⚡BREAKING NEWS: “NUCLEAR WAR IS IMMINENT” What in the Actual F..

Siste video fra Canadian Prepper

9 tanker om “⚡BREAKING NEWS: “NUCLEAR WAR IS IMMINENT” What in the Actual F..

 1. Ja-ja! Det har Canadian Prepper og Redacted skreget op om de sidste 1,5 år. . Det er muligt, at det er et atomangreb, der vil udslette 1/3 af jordens befolkning, som der står i Johannes Åbenbaring, men det er også muligt, at det først er til allersidst, at jorden vil brænde helt op. Det kan være biovåben, der udsletter 1/3 og derefter 1/4, og det kan være hungersnød osv.
  Der køres meget på frygt på denne side, og der står i Bibelen, at vi ikke skal frygte – især skal vi hverken lytte til hedninger som Redacted og Canadian Prepper eller nyheder på TV. Øivind Andersen advarede flere gange mod nyhedsudsendelser og kaldte det løgn. Det så vi også med vaccinen og nu med klimahysteriet. Løgn på løgn på løgn.

  5
  7
  • Er det noe som er konstruert for å skremme, så er det vaksineløgnen og klimahysteriet. Begge deler konstruert for å skremme befolkningen til å godta stadig nye og mer inngripende begrensninger av hverdagen og inndragning av friheter, slik at myndighetene kan begrense oss og styre oss i detalj.
   Og det som skrives her på Søkelys er sannheter som opplyser den som er våken og tenker selv, og ikke har hang til å sluke offentlig løgnpropaganda slik rovdyr sluker kjøtt. Personlig gleder mitt hjerte seg over å lese det du mener er skrevet for å framkalle frykt, for det står skrevet at når vi ser dette skjer, så skal vi løfte vårt blikk mot himmelen for vår forløsning stunder til. Maran Ata! Kom Herre Jesus!

   2
   6
  • Øyvind Andersen.. Er han Gud? Han er vel en avdød luthersk teolog med sin teologiske utdannelse fra sitt religiøse samfunn.
   Det kan selvfølgelig være nyttig å lytte til hva han hadde å si. Men han døde i 1994 og kjenner vel ikke til hva som skjer nå.
   Han er heller ikke oppstanden -så han kjenner vel neppe til hva Redactet og Canadian Prepper mener om tiden nå.
   Det må da være langt bedre å lytte til noen som følger med nå, fremfor å hente frem et lik uten ånd og stemme?

   Jeg tror folk gjør klokt i å lytte til advarsler fra dem som varsler og holder øynene åpne. Døde teologer er ute av stand til å oppdage hva som skjer i tiden fordi deres øyne er fortæret, deres ører er blitt jord eller aske.

 2. Ropet « Ulv,Ulv» er normalt hos enkelte over YouTube, så vil framtiden vise om det blir blink eller ei

  • Og ULV ULV !!
   🔥🌪⚡️🌚💧❄️
   🌾🐸🧟🥷
   🐎🐎🐎🐎
   er ENDA vanligere i kommentarene her.Dessverre.

   Enda Guds Ord sier motsatt.

   TRØST da hverandre med dette, STÅR det, etterpå ordene om at vi skal sammen med de frelste i gravene RYKKES opp for å møte Herren i LUFTEN.

   IKKE 7 år etter trengselen, på Oljeberget, når Jesus setter sine føtter der. Da er hans lønn MED HAM.
   Da kommer Han MED oss.

   Før de 7 år kommer Han FOR oss.
   Etter de 7 år kommer Han MED oss.

   De som ENDA ikke har forstått at dette er to helt forskjellige hendelser må søke hjelp i studier. Men man BURDTE helt selvfølgelig ha klart å sett det selv i egenstudier.

   Det står svært tydelig. Dess eldre man er dess mer arg og sta er man. Og viktigere enn å spre sannhet i Guds Ord blir det å spre fjas og tull og eventyr og egen tolkning, OG død og elendighet og ALT ANNET enn hva Gud sa deg: Trøst!!

   Det er selvfølgelig GALT.

   Vi skal IKKE være her i trengselen. Trengselen har ikke startet. Antikrist er her ikke. Gud fridde ut Noah. Gud fridde ut Lot. Og oss.

   Som det var i Noahs dager… Det var motbydelig, kvalmt og stygt. På så mange måter. Slik er det nå også.

   Jesus kommer snart. VÆR rede.

   5
   2
 3. Har fra jeg begynte på troens vei hørt det som Hanna mener -jnnen Dfef og pinsen-og håper tolkningen stemmer. Du er en « klar basun» på disse sider.
  Herren velsigne deg og bevare deg..

  4
  2
  • Da har du lyttet til mange falske profeter. Pinsevenner og De frie evangeliske har vært en basun for falsk profeti og løgn.
   Helt utrolig hvordan disse bevegelsene har forført mennesker med falsk lære om endetiden.
   Ta Gilbrandt. Han var pinsevenn.
   Hans endetidsforkynnelse er at EF (EU) er ti-statsriket som skal opprettes og lederen for det er Antikrist og at bortrykkelsen kommer før Antikrist. Gilbrandt gikk i mot Paulus forkynnelse og den taleserien om endetiden er virkelig foreldet.
   Nær sagt alt han forkynte er feil. Og han tar feil om bortrykkelsen også.. Det er slike som er de virkelige herlighetsteologene og ikke Livets Ord og Kenneht Hagin for å nevne noe konkret.

   2
   2
 4. Om pinsen og Dfef( her kommer Gordon Tobiassen inn også) bommer på sin forkynnelse om endetiden, er for tidlig å si.Bare Gud kjenner detaljene om endetiden.
  Kristenheten har bommet flere ganger. På 1840 tallet Adventistene, senere andre. Vi får vente å se. Herren har kontrollen. Uansett, Defef, Pinsebevegelsen. Indremisjon,
  Luthersk misjonsambandet, Vestlandske etc…Har lært at Jesus er løsningen for syndere og eneste veien til Gud. Dette er jo det viktigste, om profeti og endetidsforståelsen bommer endel, er trist

  • Halleluja ja, vi har lært at Jesus er løsningen for syndere og eneste veien til Gud. Det er det viktigste. FREM kommer vi😉

   OG, jeg har ALDRI møtt en gledespredende og hoppende glad person som mener vi skal være her i trengselen😊

   Jeg har tenkt å fortsette med mine Hoppla😊 og Halleluja, inntil vi flyr opp i sky med Jesus. (Så blir det jo mere «Hoppla» på vei NED 👍😊etter 7 år)

   ☁️☁️🧔🏽‍♀️☁️☁️

   Det blir fantastisk!!

   Alle midt -og post-tribbere oppi luften :(når vi RYKKES før de 7 år)

   ☁️😲☁️😲WHAAAAT!!??? 😲☁️😲

   DET ordet fra millioner folk må være basunen…
   Eller i hvertfall «som om en BASUN» 😊

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.