⚠️ ALERT! WW3 May Start THIS WEEK! USA Plan To EVACUATE 80000 From TAIWAN, NATO Prep For NO-FLY ZONE

Alarm i Preppermiljøet: Den tredje verdenskrig kan komme til å starte i løpet av den store NATO øvelsen som pågår. Nate Polson med siste oppdatering.

5 tanker om “⚠️ ALERT! WW3 May Start THIS WEEK! USA Plan To EVACUATE 80000 From TAIWAN, NATO Prep For NO-FLY ZONE

 1. He He
  Og jeg som var sikker på at ww3 hadde startet for mange måneder siden etter å ha trodd prepperene her jeg ligge nedgravd i min atomsikre prepperbolig.
  Dette var litt av et sjokk å få vite da jeg endelig torde å logge på søkelys.com for å få de siste oppdaterte troverdige hendelsene i verden.
  Jeg registrerer at verden vil bestå enda noen uker.

  8
  1
 2. Prepper profetiene er nok på nivå med amerikanske profeter, bommer stadig

 3. Det er ikke lenger viktig hvilken tro du har for å bli hovedtaler på søkelys, det avgjørende er om du har de mørkeste også dårligste spådommer for fremtiden.

 4. Disse prepperene gjør livet absolutt verd å leve, en god latter forlenger livet betraktelig. Bare passe på at en ikke ler seg i hjel………….

 5. Ifølge prepperen Kan 3 verdenskrig starte i løpet av denne uken, nå er uken snart slutt og ingen verdenskrig. Prepperne sin treffsikkerhet minner meg om R. Moses som har bommet gang etter gang på dagen for Jesu gjenkomst. Minner litt om han som med bind for øynene gikk inn i ett rom uten lys og lette etter en svart katt, som ikke var der😬 Selvfølgelig lever vi en alvorlig og farlig tid, men om om atomkrigen skjer nå eller om flere år, ser vi etterhvert. Det viktigste er å være «reiseklar»

Det er stengt for kommentarer.