Jan Aage Torp: Mobbingen av Didrik Søderlind i human-etisk forbund

Skjermfoto fra avisen Dagen som kunne fortelle at den kreftsyke human-etikeren ble mobbet

«Vi ble idag oppmerksom på at human-etikeren Didrik Søderlind, som er en profilert lederskikkelse innen Human-Etisk Forbund, er blitt kreftsyk. Han har valgt å være åpen om sin kreftsykdom, og dette applauderer vi. Når livskriser og sykdom inntreffer, kan det være tungt å bære byrdene alene, og ikke minst er åpenheten en hjelp for de mange som dermed vet at andre har også møtt lignende utfordringer,» skriver Jan Aage Torp på nettsiden til Kristenkoalisjonen. Det var avisen Dagen som kunne melde at den kreftsyke human-etikeren var blitt mobbet fordi han hadde kreft

Det forferdelige er at Søderlind er blitt mobbet av mennesker som burde vite mye bedre – attpåtil i kristentroens navn. Dette tar vi sterkt avstand fra. Blant mobberne er det endog noen som har dømt ham til helvete og fortapelse. Dette tar vi også sterkt avstand fra. Selv om vi tror på Bibelens klare tale om livets to utganger, er det ikke vår oppgave å utdele domfellelsene. Det er det kun Gud som gjør, Om dommen var overlatt til oss, ville det noen ganger vært farefullt. Vi ser nemlig bare stykkevis og delt. Nå vil ikke vi utbasunere i denne artikkelen overfor Sødelind at vi ber for ham. Han skal slippe å høre dette i nødens stund. Men vi kan si med ettertrykk at vi ønsker at han blir frisk!

Forhåpentlig tar vi alle lærdom av Søderlinds erfaringer.

«Når livskriser inntreffer, skal vi ikke bruke trusler, sjikane og eksponering i det offentlige rom, og heller ikke privat. Denne ukultur har fått bre seg i Norge, og jeg har selv opplevd hvordan de mest aggressive motstandere har utnyttet mine tragedier mens de pågår. La oss alle ta lærdom,» skriver Jan Aage Torp i en kommentar på nettsiden til Kristenkoalisjonen

http://kristenkoalisjon.no/uttalelser/les1/didrik-soderlind

Les hele artikkelen fra avisen Dagen: http://www.dagen.no/Nyheter/Nettmobbing/Blir-mobbet-p%C3%A5-nettet-fordi-han-har-kreft-540942

Facebook Comments

59 tanker om “Jan Aage Torp: Mobbingen av Didrik Søderlind i human-etisk forbund

 1. Slik Jan Kåre Christensen driver, kan man si at det er både trolldoms-synd og avgudsdyrkelse. Det ifølge Bibelen.

 2. Jeg ser at vi her er inne i essensen på hvorfor alvorlig fysisk syke medmennesker som Didrik Søderlind og Bjørn Olav Hansen blir terrorisert og mobbet på nettet.
  De blir mobbet av stakkarslige, ynkelige menn som er misunnelige, har et sterkt mindreverdighets kompleks og har ingen moralske og etiske verdier. Ei har de noen respekt for almenn dannelse og for norsk lov. De lever på siden av norsk samfunn. Slike mennesker mobber alvorlige syke mennesker som f.eks Didrik Søderlind og Bjørn Olav Hansen.

  Dette er avskyelige bittesmå mennesker som alle mennesker ikke har noe annet enn forakt for.

 3. Bjørn Olav Hansen, politianmeld dette.

  Slik som Jan Kåre Christensen oppfører seg, må dette bli en sak for rettsstaten. En rettsstat som allerede har dømt Jan Kåre Christensen for terror og sjikane. En rettferdig dom som det nå viser seg.

 4. BOH du er syk, ergo sa diskuterer vi ikke.
  Jeg ønsker ikke å diskutere med en syk person for da får jeg så mye dritt av andre tilbake.
  Du er en slugger både på nettet og ikke minst når du skriver private mailer.
  Jeg slettet mesteparten av deg på bloggen for å slippe å bli hetset, mobbet og tillagt mange diagnoser med å diskutere med deg.
  Jeg mener som sagt at ditt liv og lære spriker veldig, kan det være hvorfor det du er syk?
  Jeg vet ikke, men Hanvold sitter i studio og skriker at han er syk nå!
  Ja, ja, mitt anliggende er først og,fremst å advare imot oppadgiftede forkynnere og prester.
  Her går du utenfor, ha en fin søndag!
  Det er å diskutere med utlendinger som å diskutere med deg når de beskylder meg for å være rasist når jeg mener Norge ikke kan ta imot hele Afrika.
  Du sier det samme når jeg har avslørt helheten med deg, at jeg angriper en syk person.
  Umulig å diskutere med deg med en slik argumentasjon.
  Jeg mener du er etter T, den frekkeste person jeg har møtt på nettet.
  Men du er syk, derfor vinner du sympatier og antipatier overfor meg som angriper en såkalt syk person.

  • Snakk om å snu alt på hodet. Utrolig hva du kan beskylde mennesker for. Sjikanen i dette innlegget er noe av det groveste jeg har lest, særlig når du påstår å vite hvorfor jeg er syk. Det er grovt, veldig grovt. Men det tror jeg alle ser.

   Det er jo DU som stiller diagnoser.

   Jeg har aldri truet deg eller noe menneske.

 5. Jeg påberoper meg ikke å være syk, Jan Kåre Christensen. Jeg er syk.

  Det kan nok stemme at dette marerittet begynte for fem år siden, den gangen du spurte meg om jeg ville bli din Facebook venn. Jeg takket nei for jeg kjente deg ikke. Etter det startet hetsingen og sjikaneringen fra din side. Og det var du selv som offentlig fortalte at din kone ba deg slutte.

  Og jo: Jeg er Bjørn Olav Hansen. I motsetning til deg så stjeler jeg ikke en annens identitet og utgir meg for å være andre enn de jeg er.

  Kan du nå respektere at jeg ønsker fred og ro. Jeg vil heller bruke de små kreftene jeg har til noe byggende og positivt. Kunne ikke du også det i stedet for å hetse, mobbe og sjikanere andre.

 6. Terroriseringen og mobbingen av Didrik Søderlind og nå Bjørn Olav Hansen sjokkerer ethvert menneske.

  Jan Kåre Christensen, hvorfor terroriserer og sjikanerer du alvorlig syke mennesker ?

 7. Jan Kåre hevder at Torodd Fuglesteg, den anonyme T og Ansgar Braut står bak Smyrna bloggen sammen med politiet.

  Jan Kåre, hvor er dine beviser for dette ? Du har veldig drøyt hetset disse tre for dette slik du har hetset mange andre som f.eks Bjørn Olav Hansen. Ergo må du ha beviser for det du sier. Hvor er disse ? Legg dem ut her.

 8. MIN BEFATNING MED JAN KÅRE CHRISTENSEN

  Jeg har vært så heldig å være gift i 35 år. Så Christensen har ikke hatt en skilsmisse å hetse meg for. Det har derfor vært andre årsaker. For noen år siden fikk jeg en forespørsel om å bli venn med Jan Kåre Christensen på Facebook. Jeg takket høflig nei. Da starter sjikaneringen fra Christensen.

  Han misbrukte et privat bilde av meg og jeg henvendte meg da til Christensen og ba ham vennligst slette dette bildet. Det nektet Christensen. Da fortsatte sjikaneringen. Jeg har aldri skrevet truende mailer til ham. Jeg ba ham slette private bilder. Da ble Christensen rasende og svært ubehagelig.

  Hetsingen og sjikaneringen ble etter hvert så voldsomt at hans kone ba ham om å slette innleggene. Det skrev Jan Kåre Christensen selv. Jeg er glad for det fordi sjikaneringen gikk ikke bare ut over meg, men gikk også inn på vår familie. Maken har vi aldri vært borti noen gang.

  Jan Kåre Christensen beskylder meg for å være hypokonder. Vel, jeg har vært igjennom åtte inngrep i hjertet, et infarkt, diabetes type en, har et lavt stoffskifte, en uhelbredelig lungesykdom og Parkinsons.

  Hetsingen og sjikanen fra Christensen opplevde jeg krenkende og svært belastende. At han nå fortsetter sin sjikane og fremmer påstander på nytt gjør det ikke lettere. Det er også spesielt at han har misbrukt mitt navn her på Søkelys, og har skrevet innlegg i mitt navn. Jeg har aldri fått noen unnskyldning fra Christensen.

  Det koster meg mye å skrive dette. Det er trist, veldig trist at et menneske skal få holde på slikt. Jeg ønsker ikke å ha noe med Jan Kåre Christensen å gjøre, men få være i fred og slippe mer sjikane.

  • Hei. Politianmeld dette. Han vil få en dom, en ny dom for dette.

   Det er INGEN som fortjener det du har opplevd. Det du og Didrik Søderlind har opplevd er djevelsk og dårlig ånde fra satan selv.
   Politianmeld det og overgriperen.

  • Siden BOH sier han er syk, men oppfører seg som en broiler.
   Så ønsker jeg ikke å imøtegå hans påstander!
   Som sagt, jeg uttaler meg ikke om BOH da får jeg høre både her av Hansen og alle andre at jeg angriper en syk mann.
   Ha en fortsatt fin kveld!

  • Takk for en ydmyk og ærlig fremstilling, av ditt møte med monsteret, Jan Kåre Christensen!
   At Jan Kåre(av årsaker jeg ikke har lov til å skrive, av Kjell), ikke evner å ha empati, er vi kjent med.
   Men, at han kaller deg en «broiler», når du legger ut en så saklig, forsiktig og nøktern beskrivelse av din opplevelse med mannen, forteller egentlig alt om han.
   Lykke til videre, Hansen. Må Guds velsigne deg, og helbrede deg fra dine sykdommer og plager. I Jesu Navn!

  • Takk Bjørn Olav for ditt personlige vitnesbyrd om dette.
   Christensen kan ikke la være å mobbe og sjikanere. Han er dømt for det og dommen har så langt ikke hatt noen preventiv virkning.
   Christensen burde blitt straffet hardere.

  • Hei Bjørn Olav.
   Takk for ditt vitnesbyrd om dette.
   Jeg er redd Jan Kåre Christensen ikke er istand til å la noe som helst fare.
   Det er som om han aldri klarer å gi slipp uansett.
   Det er som om en rot av bitterhet mot alt og alle har satt seg fast i ham.
   Jeg har mange ganger oppfordret han til å legge bitterheten fra seg, men han makter det ikke.
   Jeg lurer vel på hvordan han reagerer når han ser din kommentar.
   Mvh Kjell

  • Alt angående BOH svarer jeg ikke på da det blir misbrukt av BOH og andre da han er verbal provoserende, frekk og løgnaktig.
   Gå imot ham da og i neste omgang få høre at. jeg gjør både det ene og det annet imot en syk person vil jeg ha meg frabedt!
   Da får jeg heller la Hansen fremstille sin side av saken. Men jeg forblir taus.
   Vil ikke ha på meg at jeg angriper syke mennesker!

  • Jeg tror jeg overlater til oppegående lesere av Søkelys å finne ut av, Jan Kåre Christensen, hvem som lyver og sjikanerer i denne saken.

   1. Det er ikke jeg som har stjålet et privat bilde og misbrukt det.
   2. Det er ikke jeg som har stjålet en annens identitet og utgitt meg for å være noen annen.

   Du vil ikke ha ord på deg, sier du, for å angripe mennesker som er syke. Men det er jo nettopp det du har gjort. Så ille var det at din kone grep inn, og ba deg om å slette det. Du skrev på din egen blogg – så alle kunne lese – at din kone la press på deg om å slette det du hadde skrevet om meg. Du skrev at du motvillig gikk med på det.

   Du har skrevet flere ganger at du ikke har ønsket å ramme andre enn offentlige personer. Vel, i vårt tilfelle rammet du vår familie. Og noen fikk ekstra vondt av det. Det burde du tenke litt på.

   Jeg har aldri gjort deg noe vondt. Vi lar aldri møtt hverandre. Likevel la du meg for hat den dagen jeg takket nei til å bli din FB-venn.

   Du har fortsatt sjikaneringen av meg her på Facebook, du lyver om meg, kan du være så snill å la meg og familien være i fred? Det er tydelig at når noen sier noe til deg så er det alltid et angrep, og svarer tilbake med å bruke ukvemsord om andre. Det er trist at mennesker skal oppføre seg slik.

   Men jeg vil takke din kone som fikk deg til å slette den styggeste sjikaneringen. Det er stygt når noen sjikanerer mennesker som sliter med livstruede sykdom og kaller dem hypokondere. Jeg håper du slipper å bli alvorlig syk noen gang.

   Men la oss nå få være i fred.

  • BOH så lengre du påberoper deg å være syk, men opptre som en slugger, er det umulig for meg å argumentere imot deg.
   For da blir jeg beskyldt å hetse, sjikanere og annet imot en syk mann.
   Da får jeg høre at jeg ikke har empati, ufølsom og det som verre er.
   Ha en fin og god søndag!

  • Jeg påberoper meg ikke å være syk, Jan Kåre Christensen. Jeg er syk.

   Det kan nok stemme at dette marerittet begynte for fem år siden, den gangen du spurte meg om jeg ville bli din Facebook venn. Jeg takket nei for jeg kjente deg ikke. Etter det startet hetsingen og sjikaneringen fra din side. Og det var du selv som offentlig fortalte at din kone ba deg slutte.

   Og jo: Jeg er Bjørn Olav Hansen. I motsetning til deg så stjeler jeg ikke en annens identitet og utgir meg for å være andre enn de jeg er.

   Kan du nå respektere at jeg ønsker fred og ro. Jeg vil heller bruke de små kreftene jeg har til noe byggende og positivt. Kunne ikke du også det i stedet for å hetse, mobbe og sjikanere andre.

  • BOH du er syk, ergo sa diskuterer vi ikke.
   Jeg ønsker ikke å diskutere med en syk person for da får jeg så mye dritt av andre tilbake.
   Du er en slugger både på nettet og ikke minst når du skriver private mailer.
   Jeg slettet mesteparten av deg på bloggen for å slippe å bli hetset, mobbet og tillagt mange diagnoser med å diskutere med deg.
   Jeg mener som sagt at ditt liv og lære spriker veldig, kan det være hvorfor det du er syk?
   Jeg vet ikke, men Hanvold sitter i studio og skriker at han er syk nå!
   Ja, ja, mitt anliggende er først og,fremst å advare imot oppadgiftede forkynnere og prester.
   Her går du utenfor, ha en fin søndag!
   Det er å diskutere med utlendinger som å diskutere med deg når de beskylder meg for å være rasist når jeg mener Norge ikke kan ta imot hele Afrika.
   Du sier det samme når jeg har avslørt helheten med deg, at jeg angriper en syk person.
   Umulig å diskutere med deg med en slik argumentasjon.
   Jeg mener du er etter Torp, den frekkeste person jeg har møtt på nettet.
   Men du er syk, derfor vinner du sympatier og antipatier overfor meg som angriper en såkalt syk person.

 9. Didrik Søderling har bare helseplager ? Kreft er mye mye mye verre enn helseplager…. Helt utrolig hva du mener og hva du skriver.

  Du har forøvrig «glemt», utelatt en viktig, avgjørende del av teksten til frittanke.no. Det er en avgjørende del av teksten der smyrna bloggen innrømmer at de har tatt feil og at de har slettet endel slik at denne bloggen ikke lenger er en mobbeblogg.
  Igjen bare lyver og bedrar du, Jan Kåre, du satans barn.

  Og de som leser fritanke.no ser at du er en løgner og en bedrager.

 10. Det sier alt om Jan Kåre Christensen at han i motsetning til hans meningsmotstandere ikke synes det er trist at Didrik Søderlind har blitt kreftsyk. Tvert i mot misbruker han Didrik Søderlind sin tragedie til å spre mer sjikane og injurier om T.

  Stort lavere går det ikke ann å synke. Og jeg tror ikke at den Jan Kåre hetser i sin septikkblogg i dag, med hans sedvanlige dokumentforfalskning, tar det alvorlig da Jan Kåre overhodet ikke kan tas seriøst.

  For et menneske ! For et gjennomgående ondskapsfullt motbydelig menneske. For et satans barn.

 11. Bjørn Olav Hansen var saklig uenig med Jan Kåre Christensen.

  Fordi et menneske, slik Bjørn Olav Hansen var, er saklig uenig med Jan Kåre Christensen i en meningsutveksling fortjener de altså flere år med terror og sjikane, mener Jan Kåre.

  • Sende truende og hetsende kommentarer på privat mail.
   Skrive på bloggen sin at jeg er en vranglærer.
   Når jeg imøtegår han, så sier han at jeg angriper en syk person.
   Ja, ja, mye rart å høre før ørene skal lukkes 😵

  • Jeg har erfart fra Søkelys at Jan Kåre ikke vet forskjellen på saklig kritikk og hets. Jeg har erfart at han ikke vet hva dialog er.
   Jeg viser til Søkelys for bevis for det.

  • «privat mail»?? Når du legger ut mailen din på bloggen, er den gjort offentlig, av DEG!!!
   Og den løgnen om at jeg hadde sendt mail til din kone på hennes privatmail. Det er nok en LØGN, Jan Kåre. Du skrev til meg fra hennes mail, og jeg svarte deg. Dette er manipulering og løgn. Og det er jo du en mester i Jan Kåre!

  • jeg tar aldri kontakt med noen.
   Jeg har aldri tatt kontakt med deg, T eller BOH. Ei heller Torodd Fuglesteg eller noen andre.
   Men alle har tatt kontakt med meg, og jeg har svart de.
   Når de gjelder deg Braut, så har du vært truende fra dag en!
   Du og Torodd Fuglesteg er i mine øyne kriminelle.
   Journalisten i Fritanke beskrev deg og Torodd fullkommen her:
   http://fritanke.no/kommentar/satirebloggens-morke-side/19.10643

   Ja, det tror jeg faktisk man kan si. Latterliggjøringen, humoren, ironien og sarkasmen som brukes for å ramme Christensen og kona i enkelte av artiklene er infam. Det må vel også bemerkes at Christensen, i sin monomane fordømmelse av ting som i hans hode ikke er «bibelsk», er et enkelt offer.

   Lærdommen får være at hvis man vil henge ut noen på nettet, bør man ikke, som Christensen, gå ut under fullt navn, henge ut navngitte personer og kalle dem «horebukker», «gamle griser» og slikt. Da blir du enkel å ta og kan fort ende opp med en dom i retten.

   Da er det mye bedre å beskytte seg bak et subtilt tolkningsrom av smart humor, satire, sarkasme og ironi. Det er jo noe alle effektive mobbere vet. Ikke bank opp folk i skolegården. Skjær heller en stygg grimase som offeret ikke kan ta feil av, og si at du «ikke skjønner noenting» om du blir konfrontert. Kom heller med små jevnlige stikk som er vanskelige å konfrontere, men som likevel rammer nådeløst. Og hvis du bruker nettet kan du nyte godt av anonymitetens usårbarhet.

   «Smyrna menighet Oslo» og «Arne Ulf Breen» holder med andre ord jevnt over et mobbefaglig høyere nivå enn Christensen. Men jeg synes definitivt ikke det fortjener noe mer enn en sånn passe sarkastisk gratulasjon fra min side.

   Er man så smart at man kan skrive så morsom og treffende satire som en del av det vi finner på «Smyrna Menighet Oslo», så bør man også være så smart at man lar være å trakassere folk.

  • Det er «merkelig» at ikke Jan Kåre ikke oppgir hele teksten til fritanke.no men bare gjengir det som passer han.

   Resten av teksten, den ikke Jan Kåre vil at noen skal se er nemlig.

   «OPPDATERT kl. 20:40 samme dag
   Det hjelper visst å kritisere, for nå, et par timer etter at denne artikkelen ble publisert, innrømmer «Arne Ulf Breen» at bloggpostene om Jan Kåre Christensen var for drøye.
   Kritikken i denne kommentaren beskrives som berettiget, og «Breen» varlser at han vil redigere nettstedet slik at den reflekterer bloggens nåværende syn.
   Alle artikler som omtaler Jan Kåre Christensen er nå fjernet fra nettstedet. Søker man på navnet hans får man ikke lenger noen treff.»

   Smyrna bloggen har i egen post sagt at de er enige i denne kritikken og har slettet alt som minner om mobbing. Ergo er ikke dette en mobbeblogg lenger.

   Og dette har Jan Kåre unnlatt å skrive. Han er en løgner, en bedrager og en dokumentforfalsker. Her som i de fleste andre steder.

 12. Didrik Søderlind er også frisk nok til å skrive selv om han er kreftsyk. Jan Kåre Christensen mener i sin omtale av Bjørn Olav Hansen sin sykdom at kreftsyke og andre alvorlige syke mennesker er hypokondere fordi de klarer å uttrykke seg.

  Han om det.

 13. Det er flere av oss som husker Jan Kåre Christensen sin hetsing og sjikane av Bjørn Olav Hansen da han var alvorlig syk. Jan Kåre koste seg stort over sykdommen til Bjørn Olav.

  Det er akkurat den type menneske som hetser Didrik Søderlind fordi han er kreftsyk. Bedervede, avskyelige mennesker.
  Didrik Søderlind er i mine kveldsbønner.

  • Jeg husker også at Christensen tok svært lett på det faktum at Bjørn Olav var syk.
   Jan Kåre: Her er noen vers for deg:
   Matt 5,43-45 I har hørt at det er sagt: Du skal elske din næste og hate din fiende. 44 Men jeg sier eder: Elsk eders fiender, velsign dem som forbanner eder, gjør vel imot dem som hater eder, og bed for dem som forfølger eder, 45 forat I kan bli eders himmelske Faders barn; for han lar sin sol gå op over onde og gode, og lar det regne over rettferdige og urettferdige.

   Rom 12,20-21 Om da din fiende hungrer, så gi ham å ete; om han tørster, gi ham å drikke! for når du gjør dette, sanker du gloende kull på hans hode. 21 La dig ikke overvinne av det onde, men overvinn det onde med det gode!

  • Dette har intet med hypokonder å gjøre.
   Å be om forbønn når man er syk er bibelsk.
   Når det gjelder resten av det du skriver, tror jeg situasjonen ble oppfattet helt annerledes av Bjørn Olav
   Der er det motsatt, det var du som skjelte og truet, ikke ham.
   Bruk heller tiden på bønn enn å dvele med dette.

  • Kjell
   Hvis BOH var og er syk, da ville jeg forholdt meg i ro.
   BOH hadde krefter til alt det han ville.
   Etter mye frem og tilbake, så slettet jeg alt om ham og lot alt om han være stille. Slik har det nå vært i flere år..
   Jeg er ferdig med han, punktum er satt!

  • Du er den samme løgneren du fremstår som, Jan Kåre. Du har fremdeles flere artikler liggende på bloggen din, der du omtaler Bjørn Olav Hansen på de mest nedverdigende måter. Selv om du slettet NOEN artikler, er ikke det det samme som at du slettet ALT de stygge du skrev.

 14. http://fritanke.no/kommentar/satirebloggens-morke-side/19.10643

  Denne artikkelen beviser at Jan Kåre Christensen, Levi Fragell og ateistene samarbeider i sin kamp mot oss kristne.

  Men det finnes de av oss som er store nok til å oppriktig beklage at en motstander av oss (?) som Didrik Søderlind har blitt kreftsyk. En forferdelig sykdom og vi kristne håper at han er en av de som overlever denne sykdommen.

 15. Der vi anstendige mennesker mener at det er forferdelig at Didrik Søderlind er blitt kreftsyk snur altså Jan Kåre Christensen dette til å bli en sak om noe helt annet. Det uten å uttrykke støtte til Didrik Søderlind. Det er litt av et menneskesyn.

 16. «Døm ikke verden, for verden skal Gud dømme». «Velsign, og forbann ikke». «For den som graver en grav for andre skal selv i den ligge».

  • Hva har dette med saken å gjøre Jan Kåre?
   Jeg kunne grepet tak i nær sagt alt du skriver her, men lar være.
   Det er tydelig at du lar bitterheten gjennomsyre absolutt alt du tenker, gjør og sier.
   Jeg for min del hadde ikke orket å gå rundt å bære på en slik bitterhet.

 17. At Didrik Søderlind har kreft er det ingen tvil om. Det er ingen aprilspøk selv om alle aller helst vil at det skulle ha vært en aprilspøk. Men jeg noterer meg at Jan Kåre Christensen tar veldig lett på dette og gir temaet en totalt uverdig behandling.

  Han om det.

 18. Jan Kåre Christensen mener altså at denne artikkelen som tar avstand fra mobbingen av en mann som lider av kreft er en aprilspøk.

  Noe mer kan det ikke sies.

 19. Dette er vel årets april spøk?
  T har hunset, mobbet, løyet og hatet det neste!
  Fra sin nærmeste familie til homofile, ateister og barneombudet Reidarr Hjermann.
  Meg og utallige andre, denne artikkelen er i hvert fall rett ut usann.
  Ingen større mobbere enn T.

  • Du bør se deg selv i speilet Jan Kåre. Men det er vel akkurat DET som er problemet ditt, at du TØR ikke se på deg selv. Du hadde mest sannsynlig fått sjokk av synet. Gå du og gjør opp synden i ditt eget liv først. DERETTER, altså når du har gjort opp for synden din, kan du påtale andres synd.

  • Det ryster meg litt Jan Kåre at du her tyr til et slikt nivå.
   Her burde du lære å skille sak fra sak og slutte å komme med personangrep.
   Det pastor Torp her skriver tror jeg at nær sagt alle ekte kristne vil kunne være enig i, og så kommer du trekkende med slikt oppspinn.
   Du har med andre ord ingen medfølelse og sympati med en alvorlig kreftsyk mann.
   Det ryster meg i dypet av sjelen.

 20. Man kan si hva man vil om Didrik Søderlind. Men her vil også jeg stille meg bak alle ønsker om at han blir frisk igjen og det fortest mulig. Jeg ønsker han også et riktig godt liv. Han vil være i mine tanker og jeg vil ta dette opp med min frelser.
  Jeg har kun forakt for de som plager og mobber han fordi han er syk.

  Som Bjørn Olav Hansen også fikk erfare finnes det individer som virkelig koser seg over ens alvorlige sykdommer og som på nettet hetser en fordi en er meget alvorlig syk. Dette individet har jeg heller intet annet enn forakt for.

  Slike indvider er overhodet ikke kristne da de er besatt av djevelen selv.

  • Jeg kjenner ikke til Søderlind fra før, men etter å ha lest dette, så kommer jeg selvfølgelig til å huske på ham i bønn.
   Å mobbe en slik kreftsjuk mann er bare motbydelig.

Det er stengt for kommentarer.