2015 -Året da 10 millioner nordmenn blir grepet av vekkelsen

Ser gigantvekkelse og gull falle fra himmelen og endeløs velstand blant troende
profetDet er mange dystre profetier liggende ute på nettet hvor ulike seere og profetskikkelser taler om krig, ISIS, død elendighet og økonomisk kollaps. Selv om dommedagsprofetene lover oss dystre dager i 2015 og 2016 har Herren en annen plan for Norge, sier den heller ukjente profeten Fred Å Lykke til Søkelys. Dette er hva Herren Yeshua har fortalt Fred Å Lykke som ønsker å ikke bli gjenkjent mener at mye vil komme til å skje i løpet av 2015 og 2016 her i Norge.

1. Det vil bli en gigantisk vekkelse Norge aldri har sett tidligere i historien. Millioner på bmwmillioner av mennesker vil blir frelst og kirker, bedehus og menighetslokaler vil bli altfor små til å huse alle som finner troen. Bare i Kristiansand vil 150 prosent av alle innbyggere bli frelst  i løpet av to dager og alle puber, vinmonopol og andre ukristelige virksomheter vil gå konkurs. Samtidig som vekkelsen brer seg utover landet fra Sørlandet vil pengene begynne å strømme inn på kontoene til den frelste skare. Ingen troende vil lenger kjøre Toyota, Mercedes eller  en vanlig bil, men dyre BMW fra 1 million og oppover vil komme til å bli tegnet på at man er frelst. En ny trend som vil bre seg i forkynnelsen under denne vekkelsen er at en slik BMW (foto) er medfølgende i frelsen sammen med syndenes tillatelse.

kenneth-copeland-jesus-jet2. Den neste bit av profetien for 2015 er at 2015 er året da alle som tror blir økonomisk velstående. Pengene vil strømme på i 2015 og det er bare kristne med lite tro som ikke har fem millioner i banken. Den som har stor nok tro vil lett kunne tilegne seg egne jet-fly ala Kenneth Copelands (bildet) og fly rundt å fortelle de få som ennå ikke har tatt i mot Jesus at dersom du vil ha ditt eget jet-fly eller BMW så kom til Jesus.  Fremtidens kristne vil alle ha dyre luksusbiler og egne Jet-fly sier profet Fred Å Lykke som har hatt flere åpenbaringer om 2015.

De sanne troende vil i 2015 komme til å kunne gå på vannet og virkelig effektiv gå på vannetevangelisering vil det først bli når alle troende går på vannet, sier en av Fred Å Lykkes tilhengere til Søkelys. De få som ennå ikke har blitt grepet av vekkelsen innen sommeren 2015 vil helt sikkert bli revet med når skarer av kristne vil innta strendene for budskapet og vi kunne tenke oss å starte bønnevandringen fra Kristiansand havn, og gå på føttene ut til Dvergsøya og vitne for de som eventuelt er der, og etterpå legge turen inn til Hamresanden og der kan vi vitne for de som er ute og bader. Tenk hvor overrasket disse vil bli når de ser oss komme gående oppå vannet, sier Fred Å Lykke i sin siste bok.. “Hvordan tro Gud for mer enn en Mercedes”. Boka til Lykke kan kjøpes for den nette sum av 10 000 pr eksemplar og inneholder foruten løfter og profetier også en fremgangsmåte på hvordan man skal tilegne seg velstanden før vekkelsen bryter ut.

Etter at 170 prosent av Norges befolkning er kommet til tro vil vekkelsen bre seg sydover og østover. Minst tjue millioner svensker vil bli frelst og få tatt ut sin BMW i løpet av 2016 og allerede på høsten i 2016 vil vekkelsen ha spredd seg til både Danmark og Tyskland. Hundrevis av millioner mennesker vil bli frelst i løpet av noen få måneder og skarer av “åndelige vikinger fra Norge” vil strømme over Skagerrak i sin BMWer og mange dansker som koser seg på strendene langs vestkysten vil få sjokk når salige nordmenn kommer kjørende i sine BMW langs strandkanten og deler ut kristen litteratur og samtidig lover gull og grønne skoger til måpende dansker som koser seg i sommersola.

Gull vil falle fra himmelen

 
Et av de “undere” vi såvidt har hørt om tidligere er gullstøv og fjær fra engler i Bethel Church. Det neste som kommer til å skje i møter er at det vil regne gullmynter og også goldstore gullbarrer i møtene rundt forbi og folk kommer til å strømme til fotballarenaene som nå er omgjort til menighets-lokaler. Fotballkamper og andre idrettsarrangementer har etter vekkelsen brøt ut i 2015 blitt forflyttet til nedslitte gymsaler og selv landskamper blir nå spilt så og si uten publikum. Alle de store tv kanalene vil dekke vekkelsen når gull faller fra himmelen, -og på spørsmål om ikke dette vil være farlig (det vil si at noen kan bli skadd av fallende gullbarrer) -så vil Gud ta hensyn og kanskje la det regne kontanter i stedet -dersom man ikke bruker hjelm da.

 Ser gode dager fremfor oss

front-mercePå tross av fallende oljepris, svakere norsk krone og antatt eskalerende priser på importerte varer i 2015 og økende arbeidsledighet ser Fred Å Lykke at gode dager ligger fremfor oss. “Fred og ingen fare…vekkelsen kommer og gull og også kontanter vil falle fra himmelen og vanlige folk vil slutte å kjøre Mercedes som under trosvekkelsen på 80 tallet var statusbiler for fremadstormende forkynnere i trosbevegelsen. Da var det stas og ha stjerne på panseret sa en kjent norsk trosforkynner til NRK, men hvem vil vel kjøre rundt i falmende stas hvor det eneste som ikke ruster er stjerna på panseret,” sier Lykke som mener at en sunn og god tro kjennetegnes av bilmerker som Koenigsegg,  Lamborghini eller Ferrari.

Strekke seg etter mer

Siden penger og velstand er det sentrale i den kommende vekkelsen er BMWen du 1000-LAPPER+SCC-AIPub-G-Tittel-AFT23196mottar ved mottakelsen av vekkelsen bare begynnelsen. -Vi må stadig strekke oss etter mer velstand, dyrere biler, dyrere båter, dyrere jet-fly og dyrere hus -sier profeten fra de indre skoger til Søkelys. Skikkelsen som til vanlig holder til på hemmelig sted besitter en unik gave til å se gode dager og endeløs velstand -noe som nordmenn absolutt trenger mer av i vår tid. På spørsmål om hvorfor det finnes fattige kristne svarer Lykke dette: Disse er fattige fordi de velger det selv, -de har feil fokus..I stedet for å klynge seg fast til bildet av en fattig tømmermann må de ha blikket festet på en rik konge, sier profeten før han tusler tilbake til de indre skoger hvor ryktene sier han bader i penger og lykke som også han heter.

 Denne saken er fiction og en parodi på mange av vår tids velstandsprofeter som du kan se i de to video-klippene nedenfor

https://www.youtube.com/watch?v=mJ9oBCLwwL0

Disse velstandsforkynnere har mye å lære av denne hjemløse mannen

Disse grådige velstandsforkynnere som råder grunnen og i vår tid herjer i deler av kristenheten har mye å lære av denne hjemløse mannen filmet og lagt ut på Josh Paler Lin’s You Tube kanal. Klippet om den hjemløse mannen ble publisert 22 desember og har nå innpå 22,5 millioner visninger. Vi alle har noe å lære av denne hjemløse

https://www.youtube.com/watch?v=AUBTAdI7zuY

En lengre dokumentar om trosbevegelsen

https://www.youtube.com/watch?v=g9K9kf-yo1Y

 

Facebook Comments

19 tanker om “2015 -Året da 10 millioner nordmenn blir grepet av vekkelsen

 1. 2 Timoteus 4:3-4
  For det skal komme en tid da de ikke skal tåle den sunne lære, men etter sine egne lyster skal de ta seg lærere i mengdevis, etter som det klør i øret på dem. De skal vende øret bort fra sannheten, og vende seg til eventyr.

  • På samme måte som denne storyen om vekkelse i 2015 er eventyr, er også mange av vekkelsesprofetiene jeg har lett frem i jula rene eventyr..

  • Du har rett! Og jeg lurer på hva som skjer med disse som springer fra det ene såkalte “vekkelsemøtet” til det andre hvor de blir lovet gull og grønne skoger bare de sår inn nok gull, tror og tilegner seg sine “rettigheter” ved å si de rette magiske ordene….Hva skjer med disse når de ikke får “seier”?

  • Ole Johan. Her går Bibelen rett på sak. Egne lyster står i fokus! Folk vil ikke lenger høre om synd, omvendelse og den smale vei. I stedet fokuseres det på en lykke og velstandskristendom. Håper du vil bli istand til å avsløre de sjarlatanene som forkynner dette, for det er et falsk evangelium som fører til fortapelse. Fyll ditt indre med Kristus alene og du vil ha en himmelsk rikdom som du ikke vil bytte bort for all verdens gods og gull.

 2. Det stadige maset mot trosforkynnelsen.. En slem parodi fra Søkelys..Trosbevegelsen er oppreist av Gud til å gjenopprette forfallets kirke. Feil har skjedd i trosbevegelsen, men dette er barnesykdommer og når bevegelsen reiser seg i sin manndom vil det gå fra seier til seier.

  • Seier Hildi er det vi opplever når Gud gir oss økonomisk fremgang, penger og lykke i livet. Seier er når mennesker går ut av tørre bedehus og inn i åndens ledelse og kraft. Jeg var tidligere et tørt bedehus-menneske som kjedet meg gjennom timevis av tørr forkynnelse på bedehuset. Så drog jeg til IMI-kirken og var en tur i USA hos Bethel Church i Redding. Jeg går nå i en trosmenighet og det som er viktig er å tilegne oss våre rettigheter i Jesu navn. Frafall og åndelig død preger de fleste menigheter i Norge -men Gud gjør noe nytt og har reist opp Visjon Norge som et talerør til nasjonen. Seier er Hildi og vokse i åndelig kraft og styrke. Seier er å erfare at troen virker.. At man får det man løser ut i Jesu navn

  • Du er forført. Du har funnet “lykken” hos de som ikke forkynner Kristus korfestet, men hos de som lover deg alle denne verdens ting. Stikk motsatt av hva apostlene og Herren selv formidlet. Vis meg i apostlenes gjerninger at apostlene dro fra by til by og forkynte rikdom og matriell fremgang? Eller finn taler der Jesus taler til folket om fremgang og ditt beste liv nå med penger og komfort? Eller er det ikke så nøye hva bibelen sier?

  • Mener du dette med fullt alvor?Hvis dette er tilfelle,er jeg dypt uenig med deg . Dette er da vel ikke seier! Penger, økonomisk framgang, makt og kraft gir bare kortvarig lykke. Hvis det er dette vi strekker oss til blir det vår avgud. Og hvis man tror at man kan løse det man ønsker i Jesu navn har man misforstått mye. Det er ikke sikkert at det vi ønsker alltid er så bra for oss… Dessuten så er Gud allmektig og ikke en julenisse som må innfri alle våre ønsker.Vårt materielle gods kan vi miste i ett sekund. Vi kan ikke ta noe av vårt materielle gods med oss til himmelen.
   Tenk på Jesus. Han gav sitt liv for oss. Vi skulle ha dødd i våre synder. Men Jesus tok på seg den straffen vi skulle hatt. Er ikke dette så mye mye større og verdifullt enn å ha penger og all verdens ting?! Tenk også på alle de rundt omkring i verden som må gi ifra seg alt de har for å følge Jesus… Og på de som må gi sitt liv fordi at de ikke fornekter Jesus.
   Det er når vi mister alt at vi finner…..

  • “Tilegne oss våre rettigheter”..Hva er det du snakker om? Du taler som om Gud skylder deg noe? Der hvor ordet om korset og oppstandelsen klinger er også der du finner liv..De falske profeter taler ikke om dette men kun om kjødelig tilfredsstillelse..som penger og suksess osv. De du nå tilhører lytter til stemmer inni seg selv, istedet for bibelens ord. Gleden og tilfredsstillelsen du nå kjenner på er kjødet ditt som får det som det trakter etter, mens evangeliet og bibelens ord ikke lenger er så nøye, det er jo bare “tørt”..Ber om at du kommer deg bort fra dette..

  • Typisk trosforkynnelse Ole Johan. Det du formidler er noe som aldri kommer til å virke. Jeg tror og vet at det finnes en annen vei.. En tryggere vei, men dog smalere. Kanhende at du ser hulheten i dette etterhvert. Det sanne budskapet er Kristus og han korsfestet for din og min synd. På et eller annet punkt i livet vil du komme ut tom av dette her…Og vit da at det faktisk finnes noen som forstår og er der for deg. Du har bitt på noe som virker forlokkende, men som bare “virker” for dem som har posisjon i bevegelsen. 99 prosent av de andre skjønner etterhvert at kart og terreng ikke passer overens, og forhåpentligvis vil du da gripe Kristi utstrakte hånd og si “frels Herre..Jeg synker”.

  • Den eneste trosmeniighete i Stavager er Kristen Tjeneste, og den er i likhet med de fleste slike
   menigheter på vei ut.
   Kristen Tjeneste hadde sin glanstid FØR de leide ut til NOKAS-rettsakene. Pastoreen tok på egenhånd
   beslutningen om å leie ut lokalene, og flytte menigheten til et leid lokale. På menighetsmøte ble det
   bare orientert om hva som var bestemt.Ledelsen har en svært forunderlig måte å lede menigheten på, der de rakker ned på mennesker, og fryser ut de de ikke liker, og det er null åpning for kritikk!
   Jeg gikk der selv en stund, og det ble forkynt mye om å gi tiende. Dette forarget meg litt, for han som maste mest om det, var en eldstebror med over 2 mill i ligningsinntekt. Kanskje han kunne gitt 20 eller 40 %(eller 99 % slik som RIck Warren)?
   I Kristen Tjeneste var det over 500 medlemmer, men etter flere splittelser er det knappe 200 igjen. De fleste av disse har gått til IMI.
   Det var et svært strengt og hardt regime. Noe lignende det vi ser i Oslo Kristne Senter, der i praksis en mann styrer alt. Vi så jo hvordan det gikk i Bergen…
   Gud sørger for oss, og velsigner oss på så mange slags måter. Men, jeg har ikke noe tro på at vi får alt vi trenger for resten av livet i et jafs,, for da ville vi nok ha vendt oss bort fra Gud, mange av oss.

  • Dette er jo det reneste vås, Ole Johan. Du har kastet deg på noe som bare vil føre til skibbrudd på din tro. Ikke vær en person som higer etter rikdom og som kopler ut både sunn fornuft og det du ikke liker i Bibelen! Jeg har sett nok av personer som har gjort nettopp det. De har forsøkt å ‘hente ut’ sine ‘rettigheter’ og endt opp som skuffede og frustrerte personer.

  • Så sant det du skriver, Anna Serine! Ja, det er mange som har endt opp som skuffede og frustrerte personer etter at de jaget etter denne materielle rikdommen de mente de kunne ” hente ut”. Jeg har hørt om flere som gav mer enn de egentlig hadde og mistet alt.
   I bibelen er det så godt å lese hvordan Gud har så stor omsorg for hver enkelt av oss og vil gi oss det vi trenger. Vi trenger derfor ikke bekymre oss, men kan legge dette i Herrens hender og stole på Han. Bibelen er også tydelig på at vi skal vokte oss for hvor vi har vår skatt. Det å ha penger og materielle goder er i seg selv ikke noe galt. Men hvis vi utvikler en kjærlighet til dette, gjør det noe med hjertet vårt som ikke er bra og som ikke er Guds vilje. For, som det blir sagt så godt på engelsk; “God provides our needs but not our greeds”.
   I 2 Kor.8 vers 13-15 står det noe fint;
   ” Det er jo ikke meningen at andre skal få hjelp og dere ha det vanskelig, men det skal være likhet. Denne gang er det dere som har overflod og kan hjelpe dem som lider nød. En annen gang har de overflod og kan hjelpe dere, når dere lider nød. Da blir det likhet, slik det står skrevet; Den som fikk mye hadde ingen overflod, og den som fikk lite, led ingen mangel”.
   Det vi trenger er ikke kjærlighet til penger, men kjærlighet til hverandre! Tenk om vi kunne leve slik at vi kunne se hverandres nød og hjelpe hverandre slik det er beskrevet her. Her er jeg også daglig utfordret og trenger Guds hjelp til å leve slik Gud vil jeg skal leve.

  • Godt skrevet, Hildi. Det fryktelige i denne ‘trosforkynningen’ er at man gjør Gud om til en tryllekunstner som skal oppfylle alle ønsker bare man følger en viss ‘oppskrift’. ‘Så inn’ din gamle bil og du får en luksusbil tilbake! Jeg glemmer aldri et eldre ektepar jeg møtte. De bodde i en liten leilighet, men ønsket seg en luksusbolig. Så de gikk på visning i en mange millioners villa for ‘ta den ut i tro’. Hva skjedde? Ingenting, selvfølgelig! Disse menneskene sendte også penger til Benny Hinn!! De ga bort sitt lille stereoanlegg og forventet at Gud skulle gi dem et ‘top of the line’ tilbake. Jeg fortalte dem at de var på ville veier og at den amerikanske ‘lykkereligionen’ de var påvirket av var falsk. Etter at jeg hadde sagt dette ville de ikke lenger ha kontakt med meg.
   Det er selvfølgelig trist at mennesker lar seg forføre på denne måten, men de drives jo egentlig bare av eget begjær etter stor rikdom. Vi har en god Far som sørger for oss, men han har ikke lovet å gi oss alt vi ønsker oss.
   Du har rett i at vi ikke trenger kjærlighet til penger, men kjærlighet til
   hverandre.

  • Et lite ord fra Bibelen til Ole Johan Johnsen. “Fordi du sier: Jeg er rik, jeg har overflod og har ingen nød – og du vet ikke at du er ussel og ynkelig og fattig og blind og naken,
   så råder jeg deg at du kjøper av meg: Gull, lutret i ild, for at du kan bli rik, og hvite klær, for at du kan være ikledd dem og din nakenhets skam ikke skal bli stilt til skue, og øyensalve til å salve dine øyne med, for at du kan se.”

  • De falske ‘trosforkynnerne’ gir sin menighet et budskap som ‘klør i øret’. Dersom man ikke er grunnfestet i Ordet og kjenner sin Bibel er det lett å ta imot et budskap som lover deg rikdom og lykke. Dette er et falsk evangelium. Vår trygghet, glede og verdier ligger i Jesus alene. Han svarer på bønn og gir oss det vi trenger i vårt daglige liv, men en ekstrem velstand har han aldri lovet oss. Jeg har en kjenning som tror på dette nonsens om rikdom. All fornuftig tankegang er lagt til side. Hun har ‘hørt’ Gud fortelle henne at hun vil motta ‘mer enn hun klarer å ta imot’. Andre i hennes menighet har profetert om at hun vil få en ufattelig rikdom. Når har hun vært på Nav i 2 år, tiden for dagpengene har gått ut og sosialen er sannsynligvis neste skritt. Tragisk, men folk som tar imot dette rikdomstullet drives av eget begjær.

 3. For et par år siden fikk jeg oppleve min første, og forhåpentligvis min siste velstands-vekkelses preken. Jeg var med i et kor og vi var inviterte til å synge på et møte i forbindelse med en konferanse i en menighet. Hverken korlederen vår eller vi visste hvilken menighet dette var. Vi var bare glad for hver eneste invitasjon vi fikk. Da vi kom dit, fikk vi noen hint på at vi kunne komme til å oppleve noe vi ikke var vant til på dette møtet… Korlederen vår hadde fått beskjed om at vi ikke fikk bruke så mye plass til mikrofoner og utstyr framme på scenen . Under helberelses -delen litt uti møtet, forventet de at mennesker kom til å falle. Så de trengte plass. Dessuten var det kamerafolk tilstede som skulle filme alt.
  Det var ikke mange mennesker på møtet. Jeg gjetter at det var noe mellom 50 -100 mennesker utenom oss. Vi sang i begynelsen og de som hørte var begeistret. Etter at vi var ferdige, kom en afrikaner fram, som viste seg å være menighetslederen. Han begynte sin penge-så-og-høste-tale. Straks ble det spilt trommer til. Det ble mer og mer intensivt mens menighetslederen brølte ut og repeterte i det uendelige hvor viktig og lønnsomt det var å så inn penger. Folk begynte å hoppe og skrike som på en fotballkamp…. Jeg var lettet da dette endelig tok slutt….
  Så kom den Amerika-importerte velstands-predikanten inn sammen med sønnen sin, iført dress og stor bibel i Benny Hinn stil. På meg virket det som han kom fra en annen planet….Han satt seg på første benk mens kameraene fulgte han. Like etter kom han fram på scenen. Jeg var spent på hva denne mannen kom til å si. Da han åpnet bibelen og leste et eller to vers, tenkte jeg først at han kanskje kom til å levere en ordentlig preken ifra Guds Ord. Men der tok jeg feil…… Bibelen ble fort lagt til sides og versene ble til de grader mistolket. Jeg visste det, for jeg kjente ikke bare de versene, men også resten av kapittelet veldig godt. Og det var helt klart for meg at det han sa var en mistolkning….. Prekenen gikk fort over i “seier”. Ja, han hadde til og med nylig fått en profeti som vi var nå så heldige å skulle få høre. For dette gjaldt også oss. Vi var i ferd med å gå imot et stort “breakthrough” (gjennombrudd). Til neste år skulle vi få oppleve den største seieren vi noensinne hadde opplevd på alle livets områder. Dette var i slutten av november. Så det ville ikke bli så lenge før vi ville få oppleve et gjennombrudd i økonomi og helse med seier!……. Denne nyheten ble møtt med stor jubel fra salen…. Unntatt fra meg og de fleste fra koret…. Jeg kjente hvordan sinnet boblet inni meg…. For dette var ikke sant!!! Og dette var svindel! …. Velstandspredikanten nevnte at Creflo Dollar var en kjent og kjær venn… og det overasket meg ikke….
  Da han satte seg, gikk det over i helbredelse-delen. Det virket som nesten hele salen gikk fram Det var også noen fra koret som gikk fram. Jeg såg ikke mye. Kamera folkene var også ivrige etter å få med seg alt. Etter ei lita stund kom korlederen og sa at vi fikk lov til å gjøre oss klare til å gå. Jeg var lettet….
  På neste korøvelse hadde vi en stund i begynelsen hvor vi fikk lov til å dele hvordan vi hadde opplevd møtet. Jeg fortalte om min skuffelse og at dette var velstands-evangelie og ikke det sanne evangeliet. Flere av de som var blitt bedt for fortalte at de var skuffet over ikke å ha blitt helbredet. Korlederen fortalte også at han såg på velstandsevangeliet som falskt. Det som var positivt var at vi hadde fått kunne synge om Jesus:-)
  Jeg tenkte mye i ettertid på om disse, som var med på denne konferansen, og som hadde sådd inn pengene sine,også hadde høstet det de hadde blitt lovet; fullt gjennombrudd, lykke og seier…. Vel, jeg har aldri hørt mer fra dem og vet ikke.. Men jeg tviler sterkt på det…..
  Det jeg vet er at bare Jesus kan gi ekte glede og fred ………..og det er ikke avhengig av ytre omstendigheter!

  • “Han begynte sin penge-så-og-høste-tale.”
   Ja, dette er typisk for all denne falske forkynninga.
   Dei er ute etter pengane dine og ropar halleluja når dei ser pengane strøyma inn.
   Jan Hanvold har veldig ofte dette temaet – “Så inn i Guds rike og få mange gonger igjen”.
   Utallige eksempel er det på folk som i blind tru har “øydelagt” økonomien sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *