14 døde av Corona viruset -britenes prins Charles smittet av Corona -Krisepakken på 2000 milliarder vedtatt i USA

Norge har nå registrert dødsfall nr 14 og tallet på smittede og syke fortsetter å vokse. Derfor har regjeringen besluttet å forlenge nedstengningen av deler av Norge til over påske. Beslutningen betyr at kirker, frimenigheter og bedehus vil stå tomme i påsken, og forsamlinger som har planlagt påskestevner må avlyse disse. En av forsamlingene som nå må avlyse sitt tradisjonelle påskestevne er Nardus bevegelsen. “Med de restriksjonene myndighetene har satt er det ikke mulig å samles på Oggetun og vi er derfor nødt til å avlyse påskestevnet. Vi vil gjenoppta våre ordinære møter og stevner straks det er mulig,” skriver Torkild Terkelsen som dermed må belage seg på en påske i sitt hjem i Grimstad. I Norge er nå nærmere 3000 registrert smittet og Lillesand kommune har fått sin første bekreftede smittede. 237 nordmenn er nå innlagt på sykehus på grunn av Corona, skriver VG onsdag.

Fra USA meldes det om at senatet er blitt enige om en krisepakke på mer enn 2000 milliarder dollar. Tirsdag gjorde den amerikanske børsen det største poenghopp noensinne etter at det ble klart at sentralbanken har satt i gang kriseoppkjøp av aksjer for å styrke markedet. Fra Israel meldes det om at 5 mennesker er døde av Corona og 2170 er smittet av pesten som rammer lungene til folk. Corona-krisen har sendt arbeidsledigheten i Israel opp til mer enn tjue prosent. Også i Norge har arbeidsledigheten eksplodert og vi må helt tilbake til 1930 tallets depresjon for å finne maken til ledighetstall. Corona-pesten, nedstengningen av virksomheter og institusjoner og det økonomiske krasjet er den største finansielle trussel vi har stått overfor siden 1929.

6 tanker om “14 døde av Corona viruset -britenes prins Charles smittet av Corona -Krisepakken på 2000 milliarder vedtatt i USA

 1. Abcnyheter.no skriver (under “USA går i svart -og minnes krakket i 1929”) uten at de selv vet det, om antikrist som snart vil ønskes velkommen:

  “Dagens internasjonale krise rammer oss alle, og ropet etter en dyktig leder blir stadig høyere. Lederen må kunne samle oss og skape tillit til at vi kan komme ut av denne krisen.”

  Ja, tillit vil det bli. Helt til de skjønner de er lurt. Da håper jeg alle mine kjære ikke tar merket. Gud vil være med dem i alt -om det blir halshogging eller ei. Jeg ber om at de våkner nå mens det ennå er tid, og tar imot Jesus.

  • Dette er som krakket i 1929 og jeg antar at som da at depresjonen vil merkes overalt. Vi får holde fokus på Kristus og søke Ham i denne tiden. Det er alvorlig situasjon og jeg tror mange ikke ennå forstår hvor forandret samfunnet vil bli av dette.

  • Ja, jeg så du skrev om 1929. Enig med deg, folk forstår ikke alvoret, jeg vil rive meg i håret av fortvilelse når folk prater om alt annet enn den store elefanten i rommet. De tapetserer, går tur, planlegger sommerferien, skal bygge på huset… Folk vil heller ikke høre på hva jeg har å si. Har aldri følt meg mer ensom.

   Denne lederen som “må kunne samle oss” -som abc skriver om, vil ikke oppleve å samle oss kristne, takk Jesus.

   Håper du skriver om det dersom noen kristne i Norge møtes på parkeringsplasser. Det forundrer meg på hvorfor ikke. Jeg skulle tatt initiativ selv…Jeg tenker 2.krøn.2:14 gjelder Hannah også. Ordet derfra som ringer mest i mine ører er ordet “MITT”. Det er ikke de ufrelste. Det er oss kristne. Har ikke Norges kristne ledere skjønt det? Ingen som har tenkt å omvende seg? Er først og fremst opptatt av om mitt eget forhold til Gud er i orden, men ble nettopp forskrekket av en kristen som rakker ned på Ari Behn og Durek. Gjelder ikke 2Krøn 7:14 for deg, tenkte jeg… Det er tid for at vi ydmyker oss. Jeg forsvarte Ari, det falt ikke i god jord. Jeg forsvarte Martha, hun er på søken etter noe, hvordan kan du dømme spurte jeg, vi må be om at hun ser at Jesus er svaret.
   Og minnet denne personen om at Kongen er den eneste som har sagt han ber for deg, at Erna har ikke, og at har du bedt for Kongen og hans familie? Kongen ligger så sterkt på mitt hjerte.

   2
   1
  • Ja antikrist ligger på lur……om det er nå snart han treder frem, eller senere er helt sikkert! Bibelen tar ikke feil!

   Ja som du skriver Hannah “Ja,tillit vil det bli”

   Nå må vi se på Jesus!Gud velsigne dere alle!

  • Takk Bjørn. Gud velsigne deg også, og alle dere andre.

   Kriseloven er der, ønske om å bruke mobilsporing på folk, ansiktsgjenkjenning osv. Abcnyheter skriver om Bergen by som har planer om å varsle folk. Med fordeler og ulemper; man får en varsling om mennesker i nærheten av deg med viruset, men kontrollen kan ta helt overhånd. Den største ulempen må nok være at alle som ikke har tatt imot Jesus nå, snart ligger dårlig an. Dette vet alle frafalne. De vil få det verst. Det er mange bønnebarn, men de som ikke er bønnebarn er mer i mine bønner nå.

   Gratulerer med den første dagen i den første måneden i dag. Mye spennende å lese om Moses og gjengen fremover i 2mos.12.

   Når 1.dag i 1.mnd nevnes i Bibelen (2.krøn.29:17) ble det dette året bestemt at påsken ikke skulle holdes før 2.mnd. Jeg gleder meg til påsken og håper alle som aldri har hørt om Jesus får hørt om Han snart. Satser på at Hanvold sender filmen The Passion of The Christ og at den også blir å finne på Drive-in-kinoer.

   Ja nå må vi holde hos nær til Jesus.

 2. Vi må være i bønn hele tiden nå. Be om visdom til å fortelle mennesker hva som er på gang. Fikk en god samtale med en ikke kristen ung far i går. Ber om å få gå i de ferdiglagte gjerninger. Tror det er viktig å ikke kaste perler for svin. Men å gå videre til de som vil lytte. Det er bare DHÅ som kan åpenbare Jesus og kalle på dem. Vi må plyndre helvete og befolke Guds rike nå. Det har jeg vært opptatt av lenge. Jeg har hatt en fornemmelse at det kan snu fort i Norge. Og det har det jammen gjort. Vi må ha Guds fred, løfte blikket og prise Herren.

Det er stengt for kommentarer.