Hva media ikke forteller om kampen om makten i Washington

Mens vestlige media stadig bringer tåpeligheter om konflikten mellom “The Deep State” og president Donald Trump, glemmer media å fortelle hva Donald Trump egentlig sier. Vi har i dag blitt servert vittigheter om Donald Trump av Pål T Jørgensen og TV2, men virkelige nyheter om hva Donald Trump egentlig sier forteller de ikke. Da må vi ty til alternativ media, og kanhende Luke Rudkowski i We are Change” plukker opp de viktige tingene president Trump sier, -som media her hjemme unnlater å bringe til sine lyttere og lesere. Sjekk ut

11 tanker om “Hva media ikke forteller om kampen om makten i Washington

  1. Helt tatt på kornet av Søkelys.

    Pressen er vant til å gjøre som de vil, og få det som de vil, for de har sittet m hele makten til vinklinger, siste ordet og stemple ut den sannheten de ønsker.

    Kombinasjonen av nettet, uoversiktlighet, sosiale medier gjør at de med Trump for første gang har møtt en som seirer over de. De prøver å ta ham på alle måter de har tatt folk fle, men det preller av. Og de bekrefter Trumps påstander for hver gang de vinkler en ny pressekonferanse slik de gjør.

    Problemet deres er jo ikke at Trump serverer løgner (han når jo uansett ikke pressen til anklene der) eller at han lar være å svare på spørsmål (som om det er noe nytt blant politikere… :)))..

    Problemet deres er at har meninger de de uenige i, og at de for første gang ikke klarer å vinne fram, med sine vanlige teknikker: uredelig vinkling, ta ting ut av sammenhengen, stempling og latterliggjøring.

    Kort sagt har de møtt seg selv i døren og er avslørt!!

    Foreløpig er det ingenting som tyder på at de har innsett det, så vi kan nok la oss more og fascinere over dette i ganske lang tid fremover ser det ut som. :))

    • Helt enig med Søkelys og Kristofer.
      Men problemet mitt er at jeg hver morgen blir litt kvalm når jeg leser fra disse tåpelige journalist-stykkene. Men det går fort over når jeg får lagt vekk PC`en…

    • Trump får den mediadekningen han fortjener.
      Mannen er en sosiopatisk, uintelligent og sykelig pompøs klovn….

  2. Kloke mennesker har sagt følgende:

    Når en person inntar et embede vil enten embedet prege personen, eller så vil personen prege embedet.

    I USA ser vi vel at det siste er i ferd med å skje, til medias store overraskelse.

  3. Jeg blir kvalm jeg også, Herr Myhren; av å høre Trumps tomprat(han er virkelig en helt elendig taler) , hans uendelige løgner(eller alternative fakta?), som da han i går sa at han var den presidenten på flere tiår som hadde fått flest valgmannstemmer(sannheten er færrest), og ikke minst hans pompøse og sosiopatiske vesen.
    Heldigvis holder hele statsapparatet ham tilbake.
    Dette går i expressfart mot riksrett?

    • Jeg derimot, har fått mer og mer sansen for Donald Trump når jeg ser hvordan han irettesetter CNN for fake news. Omsider har vi en president som er folkets mann og ikke elitens mann. Her i Norge er mange sjokkert over at USA har fått en president som faktisk gjør det han lovet sine velgere. Her til lands er de fleste vant til å bli servert løgn på løgn som valgløfter og deretter skjer intet.
      FRP lovet; Lavere bensinavgifter, bort med bompenger, men hva skjer? Jo de setter opp avgiftene og bompengestasjoner popper opp i stort tempo. Og folk ser jo ut til å godta det, nettopp fordi vi er vant til å velge ledere som gjør det stikk motsatte av hva de lover,

      Her ser vi en president som gjør det han lover, og de politisk korrekte her hjemme raser og fråder av raseri og skjellsord. Snakk om Ola Dunk…Foreløpig er jeg mer enn fornøyd med Donald Trump. Og hvis de du sier skjer, får vi den profeterte borgerkrigen i USA.

    • 17/02/2017, kl. 18:46 sa Olav Nilsen:

      Du representerer skammens kapittel. Du er et null, faktisk en ignorant løgner som har tapt. De som hånet Trump er satt på sidelinjen. Dere er intet. Trump er President of United States of America og løgnerne og de hatefulle motstanderne satt igjen og gråt sine krokodilletårer på valgnatten.

      Se denne episke videoen som viser hvordan den hatefulle liberale venstresiden av noen løgnere tok feil hele tiden.

      https://www.youtube.com/watch?v=-jtNd8BRYWE

  4. Trump har ingen plan og ingen visjon. Alt er pur populisme.
    Han mangler kunnskap om ALT utenom å klå fremmede kvinner i skrittet .
    Han ringte til forsvarsministeren midt om natten og spurte om en sterk dollar var positivt eller negativt for amerikansk økonomi?? Forsvarsministeren??? Og dette må strengt tatt en statsleder vite??? Mannen er en komplett idiot…

    • Helt uenig, han er kanskje den mest vettuge personen vi har hatt i Det Hvite Hus på mange år. Jeg er blant dem som ber hver eneste dag for president Trump. Han kjemper en kamp mot massemedia som nå oser over av fake news og jeg har mistet all tillit til TV2 og deres dekning av USA. Pål T Jørgensen står som selve synonymet på “fake news” og er kanskje den minst objektive journalisten i Norge. Her for noen uker siden presenterte han et innslag om en mexikansk familie som satt og sutret over Donald Trump og hans tanker om å utvise ulovlige immigranter. I storyen kom det frem at barnas far var blitt utvist fra USA for 3-4 år siden, og nå satt barna å gråt av redsel for Donald Trump som er TV2s hatobjekt nr 1. Jeg fant det påfallende at TV2 ikke brakte den historien når faren deres ble utvist, for det var mens Obama satt med makten, men jeg skjønner jo tankegangen til fake news ala TV2. Alt er Donald Trumps skyld, og selv sutring over hva Obama har gjort skal nå tillegges Donald Trump i tv-kanalens ynkelige svertekampanje.

      Jeg tror Donald Trump kan gjøre mye godt for USA, og jeg tror på Guds Ord som sier dette: Daniel tok til orde og sa: Lovet være Guds navn fra evighet og til evighet! For visdommen og styrken hører ham til, 21 og han omskifter tider og stunder, avsetter konger og innsetter konger; han gir de vise visdom og de forstandige forstand; (Dan 2,20-21) ergo er det Gud som gjennom sin forordning som har innsatt Donald Trump. Mener du noe annet Olav Nilsen, får du prøve å protestere overfor Gud selv.

      Kanskje vi gjennom det faktum at Donald Trump vant valget, har fått en ny nådetid, før mørket igjen senker seg over USA.
      Hvis president Trump er vis, vil han stå last og brast med Israel, flytte ambassaden til Jerusalem, og se til å få innsatt konservative og gudfryktige dommere til høyesterett.
      Mange troende amerikanere har bedt Gud om en ny nådetid for nasjonen, og som kristne skal vi be at dette må skje. Intet er bedre enn at mennesker som er på vei mot dom og fortapelse, finner frelsen i Jesus Kristus og således blir frelst og satt fri.

      Når det gjelder resten av det du skrev Olav, Trump har ingen plan og visjon. Jeg hørte hans tale og her var det mange visjoner og planer. Jeg tror USA har fått en handlingens mann som president, en mann som gjør det han har lovet sine velgere, en mann som gjør det som er det beste for amerikanerne og nasjonen. Og han er nå en øvrighet som er innsatt av Gud og som vi skal be for og ære.
      Rom 13,2 så at den som setter sig imot øvrigheten, står Guds ordning imot; men de som står imot, skal få sin dom.

      Dette betyr ikke at vi ikke kan komme med kritikk av Trump, men han er endel av Guds ordning og innsatt av Gud. Les romerbrevet kapittel 13.

  5. Psykologiske studier såvel som all allmennmenneskelig erfaring viser at vi i stor grad er styrt av følelser, ikke av fornuft. Følelser har utviklet seg som en strategi for overlevelse. Følelser fremmer effektiv handling i akutte faresituasjoner og det fremmer sosial samhandling. Følelser er også grunnlaget for all slags tro og overtro. Følelser kan være hensiktsmessig i mange situasjoner og ofte på kort sikt. Veloverveid refleksjon og systematisk etterprøving basert påfornuftige metodeutvikling like el pålagt dikting forkompliserteditusdjonet være mer lønnsomt.

    Ok.

    Donald Trump har opplagt en stor appell til marginaliserte grupper, de forbigåtte og utrygge, men også til alle ikkesekulære som føler seg truet og øyner håp om kursendring tilbake til en ubestemmelig tilstand av “gamle dager” med tradisjonell, patriarkalsk og bibelbasert moral. På den annen side provoserer Trump moderne eliter, liberal ideologi og solidarisk modernitet. Han oppildner og antenner altså alle grupper, både tilhengere og motstandere.

    I en moderne, globalisert, teknologisert og uhyre komplisert verden er imidlertid utfordringene mye større og vanskeligere enn i et førindustrielt stammesamfunn med praktisk talt uendelig tilgang på naturlige ressurser. Menneskene må derfor anstrenge hjernene, tankekraften, mer enn noen gang i et samarbeidsprosjekt om å løse problemene. Det er derfor nødvendig å overstyre det verste føleriet og prøve å tenke fornuftig og rasjonelt.

    Ok.

    For å være mer objektiv enn subjektiv, kan en gå sammen og samle opplysninger og fakta fra ulikt hold. Hvis vi gjør så, altså hvis vi hardt og etter fattig evne prøver å beseire uvitenhet og kunnskapsmangel med det motsatte, og så vurderer Trump (mannen, meningene og måten) fra ulike vinkler, er det ikke tvil: Olav Nilsen har helt rett i sine karakteristikker og enkle analyse. Dessverre.

    Vi kan drømme oss vekk fra sannheten, men ønsketenkning løser ingen alvorlige problemer.

Det er stengt for kommentarer.