22 drept og 59 skadd i muslimsk terrorangrep i Manchester

Storbritannia er igjen rammet av terror og død utført i Allahs navn. Nattens terrorangrep har så langt tatt livet av 22 mennesker og minst 59 skal være skadd. Europa er igjen rammet av islams svøpe, og igjen er det sivile, barn og kvinner som er ofre, og ikke våre politikere som har åpnet våre grenser og dører for massiv innvandring fra muslimske land. I følge politiet var det en selvmordsbomber som sprengte seg selv under en konsert med artisten Ariana Grande, som sier hun er knust etter det som har skjedd.

Terrorangrepet som skjedde sent mandag kveld har etterlatt en nasjon i sorg og tårer, men ingen bør lenger være overrasket når et terrorangrep rammer. Gjennom naiv europeisk innvandringspolitikk har vi åpnet våre grenser og våre dører for tilnærmet ukontrollert innvandring fra muslimske land. Og blant alle disse vi har åpnet våre grenser for, finnes det noen som søker å utbre den blodige og voldelige biten av islam. Islam er og forblir en dødens religion som nå tar flere og flere europeiske liv. Og som vanlig opptrer våre politikere på tv hvor de gjentar sine fordømmelser av det som har skjedd, mens de smilende sier at vi må ikke la oss skremme “og ta byen tilbake”. Islamsk Stat har i ettermiddag tatt på seg skylden for det blodige terrorangrepet som nok en gang rammer barn og andre sivile i en av våre storbyer. Følg Sky news sending

Terror i Manchester

Facebook Comments

3 tanker om “22 drept og 59 skadd i muslimsk terrorangrep i Manchester

  1. Lett for de som styrer våre land å be befolkningen om og leve så normalt som mulig. Selv lever de et ganske beskyttet liv. Det er faktisk ikke bare bare å ta kollektivtrafikk heller, t-banestasjoner, fulle trikker/busser er også utsatte mål.

    Man kan selvsagt ikke gardere seg mot alt, men det som skjer i Europa i dag,
    gjør at mange faktisk vegrer seg for dette. MDG, ønsker jo at hele landet skal reise kollektivt eller sykle, vinter som vår uten tanke på at det er faktiske terrormål hvor det ferdes horder av mennesker hver dag. Er så lei av å lese om denne elendigheten mange av disse menneskene drar med seg til land der de får både opphold og penger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *