Israel angrepet av Iran -svarte med omfattende flyangrep mot iranske mål i Syria

Etter at Iran avfyrte 20 raketter mot Israel, ble det en kraftfull respons fra Israel. (Foto You Tube)

Det ble en dramatisk natt i det nordlige Israel i natt. Etter at Iran først avfyrte rundt 20 raketter mot Israel som ikke gjorde vesentlig skade, svarte Israel med omfattende fly angrep mot iranske mål i Syria. I følge Russland skal  28 israelske jagerfly av typene F-15 og F-16 avfyrte til sammen rundt 60 missiler mot iranske mål i Syria natt til torsdag. Det hevder det russiske forsvarsdepartementet, ifølge de regimetro mediehusene RT og Sputnik. Det israelske forsvaret sier selv de har angrepet 50 mål, i det brigader Ronen Manelis kaller en av de største operasjonene gjennomført av det israelske flyvåpenet det siste tiåret, skriver Jerusalem Post.

Det er fortsatt svært spent i det nordlige Israel etter nattens runde med konfrontasjoner mellom Israel og Iran. I følge Israel ble det avfyrt minst 20 iranske raketter mot Israel, som igjen svarte med å sende 28 F16 fly på vingene som igjen avfyrte rundt 60 raketter mot iranske mål. Mange i Israel frykter at konflikten mellom Iran og Israel skal utløse en større krig i regionen. Alt kan skje de nærmeste dagene og som kristne må vi gå i forbønn for Israel.




4 tanker om “Israel angrepet av Iran -svarte med omfattende flyangrep mot iranske mål i Syria

  1. “Krig er ikke noe nytt i Israel”
    Nei Torstein. Men det som skjer nå, er.

    At krig i Israel ikke er noe nytt hører jeg stadig fra kristne rundt meg. Og når man snakker om bortrykkelsen sier de: Vi har hørt i 50 år at Jesus kommer snart, så slapp av.

    Da tenker jeg på Matteus 25. Og på alle tegnene.

  2. Beklager Torstein.
    Hoppet over av en del av det du skrev, og tok dermed feil av deg.

    Tror jeg vet hvor du står 🙂

Det er stengt for kommentarer.