke og klage og drukne etaten i henvendelser, har Christensen klart å trenere saken slik at den ble foreldet og de ansatte saksbehandlere og enhetsledere i etaten fremstår nå som byråkratiske klovner som opptrer på amatørmessig nivå.

Les saken fra Christensens egen blogg https://blog.janchristensen.net/2020/07/nr-2741-saken-imot-oss-er-na-foreldet.html

Facebook Comments

7 tanker om “Kjempeseier for Christensen over Plan og Bygnings-etaten -Tvangsmulktene er foreldet og kravet er avvist av namsfogden

 1. Jeg synes det er veldig urettferdig at han slipper å betale .
  Hva med alle de andre som ville gjort opp for seg ved første krav?.
  Det er kjeltringer som driver det slik som Hr. Christensen med frue driver det.
  Og han tapte jo saken.

  Så trapp, bod og mur er ulovilg.
  Lurer på om han får nye krav hvis han ikke river alt.

  2
  3
  • Byggesaker blir aldri foreldet og selve grunnkravet om å fjerne ulovlighetene ligger fast. Det som skal til er at de begynner prosessen på nytt, fatter et vedtak og kommer med nye pålegg.
   Jeg tror JKC sitter med muren en god stund til. Mulig det mest fornuftige er at kommunen og Christensen finner et kompromiss.
   Men hva disse overbetalte klovner i PBE gjør videre er vanskelig å vite. De har i hvert fall gått på en skikkelig smell i denne runden.
   Sene svar, langsom saksbehandling, Ikke rart at Norge har et knallhøyt skatte og avgiftsregime.
   Jeg kan tenke meg at naboene til Christensen drar seg i håret.

   2
   1
  • Kjell du skriver:
   Byggesaker blir aldri foreldet og selve grunnkravet om å fjerne ulovlighetene ligger fast. Det som skal til er at de begynner prosessen på nytt, fatter et vedtak og kommer med nye pålegg.
   Jeg tror JKC sitter med muren en god stund til. Mulig det mest fornuftige er at kommunen og Christensen finner et kompromiss.
   Men hva disse overbetalte klovner i PBE gjør videre er vanskelig å vite. De har i hvert fall gått på en skikkelig smell i denne runden.
   Sene svar, langsom saksbehandling, Ikke rart at Norge har et knallhøyt skatte og avgiftsregime.
   Jeg kan tenke meg at naboene til Christensen drar seg i håret.

   Dette skriver du:
   Mulig det mest fornuftige er at kommunen og Christensen finner et kompromiss.

   Det er jeg 150 % enig i!
   Be om det, takk!

   4
   2
 2. Jeg kunne ikke annet enn le, ja skrått le, da jeg leste det. Her har PBE fått seg et skudd for baugen.

  • Be at PBE blir medgjørlige, og innser at Gud er med her, og godkjenner bod, trapp og bod som det står idag ikke til heft eller sjenanse for noen!
   Det vi har bygget er til gunst for alle!

   2
   2
 3. Det er bare å bøye seg i støvet for Christensen. Viser for oss alle at det faktisk hjelper å drukne den offentlige etat med dokumenter, krav og klager og anker i alle retninger.
  Samtidig fremstår PBE i Oslo som de reneste amatører og overbetalte klovner som burde trekke seg tilbake og gå av med pensjon snarets mulig,
  Det er våre skattekroner som går til dette, og så lar de seg utmanøvrere av en smart blogger.
  Selv Torodd Fuglesteg kunne ikke forutse det.

  8
  1
  • Selve byggesaken blir aldri foreldet, men i denne saken har PBE i Oslo virkelig opptrådt som klovner.
   Dette er nok en kalddusj for Christensen naboer som har klaget på ham og angitt ham..
   Dette er en seier for Jan Kåre.

   9
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *