Oppfordring fra James Childress fra Kentucky: «Kristne, vi må be!»

Ekstrem islamisme utgjør ikke bare en trussel i Irak, Syria og Midt-Østen. Muslimer er nå over hele verden, og i denne uken ble en amerikansk kvinne halshogd av en muslimsk mann som ville omvende henne til Islam. Dette skjedde ikke i Iran eller Irak hvor ISIS nå skaper sitt skrekkvelde, men i Oklahoma, USA. 

james-childressHør hva slags inntrykk halshuggingen av den amerikanske kvinnen har gjort på James Childress fra Kentucky. James Childress som er en ung kristen baptist som ble frelst da han var 8 år gammel. I dag er 8 åringen blitt en tenåring som elsker Guds ord og bruker sosiale medier som You Tube, Facebook og Twitter til å dele sin tro på Jesus Kristus med glede og hengivenhet. I en video oppfordrer den unge amerikaneren sine medmennesker til å be, be for Amerika, be for Israel, -og i disse ISIS tider hvor islamister også truer oss her i Norge er det nødvendig å be, be om beskyttelse for land og folk.

Kristne i Amerika er urolige over det de ser skje i deres hjemland, og en av dem som reagerer og maner kristne til bønn er James Childress fra en liten by i den vestre del av Kentucky. I sommer opprettet James som er en bibel-troende kristen fra «United Bapist Church» som er en amerikansk baptist retning som regnes som bibeltro  som regnes som  You Tube kanal hvor profilen er tydelig: USA trenger bibel-troende kristne som ber for vårt land. Også vi her i Norge trenger å be for vårt land! James som forteller at han vokste opp i et kristent hjem ble frelst da han var 8 år gammel da han hørte evangeliet ble forkynt under en vekkelse. Hans You Tube kanal som kan besøkes her inneholder foreløpig noe stoff om bibelen samt en rekke vakre samler. Foruten denne sin You tube kanal bruker James en rekke sosiale medier til å forkynne sitt vitnesbyrd og i motsetning til mange norske kristne som promoterer minst mulig kristendom på sine Facebook sider er James Childress ikke redd for å  bruke Facebook til å fortelle hvem han tror på!

Facebook Comments

4 tanker om “Oppfordring fra James Childress fra Kentucky: «Kristne, vi må be!»

 1. Det er selvsagt riktig å be, men det jeg alltid lurer på er hva man skal be om.

  Det skrives mye om gamle bygårder i Oslo som begynner og sprekke opp. De har stått trygt på fundamenter av tømmer i mange år men nå begynner dette tømmeret og råtne opp. Man kan selvsagt tette sprekkene i veggene over bakken etter hvert som de oppstår, men det vil bare pynte litt på fasaden middlertidig.

  Føler det er slik med Norge også. Fundamentet råttner. Folk er bortskjemte, politikerne krever å få bestemme hva gud mener og kristenhetens hyrder jobber for brød. De produserer fine ord, men tolker Bibelen som det passer dem.

  I noen tilfeller er det mulig å refundamentere gamle byggninger men ofte må alt rives og bygges på nytt fra grunnen av. Dette tror jeg er situasjonen for Norge i dag. Er det mulig? Jeg vet ikke.

  Mange har pekt på likheten mellom dagens situasjon og den vi hadde for ca 200 år siden. Landet ble styrt fra Danmark via et embedsverk. Adelsstanden hadde pengene og makten. Og kirken var sterkt preget av den såkalte «rasjonalismen». Vanlige folk hadde ikke noe de skulle ha sagt.

  Da plutselig dukket Hans Nilsen Hauge opp. Han gravde dypt, la stein på stein og bygde et helt nytt fundament. Og i årene som fulgte oppstod det et helt nytt Norge.

  Hvordan skjedde det? Det er det alle burde spørre seg om. Det viktigste bønneemnet burde nok være at flere forstod dette. Hauge var bare et redskap. Men hans tjeneste hadde mange trekk som antagelig var helt avgjørende for det vendepunktet vi fikk i Norsk historie.

  I dag er det veldig mange som «snakker» om Hauge. Men jeg har ikke sett at noen har prøvd å gjøre som ham. De fleste er opptatt av å kalke de gamle fasadene (tradisjonene) og be til Gud om at han må «tette sprekkene» (hindre frafallet).
  0  0
  • Vi må be om en gjennomgripende forandring i samfunnet, og at Herren bygger opp noe nytt siden kirkene langt på vei er i ferd med å velte det opprinnelige i kristentroen.
   0   0
 2. Vi trenger flere kristne ungdommer her i Norge som er modne og som elsker Bibelen. Jeg finner det merkelig at ikke flere unge kristne i Norge bruker Facebook som en plattform for å dele sin tro med sine venner. «Jesus er livet for meg,» synges det i menighetene, men hvorfor preger ikke Han som er livet oss mer i hverdagslivet, på sosiale medier osv? Ellers tror jeg unggutten har rett. Vi må be for vårt land.Vi har mange muslimer her, og selv om de aller fleste er fredlige, finnes det nok også i våre byer mulige kandidater til å gjøre tilsvarende handlinger. Anders Behring Breivik er neppe den eneste terroristen som bor i Norge. La oss be folkens!
  0  0
  • Jeg er enig Gerd. Når jeg sammenligner norske facebook brukere med eksempelvis kristne unge i andre land er det åpenbart at kristne her hjemme ikke ser potensial til å bruke facebook som en plattform for å dele det som burde være viktigst i livet, nemlig Jesus Kristus. Vi trenger bibeltroende kristne som ikke er redde for å fortelle verden hvem de tror på, også på sosiale medier og ikke bare internt i menighetene. Og selvfølgelig, det er mange muslimer i vårt land nå, og selv om 99,9 prosent er fredelige, kan den ene 0,1 prosenten gjøre stor skade. Vi kristne må be til Gud om at han på tross av vårt folks kollektive synd, likevel må beskytte vårt folk mot terror, og samtidig må vi be om en ny vekkelse slik at mange nordmenn erfarer å få del i Jesus Kristus og finner troen på han som er verdens eneste håp.
   0   0

Det er stengt for kommentarer.