⚡ALERT: 4 US SOLDIERS DEAD IN IRAN ATTACK!? ALL CARRIERS NOW DEPLOYED, UKRAINE 500,000 MINES

Siste krigsrapport fra prepper Nate Polson

2 tanker om “⚡ALERT: 4 US SOLDIERS DEAD IN IRAN ATTACK!? ALL CARRIERS NOW DEPLOYED, UKRAINE 500,000 MINES

 1. Det er mye elendighet i verden og vi går utvilsomt mot tredje verdens krig , noen er opptatt av att Søkelys formidler skremsel , så vi skal gå rundt og være redde og ja for denne verdens barn , fremstår det som skremsel , men for oss som hører Jesus til , så bære dette bud om våres forløsning .
  Søkelys formidler at denne verden er uten håp, samtidig formidler Søkelys at det er redning i Jesus frelses verk for alle som lever i denne verden .

  Søkelys formidler det samme, som Bibelen Guds ord formidler .

  3
  2
 2. Fødselsveer er eit bilde GT brukar om den siste striden nasjonen Israel har mot verdssamfunnet.
  Det at mannfolk held seg for magen i frykt for det som skal skje, er ikkje normalt.
  Slik vert det når alt ser mørkt ut for nasjonen Israel og dei må stola på Herren Gud.

  “Sion sa: Herren har forlatt meg, Herren har glemt meg. Glemmer vel en kvinne sitt diende barn, så hun ikke forbarmer seg over sitt livs sønn? Om også de glemmer, så glemmer ikke jeg deg.”

  “Så sier Herren, Israels konge og gjenløser, Herren, hærskarenes Gud: Jeg er den FØRSTE , og jeg er den SISTE, og uten meg er det ingen Gud. Hvem er som jeg?
  ” Så sier Herren, din gjenløser, han som dannet deg fra mors liv: Jeg er Herren, som gjør alle ting. Jeg utspente himmelen ALENE, og bredte ut jorden uten hjelp fra noen.”
  Herren Gud er den einaste GUD. Det finst ingen andre som har hjupe han med skapelsen.

  “Hør på meg, Jakob, og du Israel, som jeg har kalt! Jeg er Gud, jeg er den FORSTE, jeg er også den SISTE.13 Min hånd har grunnfestet jorden, og min høyre hånd har utspent himmelen.”

  Esaias 52 og 53 beskriv nasjonen Israels kamp.

  “Se, min tjener (Israel)skal gå fram med visdom. Han skal bli oppløftet og opphøyet og være meget høy. Likesom mange var forundret over deg – så ille tilredt var han at han ikke så ut som et menneske, og hans skikkelse ikke var som andre menneskebarn – slik skal han bestenke mange folkeslag. Konger skal lukke sin munn for ham. For det som ikke var fortalt dem, det har de sett, og det de ikke hadde hørt, det har de forstått.”

  https://www.youtube.com/watch?v=ioDqH7TAQhM&t=1001s

Det er stengt for kommentarer.