Kristenkoalisjonen reagerer på norsk utvisning av “barnas representant” og KrFs moralske sammenbrudd

“Den 22. januar skrev jeg lederartikkelen med dobbelt-overskriften: «En skammens dag for Norge – statsminister Erna Solberg vil utvise en forsvarer av barn og familier. Dette gjelder ikke militær, industriell eller økonomisk spionasje, men 550 polske barn siden 2013. Pluss Silje Garmo fra Norge…..» Den 9. februar fulgte jeg opp med en ny lederartikkel: «Krigserklæring mot familiene fra barne- og familieminister Ropstad». Igår kom den offisielle kunngjøringen fra Utenriksdepartementet om at Polens konsul Slawomir Kowalski er erklært persona non grata i Norge,” skriver Jan Aage Torp på Kristenkoalisjonens nettside

Da hadde allerede Konsul Slawomir sendt meg en tekstmelding en time før der det sto (på engelsk):«Jeg er nettopp blitt erklært persona non grata. Jeg har 7 dager på å forlate Norge. Gud være med deg!» Noen minutter etter at norsk UD kom med sin kunngjøring, gjensvarte polsk UD med en rettmessig kunngjøring om at Norges konsul i Polen er også erklært persona non grata.

ERNA SOLBERGS MORALSKE GEHALT

Erna Solbergs moralske gehalt kan herved erklæres fallitt. KKN mener at hun bør vurdere sin stilling som statsminister. Norges stolthet er barna. De fortjener vår hyllest og forsvar. 17. mai er vår skryte-dag der vi hyller renheten og uskyldigheten hos barna. Mens andre stater viser frem sin militære makt og politistyrken. Erna Solberg har nå valgt å bruke rå makt mot en forsvarer av barna, Konsul Slawomir!

KRFS MORALSKE SAMMENBRUDD

“Allerede etter 20 dager i regjering må KKN samtidig konstatere det moralske sammenbrudd i Kristelig Folkepartis regjerings-deltagelse. KrFs tre statsråder samt statssekretæren ved statsministerens kontor har ikke forstått alvoret i at Utenriksdepartementet utviser en konsul hvis «forbrytelse» er å forsvare barn, foreldre og familier. Denne utvisningen skyldes ikke militær, industriell eller økonomisk spionasje! Det er noe tragisk ved at utvisningen skjer i Oslo, byen som har Sankt Hallvard i byvåpenet,” skriver pastor Torp i en oppdatering på Kristenkoalisjonens nettside. Hele pastor Torps artikkel kan leses her:

20.000 underskrifter til støtte for konsulen og det norske glansbildet falmer

Glansbildet av Norge slår nå sprekker og demonstranter sammenligner det norske barnevernet med Nazi-Tysklands Gestapo

“Kowalski har flere ganger blitt omtalt av norske medier i forbindelse med saker knyttet opp til barnevernet i Norge. Han skal ha bidratt aktivt for å bistå polske familier som har vært i konflikt med barnevernet. Jurist og leder av fagforeningen Solidaritet, Arthur Kubik, har tidligere uttalt til Norge IDAG at han tror konsul Kowalski oppfattes å stå i veien for barnevernet. Han sier at Kowalski i løpet av sine fem år i Norge skal ha bistått 150 polske familier i barnevernssaker, og påpeker at Kowalski i 2016 ble hedret med prisen som «Årets konsul» av det polske utenriksdepartementet, for nettopp denne innsatsen. Sammen med lederen for det polske juridiske instituttet Ordo Iuris, Jerzy Kwasniewski, tok Kubik initiativ til en underskriftskampanje der mer enn 20.000 mennesker ba norske myndigheter respektere Kowalskis konsulære rettigheter og la ham bli,” skrev avisen Norge i dag etter at det ble klart at Norge valgte å utvise den polske diplomaten. “Det er ikke tvil om at konsulens arbeid for å bistå polske familier i møte med “det norske Gestapo” (Barnevernet)  Et annet moment som har falt den borgerlige regjeringen tungt for brystet, er det pinlige faktum at vårt “barnevern” nå er blitt så kontroversielt at nordmenn på flukt fra barnevernet blir gitt politisk asyl i Polen. Det norske barnevernet og regjeringens oppførsel er nå i ferd med å smadre “glansbildet” mange har hatt av Norge.

Facebook Comments

6 tanker om “Kristenkoalisjonen reagerer på norsk utvisning av “barnas representant” og KrFs moralske sammenbrudd

 1. Kjell; “black and white is a lazy way to see the world”. Jeg har selv opplevd barnevernet på sitt verste, men mener at de i de fleste tilfeller gjør en god og nødvendig jobb. Disse øst-europeerne gjør vel som den sekta på Jæren; banker ungene sine😲 Vi trenger barnevernernet, men det trengs bedre kvalitetskontroll. Det er mye som fungerer svært dårlig i NAV-systemet, men vi kan ikke legge det ned.

 2. Det skulle da bare mangle. Mannen har stått for grove trusler og hindret politiet i sitt arbeid, gjentatte ganger. De kan godt utvise “pastor” Torp i samme slengen, til Sibir😰

  5
  4
  • Han har tatt kampen mot det diktatoriske og fascistiske barnevernet og bistått egne polske landsmenn mot overgrep og forbrytelse mot uskyldige familier. Norsk barnevern er ikke til for å hjelpe barn lenger. De er til for å knuste kjernefamilien å splitte familier. Norge like å slå seg på brystet over en fritt og demokratisk land. Det er en sannhet med reservasjoner.

   6
   2
  • Her er jeg uenig med deg Ansgar. Torp gjør en kjempejobb når det gjelder barna og barnevernet.
   Det er for mange tragedier eller”suksess-historier” i kjølvannet av barnevernet. Og det er til skam for Norge som selv mener at vi er så mye bedre enn andre land.

   3
   4
 3. Saken er selvsagt registrert av Vår Herre som er allmektig og uhyre handlekraftig. Da er det bare å tilføye :

  Stakkars statsminister og hennes regjering !

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *