Jan Kåre Christensen hevder at Torodd Fuglesteg vil steke og spise ham»

Ukens fornøyelige: Hevder i blogginnlegg at Torodd Fuglesteg vil steke og spise ham  Et morsomt innlegg ble i dag publisert på Jan Kåre Christensens blogg hvor blogger Christensen nå hevder at Torodd Fuglesteg nå ønsker å ha ham til middag. Ikke som gjest, men som en stor fet steik og vi siterer: «Torodd, først ønsker du meg død, etterpå skal du som du skriver: «steke i sitt eget fett». Det betyr altså ikke at noen skjærer av fett fra kroppen din, og steker deg i det i en gedigen stekepanne!» Ja, ja, ikke bare hater du meg og min familie, men du vil også spise meg etterpå!,» skriver Christensen søndag på egen blogg. En lattermild Torodd Fuglesteg skriver i en epost til Søkelys at han har ingen kommentar til Christensens påstander om ham

Det behøves en stor stekepanne for en stor mann

Og Christensen fortsetter: «Dette er ikke til å misforstå, du er helt abnorm og burde vært i fengsel etter alle de skriverier du har gjort imot en uskyldig familie! At du har skrevet om meg, det er ille. Men at du har skrevet om min familie, det er verre enn ille og åpenbart straffbart. Alt er fordi ikke politiet på Manglerud har gjort jobben sin at du kan sitte borte i UK og holde på slik som du gjør! PS! Du får importere en slik panne i fra Afrika, de har det! Torodd Fuglesteg selv har ingen kommentar til Christensens påstander og sier videre at han avviser påstandene om at han noensinne har ønsket å skade han og hans familie.

Les Christensens fornøyelige skriverier i sin helhet her

Facebook Comments

9 tanker om “Jan Kåre Christensen hevder at Torodd Fuglesteg vil steke og spise ham»

 1. Har Torodd spist Jan Kåre eller snakker vi her om sakte mat tilberedt over flere dager ?

  Jeg bare spør fordi jeg har ikke sett noe nytt fra Jan Kåre på en halv dag. Jeg regnet med at det mest logiske var at han derfor befant seg på ei panne eller i ei sort gryte.

 2. Vil minna om bibelens spisereglar i 3 Mosebok 11

  Rene og urene dyr
  11Herren sa til Moses og Aron: 2 Si til israelittene: Dette er de dyrene dere kan spise av alle dyreslag på jorden: 3 Alle som har klover, klover som er kløvd helt igjennom, og som tygger drøv, kan dere spise. 4 Av drøvtyggere eller klovdyr er det bare disse dere ikke må spise: kamelen, for den tygger drøv, men har ikke klover, den er uren for dere; 5 og fjellgrevlingen, for den tygger drøv, men har ikke klover, den er uren for dere; 6 og haren, for den tygger drøv, men har ikke klover, den er uren for dere; 7 og grisen, for den har klover, klover som er kløvd helt igjennom, men tygger ikke drøv, den er uren for dere. 8 Kjøttet av disse dyrene må dere ikke spise, og de døde kroppene må dere ikke røre. De er urene for dere.
  9 Dette kan dere spise av alt det som lever i vannet: Alt som har finner og skjell, enten det lever i havet eller i elver, kan dere spise. 10 Men alt som ikke har finner og skjell, enten det finnes i havet eller i elvene, alt som myldrer i vannet, alt som lever der, det skal være motbydelig for dere. 11 De skal være motbydelige for dere. Kjøttet av dem skal dere ikke spise, og de døde kroppene skal være motbydelige for dere.»

  Elles takk til Torodd som har fjerna

  https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/11/07/pa-vei-til-helvete-med-torstein-langesaeter/

 3. Jeg har i dag postet et innlegg på helvetesbloggen, der jeg tar farvel med Jan Kåre! Jeg kommer aldri mer til å lese på bloggen hans og slett ikke kommentere noe. I dag har han postet nok en laaang serie med løgner om meg. Blant annet at jeg skal ha postet innlegg som «Robert» i mai 2014. På det tidspunktet mener jeg at jeg ikke hadde hørt om hverken JKC eller søkelys!
  Påstandene om at jeg har sendt brev som Jens B Jenssen dukker opp igjen, men jeg har ikke kjennskap til dette:-)
  Han er også skråsikker på at jeg er den tredje personen som er ansvarlig for Smyrna Oslos hjemmeside.
  Jeg forstår ikke at han tør å slenge ut løgner og injurier på den måten. Løgn, bedrageri og manipulasjon har rett og slett blitt en livsstil for Jan Kåre!
  Ellers har han nok en gang lagt ut en rekke mailer mellom oss, der han har klippet og limt. Og selvsagt har han utelatt de mailene der han selv uttaler seg på en forferdelig måte.

  Løgn, dokumentforfalskning og bedrageri er som en rød tråd gjennom JKCs liv og virke!
  Når han nå mener at det ikke er å misforstå at Torodd ikke bare vil drepe ham, men også spise ham, tenker jeg at begeret er fullt. Det var egentlig prikken over ien i tragedie, fiasko, narsissisme, manipulering, lurieri, lyving og dysleksi(man kan jo håpe at hans mistolkning av kannibalisme-anklagene mot Torodd grunner i asparges og dysleksi?)
  Derfor tør jeg ikke å oppsøke en åpenbart GAL manns blogg mer, og slett ikke gå i en konversasjon med ham, og det kommer jeg heller ikke til å gjøre her!

 4. Besøk Søkelys og bli slank.

  Jeg har ikke lyst til å spise noe mat i overskuelig og uoverskuelig tid etter å ha lest denne saken. Her går det mot et stort vekttap.

 5. Kanskje denne karen har forstått det. Denne kommentaren er postet på himmelbloggen, under saken om kannibalisme:

  Anonym Anonym sagde …

  Ah..endelig forstår jeg at det et dette som er satirebloggen, og det du kaller «den falske», er den ekte, Smyrna Oslos hjemmeside, med Pastor Breen. Han er en stor Guds mann, som setter fokus på viktige ting.
  Men, du er jo ganske vittig, når du later som at du virkelig tror at Fuglesteg vil steke og spise deg😆
  Du er jo rene geniet når det gjelder humor😅😅😅
  Peder Ås

 6. Jeg må ærlig innrømme at dette er mitt ansvar. Det har blitt sendt et telegram til Torodd Fuglesteg, med de dypeste beklagelser, for at jeg har satt ham i denne vanskelige situasjonen.
  Det er ikke måte på hva Torodd skal måtte finne seg i av beskyldninger. Men, i dette tilfellet er det nok meg anklagene må rettes mot.
  Jeg postet en kommentar, husker ikke om det var her eller på hans blogg, men det var omtrent sånn: «når Torodd skrev at han skulle gi deg «nok tau til å dingle i», så har dette selvsagt intet med liv og død å gjøre. Dersom man feks skriver at man skal la deg «steke i eget fett», så betyr ikke det at man vil skjære av deg noe fett, og steke deg i det i en gedigen stekepanne».
  Denne kommentaren, skrevet av meg, klarer Jan Kåre Christensen å tolke dithen at Torodd Fuglesteg har et ønske om å spise ham!?!?!

  Da er min konklusjon som følger; Jan Kåre har beviselig Asperger Syndrom, for han forstår overhodet ikke ordspill, ordtak, satire, sarkasme osv. Dette kombinert med dysleksi, gir selvsagt rom for misforståelser. MEN, å tro i fullt alvor, og skrive at man mener at en mann vil spise ham, er det endelige og fullstendige beviset på at Jan Kåre Christensen er RIV RUSKENDE GAL I HODET!!!!!
  Dersom hans vakre hustru leser dette, så er hun faktisk forpliktet til å verne samfunnet og Jan Kåre selv, og sørge for å få ham tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus! Tiden er overmoden for at han får hjelp!

 7. Den mannen er ikke sann.
  Han blir bare mer og mer patetisk.
  Tenkt at jeg en stund faktisk gav delvis støtte til Christensen?
  I mine øyne har han falt og falt og fremstår nå som en latterlig tosk

Det er stengt for kommentarer.