Straffedømt blogger har opprettet blogg i pastor Torps navn -har nå slettet den

“torpblog.wordpress.com” er navnet på pastor Jan Aage Torps personlige blogg på internett der Oslokirkens pastor deler sine tanker og meninger med leserne. I etterkant av den avgjorte straffesaken mot seg selv, har blogger Jan Kåre Christensen nå opprettet sin egen “Torpblogg” med nettadresse: torpblog.janchristensen.net. “Dette er en satireblogg hvor jeg fritt og uhemmet kan skrive akkurat det jeg selv vil om andre mennesker uten å bli holdt ansvarlig,” sier bloggeren som nylig tapte sin klagesak til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourgh. I følge bibellæreren og evangelisten er dommen mot ham i norsk rettsvesen et av tidens største justismord, og gjennom  sin nyopprettede “Torpblog” ønsker Christensen å fremme sitt syn på saken der han ble dømt for nettmobbing og sjikane av pastor Jan Aage Torp i Oslokirken

Skjermfoto av Jan Kåre Christensens personlige “torpblogg” hvor han i pastor Torps navn vil skrive det han lyster under påskudd av at det er satire

Det er en bitter og frustrert blogger som nå ønsker å komme på offensiven etter å ha lidd et knusende nederlag både i norsk rettsvesen og i menneskerettighetsdomstolen som ikke ville ta i hans sak med ildtang. Gjennom den nyopprettede “Torpblogg” vil Christensen drive en “blogg som vil omhandle bl.a. farse rettsaken der jeg ble dømt for noe jeg ikke var siktet for. Bare fordi de skulle få meg dømt! Hele saken imot meg er et justismord fra begynnelse til slutt, kristendomsforfølgelse i påskudd for å stoppe sjikane noe jeg aldri har gjort, men forkynner imot gjengifte. Samt andre temaer rundt skilsmisse og gjengifte blant forkynnere, prester og andre i ledende stillinger i menigheten og kirker,” skriver Christensen som informasjon om den bloggen han har gitt navnet  “Pastor” Torps blogg, (der andre tier, taler jeg!)

“Kan ikke holdes ansvarlig fordi det er satire”

I begrunnelsen for sitt nye bloggprosjekt hevder Christensen at han kan skrive slik han vil og at han ikke kan stilles til ansvar fordi det han her gjør ikke er annet enn å bedrive satire. “Den falske Smyrna bloggen gav seg ut for å være satire, og kunne skrive akkurat hva de selv ville om meg og min familie uten at politiet grep inn. “Min sønn ble løyet på, jeg ble løyet på og mine barn navngitt pluss pluss at de skrev tusen andre stygge ting. Den var både en mobbe, ondskapsfull og drev med dokumentforfalskning etc.  -Hva jeg har skrevet og gjort på nettet er minimalt opp imot dette, men hva gjorde politiet og domstolene? De tok meg, jeg kaller da bloggen for satire blogg, da kan en skrive absolutt alt,” sier Christensen som slår fast at  “Det vil være en «satire blogg», slik som den falske Smyrna bloggen. For da kan en skrive hva en vil uten å bli straffet,” sier Christensen som her tar navnet til pastor Torp i bruk for å kunne fortsette sjikanen av pastor Jan Aage Torp og hans kone som på Christensens blogg blir omtalt som “horkarl og horkvinne.” Pastor Jan Aage Torp har som kjent flere ganger måttet gå til politianmeldelse fordi ukjente personer har sendt ut en rekke krenkende brev i hans navn. Nå opplever altså pastor Torp igjen at hans navn blir misbrukt, denne gangen av den straffedømte bloggeren.

NB Christensen har i dag fjernet alt innhold på sin nye blogg og vil også fjerne selve bloggen. Derfor er denne saken nå stengt for videre kommentering

Facebook Comments

32 thoughts on “Straffedømt blogger har opprettet blogg i pastor Torps navn -har nå slettet den

 1. En meget gledelig utvikling.
  Da benytter jeg anledningen til å ønske Jan Kåre og T med respektive familier en RIKTIG god jule feiring med julens budskap, god mat og massevis av gleder.
  Man skal, selv om man er 102 år gammel eller 60 år gammel, glede seg over jula som et lite barn gleder seg over jula. Noe T og Jan Kåre oppfordres til da intet er mer fint enn det.

 2. Jeg skulle anta at T nå lar bloggen ligge slik at Jan Kåre med den gis nok tau til å henge seg med. Det er heller ikke umulig at denne bloggen blir som ei gryte som Jan Kåre koker seg selv i og serveres en gang senere der det høver seg.

  Og det blir veldig kostbart for Jan Kåre.

  • Jeg er glad for at Jan Kåre sin offentliggjøring av at han legger ned bloggen gjør at min post over er overflødig og bevist feilaktig. Og det er fint å ta slik feil som jeg har gjort !

  • Samtidig ser jeg at Torp har respondert på Christensen utspill med å fjerne alt innhold på sin egen blogg.
   Nå er hans blogg bare et tomt skall.

  • Jan Kåre må være dum som en østers hvis han ikke fjerner den falske Tops bloggen med øyeblikkelig virkning.
   Han sier han skal fjerne den, håper dette stemmer.
   Den vakre fru Christensen må for en gangs skyld sette foten ned.

  • Vel, Jan Kåre. Et individ ved navn Jan Kåre Christensen har selv innrømmet at han har sjikanert en alvorlig syk mann.
   Samme Jan Kåre Christensen er selv straffedømt for sjikane av en annen mann med familie.

   Du burde seriøst ta et møte med Jan Kåre Christensen en dag, Jan Kåre Christensen. Det kan gi deg svar på en rekke spørsmål.

  • Knut jeg har ikke sjikanert en syk mann slik du sier det. Først regner jeg ikke BOH for å være syk, men etterhvert som han skrev om seg selv måtte jeg innse at jeg tok feil. Han var syk, virkelig syk slik jeg nå tror, da forandret jeg innstilling!

   Men du kan ikke sammenligne saken mellom BOH og Torp, da BOH lever i samsvar med Guds ord.

   Jeg er ikke enig alt med BOH heller, men som sagt. En person som er syk, vil jeg være forsiktig med! Det er noe som heter medfølelse og barmhjertighet, som jeg kjente over BOH.

  • Vi er uenige. Men snart er det jul og det er bare å glede seg til det. Spesielt til å høre juleevangeliet i en fullsatt kirke. Og det betyr alt i disse dager. 15 dager igjen.

 3. Satireblogg!! Hvor er satiren, Jan Kåre? Vet du i det hele tatt hva satire er? Det du gjør er ren hets mot alle du har noe imot. Forstår du ikke at du sitter til halsen i søle? Du har et urent hjerte og det blir svartere for hver dag. Omvend deg før du går fortapt.

  • Smyrna bloggen omtaler ikke lenger deg, Jan Kåre.
   Det er et signal som du burde tolke som at de ikke vil deg noe ondt og at de ikke vil ha noe som helst med deg å gjøre. Så den delen av ditt liv er stengt for godt. Og bra er det !
   Så får du legge alt dette bak deg og finne på noe nytt i livet.

 4. Skal fjerne den falske Torp bloggen.
  Men når jeg og min familie ble rammet av den falske Smyrna bloggen på verst tenkelige måte med å navngi mine barn.
  Beskylde sønn men for å være homo.
  Jeg hadde 2 barn utenfor ekteskapet.
  Hadde et forhold til dommeren i tingretten, politiet på Manglerud, mentalt syk, drev med underslag og tusen ting til.
  Da hadde ikke Søkelys eller noen andre artikler eller støtte til meg og min familie.
  Kampen imot apostelen og for det kristne ekteskapet gård i sannhet gjennom Ild og Vann!

  • Det er en bra vurdering Christensen.
   Søkelys har aldri omtalt noen av dine barn, ei heller gitt støtte til noen falsk blogg.
   Når du nå fjerner den falske bloggen er det et sterkt signal om at du ønsker å tone ned konflikten, og jeg tror det er en meget klok beslutning.
   Hva mener de kone Jan Kåre?
   Mener ikke også hun at det er på tide og dempe konflikten?

 5. Jeg har skrevet ganske kort tid på Søkelys – men jeg har vel fått frem hva jeg mener om ytringsfrihet på prinsippiell basis. Så, for min del kan Christensen skrive hva han vil. Og etter mitt syn handler dette ikke dypest sett om at man har lov til å skrive alt – men at ikke alt ganger og at frihet kan misbrukes eller brukes til å gjøre det onde – bevisst eller ikke bevisst – og – jeg vet for lite om Christensen indre hjerneprosesser til å mene noe konkret om hans evne til å gjøre riktige vurderinger.
  Det var en lang innledning – som kanskje ikke var nyttig – men- til saken:
  Gitt omstendighetene – nemlig at han nylig er dømt for sjikane av Torp – så oppretter altså Christensen en ny blogg – som ene og alene skal handle om Torp. Og satire – det vet jeg, etter å ha fulgt med litt de siste dagene, at Christensen ikke helt vet hva er for noe. Det gjør jo at man kan kunne komme til en av følgende tre konklusjoner vedrørende Christensen indre status:
  1. Dum.
  2. Ond (du er ikke automatisk god selv om du forteller sannheten).
  3. Eller begge deler.

  Om som Søkelys selv skriver i en kommentar: Jeg håper Christensen sletter Torp-bloggen. Snarest.

  s

 6. Og din påstand om kristendomsforfølgelse kan du dra til planeten Pluto da dette er ren løgn og svindel.
  Du har selv politianmeldt Søkelys og andre fordi de har skrevet at gjengifte er synd og leder til evig fortapelse. Det er kristendomsforfølgelse, en slik politianmeldelse fra deg.
  Du har selv hyllet en horkarl og en hore for hellige og at de lever i et hellig samliv. Bibelen sier det stikk motsatte enn deg. Ergo er du ikke kristen.
  Nå har du også konstruert din egen anti-bibelske versjon av kristendommen, Christensendom, der du skriver at det er kun gjengiftede forkynnere som lever i hor mens dine egne venner som lever i hor, altså lever i hellige samliv.

  Du er ikke utsatt for kristendomsforfølgelse. Derimot utsetter du selv andre for kristendomsforfølgelse og har gjort det i mange år. Og dette vet alle. Selv din nærmeste familie.

 7. Christensen. Hvis du som kaller deg bibellærer ikke ser at det du driver med er SYND, så mangler du elementær bibelkunnskap.

  • Han mangler både bibelkunnskap og sosiale antenner. Dessverre. Jeg tror han kommer til å få seg en kraftigere reaksjon fra norsk rettsvesen etter å ha opprettet en HETSEBLOGG, som han kaller satireblogg. Han forstår ikke at når han overfører bloggartikler fra den ene kloakkbloggen til den andre kloakkbloggen, så er det ikke satire.

 8. Hvorfor fortsetter du med sjikane, Christensen? Hat og misunnelse har fylt ditt indre og ødelegger både deg og familien din. Men for all del, bare fortsett! Du får tidsnok erfare hvor det bærer hen.

  • Vel, du har selv innrømmet at du har sjikanert en alvorlig syk mann. Dertil er du straffedømt for sjikane av T med familie.
   Dessuten har du sjikanert utallige andre.

   Du vet, det finnes metoder for å huske alt dette, Jan Kåre. Metoden er å åpne øynene og å være våken.

 9. Blogg som vil omhandle bl.a. farse rettsaken der jeg ble dømt for noe jeg ikke var siktet for. Bare fordi de skulle få meg dømt! Hele saken imot meg er et justismord fra begynnelse til slutt, kristendomsforfølgelse i påskudd for å stoppe sjikane noe jeg aldri har gjort, men forkynner imot gjengifte. Samt andre temaer rundt skilsmisse og gjengifte blant forkynnere, prester og andre i ledende stillinger i menigheten og kirker.

  Hvorfor denne bloggen? Det er fordi jeg vil fjerne alt fra den Himmelske blogg, og ta vare på dette for ettertiden. Tross alt er dette en kjempeviktig sak når det både går på en fri religions utøvelse, samt ytringsfriheten!

  Blogg som vil omhandle bl.a. farse rettsaken der jeg ble dømt for noe jeg ikke var siktet for. Bare fordi de skulle få meg dømt! Hele saken imot meg er et justismord fra begynnelse til slutt, kristendomsforfølgelse i påskudd for å stoppe sjikane noe jeg aldri har gjort, men forkynner imot gjengifte. Samt andre temaer rundt skilsmisse og gjengifte blant forkynnere, prester og andre i ledende stillinger i menigheten og kirker.

  http://torpblog.janchristensen.net/2017/12/nr-1-ny-satire-blogg-som-skal-hete_7.html

  Jeg anser meg ikke for å være berettiget straffedømt som dere tyter på, hele saken er snudd på hode.

  http://torpblog.janchristensen.net/2017/12/nr-4-i-mine-yne-er-jeg-ikke-overhode.html

  NB! Jeg gjør kun det som den falske Smyrna bloggen gjordem tok mitt navn og kalte det en satire blogg og hengte ut meg og min familie på verst tenkelig måte,.

  Må vil jeg ikke synke så lavt, kun påpeke at apostelen er oppadgiftet og at han lopper mennesker for penger. Og kaller de syke ettterpå!

  • Tull og løgn.

   Den Smyrna bloggen tok ikke ditt navn. De tok et navn som alle kan bruke FORDI du ikke har Brønnøysund registrert Smyrna navnet som navnet på din menighet. Derfor kan hvem som helst bruke det navnet.

   Den mobbingen som først var på Smyrna bloggen har blitt fordømt av alle. Og ikke bare Even Gran og FriTanke. Selv folkene som drev Smyrna bloggen var enig i den kritikken og fordømmelsen. Det var derfor de slettet all mobbing innen en time etter at den kritikken i FriTanke kom på trykk. Og de har fortsatt å slette alt som har med mobbing å gjøre.
   Smyrna bloggen er nå en satireblogg mens din blogg er en ren sjikane, terror og mobbeblogg.

   Og ja, du er STRAFFEDØMT uansett hva du sier du er. Enten får du godta det, flytte fra Norge eller fortsatt å klynke og hyle som en taper som ikke har forstått at slik klynking og hyling ikke vekker noen som helst form for sympati.
   De eneste andre som hyler og klynker som deg er andre kriminelle. Tapere, de også.

   Det eneste du oppnår med den bloggen er flere dommer og et betydelig erstatningssøksmål fra den du terroriserer med den bloggen. Dette samt forakt fra alle mennesker.

  • Jeg tror dette med en falsk torpblogg var en uhyre dårlig ide Christensen.
   Uhyre meningsløst.
   Ta parker denne saken for godt Jan Kåre.
   Lykke til

 10. Jan Kåre og andre har helt oversett at Smyrna bloggen i begynnelsen var en smørje av satire og mobbing.
  FriTanke ved Even Gran omtalte dette i lite pene, men helt korrekte ordelag. Resultatet var at Smyrna bloggen innen en time fjernet mobbe stoffet sitt og har fortstatt å rydde opp i bloggen.
  Smyrna bloggen er nå en satireblogg og ikke en mobbeblogg som FriTanke helt korrekt omtalte dem som før Smyrna bloggen ryddet opp.

  Jan Kåre har hevdet at Smyrna bloggen har stjålet hans navn. De har ikke denne bloggen gjort. Jan Kåre har i mange år hatt sjansen til å Brønnøysund registrere sin menighet som han i følge loven er PLIKTIG til å gjøre. Da hadde ikke den bloggen fått lov til å kalle seg Smyrna bloggen.
  Men med en Brønnøysund registrering vil også Jan Kåre måtte levere årlig regnskap for sin virksomhet. Og her har nok Jan Kåre problemer med noe som ikke tåler offentlighetens og politiets lys.
  Slik det er nå kan hvem som helst bruke Smyrna navnet til hva som helst.

  Hvis man derimot kaller sin blogg for det som Jan Kåre har gjort, er man i store problemer. For ikke å nevne at Jan Kåre har her synket veldig lavt.
  T familen kan kreve erstatninger fra Jan Kåre her og det betydelige erstatninger. Men jeg tror at bloggen kjapt vil bli slettet.

  Det er veldig trist å se det totale sammenbruddet til Jan Kåre. Trist, alt sammen.

 11. Alt som kolporterer oppmerksomheten bort fra Guds ord er nyttig sett fra Satan Djevelens ståsted.

  ”La de bare fortsette å krangle seg i mellom så vendes deres hjerter mot det kjødelige og uåndelige”, er Motstanderens strategi og taktikk.

 12. Christensen.
  Korleis kan du ha glede i å driva på slik?
  Det er ubegripeleg for meg.

  • Sant Torstein. fullstendig tåplig og langt under verdigheten til Guds folk. Jeg hadde håpet at partene nå hadde lagt saken død, og heller vandret videre i livet. I stedet fortsetter konflikten og den dras ut i slik at mer ondt blod må renne.
   Tiden hadde vært inne for beklagelser og en ny kurs og lagt alt bak og vandret videre med Jesus.
   I stedet ser vi nå forsøk på å dra det hele ut i det uendelige.
   Jeg håper at Christensen legger ideen helt død og sletter den såkalte satirebloggen.

Det er stengt for kommentarer.