Pastor Jan Aage Torp tror på gjennombrudd i Norge

Skjermfoto fra Facebook

Det kristne budskapet har stadig fått trangere kår i Norge, men nå er det i ferd med å reise seg en ny type troende som satser på gjennombrudd, også i dette trauste og tørre land hvor mørke krefter aktivt søker å ødelegge for Guds rike. “Vi holder nå på å bryte gjennom i Norge. Kampen er knallhard og blir stadig hardere. Men Gud er i ferd med å omdanne sin kirke med det som er kirkens formål og hensikt. ” I januar 2016 kom den kristne profeten Chuck Pierce til Oslo og profeterte at vi først må vinne krigen i Norge, for så å ta kampen videre til Europa og vider utover.

Ikke alle har bøyd kne for Baal, fremdeles finnes det modige røster som står opp for evangeliet.

“Tidevannet har begynt å snu fordi Gud har tjenere som ikke har bøyd seg for Baal, men forblitt trofaste mot sitt kall og oppgave. Vi er ikke lenger bare noen få, men vi er mange,” skriver pastor Jan Aage Torp i en Facebook oppdatering. Jan Aage Torp som er pastor i Oslokirken, er også president  European Apostolic Leaders og leder for Kristen Koalisjon i Norge som er en felleskristen folkebevegelse som søker å kjempe for å fremme evangeliet i Norge. Pastor Torp og Kristen Koalisjon har i den senere tid satt søkelys på uheldige sider med barnevern og gjennom skrift å tale har Kristenkoalisjonen stått opp for konservative kristne verdier og manet til enhet i Kristi kropp. Nettsiden til Kristenkoalisjonen kan besøkes her: https://kristenkoalisjon.no/

Facebook Comments

62 tanker om “Pastor Jan Aage Torp tror på gjennombrudd i Norge

 1. Det blir spurt hvorfor det bites slik her på dette nettstedet. Svaret er svært enkelt: Fordi dere lar evangelist Christensen fremdeles skrive kommentarer og ødelegge med sitt bitre hat. Fra tidligere har jeg litt erfaring med Christensen, og maken til vriompeis, plageånd og mobber har jeg aldri vært borte i mine mange år i tjenesten. Min erfaring med Christensen tilsier at han skulle utestenges og isoleres helt.

  7
  1
 2. Det er veldig sterkt beklagelig at Jan Aage Torp er så mye i mot bevere i norske vassdrag. Etter hans mening burde de skytes og deres skinn selges.

  Det er veldig viktig at vi beholder et biologisk mangfold langs de norske vassdragene. Bevere lager gode demninger som gjør at insekter får formere seg og små fisk finner skjulesteder.

  Det er vitalt at vi får en god bever stamme i Norge. Det er derfor veldig beklagelig at Jan Aage Torp i sin kirke og i eposter har tatt avstand fra bevere i sin helhet og gått inn for jakt av bevere.

  Her kan ikke vi kristne støtte Jan Aage Torp.

  3
  4
  • Dette lukter Fuglesteg aka Arne Breen og den falske Smyrnabloggen lang vei. Hvorfor er ikke Fuglesteg utestengt fra Søkelys? Vi vet jo alle at Fuglesteg er satanist og ateist. Dette sier Fuglesteg om seg selv: I am an anarchistic, extreme creative, sensitive and restless person who are unable to stay focused on one project at a time.I have never been a christian. Those are the rumors the kindergarten rejects in Moonfog spread about me to further the sales of their own records. These rumors are completely unfounded. I am an atheist and that is why I do not like black metal or it’s religious views. In my view; there is no difference between white and black metal, christians and satanists. For me; Moonfog is a religious label, on the same line as other christian record labels. They all preach the same lie; the existence of God and Satan. The truth is; there is no God; there is no Satan. They are all products of the mankind’s need to rise above the fellow animals from the forest and the open plains. I believe that human beings are a part of the animal kingdom. Yes, we sit on the top of the food-chain and we think we are smarter than other animals, but the basic animal instincts are the same. From the minute we are born ’til we die. Religion is only a denial of these facts. That is one of the many reasons I fight all kinds of religion. (http://www.rusmetal.ru/vae_solis/specialxii.html)
   Denne Fuglesteg har sammen med Ansgar Braut forfulgt og plaget broder Jan Kåre i flere år nå. Og det fortsetter…

   1
   1
  • Og Randi er den mangeårige elskerinnen til Jan Kåre som her kommer sin elsker til forsvar.

  • Randi.

   Du angriper en person for å ha skrevet og ment noe for 20 år siden og mener at det er relevant for i dag ? Du selv som for 20 år siden lå med halve Arendal og nå er i et forhold som Guds ord mener er hor.

   La oss holde oss til 2018. Og i 2018 er du fremdeles ei horkvinne, sier Guds ord. Hva Torodd er i 2018 kan du selv spørre han om.
   Og dine påstander er det de er: Påstander.
   Og hvorfor er ikke en person som ikke skriver i Søkelys ikke utestengt ? Ditt spørsmål får min frokost med egg, kaffe og bacon til å virke mer intelligent enn det du selv er.

   1
   1
  • Den siste kommentaren til Knut, gjør han like ille som JKC. Skam deg.

  • Har slettet de siste kommentarene her. Jeg ser de har ligget ute en dag eller to, verken JKCs språkbruk, Randis angrep på Torodd og påfølgende svar er ikke annet enn å gjenoppta gamle krangler. Fjernet.

  • Jeg synes det er forferdelig at Birgir har et slikt hat mot bevere. Bevere er gode dyr som kan løse en rekke problemer i vår natur. Problemer Birgir ikke kan løse.

 3. Da håper jeg at jeg har ryddet opp i Christensen kommentarer for siste gang i denne tråden. Videre også dette med Skei Grande.
  Er lei av å rydde vekk innlegg som glefser og knurrer til hverandre i ett sett.

  5
  2
  • Dersom du er lei så er svaret enkelt: slutt å skriv om internet-terroristen og den konfliktsøkende og kontoversielle “pastoren” og forsvareren av barnemishandling?

   4
   4
 4. Mr. Z Sa litt lenger nede her i tråden at:
  «Dette om gjennombrudd og vekkelse har vi hørt i 30-35 år. Det kommer ikke noe gjennombrudd og vekkelse. Det står ikke i bibelen»

  Hvis vi lager ei tidslinje fra Jesus døde og til nå, så er det ca. 2000 år, hvis vi bruker en millimeter pr. år så får vi ei linje på 2 meter. Så markerer vi de siste 35 millimeterne som da angir 35 år. Når vi da ser på helheten så blir 3,5 cm litt korttenkt, ikke sant?

  Nå spurte jeg Mr Z
  Men har du ikke lest: Apgj 2:17-16

  I de siste dager skal det skje, sier Gud:
  Jeg vil utøse min Ånd over alle mennesker.
  Sønner og døtre hos dere skal tale profetiske ord,
  de unge menn skal ha syner,
  og de gamle blant dere ha drømmer.
  18 Selv over mine treller og trellkvinner
  vil jeg i de dager utøse av min Ånd,
  og de skal tale profetisk.

  Hva tror du dette betyr?
  Nå skal vi se litt på dette.

  Se på vers 18 og uttrykket, «Selv over mine» Ja tenk det du, til og med over «Mine» treller og trellkvinner.
  ¨
  Kunsten er å forstå hvem er disse «Herrens treller og trellkvinner er». Da vil dere begynne å forstå dimensjonene over dette, skal ta noen andre vers som viser noe av det samme.

  Høy 3: 6 Hvem er det som stiger opp som en røksøyle fra ødemarken, ombølget av myrra og røkelse og alle slags krydder fra kremmeren?

  Hvem er det?
  Dette er de samme menneskene som omtales, som mine treller og trellkvinner.

  Høy 8:5 Hvem er hun som kommer opp fra ødemarken, støttet til sin elskede? Jeg vekket deg under epletreet, der din mor fikk fødselsveer, der hun som fødte deg, fikk rier.

  Høy 6:10 «Hvem er hun som stråler lik morgenrøden, fager som fullmånen, klar som solen og skremmende som en hær under banner?»

  Hvorfor brukes ordet «Hun»

  Så hvem er dette, som omtales i disse versene?
  Har dette noe med vekkelse å gjøre??

  Åp 22:1 Engelen viste meg nå en elv med livets vann, klar som krystall. Den springer ut fra Guds og Lammets trone.

  Er det noen som har tenkt på hvor det blir av alt det vannet som renner ut, hva skal det vannet brukes til? Som har samlet seg til et stort hav, siden tidenes begynnelse?

  Og har dette noe med vekkelse å gjøre?

  Mvh RJ

 5. Er det slike Ledere Norge vil ha?

  Litt utpå kvelden under bryllupet sitter den da 38 år gamle stortingsrepresentanten Trine Skei Grande på en stol og utbryter: «Æ vil ha kar!». Deretter begynner jakten på denne karen.

  I et brev statsminister Erna Solberg fikk tilsendt 6. februar 2018 fra en kvinnelig gjest som var tilstede på bryllupet står det at Trine Skei Grande «gjorde tilnærmelser til» og «befølte kjønnsorganene til flere av mennene i bryllupet».

  Resett har snakket med tre av mennene det gjaldt.

  Alle tre beretter om det samme. Skei Grande tok grep om kjønnsorganene deres, det skjedde uten forvarsel, uten forutgående invitasjon eller «flørt» fra mennenes side, og uten av det ble utvekslet et ord på forhånd. Tilnærmelsene kom mot de som «kom i hennes omkrets», som en mann beskriver det. Den yngste av de Resett har snakket med var 17 år da det skjedde, mens den eldste var midt i trettiårene.

  Ved ett tilfelle sto hun ved baren og snakket med en annen person, førte hånden bak seg og befølte mannen som sto bak henne – i skrittet. Et vitne anslår at 5-10 menn ble befølt på kjønnsorganene på denne måten, en annen mener det var «omkring ti stykker».

  3
  3
  • Ja selvsagt
   Å blitt tatt på ballene av Trine ville jeg tatt som et stort kompliment!
   Hadde ikke vært det spor fornærmet.
   Mye bedre å tafse litt på hverandre enn å snakke dritt om folk.

  • Det positive i saka er at ho er interessert i det motsatte kjønn.

   “Og Gud skapte mennesket i sitt bilde, i Guds bilde skapte han det, som mann og kvinne skapte han dem. 28 Gud velsignet dem og sa til dem: «Vær fruktbare og bli mange, fyll jorden og legg den under dere! ”

   Når det er sagt forstår ein at Per Morten Moe er irritert.Det vart ikkje heilt den festen han hadde tenkt.

 6. Støtter RJ full ut i siste innlegg. Dere to som stadig holder på med injurierende uttalelser mor hverandre ; skremmer andre kristne bort fra denne nettsiden.
  Ja , tenk om du er en seriøs kristen og er inne på Søkelys for første gang og leser denne ” eder og galle ” som spys ut her mot hverandre. Vedkommende vil holde seg borte fra nettsiden for alltid. Sanne kristne holder IKKE på slik !
  Eller er hensikten deres å ødelegge Søkelys for alltid ?

  1
  2
  • Helt korrekt, Christensen og Torp er to alen av samme stykke. Christensen har INGEN støttespillere.
   Torp er del av en ondskapens treenighet, sammen med Hanvold og Sæle. Penger, grådighet, hor, barnemishandling…..

   3
   2
 7. Jeg skjønner ikke hvorfor hundene skal bites slik på dette nettstedet, det er mye glefsing her.

  Har vi ikke nok med den anklageren vi har, han som skriver anklagebrevet mot oss?

  En formulerte det slik: «mine motstandere» Hvorfor må dere leve slik at dere får «motstandere»?

  Er det ikke nok at vi har en motstander, som lusker rundt og prøver å etterligne løven av Juda?

  Så er den noen som bruker Guds Ord som våpen, de som ikke har skjønt at man skal ha age, respekt og frykt for Guds Ord.

  Til de det gjelder, kan dere ikke vise litt respekt for hverandre og Guds ord?

  Det er nettopp på grunn av all glefsingen at mennesker ikke kommer til tro på Jesus, det ser dere av versene nedenfor

  Joh 17:20-23 Jeg ber ikke bare for dem, men også for dem som ved deres ord kommer til tro på meg. 21 Jeg ber at de alle må være ett, likesom du, Far, er i meg og jeg i deg. Slik skal også de være i oss, for at verden skal tro at du har sendt meg. 22 Jeg har gitt dem den herlighet du har gitt meg, for at de skal være ett, likesom vi er ett: 23 jeg i dem og du i meg, så de helt og fullt kan være ett. Da vil verden skjønne at du har sendt meg, og at du har elsket dem slik du har elsket meg.

  Da vil verden skjønne,

  Skjønner dere dette?

  Når dere forkynner Guds Ord og håper på at menneskene skal tro det, hvordan kan de tro Guds Ord, når de ser og hører hvordan dere bites slik??

  Mvh RJ

  1
  2
 8. Knut ja…….

  Dette her du kommer med har du IKKE dekning for i Guds ord og er derfor fra en annen religion og ord enn Guds ord og den kristne tro.

  Igjen kommer dette ned til din falskhet der du ikke engang vet hva Guds ord, Bibelen, sier om gjengifte.

  Guds ord sier veldig klart at dette ekteparet er nøyaktig i den samme livssituasjon som paret Torp. Guds ord gjør ingen forskjell mellom dem selv om du gjør det.
  Det er derfor vi kan konkludere at din sjikane kampanje mot Torp ikke er begrunnet i gjengifte.
  Du har en helt annen grunn enn Guds ord og from kristenhet.

  2
  2
 9. Jan Kåre Det du driver med er ikke annet enn trolldomssynd og avgudsdyrkelse.

  2
  2
 10. Det ekteparet du nevner lever ikke i hor, sier du noe annet så er jeg overbevist at du fører dom over deg selv da de er renset i Jesu dyrebare blod.
  Det som de gjorde før de kom til troen, er ikke noe som de skal stå til ansvar for, det er etter vi er kommet til troen at vi skal stilles til ansvar for våre gjerninger!
  Du farer vill Knut/Torodd Fuglesteg!

  3
  4
 11. Jan Kåre. Nå har vi kommet til din falshet.

  Du har vitterlig forsvart og varmt støttet et “ektepar” som lever i hor. Så mye at du har politianmeldt Søkelys fordi de helt riktig påpekte at dette “ekteparet” lever i hor.
  Guds ord sier veldig klart at det er ingen forskjell i det hele tatt mellom det “ekteparet” og Torp paret.
  Og det er med ditt forsvar av hor helt klart at du ikke er i mot gjengifte. Det eneste du er i mot er Jan Aage Tørp.
  Du har ingen bibelsk alibi for den terroren du har utsatt han for. Det eneste motivet du har er hat.

  Og nei, jeg forsvare ikke Jan Aage Tørp sin ektestand. Jeg bare forsvarer hans rett til et liv fri fra terror. Spesielt fra et menneske som deg som, i motsetning til meg, godtar og velsigner hans “ekteskap”. For det er det du gjør når du forsvarer, med politianmeldelse og annet, et identisk “ekteskap”.

  3
  4
 12. Jan Kåre, det er du som forsvarer og støtter folk som lever i hor.

  Som du kan lese et annet sted i denne debatten forsvarer jeg ikke Torp eller andre som lever i hor. Les eller få noen voksne til å forklare dette for deg.

  4
  3
 13. Det er langt bedre dette enn å måtte rydde opp i skjellsord og slik dritt. Det Ture skriver om er i hvert fall ikke personangrep eller sjikane og jeg risikerer ikke full krig her.

  5
  2
 14. Godeste RJ : Nå er du inne på mitt ” spesialfelt ” – denne senderen trenger ikke noen spesiell form for kjøling. Det er forskjell på en datamaskin og en radiosender.
  I Hærens Samband var de største senderne plassert i hytte oppå en stor lastebil.
  Disse kunne nå rundt hele jorden hvis radioforholdene var gode – og særlig var morse lettest å få gjennom – men kjøling var det ikke snakk om. På Jørstadmoen hadde vi egen skole ( Radioskolen ) der vi utdannet telegrafister gjennom et helt år. Denne Radioskolen var underlagt Befalsskolen – der jeg i unge år var hovedinstruktør.
  Morse ble offisielt nedlagt over hele verden for noen år siden.
  Men det finnes fortsatt et system som heter RACON som sender morse-signaler : Enkelte fyrlykter langs kysten sender RACON. Når fartøyet får inn dette signalet på radaren sin ; vet de hvilken fyr dette er – og navigatøren vet hvor de er.

  • Må smile litt, ja da det er forskjell på ting og tang, men man kommer ikke bort fra at 25w er 25w.

   Selv om du ikke har lært om kjøling av elektronikk, så er det fortsatt Ohms lov som gjelder, i dette tilfellet hvor god er energiomsetningen fra sluttrinnet til antennen. Skulle energiomsetningen ligge over transistorene i stedet for i antennen, pga eventuell stående bølger, så vil tematuren inne i transistorene raskt stige.

   Tenk på dette, bare som et råd.

   Mvh RJ

 15. Til : RJ

  Moderne sendere trenger ikke slik kjøling som du nevner – denne ble kjøpt ny i 2017. Utstyret du ser av fotoet ; kostet til sammen nærmere 13.000 kroner – da inklusive navigasjon som var den dyreste delen.
  Men jeg vil tilbake til hendelsen da el-strøm var borte i nær to døgn her. Dette var ved juletider , og lille-julaften ventet bygdebyen Knarvik storhandel – selvfølgelig.
  Totalt uten strøm var det mørkt i butikk-lokalene og betalingsterminalene virket ikke. Derfor stengte alle butikker der denne dagen – og matvarer måtte kastes pga manglende kjøling. Således er det viktig å ha litt kontanter ” på lur ” om strømmen forsvinner.
  Denne vinteren har jeg tenkt på bygder på Sørlandet som har vært uten el-strøm i flere perioder da linjenettet sviktet av snøtyngde – samt elendig rydding av trær i linje-traseen. Dette tok jeg opp i lokalavisene her for flere år siden – og da ble en aksjon satt i gang av nettselskapet for å rydde traseene for høyspentlinjene.

  • «25w er nå 25w uansett hvor moderne utstyret er, all elektronikk trenger kjøling. Det er derfor din datamaskin har ei vifte, du kan jo prøve å ta på en 25w loddebolt så vil du kjenne det. Alt er avhengig av hvor mye swr du har i antenna di, mao. hvor godt du har avstemt antenna di, stående bølger er drepen for en sender. Og hvor lenge du holder nede senderknappen.

   Nå vil jo myndighetene her til lands ha oss inn så fort som mulig inn idet kontant løse samfunn, men jeg tror at kontanter aldri blir gammeldags da, så noe har vi også på lur.

   Mvh RJ

 16. Ja, RJ – jeg skjønner at du har rede på elektromagnetiske stråler , bølgelengde og frekvens. Du ser på fotoet som Kjell Andersen har lagt ut ( takk for det ) – at det er en såkalt ” pisk-antenne ” ( vertikal ). En slik antenne må være avstemt mot den frekvensen man sender på – man kan avstemme mot halv-bølge ; kvartbølge osv.
  Folk flest har ikke kunnskap om slike ting – men den dagen at fasttelefoni og mobil-nettet faller ut ( slik som det har gjort før her hos oss ) så kan mine naboer komme hit for å sende nødmeldinger.
  Men det som virkelig er alvorlig : Vårt samfunn er fullstendig uforberedt på en krise eller krig. Da vil hele vår samfunns-struktur falle sammen. Erna Solberg vil da bli plassert i en bombesikker bunker – som Jens Stoltenberg ble under 22.juli-angrepet.

  • Med en sendereffekt på 25w så bør du ha kjøling/ kjøleplate på slutt trinnet i boksen din, har du sørget for det?
   Boksen din ser rimelig tett ut, lite lufting så langt jeg kan se. Krystall strukturen i transistorene, brytes ned ved ca. 250 – 280 grader C.

   Mvh RJ

 17. Folk flest er ikke klar over at det RJ og undertegnede diskuterer ; er uhyre viktig !
  Norge har mat for max to måneder om krig skulle bryte ut. Tilfluktsrommene i landet er ” nedlagt ” – fylt med tull og tøys . Det vil aldri bryte ut krig i Norge – er mottoet fra våre politikere.
  Vårt forsvar er ; relativt sett , dårligere enn i 1940 – mener jeg. Det er overlatt til udugeligheten ; som det står i Skriften. Milliarder er sløst bort i kystfort som i Malangen . En milliard-investering varte i tre uker – så ble fortet lagt ned. Mange slike eksempler : Motortorpedobåtene ble oppgradert for over en milliard kroner – for deretter bli kastet på land på Askøy ; strippet for utstyr, og solgt til utlandet for slikk og ingenting.

  • Ja jeg er enig med du, Norges forsvar er ikke mye verd, og disse «kloke hodene» på stortinget, sørger for å rasere det helt.

   Men ut i fra bildet som jeg nettopp så, så viser det at du regner med at resten av samfunnet virker slik det skal, og det vil det ikke gjøre hvis det blir krig i Norge, og det blir det. Så hvordan skal denne innretningen være til hjelp da?

   Mvh RJ

 18. Til : RJ

  Svaret ditt tyder på at du har god rede på mine informasjoner om samband i forbindelse med krig / krise. Denne senderen er frekvensmodulert med et utgang på hele 25 watt. Altså : en meget kraftig sender. Således : Direktesendte stråler.
  Var du sambandsmann i Troms innland for mange år siden i Ingeniørkompaniet ?
  Opplading av batterier gjør jeg ; i krisesituasjoner , med aggregat – som jeg selvsagt har. Senderen krever liten batteri-kapasitet.
  Etter anmodning fra Ture om å legge et bilde av en konstruksjon han har laget for kommunikasjon, har jeg lagt bildet fra Ture på denne nettsiden: https://www.sokelys.com/?page_id=23186

  • I ingeniørvåpenet på Holmen leir var jeg en helt alminnelig menig soldat, og takk og lov for det. Man har jo igjennom årene tilegnet seg noen kunnskaper om ditt og hint igjennom skoler og slikt, og noe av det man har lært er litt elektronikk.

   Hvis det er FM modulert så trenger du en antenne, den må da være vertikalt eller horisontalt polarisert, det enkleste er vel vertikalt polarisert, men da blir den veldig rettningsstyrt, men rekkevidden blir lengre, ved horisontal polarisert antenne så blir den rundt strålene, og det er bra hvis du ikke vet hvor mottakerne er.

   Så hvilken frekvens/bølgelengde er senderen beregnet på? Og hvem er det som skal motta disse sendingene? Av praktiske årsaker bør frekvensen ligge på ca. 100 Mhz og over, for da blir ikke antenne så stor. Men så er det dette med rekkevidden da, des høyre frekvens, des mer utsatt for skyggeproblemer.

   Ved en sendereffekt 25w så vil du vel nå noen få mil, avhengig av plassering av senderen og eventuelle fjell, dette er også frekvens/bølgelengde avhengig. Det er ingen vits i å sende noe som helst hvis du ikke med sikkerhet vet at det er noen som har tilsvarende sender og mottaker utstyr.

   Så hvem har det?

   Mvh RJ

 19. Dette om gjennombrudd og vekkelse har vi hørt i 30-35 år. Det kommer ikke noe gjennombrudd og vekkelse. Det står ikke i bibelen. Men det som står er at verden skal bli mørkere og de kristne skal forfølges og drepes. Både regjeringer, demokrati og individuell frihet vil forsvinne spesielt her i vesten, sakte men sikkert til totalitære gudløse systemer.

  • Men har du ikke lest: Apgj 2:17-16

   I de siste dager skal det skje, sier Gud:
   Jeg vil utøse min Ånd over alle mennesker.
   Sønner og døtre hos dere skal tale profetiske ord,
   de unge menn skal ha syner,
   og de gamle blant dere ha drømmer.
   18 Selv over mine treller og trellkvinner
   vil jeg i de dager utøse av min Ånd,
   og de skal tale profetisk.

   Hva tror du dette betyr?

 20. Til : RJ
  Ja, hvordan har jeg forberedt meg på trengselstiden. Tenk deg et liv over lang tid uten elektrisk strøm. Tenk at Norge tidligere hadde en beredskaps-forskrift som sa at landet skulle ha lagret korn til forbruk i ett år. Nå rekker vårt lager til ca to måneder.
  Jeg voks opp i et av de fattigste områdene i Norge : Strilelandet – og jeg var 11 år da el-strøm kom til vårt område. Jeg husker godt dagen da det ble lys i pærene her. Således har jeg fått god bakgrunn for å overleve i kriser.
  Vi måtte hente vann i brønn. Vi satte poteter og fisken dro vi opp fra sjøen selv i robåten.
  For tre år siden forsvant el-strøm her om vinteren og var vekke i ca to døgn.
  1. Koplet på batterisystem for lys i stue / bad / kjøkken ( 12 volt )
  2. Fyrte opp i ved-ovnen der vi også kan koke.
  3. Da strømmen ble borte lenge ; startet jeg aggregat og kona og jeg så på TV i varm stue. De andre naboene satt med stearinlys og frøs – en av disse startet bilen og kjørte for å få varme i kroppen – fikk vi vite senere.
  Men verst av alt : De gamle på sykehjemmet på Frekhaug hadde verken lys eller varme. Kommunen skulle sende bud på ekstramannskap – men verken fasttelefon eller mobil virket – batterikapasiteten til mobilnettet varte bare noen få timer. Så kommunen måtte sende ut ordonnans for å hente mannskap.
  Heldigvis fans noen aggregater på brannstasjonen i Knarvik – slik at de gamle på sykehjemmet overlevde.
  Jeg var selv innkalt til kommunestyremøte i Meland der det ble vedtatt å bevilge ca 3 mill. til aggregat til de gamle. Men samband har de fortsatt ikke. Som gammel sambands-offiser sa jeg til min kone : Tenk om vi to gamle ble syke da verken fasttelefon eller mobil virker og vi må ha ambulanse straks !
  Da ” konstruerte ” jeg en gjenstand som gir meg samband uansett om fasttelefon og mobilnett er borte. Denne innretningen har også navigasjon som jeg uten problemer kan ta meg helt til Shetland – om dette blir nødvendig. Det er bare å feste to klyper til et 12 volt batteri ! Fotografi av innretningen kan ses her: https://www.sokelys.com/?page_id=23186
  Jeg sender foto av ” Reodor ” til Kjell Andersen – håper han kan legge det ut – slik at dere kan se min konstruksjon.
  Dette er litt av de forberedelser jeg har gjort – i tillegg til reservemat mv.
  Var det svar på spørsmålet RJ ?

  • Noen av disse tankene har jeg også tenkt, og du her rett i at det første som forsvinner i en konflikt situasjon er strømmen. Da forsvinner alt av bekvemmeligheter ja, som varme, lys, vann, penger, mat, drivstoff, radio og TV mobiltelefoner, osv.

   Så noen tiltak har vi gjort, men samband har jeg ikke tenkt på. Så hvilken type samband tenker du på? og hvilken bølgelengde skal den bruke, tenker da på sender antennen? vertikalt eller horisontalt polarisert?
   Og hvem skal være i stand til å motta disse signalene? Er det AM eller FM modulasjon, eller morse? Hvis du skal bruke 12v batteri så blir vel rekkevidden begrenset, så hvilket effekttrinn, er da tenkt brukt?
   Batteriet må også vedlikeholdes, tenker du da solceller? Eller mer avansert med et batteri rom, med konverter fra 12 dc til 220v ac. Det kunne ha vert interessant å se tegningene din konstruksjon, så du for mase må Kjell Andersen om å legge det ut.

   Mvh RJ

 21. Kommer opprykkelsen før eller etter trengselstiden ?

  Jeg vet at mange kristne vil protestere på det jeg vil hevde her : Opprykkelsen kommer etter trengselstiden !
  Ja , de fleste kristne har lullet seg inn i en forestilling om at de blir rykket opp til himmelen FØR alt det fryktelige skjer i sluttfasen av jordens nåværende eksistens.
  Jehovas vitner har lullet seg inn i mantraet Harmaggedon – de skal som de eneste bli forflyttet – og slipper unna trengslene.
  Begge deler er like feil ; mener undertegnede – og finner opplysninger i Bibelen som underbygger min påstand. Yeshua anbefalte oss ” å ha olje på lampene “.
  Det kan vise seg rett i dobbel forstand – elektrisk strøm er noe av det første som forsvinner i en krig eller krise.
  GOG-krigen har allerede startet. Russland er GOG og dette landet fører nå krig både i Øst-Ukraina og i Syria. I dag kom det melding om bruk av stridsgass i dette krigsherjede landet – og Russland får skyld for dette. Samtidig bomber de stadig opprørere og sivile i Øst-Gouta.
  I slutten av endetiden er det Russland som er ” den store stygge ulven ” – slik jeg tolker Bibelen. Det siste som vil skje er et enormt angrep på Israel ( Harmaggedon-slaget ) – der bare en tredjedel av menneskene i landet vil overleve. Når Israel således er i ferd med å bukke under – vil Yeshua komme tilbake til Oljeberget – og opprykkelsen finne sted. Som jeg før har skrevet på denne nettsiden ; så er det ca 9 år til dette skjer ( om jeg har tolket profeten Daniel rett ). Yeshua ber oss studere Daniel i forbindelse med å forstå endetiden.
  Om det jeg her har skrevet inneholder sannhet ; så bør vi alle forberede oss praktisk til hårde tider. Det har jeg gjort over flere år.

  • Et kort spørsmål, du skriver:

   “Så bør vi alle forberede oss praktisk til hårde tider. Det har jeg gjort over flere år.”

   Hvordan i praksis gjør du dine forberedelser?

   Mvh RJ

  • Kanskje du skulle hatt noen Bibelhenvisnninger til din påstand; kapittel og vers?

  • Nå var det til den andre Andersen du stilte spørsmål, men var det omkring dette med når bortrykkelsen kommer du etterlyser bibelsitat.
   Det finnes jo vers i Bibelen som peker begge veier her.
   I utganspunktet håper jeg pretrengsels-bortrykkelsen er riktig, men jeg er åpen for at bortrykkelsen kan komme når som helst, både under og etter trengselstiden. Men jeg gjentar gjerne Birgirs oppfordring! Kom gjerne med henvisninger i Skriften når du argumenterer for et bestemt synspunkt.
   Alltid nyttig å vise til Ordet.

  • Hei Ture!
   Kom gjerne med skrifthenvisninger her! Vi har tidligere hatt debatt her på temaet når bortrykkelsen kommer, -og dette er ikke et frelsesavgjørende spørsmål, men en god og saklig debatt om et slikt spørsmål kan være nyttig og oppbyggelig!
   Jeg ser at det finnes argumenter for begge synspunkter i Guds ord, og jeg tror selv ikke at vi nødvendigvis skal slippe unna de antikristelige trengsler.
   Vi skal unnslippe vreden, men ikke nødvendigvis trengsler!

 22. Plutselig var artikkelen om justismord forsvunnet. Jeg hadde håpet ar bare KOMMENTARENE forsvant.

 23. “Da tiden for grødeofferet var kommet, trådte profeten Elia fram og sa: « Herre, Abrahams, Isaks og Israels Gud! La det i dag bli kjent at du er Gud i Israel, at jeg er din tjener, og at det er på ditt ord jeg har gjort alt dette. 37 Svar meg, Herre! Svar meg, så dette folket skjønner at du, Herre, er Gud, og at du har vendt deres hjerte til deg igjen.» 38 Da fór Herrens ild ned og fortærte både brennofferet og veden, steinene og jorden, og slikket opp vannet som var i grøften. 39 Da folket så det, kastet de seg ned med ansiktet mot jorden og sa: « Herren, han er Gud! Herren, han er Gud!» 1 Kongebok 18.

  Det er veldig viktig at me tilber den EINE sanne Herren Gud.

  Kan det vera at me tilber ein BAAL-gud som ikkje høyrer?

  Gjennom heile GT les me om Herren Gud som SKAPAR og frelsar.

  Det er HAN som leier Israel og passar på dei heilt til det siste.
  Då skal Israel skal bu trygt og aldri meir oppleva at nasjonane plagar dei meir.
  Jødane trur berre på EIN skapar, ikkje fleire .
  Dette er sjølve grunnpillaren i trua deira .

  Jeremias 16 seier:

  “Herre, min styrke og mitt vern,
  min tilflukt på nødens dag!
  Til deg skal folkeslag komme
  fra jordens ender og si:
  «Fedrene våre ARVET BARE LØGN,
  falske guder som ikke kan hjelpe.

  Kan mennesker LAGE SEG GUDER?
  De er da ikke guder.»
  ———————–
  Det er ein ting som er heilt tydeleg i Tanakh.

  Det er berre ein HERREN GUD.
  Han er Abraham, Isak og Jakobs Gud.

  Jesus kan umogeleg vera denne Herren Gud, slik me les fleire stader i NT.

  “Hvem vil dere sammenligne Gud med,
  hva kan dere sette opp som ligner på ham?
  19 Et gudebilde ?” Esaias 40

  “Hvem vil dere sammenligne meg med,
  HVEN ER JEG LIK?» sier Den hellige.

  “Hvem har utført og gjort dette?
  Han som fra begynnelsen
  kalte slektene fram.
  Jeg, Herren, er den første,
  og jeg er hos de siste.
  Jeg er Han.” Esaias 41

  “Jeg er Herren, det er mitt navn.
  Min ære gir jeg ikke til andre,
  min lovsang ikke til gudebilder.” ESAIAS 42

  “Før meg er ingen gud blitt formet,
  og etter meg skal ingen komme.

  11 Jeg, jeg er Herren,
  det finnes ingen annen frelser enn jeg.” Esaias 43

  “Så sier Herren,
  kongen som løser ut Israel,
  Herren over hærskarene:
  Jeg er den FØRSTE, og jeg er den SISTE,
  det FINNES INGEN ANNEN GUD enn jeg.”

  “eg er Herren, som har skapt alt,
  ALENE har jeg spent ut himmelen,
  UTEN HJELP har jeg bredt jorden ut” Esaias 44

  Herren Gud skal me tilbe, ingen annan.

  ” Husk de første ting fra gammel tid!
  For jeg er Gud, og ingen annen,
  jeg er Gud, og INGEN ER LIK MEG.”

 24. Valgte å slette kommentarene fra Christensen da de var så langt utenfor tema og inneholdt stygge personangrep.

  6
  5
  • Nei, han snur saken tilbake til rett kjøl.

   Du har selv sagt til par som lever i hor, jfr Guds ord, at de er velsignet.
   Du har selv sagt at det Guds ord mener er tyveri er helt OK.
   Du har selv sagt at det Guds ord mener er løgn og svindel er Guds ord.
   Du har jfr Guds ord vitnet falsk og mener at dette er bra.
   Du har selv politianmeldt de som forkynner Guds ord fordi de forkynner Guds ord.
   Du har politianmeldt dine kristne brødre selv om Guds ord sier at du ikke skal det.

   ….. men ellers ønsker jeg deg og alle andre en riktig god søndag.

   3
   4
  • Du burde også slette kommentarene i artikkelen om justismord, som ikke på noen som helst måte omhandler Jan Kåre Christensen.

   4
   2
 25. Eder og galle er det du som kommer med Christensen og i et språkbruk fullstendig fremmed for Guds folk. I følge https://www.sokelys.com/?p=23025 skal du i epost ha skrevet dette: «Hanvold, Torp og Åge Sameulsen er noen «forpulte» horebukker for å si det rett ut, jeg håper Samelsen ble frelst,»
  Å bruke ord som “forpulte horebukker” om frelste mennesker er ditt lavmål, og jeg takker Gud for at jeg ikke befinner meg på ditt nedrige nivå. Jesus sa at “munnen flyter over av det som bor i hjertet,”og mens vår kjære broder Torp bruker Facebook til å proklamere sier for Guds rike, bruker du munnen din som en rennende kloakk. “Forpulte horebukker” er ikke ord og setninger som kommer fra et hjerte fylt av Guds Ånd og Ord -men fra et formørket og bittert hjerte og sinn. Så kjære nådesøsken i Jesus. La oss slå ring om vår kjære broder Jan Aage som har fått seg sin personlige “Nabal” i Jan Kåre Christensen. I Skriften leser vi at kong David lovpriste Gud da den onde Nabal var død. “Da David fikk høre at Nabal var død, sa han: Lovet være Herren, som har hevnet min vanære på Nabal og holdt sin tjener tilbake fra å gjøre ondt – Herren, som lot Nabals ondskap komme tilbake på hans eget hode!”
  Nå er det ikke slik at Nabals ånd er død, for den onde Nabals ånd lever videre i formørkede hjerter som hos Jan Kåre Christensen. Slike formørkede sjeler har aldri noe godt å si om noen og bruker all sin tid på å sverte og forbanne Guds sanne tjenere. Måtte Herren en gang løse deg Jan Kåre. Måtte Herren forbarme seg over deg og gi deg utfrielse i Jesu navn!

 26. Denne kommentaren er slettet da kommentaren den svarer på er slettet pga personangrep.

  5
  4
 27. Jeg kjenner Torp som en djerv kriger for Herren. Alltid villig til å stå opp, alltid villig til å gå korsets vei. Alltid villig til å tåle hån og spott for sin tros skyld.
  Det er ikke alltid jeg er enig med Torp, men Torp er og forblir en tydelig røst i tiden. En mann som taler varmt om Jesus, og han er ikke redd for storm og uvær.

  5
  4
  • Av og til gjør og sier Torp ting som får meg til å himle med øynene og be om at jorden svelger meg.
   Men selv han fortjener ikke denne sjikanen. Og han er en rimelig hederlig mann.
   Jeg har selv snakket med Torp noen ganger og selv om vi har vært uenig med hverandre har han alltid vurdert det jeg sier før han konkluderer med at vi er uenige. Et hjertelig håndtrykk og et stort smil har fulgt fra han når vi har gått hvert til sitt.
   Deler av denne kommentaren er slettet av moderator

   Jeg er derfor enig i at Torp er en god kristen mann. Den mannen som hetser han bør få den medisinske hjelpen hans adferd ber om.

   6
   3
 28. Flott at broder Torp søker å fremme Guds rike. Vi trenger slike djerve røster som Torp i Norge. Han er en mann som har gått gjennom mye mobbing og sjikane for Jesu navns skyld, både fra hedninger som Levi Fragell og fra mange falske liksomkristne som er kontrollert av religiøse åndsmakter.
  Vi trenger tydelige røster som Jan Aage.
  Tenk på alt det han har vært med på å sette på dagsorden i Norge! Han har kjempet mot abort, likekjønnede ekteskap, partnerskapsloven osv osv.
  Torp er en mann som har sett hva som kommer og han har aldri vært redd for å stikke hodet frem til hellig strid. Jeg ble løftet av dette budskapet fra Torp. Det er alltid godt å få en oppmuntring med seg på veien.
  Den kristne kirke er ikke knekt -selv om det ofte kan se slik ut.
  Den kristne kirke har fått dette løftet fra Herren selv. “””:..Og dødsrikets porter skal aldri få makt over den””
  Den kristne menighet er en bekjennende størrelse, frimodig og midt i all elendighet og spott kan vi frimodig proklamere at Jesus Kristus er Herre, og når vi gjør det, da neglisjerer vi røster som den under. Vi står sammen opp for Jesus og holder korsmerket høyt opp.
  Må Herren velsigne deg Jan Aage, må Herren ruste deg videre til kamp og seier. Takk Gud for at vi fremdeles har apostler i blant oss som har en apostels tjeneste og en apostels autoritet!

  5
  2

Det er stengt for kommentarer.