Solid Ja til Livet markering for barna i mors liv i Oslo onsdag

Fra onsdagens markering for barnet i mors liv. Et godt og viktig initiativ. (Foto: Kristen Koalisjon Norge)

Onsdagens «Ja Til Livet markering på Eidsvoll plass denne onsdagskvelden ble en solid markering. En rekke personer, deriblant evangelist Svein Magne Pedersen,  Trine Overå Hansen,  prest Mikael Bruun, Anita Nystrand og pastor Jan Aage Torp og hans kone Aina Anine Lanton Torp var blant dem som holdt appell i den varme Oslokvelden. I en kommentar lagt ut på Facebook sier Jan Aage Torp at dette er en  fantastisk og epokegjørende start på en ny epoke av seier for det ufødte barnet i Norge, norsk lovgivning, og norske hjem! Kristen Koalisjon Norge   (KKN) arrangerte vårt første Ja til LIVET-møte etter at vi re-startet i desember 2016. Nå er alliansene sterkere og bredere enn noensinne,» skriver Torp som er takknemlig og stolt over å ha stått sammen med de sterke appellholderne.

Neste Ja Til Livet markering som skal skje i Oslo er den tradisjonelle sørgemarsjen for barnet i mors liv den 13 juni hvor prest Ludvig Nessa er initiativtaker. Denne finner sted utenfor Stortinget onsdag 13 juni fra klokken 15.  Etter å ha markert tragedien foran der loven ble vedtatt, så går marsjen til «Det ukjente barns grav» på vår frelsers gravlund hvor det vil bli holdt en minnestund for de mange barna som er blitt drept i mors liv. «Det er viktig at så mange som mulig tar seg tid til å bruke noen timer denne onsdagen for å minnes de mange barna som er blitt myrdet i mors liv,» er budskapet fra prest Ludvig Nessa i forbindelse med årets markering.

Facebook Comments

2 tanker om “Solid Ja til Livet markering for barna i mors liv i Oslo onsdag

  1. Flott at det finnes prester som tar opp denne grusomme saken. Takk, Torp og Nessa. Stakkars de små som ikke får leve.

Det er stengt for kommentarer.