10 000 smittede: Corona-galskap uten mål, mening eller ende -nei til tyranniet

10005 påstått smittede, 261 døde, 8 innlagt på sykehus og kraftig nedgang i tallet på dødsfall det første halvåret er konklusjonen sålangt etter 5 måneder med pandemien. Norske myndigheter og media har gjennom de siste seks månedene hauset opp og skremt opp mange. Imidlertid har regjeringen selv, gjennom først å tillate 15 000 mennesker å delta i Black Lives Matter demonstrasjon, deretter gjennom å åpne opp landets grenser for «eksport og import» av viruset, da tøvet med grønne land, røde land og etterhvert «gule land» ble oppfunnet. Munnbind i kollektivtransporten i Oslo og indre-Østfold er den seneste anbefalingen gitt av myndighetene, og nå ser vi at VG nå sutrer over at endel velger å neglisjere rådet om munnbind.

Nå MÅ det bli slutt på dette tyranniet, og det er bare én måte å stoppe dette på, og det er å slutte å føye seg etter myndighetenes stadig nye innføringer av råd, påbud, regler og lover som tar fra folk frihet, og som gir myndighetene mer og kontroll. Dette er foregår globalt hvis folk gidder å følge med litt andre steder enn MSM som er myndighetenes forlengede arm og pusher hele denne agendaen. Myndighetene bestemmer nå til og med hvor mange folk man kan ha på besøk i sitt eget hjem. Bruk av munnbind er kun et politisk symbol på underkastelse og konformitet til et stadig mer menneskefiendtlig kontrollsystem. Det har ingen ting med smittevern å gjøre. Dette handler om adferdskontroll. Redde folk har blitt mørnet i årevis med skremselspropaganda på alt fra klima til hva som er farlig å spise, foreta seg osv og nå er det altså dette «dødelige viruset» som folk dør med og ikke av som hysterikere skal frelses fra ved å gjøre alt myndighetene befaler. De samme vettskremte menneskene er også manipulert til å tyste på sine medmennesker. De ringer til politiet og anmelder ved mistanke om at naboen feks har for mange på besøk og lager ubehagelige situasjoner ute ved direkte konfrontasjoner mot folk som f.eks ikke følger «2, 1,5 eller 1-metersregelem» ( myndighetene ombestemte seg underveis for hvor stor avstand som var nødvendig). Hadde de innført Mikke Mus-ører og sagt det ville hindre smittespredning ville folk gått med det, også.

Å bruke munnbind i lengre perioder dag ut og dag inn er skadelig. Man puster inn igjen sine egne avfallsstoffer, eksempelvis CO2 som forsurer kroppen og gir mange helseplager. Dette kan dere søke på selv. Oksygenmengden inni ei maske er mye lavere enn utenfor og får kroppen til å anstrenge seg mye mer for å oksygenere vevet tilstrekkelig, noe som gir helseplager. Sopp og bakterier får også gode oppvekstvilkår med munnbind. De trives i fuktige omgivelser.
I løpet av denne C19-perioden har vi som ikke er redde og hysteriske vært vitne til den rene galskapen av såkalte smittevernråd. Ren idioti. Kunne skrevet bok. Nøyer meg nå med at butikkansatte sitter bak pleksiglass og tar på samtlige varer som ALLE kunder har tatt i minst to ganger uten å sprite/vaske hendene mellom hver kunde, og brødskjæremaskinene er på plass… Hvorfor er det så mange som ikke ser denne idiotien?
En anekdotisk selvopplevd historie: I sommer har jeg ligget 10 dager på et stort offentlig sykehus. INGEN av de ansatte brukte munnbind, ikke leger, pleiere, resepsjonister, portører, rengjøringspersonale, røntgenpersonale, blodprøvetakere osv. Da tenker du kanskje at de testa innkomne pasienter for C19? Nei. Eneste stedet de brukte munnbind var inne på operasjonssalen. Slik de alltid har gjort og som normalt oppegående mennesker vet årsaken til.

Nå er det nesten ingen dødsfall de greier å linke til C19, så nå er det den såkalte smitten som hypes opp (ikke få meg til å starte med den fake testen som ikke tester spesifikt for covid, da får jeg ikke avslutta her). Hvorfor forstår ikke folk enkel barneskolematte? Jo fler som tester positivt samtidig som stadig færre dør, jo mindre farlig/dødelig er dette. Men det virker motsatt på folk. Jo mer media hyper opp såkalte smittetall jo reddere blir folk. Helt friske folk står i kø for å la seg teste. Kunne ha skrevet og linket hele dagen om denne galskapen men nøyer meg med linker om munnbind, siden artikkelen handla om det. Her er imidlertid en interessant uttalelse fra FHI ang. dødsfall:

«FHI presiserer at det ikke alltid er mulig å skille om pasienten har dødd av eller med covid-19.»

Skrevet av «Fru Knudsen»

Facebook Comments

2 tanker om “10 000 smittede: Corona-galskap uten mål, mening eller ende -nei til tyranniet

 1. Meget bra skrevet og så sant så sant. Det myndighetene heller burde advare mot, er følgekonsekvensen av galskapen rundt covid 19, jeg tror at vi kan få matvare mangel og jeg vil anbefale alle og handle inn ett stort reserve lager av mat.

  Mange tror at mat mangel ikke kan bli ett problem, i den bransjen jeg driver har jeg opplevd det absurde at det nesten ikke er råd å få tak i varer og mange ringer meg desperat om å få kjøpe nytt eller brukt utstyr , kan det skje der , så kommer det også til å skje når det gjelder mat.

  • Jeg har ikke muligheten til å handle inn stort reservelager. Men hadde heller ikke gjort det om jeg kunne. Oppi skyen møter jeg Jesus uansett. Det kommer til å gå bra. Det er Gud som skal løfte meg opp, Han som også har sørget for meg hver dag til nå.

   Rune, vi har et bedre budskap å komme med enn skremselspropaganda.

   Sant det Fru Knudsen sier, at hvis de sier folk må ta på seg Mikke Mus-ører så gjør de det 🙂 Jeg blir nok en av de siste som eventuelt tar på meg munnbind.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *