Han bannet og sverget mot fredlige tenåringer som demonstrerte mot abort

Et skoledistrikt i Pennsylvania har gått med på et forlik for å sikre at ytringsfriheten blir ivaretatt på offentlige områder utenfor skolene. Skoledistriktet ble pålagt å gi alle sine ansatte et skriftlig notat hvor det er understreket at offentlige områder og fortau rundt og omkring skolene er områder hvor folk har lov til å uttrykke sine meninger fritt og uten at skolens ansatte kan pålegge demonstranter og gateforkynnere å forsvinne. Som kjent ble viserektor Zach Ruff sparket fra sin stilling -etter at den åpne homoseksuelle viserektoren verbalt gikk til angrep på to ungdommer som stod på et offentlig fortau og advarte mot fosterdrap. 

I følge den sparkede viserektoren kunne de to ungdommene, Conner Haines (16) og hans søster Lauren på 19 “dra til helvete der viserektoren mente at de ufødte barna ville ende. Den hatefulle mannens utskjelling av de to kristne ungdommene ble filmet og det hele ble så lagt ut på You Tube.  Downingtown områdets skoledistrikt har også sendt et brev til de to ungdommene der skolen beklager oppførselen til den sparkede viserektoren. “Dere var begge i deres fulle rett etter grunnloven og tale og holde frem plakater slik dere gjorde, og denne grunnlovsgaranterte rettigheten ble krenket av Zach Ruff,” står det i skrivet de to mottok. Videre forsikret skoledistriktet at Ruff’s holdninger ikke er representative for skoledistriktet og man beklaget sterkt hva de to ungdommene opplevde av oppførsel fra den avsatte viserektoren, som totalt avviste at et foster er noe annet enn en celleklump. Se klippet hvor den rabiate viserektoren går til verbale angrep mot de to ungdommene og oppfører seg som en mann fylt av hatefulle åndsmakter.

Unge Conner Haines budskap til sovende kristne i en tid der selv festivalledere for den karismatiske gruppen Oase faktisk forsvarer drap på ufødte medmennesker. Johan Edvard Grimstad, festivalsjef for Oase, er faktisk blant de åndelige villedere i Norge som forsvarer fri abort. Man blir ikke lenger rystet over hva som slipper til i deler av kristen-Norge.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *