Kommentar: Bør endre navn fra “den himmelske blog” til den dristige blogg -bruker svært lettkledd damebilde for å fortelle hva bloggeren mener om Hanvold

“La ut et sladet bilde, men egentlig skulle jeg aldri ha gjort det, da Hanvold er sex og pengegæren,” skriver Jan Kåre Christensen etter at han nå har sladdet aktuelle bilde av en særdeles lettkledd kvinne som ble brukt på hans blogg

“Naken-bilde” av lettkledd dame  lå ute hele søndagen på den himmelske blogg. Blogger Jan Kåre Christensen har som kjent godt til sak mot Staten etter at Oslo kommune har vedtatt at han må rive en trapp, ei bod og en mur han oppført ulovlig på egen tomt. Vanlig praksis i Oslo kommune er at man søker om tillatelse før man bygger, men Christensen tenkte pytt pytt, -og satt i gang oppføringen av sine tre byggverk kun på basis av en vag muntlig “godkjennelse” fra en nå tidligere saksbehandler.  Etter å ha brukt noen dager på å kritisere Oslo kommune og de forskjellige instansene som er involvert i hans byggesak, rettet Christensen på nytt fokus på sin fremste fiende. Pastor Jan-Aage Torp i Oslokirken: “Egentlig har narreapostel Jan Aage Torp tapt overfor meg på alle punkter, og jeg vunnet på samtlige punkter, hallelujah,” skriver Christensen torsdag. Søndag la Christensen ut et nytt innlegg der han i kjent stil hamrer løs på TV Visjon Norge sjef Jan Hanvold, men det var ikke bilde av Hanvold som fikk meg til å spørre om ikke det er på tide å forandre navn på den himmelske blogg -til den “dristige blogg” -for her var det blikkfanget, en halvnaken kvinne som vekket oppsikt og ikke Christensens meninger om Jan Hanvold

Skjermfoto fra Den Himmelske blogg” hvor man hele søndag kunne se en særdeles lettkledd dame som nærmest viste alt. Søkelys har etter oppfordring fra flere lesere valgt å sensurere bildet noe

“Det er denne saken jeg nå står i. Nå var dette tredje gang jeg er blitt dradd til retten for egentlig ingenting,” skriver bloggeren i forbindelse med at han nå har anket saken inn for borgarting lagmannsrett. I utgangspunktet er dette en sak som begynte med at Christensen ønsket å gjøre endringer på egen tomt. Blant annet fikk han bygget en bod, ei trapp ned til veien og en mur gjør at han i praksis har fått litt større hage til sitt store boblebad. Imidlertid tok bloggeren seg aldri tid til å søke skriftlig, men finn i stedet en vag muntlig godkjennelse. Noen av naboene har i ettertid klaget, og etter at kommunen i all stillhet hadde vært på befaring, ble det vedtatt at muren måtte rives og alt tilbakeføres til opprinnelig tilstand. Dette anket Christensen til fylkesmannen og sivilombudsmannen som gav kommunen medhold. Christensen trakk så Staten for retten og tapte i tingretten, og det er dommen fra tingretten han nå har anket inn for Borgarting lagmannsrett. Lagmannsretten vil i løpet av mars måned ta stilling til om hans anke skal avvises. Dersom lagmannsretten ikke avviser anken, vil saken komme opp i november 2019. Dersom Christensen skulle tape saken risikerer må han rive det han bygget opp, betale både egne og statens saksomkostninger.

Fra himmelsk blogg til lettkledd blogg?

Det er nok flere som himler med øynene når de ser hva slags damebilde Christensen har valgt å publisere søndag. Selv om han selv ønsker fokus på hva han skriver om Hanvold, er det likevel bildet av en tilnærmet naken kvinne som får folk til å stusse. “Er dette virkelig en religiøs blogg?” spurte en leser som har sett bloggen. Kanskje det er på tide at Christensen bytter navn på sin blogg, til “frekkisbloggen” eller “den dristige blogg”? I en epost til Christensen med spørsmål om valg av bildet og hvorfor han nå har byttet ut det på den himmelske blogg svarer Christensen dette: “Det skitne livet til Hanvold, for å formidle det, så må en ty til «søppel». Hanvold er uren i sjel og sinn, det var bare det jeg formidlet og prøver å formidle,” skriver bloggeren som legger med linken hvor bildet nå er publisert. I en annen epost kort tid etter skriver bloggeren dette: “Jeg har ikke hamret løs på Hanvold, jeg har bare prøvd å påvise fra Guds ord at Hanvold «seiler» under falsk flagg. (Saken fortsetter under bildet)


Ikke et ord om at han er psykopat eller noe annet. Kun hva Guds ord sier, med et bilde som viser Hanvolds indre verden. Synes du har kjørt deg fast i gamle hjulspor med å slenge ut dritt imot meg i hver artikkel du skriver om meg, uten reel substans,” skriver bloggeren som har fjernet bildet fra den himmelske blogg men beholdt det på bloggen som har fått navnet “Jan Hanvolds blogg usminket” som er en blogg opprettet for å fortelle flest mulig at Jan Hanvold og alle gjengifte predikanter er noen bukker og horkarler som lever i strid med Bibelens forbud mot gjengifte. Er du gjengift som predikant eller pastor er du egentlig fritt vilt på Christensens mange blogger. Å anmelde slik sjikane til politiet har i pastor Torps tilfelle ikke hjulpet det spor, da Christensen i realiteten helt fritt kan skrive hva han lyster om den han mener lever i hor som horkarler eller horebukker.  Christensen har i etterkant av epost dialog valgt å sladde aktuelle bilde på begge sine blogger, og skriver i en kommentar dette:  “La ut et sladdet bilde. Men tror ikke Jan Hanvold ville likt dette noe særlig akkurat.” Jan Hanvold er som kjent gjengift flere ganger.

Christensens personlige  “Jan Hanvold blogg”

 

8 tanker om “Kommentar: Bør endre navn fra “den himmelske blog” til den dristige blogg -bruker svært lettkledd damebilde for å fortelle hva bloggeren mener om Hanvold

 1. Jeg ser at JKC nå har hengt ut sin nabo med navn, bilde, telefon nr, fødselsdato og epost. Skal si JKC er hevnsyk på de som går han i mot.
  Han har tidligere skrevet at han kun mobber og trakasserer pastorer som er gjengifte. Nå ser vi at han lyver nok en gang.

  Stakkars mann

 2. Selv om man har sterke meninger om hva bibelen sier om gjengifte, var dette bildet altfor drøyt å legge ut på en kristen blogg. Hjelper ikke å legge ut lettpornografiske bilder av en halvnaken kvinne for å få frem et så alvorlig budskap.

  5
  2
  • Han har etter dialog valgt å sladde bildet litt, sikkert lurt av ham. Jeg fikk selv fire eposter fra forskjellige lesere som tipset om Christensens dristige innlegg og bilde. Jeg syntes nok også at bildet var noe upassende da det tok fokus vekk fra hva Christensen skriver. Jeg er enig i at dette med gjengifte og kristne ledere er problematisk, men syntes ikke veien å gå er å bruke halvnakne damebilder for å illustrere noe.
   Jeg forstår at folk har reagert.

   5
   2
  • Du kan så si Birgir. Han får reklame som er relevant for ham. Jeg var selv inne på en nettbutikk og handlet sand til katten. I ettertid har jeg fått opp masse reklame for Everclean kattesand i Søkelys.
   Får mennesker opp reklame av lettkledde damer så er det på basis av informasjonskapsler som ligger i nettleserloggen til hver enkelt bruker.

   3
   1
 3. Vet dette handler litt om bildet av dama, men jeg sliter mer med det øverste bildet…
  Skal IKKE inn på den bloggen… Er allerede nok skremt nå av bildet og vil gjerne sove i natt.

  4
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *