Nye voldsomme angrep mot pastor Torp fra straffedømt blogger, han kan rett og slett ikke slutte å hate

Pastor Jan Aage Torp er på ny gjenstand for grotesk sjikane på blogger Christensens nettsider. I sitt siste innlegg publisert på det evangelist Jørn Strand i sommer omtalte som «Djevelens blogg» har bloggeren skrevet dette om Torp: «Bilde av Kristus-hateren Jan Aage Torp som er også tidligere medlem av Humanetiske forbund. Hele livet til psykopaten Jan Aage Torp dreier seg om å herske, hate og sjikanere andre, det er hans liv,» skriver Christensen og illusterer det hele med et gammelt bilde av pastor Torp med underteksten:»Se de mørke tunge øynene, typisk for psykopater og kristendomshatere!» Om seg selv skriver bloggeren: «Det er åpenbart at både Jan Kåre Christensen, Tom Roger Edvardsen og Svein Magne Pedersen har gjort sine feil. Ikke minst det som Svein Magne Pedersen gjorde med å samle inn penger til barn i India som han ikke var klar over var nedlagte barnehjem bl.a. p.g.a. kristendomsforfølgelse!,» skriver bloggeren som er totalt ute av stand til å bli fri fra bitterheten som former hans liv og virke.

Se de mørke tunge øynene, typisk for psykopater og kristendomshatere! Skrev bloggeren under et bilde av pastor Torp

«Men det er også kristendomsforfølgelse å straffe slike som oss og henge oss ut og gi bøter og vil ha oss til retten for forhold som er så langt unna det er mulig å komme at det er å bryte Norsk lov. Jeg opplevde at hat-Pastor og narreapostel Jan Aage Torps løgner og manipulering, det elsket politiet og dessverre rettsvesenet. Hvorfor? Det ligger et kristendomshat i det gamle menneske, det kom til overflaten,» skriver Christensen som i sitt blogginnlegg egentlig forsøker å gi en underlig form for støtte til evangelist Svein Magne Pedersen og Tom Roger Edvardsen etter de massive oppslagene om Pedersens virksomhet i blant annet VG. I sin sluttkommentar skriver Christensen dette: «Det er kristendommens sanne fiender som står imot de som forkynner Guds sanne ord. Så enkelt og klart kan det sies. At avisen Dagen og Vårt Land ikke skjønner at når VG og andre verdslige medier langer ut imot kristne forkynnere, så er agendaen alltid bak det hele å få fjernet og ramme evangeliet. De skriver om sex i alle former og avskygninger. Tror en at slike aviser og medier vil forsvare evangeliet? Aldri, aldri, de hater evangeliet akkurat som narreapostel og psykopat Jan Aage Torp gjør!» avslutter Christensen som nok en gang beviser at hans personlige hat og bitterhet overfor pastor Jan Aage Torp gjennomsyrer hele hans liv og tenkning. Sannheten er at det er hatet og bitterheten som er selve drivkraften til Christensens liv og virke. Skjellsordene sitter som vanlig svært løst hos bloggeren som er blitt dømt for tilsvarende forhold tidligere. Ved neste korsvei kan kanskje en anmeldelse basert på straffelovens paragraf 266 eller 266 a være et nyttig verktøy for Oslokirkens pastor som har måttet tåle langvarig sjikane fra den straffedømte Oslomannen.

§ 266 a. Alvorlig personforfølgelse
Den som gjentatte ganger truer, følger etter, iakttar, kontakter eller gjennom andre sammenlignbare handlinger forfølger en annen på en måte som er egnet til å fremkalle frykt eller engstelse, straffes med fengsel inntil 4 år .Den som ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd forfølger en person eller på annen måte krenker en annens fred, straffes med bot eller fengsel inntil 2 år.

Facebook Comments

2 tanker om “Nye voldsomme angrep mot pastor Torp fra straffedømt blogger, han kan rett og slett ikke slutte å hate

 1. Torp og Christensen er to alen av samme stykke:-( Håper de får lov til å rive hverandre i filler, uten nevneverdig offentlig oppmerksomhet.

  Gledelig jul fra misjonsmarkene i Molboland, ønskes dere.

  2
  2
 2. Jan Kåre bør være sjeleglad for at han bare er svartelistet av Innsamlings kontrollen. Der han er blant de 34 verste. Han kan plutselig bli den neste politiet setter søkelyset på.

  2
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *