Skal LO og sosialistene boikotte Israel bør de gjøre det skikkelig

LO som er støttespiller til Arbeiderpartiet går inn for boikott av Israel. Venner av Israel og mange kristne melder seg nå ut av organisasjonen

Fagbevegelsen i Norge har nå kastet seg inn i kampen for å boikotte Israel. Organisasjonen som stort sett ikke klarer å forhandle frem annet enn noen få kroner og ører i lønnstillegg til sine medlemmer, vil i stedet for å jobbe for norske arbeidsfolks beste heller kaste vekk tid og penger på å boikotte Guds eget folk og staten Israel. «Hvis du skal boikotte Israel, må du gjøre det skikkelig,» skriver  Geoffrey Grider i en artikkel gjengitt i Åpenbart.no. Både fagbevegelsen, Jonas Gahr Støre og ledelsen i SV burde sette seg ned og grundig lese artikkel om hvordan de virkelig skal gjøre det dersom de vil boikotte Israel. Les saken fra Åpenbart.no

Facebook Comments

En tanke om “Skal LO og sosialistene boikotte Israel bør de gjøre det skikkelig

 1. Det er jo interessant å se på hele arbeiderbevegelsens historie inklusive fanklubben LO. Etter krigen var det ikke måte på hvor høyt man gikk på banen for å støtte og hylle den nystiftede nasjonen Israel. Tungtvann til kjernereaktorer ble prompte sendt nedover på det minste vink fra de jødiske lederne. Og det var da heller ikke stort sett andre enn gammelnazister og forskrudde kommunister som ikke hadde den dypeste sympati med folket som de europeiske nazistene hadde slaktet seks millioner av i demonisk aggresjon.

  Men da Gro Harlem Brundtland kom på banen ble den sosialdemokratiske ideen feid til side av en stadig mer omseggripende globalisme. Denne globalismen tåler ikke noen form for opposisjon mot grunnideen – fri flyt av varer, tjenester og – mennesker. Enhver motbør blir straks karakterisert som fascisme, høyreekstremisme og – ja nazisme. Det er en sleip og aktiv måte å desavuere enhver mottale. Sel benytter eksempelvis NRK folk som Lars Gule som ekspert på høyreekstreme nazister. En mann som forsøkte seg på terror nettopp mot jødene.

  Hele det tidligere fantastiske sosialdemokratiet er nå kuppet av en stadig mer fascistisk elite som har generert en politisk revolusjon uten å ha spurt velgerne overhodet. Den som stanger i mot den langsiktige avviklingen av små kommuner, fylker og nasjonsgrenser stigmatiseres og fryses ut.

  Det største hinderet for globalismen er nå reminisensene av kristenheten. Gud, Konge og Fedreland er kvintessensen av alt det de ateistiske global-”sosialistene” hater. Men kristenheten har vist seg å bite seg fast og gjøre motstand. Og hva tenker da de globale kuppmakerne? Jovisst!

  ”La oss gå til selve kilden for kristenheten. Ja også for jødedommen. Og faktisk også for muslimene med sin tredje viktigste moske i Jerusalem. Knuser vi dem, så faller hele kristenhetens korthus sammen. Sammen med jødedommen og kanskje også den nyttige idioten islam. Det beste er å sette dem opp imot hverandre så de tar livet av seg selv – hele den religiøse bunten. Gi ”palestinerne” penger til våpen og fordøm kontinuerlig Israel i FN. Eller som Hussein Obama – gi Iran tilgang til kjernefysisk materiale. En skitten bombe i det lille landet gjør det raskt ubeboelig.”

  Ja i dette ligger mye av kimen til Israel-hatet. Men den bakenforliggende kraften som styrer kjenner ikke globalistene. Det er nemlig Satan Djevelen, som har hatet Israel helt siden nasjonen frembragte Kristus, og i realiteten dømte Satan til døden. Liksom Gud Jehova inspirerer sitt folk, så inspirerer også Satan sitt.
  Det er således mektige åndskrefter ateistene i verden har lagt seg inn under. For Bibelen sier – ”enten er du for meg eller så er du mot meg”. Og ettersom det ikke finnes noen nøytral sone må alle ta stilling.

  Men det er klart at sosialdemokratiet nå går for globalismen – og mot nasjonen Israel. Det vi egentlig er vitne til er sluttkampen mellom Jehova/ Kristus og Satan og hans demoner.
  0  0

Det er stengt for kommentarer.