Har begynt oppkjøringen til vårens behandling i Lagmannsretten -saken berammet til 5 april

Stadig nye og ilske utsagn mot Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg på Christensens nettside  Blogger og bibellærer Jan Kåre Christensen har for alvor begynt oppkjøringen til det som vil bli vårens høydepunkt. Som kjent ble bloggeren i januar i fjor funnet skyldig og idømt et forelegg på 12 000 kroner. Dette for å ha sjikanert og trakassert pastor Jan-Aage Torp i en årrekke på nettstedet “himmelske blogg”.  I dommen ble det lagt til grunn at Christensen hadde omtalt den kjente Oslopastoren både som horebukk og psykopat.  Christensen ble dømt for å ha kalt pastor Torp selvsentrert, ekkel, frekk, narsisstisk, syk, tyrann, psykopat og spedalsk på sin Himmelske Blogg. Både bloggeren selv og advokat Brynjar Meling mente at dette var innenfor ytringsfriheten og anket saken til lagmannsretten. En anke som dels ble tatt til følge da Borgarting Lagmannsrett skal vurdere hvorvidt tingrettens dom er bygd på feil lovanvendelse. Allerede nå, knappe tre måneder før Lagmannsretten har Christensen begynt oppkjøringen til vårens rettssak og langer ut både mot Oslo-politiet som Christensen mener er “150 % full av løgn, umodne og farlige for rettsikkerheten.

Nærmest glad og fornøyd fastslår Christensen på egen blogg at det nå er  3 mnd. til rettsaken mellom meg og Jan Aage Torp i Borgating lagmansrett, selv om Torp selv er ute av saken i den grad at han ikke kommer til å være tilstede i Lagmannsretten når saken skal vurderes. “Dette er bare advokat-mat og angår ikke meg,” sa Torp etter at det ble kjent at Lagmannsretten ville se på en begrenset del av saken på nytt. Det faktum at Jan-Aage Torp verken vil være til stede eller har relevans for saken, ser ikke ut til å anfekte bloggeren som “lader opp” med å omtale pastor Jan-Aage Torp som en “kriminell, da han har lurt politiet med falske anklager imot meg.” To figurer som  heller ikke slipper unna bloggerens biske pisk er “Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg” som blir omtalt som “Norges to største netttroll. Både Fuglesteg og Braut blir anklaget for å skrevet 10 000 hat-meldinger mot Christensens familie og beskyldningene hagler: “Det har vært utlegninger om min sønn, som skal være både det ene og det andre,” og videre skriver Christensen at “De har opprettet en egen blogg som går ut på å skrive dritt om meg og mine medarbeidere.” En som spesielt for gjennomgå er “Ansgar Braut” og Christensen sier dette: “Jeg er blitt forsøkt truet til taushet av Ansgar Braut med de verst tenkelig utspill.” Om Torodd Fuglesteg skriver Christensen dette: “Torodd Fuglesteg har skrevet om at den dagen jeg har hengt meg selv eller er død, da har de nådd sine mål.”

Harde anklager 

Mens Søkelys og Torp og en rekke andre som har argumentert mot Christensen blir omtalt som “små-kriminelle” blir Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg anklagd for å ha sendt mail til Christensens kone og arbeidsgiver. “Bare dette burde og skulle har resultert i fengsel straff, og erstatning til meg og min familie i Millionklassen av disse 2 nettrollene,” skriver Christensen mandag. “De har sendt mailer til meg, min kone, min kones arbeidsmail, til våre arbeidsgivere, til støttespillerne våre, løyet til skoleledelsen der det holdt på å bli væpnet aksjon. Hva har de 2 ellers holdt på med? Rekka med kriminelle handlinger blir så stor, at skal jeg fortsette må jeg skrive en egen bok eller bøker, skriver Christensen som mener at en passende straff er “år i fengsel og millioner til meg og min familie i erstatning og oppreisning. I disse to står vi rett og slett overfor Norges 2 største og verste netttroll. -Som er blitt oppmuntret av andre «små» kriminelle som Kjell Andersen, Jan Aage Torp og en del andre!,” slår Christensen fast. I de siste dagene langer formelig bloggeren løs på Torodd Fuglesteg og sier torsdag dette: “Malika Bayan går til søksmål mot frisør Merete Hodne på bakgrunn av Facebook-uttalelser, men Torodd Fuglesteg mål er å se meg død er ikke straffbart!” På Christensens blogg blir Torodd Fuglesteg avbildet og Christensen skriver videre at Fuglestegs mål er å se han død for først da er Fuglestegs oppdrag over. Bilde av Torodd Fuglesteg som har som mål å se meg død, da er hans oppdrag over. At dette å ha som mål, samt hans mange andre lovbrudd, er for meg helt uforståelig at politiet lar han være mer beskyttet enn noen andre.

Fuglesteg vil ikke kommentere 

“Jeg har notert seg de mange barnsligheter og løgner fra Jan Kåre Christensen om undertegnede i de siste dagene. Jeg har også notert meg at Jan Kåre Christensen ikke har gått til søksmål mot meg og politiet ikke har tatt Jan Kåre Christensens politianmeldelser alvorlig nok til å hverken kontakte meg eller ta ut tiltale. Jan Kåre Christensen sin manglende vilje til å saksøke meg samt politiets mange henleggelser beviser at alle samt Jan Kåre Christensen selv vet at han bare farer med løgn mot undertegnede.Inntil evt rettslige skritt foreligger vil jeg ikke kommentere Jan Kåre Christensens adferd og løgner da jeg i motsetning til Jan Kåre Christensen respekterer norsk lov, norske domstoler, mine medmennesker og det norske samfunnet,” skriver Fuglesteg i en kommentar til Christensens mange utspill på egen nettside. Christensen saken er berammet opp for lagmannsretten den 5  april 2017.

 

53 tanker om “Har begynt oppkjøringen til vårens behandling i Lagmannsretten -saken berammet til 5 april

 1. Det er Jan Kåre SELV som gir seg vitnesbyrd. Ikke Herren. Og da vet vi at det ikke holder mål.

 2. Løgn igjen, Jan Kåre.

  Alle som hadde blitt utsatt for det du har blitt angivelig utsatt for hadde gått til søksmål hvis de hadde rent mel i posen. Du har ikke gått til rettssak mot Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut fordi du at du har løyet om dem og derfor ikke har rent mel i posen.

  Dine løgner om dem er den eneste grunnen til at du ikke har gått til søksmål mot dem. Det er noe alle ser.

  • Alt det du hevder at Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut har skrevet om og til deg er bare dine egne ord med mindre en dom etter et søksmål sier noe annet.

   For vi glemmer ikke at du er straffedømt for dine løgner og ting du har skrevet om en annen person. Det er derfor bevist av en domstol at det er mer enn sannsynlig at du selv har skrevet det som du anklager Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg for å ha skrevet.

   Bare en dom mot disse to nevnte vil forandre dette.

  • Bare vent, sann mine ord.
   Før eller siden kommer både Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg å bli dømt til fengsel og betale meg og min familie oppreisning på en eller annen måte!
   Skriften er klar her. At alle vil få igjen for det vi sår.
   Gal. 6. 7 Far ikke vill! Gud lar sig ikke spotte; for det som et menneske sår, det skal han og høste. 8 For den som sår i sitt kjød, skal høste fordervelse av kjødet; men den som sår i Ånden, skal høste evig liv av Ånden. 9 Men la oss gjøre det gode og ikke bli trette! for vi skal høste i sin tid, såfremt vi ikke går trett.

 3. Ser ingen har svart meg.
  Å sette i gang en rettsak imot Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut vil jeg garantert vinne.

  Men slike ting tar hundrevis av timer, den belastningen er for stor!

  • Løgn, Jan Kåre.

   Du ville ha brukt mye mindre tid på å saksøke Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut enn de mange innlegg du har skrevet og publisert om dem her og i din blogg.

   Den eneste grunnen til at du ikke har saksøkt disse to er at du vet at du bare farer med løgn. Det vet du og det vet alle andre.

  • Dette er noe du bare fabler om.

   I et sivilt søksmål må jeg gjøre alt selv.

   Den dagen politiet våkner opp fra sin Tornerose søvn, skal du se at det blir både fengsel og oppreisning til fam. Christensen.

   Har en rettsak forestående, mer enn nok med den!

   Jeg går i full jobb, har familie og er egentlig overarbeidet allerede!

 4. Hva oppnår jeg med å saksøke dem?

  Får kanskje 10.000 kr?

  Penger trenger jeg ikke først og fremst!

  Men har politianmeldt dem, når politiet våkner opp av sin Tornerose søvn.
  Så regner jeg med at familien Christensen får en oppreisning på 1 Million og disse 2 minst 1 år hver i fengsel!

  Nei, saksøke dem tjener jeg ikke noe på. Hva er 10.000 kr opp imot 1 Million?

 5. Hvis Fuglesteg og Braut hadde gjort det Jan Kåre Christensen har beskyldt dem for, hadde han saksøkt dem for lenge siden.
  Med innrømmelsen fra Jan Kåre Christensen om at han ikke vil saksøke Fuglesteg og Braut, har han innrømmet at han bare farer med løgn.

  Med den innrømmelsen fra Jan Kåre Christensen er det ikke noe mer å si om dette.

 6. Politiet vet at du lyver, Jan Kåre Christensen. De har derfor henlagt alle dine anmeldelser. At du har aldri saksøkt Fuglesteg og Braut beviser at du selv vet at du lyver, Jan Kåre Christensen.

  Den eneste måten du kan bevise at du snakker sant er ved å saksøke Fuglesteg eller Braut og deretter å vinne saken mot dem. Inntil videre er det bevist at du er en løgner, Jan Kåre Christensen.

  • Har ingen planer om å saksøke noen, men gleder meg til rettsaken 5 april. hallelujah, det går til seier!

  • Her er noe av hva Torodd Fuglesteg har sendt av mailer til meg:
   Jan Kåre.
   Jeg ser fra http://blog.janchristensen.net/2016/09/nr-1686-nye-oppdatering-pa-smyrna-oslos.html at du gir en absolutt garanti om god helse, godt ekteskap og nådegaver til de som gir deg minst en hundrelapp.
   Ditt løfte om god helse for en hundrelapp er noe som jeg finner meget attraktivt da mitt forsikringsselskap nå tar 12 000 kroner i influensa og forkjølelses sesongen i høst. Og den dekker inntil ti dager med hosting, harking og feber i senga. Men slik jeg og min advokat forstår det får jeg god helse og null dager til sengs for resten av livet.
   Din garanti og tilbud finner jeg meget attraktivt da det vil gi meg en årlig besparelse på 10 000 kroner. For ikke å snakke om at jeg blir like frisk som en hoppende laks mens de andre på kontoret og her i Belfast forblir syke !!
   Jeg har også en venn av meg med en skrantende helse og ekteskap etter tyve år i fengsel og sykehus etter at han gjorde hva han trodde var riktig. Kona er ikke blid og legene har litt problemer med å lappe sammen hans kropp. Noe som har gitt han et impulsivt temperament. Det er ingen som vil forsikre han heller mot diverse sykdommer. Kan en hundrelapp her gi han god helse og ekteskap for resten av hans lange liv ? Spesielt hans psykiske helse er ikke bra da han er noe paranoid.
   Vil en slik hundrelapp også gi Kjell Andersen en perfekt helse mellom sjalu kyr, løpske traktorer, sleipe jorder og sinte værer ? Da synes jeg også at Kjell burde droppe hans meget dyre landbruksforsikring og heller gå for din absolutte garanti om god helse og ekteskap.
   Du har gitt garantier i http://blog.janchristensen.net/2016/09/nr-1686-nye-oppdatering-pa-smyrna-oslos.html Jeg vil gi deg noen hundrelapper for Kjell, meg selv og noen venner fra Belfast. Det er best for alle at du holder hva du lover da jeg ikke vil stå der med tap av penger og ære fordi du ikke holder hva du lover. For ikke å snakke om hva mine venner i Belfast samt ikke minst Kjell vil gjøre med et slikt lovbrudd. Bønder er farlige når de blir lurt.

   Da gjenstår det bare å overføre penger til deg.

   Torodd Fuglesteg

  • OK…. Hyggelig tale fra en “kristen” forkynner. Hat og ildsjø. Jeg har vært i meget hissig munngemeng (nesten slåsskamp) med Jan Aage Torp. Men han har til gode å invitere meg til et bad i en ildsjø. Du vet…. klasse og dannelse.
   Men bra at du i det minste bekrefter at din virksomhet er kriminell.
   Vi i samfunet er alle ofre for enhver kriminell virksomhet. Det er derfor vi har politi. Så du tar feil og mangler enhver kunnskap når du sier at jeg ikke er et av de mange ofrene for din kriminalitet. Alle de av oss som gir penger til ekte, lovlig kristen forkynnelse er ofre for din krimnalitet. Og ikke minst er kristen misjon og forkynnelse offer for din kriminalitet.
   Og det er noe du burde tenke på nå som du en gang i livet, om 50 år eller der omkring, skal opp til Guds dom.
   Dette hvis du har noe å tenke med utover det å klekke ut din neste kriminelle “masterplan”. Det skal sies at din “masterplan” er noe smartere enn å rane banker. Du har sluppet unna……… enn så lenge.

   Torodd Fuglesteg

   Hei.
   Midt oppe i min ferie der jeg gjør ferdig en roman om en noksagt som ligner på deg, har jeg notert meg at du har skrevet noe som virkelig må besvares. I https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5559615402862216761&postID=4475196632226333963 skriver du “De går til å lage ting på internett. Jeg har bl.a. en webmaster, det koster ca. tusen kroner å ha Web domene og så mye som vi har av stoff på sidene hvert år. Leie av lokale, annonsering. Vi driver med evangelisering, det koster både med utstyr og kjøre frem og tilbake. Det er enda mer!”
   Løgn alt sammen. Din blogg er gratis (jeg bruker samme blogg-plattform for http://thesoundoffightingcats.blogspot.co.uk/) , din webside koster rundt 600 kroner og andre utgifter har du ikke. Ikke annonserer du heller. Det er ingen i Oslo som har sett en eneste av dine plakater eller annonser. Det fordi de ikke finnes. Ei har du leid lokale. Ja, jeg og andre har gjort vår hjemmelekse. Vi vet.
   Fakta er at alle de angivelige summene du samler inn, minus 600 kroner, går rett i din egen lomme. Og hvis du ikke vil avse 600 kroner av din busskjører lønn til evangelisk arbeide, er du en smålig og grerrig mann som ikke tjener Guds rike. Kjell Andersen har sannsynligvis større utgifter på http://www.sokelys.com enn deg på en mye lavere lønn (bonde yrket er verdens utakk der takken kun finnes i Himmelen) og han samler ikke inn penger. Smålig og penge begjærlig. Jesus sa mye lite pent om dette, Jan Kåre.
   Uansett må du levere regnskap, revidert regnskap for det du samler inn. Og da du ikke har levert inn revidert regnskap for ca. 10 års innsamlinger, er dette å regne for ren svindel og kriminalitet. En kriminalitet du har begynt med igjen i http://blog.janchristensen.net/2016/09/nr-1686-nye-oppdatering-pa-smyrna-oslos.html
   Og for ordens skyld: Jeg nekter å ta i mot gratis CDs og digital downloads til min egen blogg da jeg synes at jeg som lønnsmottaker godt kan betale for musikk, en av mine hobbyer. Og jeg donerer langt mer enn 600 kroner til kristelige veldedelige formål fra min lønningspose. Noe jeg ikke tviler på at de som er cc her også gjør. Det er bare du som grafser penger her og det ut av penger som egentlig tilhører evangelisering for Jesus.
   Skam deg !!!


   Torodd Fuglesteg

   Hei Jan Kåre.
   Tusen takk for hjertelig god latter i går. Jeg lo så godt av http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1645-jan-aage-torp-krever-betaling.html og http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1647-jan-aage-torp-fremstar-som-en.html at min sjef måtte tilkalle lege da jeg mistet pusten og bevisstheten. Latteren over disse komiske gullkorn innleggene dine hadde forstrukket en magemuskel. En godt trent magemuskel skal det sies. Jeg er både i gymmen tre ganger i uka og leser dine innlegg tre – fire ganger i uka. Det førstnevnte trener opp magemusklene og de sistnevnte får meg til å le meg halvt fordervet.
   Og jeg distribuerer selvsagt dine komiske gull innlegg til andre som også ler seg fillete av dem. Jeg skal derfor begynne å inkludere et helsevarsel når jeg distribuerer dine innlegg. Jan Kåre Christiansen sine meninger kan drepe folk der de og leser dine komiske innlegg.
   Dagens http://blog.janchristensen.net/2016/08/nr-1646-samrre-mellom-finn-jarle-sle.html er også komisk gull som har gitt meg en meget god latter.
   I mitt tilfelle er jeg nu på kortison salve og sterke smertestillende i de neste syv dagene. Og ingen gym.
   Jeg har CC noen og gitt innlegget til noen andre.
   Jeg vet at du alltid klipper og limer i brev du publiserer. Derfor kan jeg garantere deg at minst en blogg vil publisere denne korrekte eposten og ordlyden i dette hvis du publiserer denne i en sterkt redigert utgave. Dette som nok et bevis for at du er en bedrager og et uærlig menneske.
   La oss komme litt inn på dette med din uærlighet. Jeg ser at du fremdeles hevder at du er i mot Jan Aage Torp fordi han er gjengift.
   Du, jeg og alle andre som leser Søkelys vet at her lyver du så det renner av deg.
   La oss ta to gjengiftede ektepar: Ekteparet Torp og ekteparet Ingwersen. Begge to var og er i nøyaktig samme gjengifte situasjon. Du grovt hatangriper ekteparet Torp for deres gjengifte mens du grovt hetser og politianmelder de som hevder at ekteparet Ingwersen lever i samme synd som ekteparet Torp. Er du da en motstander av gjengifte ? Selvsagt ikke.

   Fakta er at bibelen ikke gjør noen forskjell mellom ekteparene Torp og Ingwersen. Kun du gjør det og da er det sant at du driver med vranglære, svindel og bedrageri. Og i dette bedrageriet samler du inn penger som utelukkende går til din egen private økonomi og forbruk.
   For din innsamling har intet regnskap og ingen revisjon slik loven sier at den skal ha. Du har samlet inn til bibeloversettelse der du ikke snakker et eneste ett av de språkene du oversetter fra og til. Du må ha visst at dette er tilfelle når du samlet inn disse pengene. Dette er svindel og tyveri. En kriminell handling.

   Dette er rent tyveri, den innsamlingen du driver med på din blogg. Og det burde ikke overraske pastor Torp, Finn Jarle Sæle og andre at du stjeler andres eiendeler, herunder deres eiendeler.
   Du har stjålet eiendeler fra meg og du har stjålet eiendeler fra andre. Hver gang du blir tatt i tyveri, hevder du at du er utsatt for kristendomsforfølgelse. Noe som er ren løgn. I Norge må man faktisk forholde seg til landets lover. Det er på tide at du begynner med dette, Jan Kåre Christensen. Eller er det slik at du mener at andre vilt fremmede mennesker fritt kan bosette seg i ditt hus samt bruke din bil ? Det kan virke som du mener dette slik du har ordlagt deg i dine meget komiske innlegg.
   Jeg ser at du hetser meg i din blogg. Dette betyr at jeg faktisk kan gå til en high court i Irland, UK og USA med bevis for dette. Og det uten din viten. En dommer vil komme til den konklusjon at du har hetset meg over lang tid. Dommeren vil dermed utstede et cease and desist order til eieren av din blogg. Den vil da bli stengt og slettet. Det uten forvarsel. Det betyr også at du ikke vil få tilgang til andre blogger og bloggverktøy.
   Jan Aage Torp har en slik cease and desist ordre på deg gjennom den dommen mot deg der kun mindre detaljer er sendt tilbake til tingeretten. Detaljer som ikke angår han. Det overrasker meg derfor at han ikke har gått til det skrittet å få din blogg slettet og stengt.
   Jeg konkluderer derfor at Jan Aage Torp er meget fornøyd med din komiske blogg og dine enda mer komiske innlegg der. Innlegg som nå har gitt meg smertefulle helseproblemer. Og jeg tror ikke for et øyeblikk at Torp lar seg plage av din komiske blogg. Jeg tror at han faktisk har et liv, selv om jeg er rykende uenig med han i det aller meste, herunder gjengifte. Jeg er ikke hans puddel. Ei hans venn.

   Og det er direkte tragisk når du angriper Jan Aage Torp for Anders Torp og hans søster. Du av alle burde ligge veldig lavt her dag ingen av dine egne unger støtter deg. Alle dine barn var geografisk i nærheten av Oslo Tingrett den dagen du fikk din dag der. De hadde alle muligheter til å støtte deg. Hva gjorde de ? De viste deg demonstrativt ryggen. Og for å si det folkelig: De viste deg fingeren. Det beviste hvor mye de forakter deg. Det er beviselig slik at Jan Aage Torp har sine problemer med familien sin. Men han er i det minste ærlig om det. Noe som ikke kan sies om deg. Og hva sier bibelen om ærlighet og ydmykhet ovenfor livets vanskeligheter ? Velsignet er de som er ærlige, sier den. Og hva tror du bibelen sier om deg og de grunnene til at dine barn ikke vil vite av deg ?

   Er det ikke et tankekors for deg, hvis du i det hele tatt kan tenke, at alle de du omtaler som Jan Aage Torp sine pudler og venner er de samme som er rykende uenig med Jan Aage Torp i spørsmålet om gjengifte ? Er det noe som forener hans “pudler” er det denne fundamentale uenigheten med han. Men det ingen av oss liker er din hathetsing, din sjikane av barn og døde, din kriminalitet og ditt grove misbruk av vår kristne tro.

   Så fortsett meg å sende meg og andre fallende over stoler og bord i latterkuler. Den smerten jeg har i kveld kan jeg tåle. Det ville ha vært tragisk hvis Norges morsomste og komiske blogg ble stengt ned. Men det er det kun Jan Aage Torp som avgjør.
   Lykke til og blogg mer av dine hysteriske morsomme utfall og anfall. Vitamin C, D og dine innlegg kurerer gruff og forkjølelse denne høsten. La oss håpe at Jan Aage Torp er enig i dette og ikke stenger din blogg.

   Med vennlig hilsen,


   Torodd Fuglesteg

  • Du vil ikke saksøke Fuglesteg og Braut fordi at du har løyet om dem. Det er sannheten.
   Det er fint at du har innrømmet at du har løyet om disse to.

  • Her er mail i fra dem begge, har nok 500 mailer fra de 2 til sammen de 4 siste årene,

   Hei Torodd,

   Flott at du engasjerer deg med å hjelpe Jan Kåte, med et av sine mange synder.

   Du viser i sannhet at du har et godt, varmt og ekte kristent hjerte.

   Ønsker deg Guds velsignelse, og Jan Kåre ønsker jeg lykke til med behandlingen for hans “problematikk”.
   Vi vil jo alle at Jan kåre skal komme på rett kjøl i livet, også på dette vanskelige området. Pornoavhengighet kan
   skje selv den beste(ellers ville det jo ikke rammet Jan Kåre).

   Øvre Setesdalen, 19.10.16
   Ansgar A Braut og Fru Svetlana(som er min hustru nr 4, importert denne våren fra Ukraina. Hun kom akkurat tidsnok til
   å hjelpe til i lemmingen) PS! Hun er for øvrig enig i ALT jeg sier og skriver, slik en lydig og underdanig hustru skal og må være!
   ________________________________________
   Fra: torodd
   Sendt: 19. oktober 2016 21:36
   Til: Jan Kåre Christensen
   Kopi: Søkelys; smyrnamenighetoslo@gmail.com; Ansgar Braut; tom.g.johnsen@metodistkirken.no; kontor@restoration-oslokirken.no
   Emne: Hjelp mot din porno avhengighet, Jan Kåre Christensen.

   Hei Jan Kåre, pastor.
   Jeg ser fra Søkelys, din egen blogg og Smyrnabloggen at du er en stor forbruker av pornografi på nettet.
   Jeg vet at det å se på porno samt bruke porno er en stor synd. Spesielt du som er gift med flere barn.
   Et kirkesamfunn på Sotra utenfor Bergen (dets leder og kontakt person lagt til som cc under tom.g.johnsen@metodistkirken.no) har spesialisert seg på å hjelpe slike porno storforbrukere som deg.
   Se deres hjemmeside http://www.sotra.metodistkirken.no/nyheter/article/176299
   Jeg ser også fra din internett historie lagt frem i Søkelys og i din egen blogg at du søker etter en ny kone. I dette tilfellet gjør du det samme som pastor Torp har gjort selv om han ikke dro utenlands for å finne en ny ektefelle slik du vil gjøre.
   Og pastor Torp har blitt mye kritisert for sin gjengifte. Deriblandt av en straffedømt mann som driver bloggen Den Himmelske Blogg. Du har kanskje hørt om den bloggen og vet hva som står der ?
   I flere år har pastor Torp blitt hetset for akkurat det du selv vil gjøre nå, jfr din egen internett historie. Og du beviselig søker etter en ny kone. Det finnes det bombesikre elektroniske beviser for.
   Ikke gjør det samme som pastor Torp. Prøv å forlike deg med Berit igjen selv om du har tatt iniativ til å skaffe deg en ny kone.
   Det er mitt gode råd.
   God natt og Guds fred i heimen,
   mvh,


   Torodd Fuglesteg

  • Torodd Fuglesteg som har bryt helt åpenbart Straffelovens paragraf 390a som Oslo politiet prøver å ta meg for.
   Samt Ansgar Braut som er hans fiktive navn. Det er de 2 som har bryte Straffelovens paragraf 390a, ikke jeg!

   Leser en paragraf 390 a, så er det akkurat hva disse 2 har holdt på med.
   De har sendt drøssevis av mailer til meg, min kone, min kones jobbmail, til min kones overordnede, til min arbeidsplass, twittermeldinger til min sønn og drøssevis med annet!

   Hva har jeg gjort? Ikke sendt en eneste melding eller noe til noen!

   Med andre ord, politiet har rett og slett ikke gjort jobben sin. Derfor gleder jeg meg til rettsaken den 5. april kl. 9.00 på morgenen i Borgating lagmansrett her i Oslo by!

  • Jeg er helt enig med deg JKC, etter å ha sett den korrespondansen mellom Ansgar Braut/Fuglesteg og din kone. Jeg er uenig med deg i hvordan du har omtalt Torp, men etter å ha sett hvordan Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg har trakassert og sjikanert din familie, inklusiv din sønn, kan jeg ikke annet enn å ta avstand fra virksomheten til de to netttrollene. Jeg syntes du har dokumentert godt hvordan disse har holdt på, men husk: Det er forskjell på saklig kritikk av deg og uenighet -det må du tåle, -eller det å drive på slik Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg har gjort. Disse burde så avgjort gå i seg selv.

  • De har sendt de mest trakasserende og truende meldinger.
   De er ikke bare nettroll, men kriminelle.
   De har sendt mailer til meg, min kone, min sønn, våre arbeidsgivere, våre overordnede, til r a n d i. I n g w e r s e n den aller værste trakasserende meldinger.
   Drevet med dokumentforfalskning og mange andre kriminelle handlinger har Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg holdt på med de 4 siste årene!

  • Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg har også skrevet til min hustrus jobbmail.
   Rundt 50 mail, hvorfor?
   For å være sikker at kona mi fikk direkte informasjon.
   Det siste var at jeg så etter ei Russisk brud etc.
   Nei, disse 2 burde fått flere år i fengsel og erstatning til familien Christensen på 1 million, minst!

  • 500 mailer? Nå LYVER DU IGJEN. Ikke så rart det, all den tid du LEVER i SYND.

 7. Utrolig! Hvordan kan redaktøren av sokelys beklage seg over se-og-hør-bladene hos tannlegen??????????

  Fremstår som ganske hykklersk.

  • Denne saken, omkring Christensen og Torp og rettssaken har Søkelys omtalt over lengre tid. Du må gjerne mene det er hyklersk, men vi har omtalt Christensen saken siden det hele begynte og akter selvfølgelig å følge opp akkurat denne saken.

  • Jeg vil ikke kalle dette for “omtale” av “Christensensaken”. Jeg vil heller si at sokelys har “dyrket frem” en sak som burde blitt forbigått i all stillhet. Sokelys har bokstavelig talt blåst opp saken maksimalt.

   Tror ingen finner dekning for slikt i Bibelen. Og hvis noen mener de kan dette er det ganske betenkelig.

  • Her er vi uenige. Saken ble kanskje litt vel mye omtalt en periode, men dette har dempet seg og planen er å gi saken samme dekning som Dagen og Vårt Land vil gi. Det er tross alt en prinsipiell sak og jeg imøteser hva Lagmannsretten konkluderer med. Finnes det grenser for hva man skrive i henhold til ytringsfriheten eller er det fritt frem slik det har vært til nå.

 8. Det er noe uendelig stakkarslig patetisk over Jan Kåre Christensen som finner det nødvendig å legge inn støtteinnlegg til seg selv under navnet Enig Med Jan Kåre.

 9. Ansgar Braut og Torodd fuglesteg er de største netttrollene vi har sett.

  Her fra noe av hva denne stallkaren og kriminelle Ansgar Braut har utvekslet med min kone. Han har også sendt til hennes jobbmail, til hennes overordnede på kontoret som Jens B Jensen og med mange andre fiktiv navn.

  Her ser vi at det var Ansgar Braut som først tok kontakt med min kone, ikke hun med ham.

  From: post@unibuss.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: Advarsel – mulig psykisk syk bussjåfør!
  Date: Thu, 30 Oct 2014 07:57:32 +0000
  Unibuss bekrefter å ha mottatt diverse meldinger om en av våre bussførere.

  Vennlig hilsen
  Unibuss AS

  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 29. oktober 2014 21:54
  Til: POST UNIBUSS
  Emne: FW: Advarsel – mulig psykisk syk bussjåfør!

  Hei.

  Jeg viser til nedenforstående melding, sendt i går. Jeg må be om å få en bekreftelse inne utløpet av morgendagen,
  fra Christensens overordnede på at meldingen er mottatt.
  I motsatt fall må jeg videresende meldingen til organisasjonssjef Jan-Erik Bay, for å sikre at dette blir tatt opp på en korrekt måte, så snart som mulig.

  Med vennlig hilsen
  Ansgar Braut

  From: braut@hotmail.no
  To: post@unibuss.no
  Subject: Advarsel – mulig psykisk syk bussjåfør!
  Date: Tue, 28 Oct 2014 21:01:45 +0100
  Hei.
  Jeg ser meg nødt til å kontakte dere, angående en av deres bussjåfører. Han har opptrådt gjennom flere
  år med egen blogg på internett, der han fronter en svært konservativ kristen lære. Han trakasserer, sjikanerer,
  hetser og henger ut kristne ledere, pastorer og forkynnere.
  Her er bloggen:

  http://blog.janchristensen.net/

  Han er under etterforskning etter politianmeldelse av pastor Jan-Aage Torp, Oslokirken:

  http://www.vl.no/samfunn/jan-aage-torp-anmelder-kollega-etter-horebukk-hets-1.273180

  Videre driver han en fiktiv menighet:
  http://janchristensen.net/

  Denne menigheten har ingen medlemmer, og er ikke registrert i enhetsregisteret i Brønnøysund. “Menigheten”
  har en bankkonto, som de ønsker gaver satt inn på, men denne er registret på Christensen privat.

  Christensen er svartelistet av innsamlingskontrollen:

  http://www.innsamlingskontrollen.no/nb/obs/vis/25

  Videre er han anklaget for å ha presset og truet folk for penger:

  http://www.ripoffreport.com/r/jan-kre-christensen/oslo-select-stateprovince-0672/jan-kre-christensen-smyrna-menighet-utpressing-svindel-oslo-norway-1166757

  Tidligere har han gitt uttrykk for støtte til Anders B Breivik, og seneste i dag kom han med hårreisende uttalelser om at
  en kjent kristen mediemann, har fått hjerteinfarkt, på grunn av at han er gjengift(Guds straffedom).

  Vi er svært mange som reagerer meget sterkt på denne mannen, og vi kan ikke forstå annet enn at han må lide under en eller flere alvorlige psykiatriske sykdommer.
  Jeg ber derfor om at dette blir sendt til Jan Kåre Christensens overordnede øyeblikkelig, og at tiltak blir iverksatt for å vurdere om denne mannen er skikket til å kjøre buss.

  Med vennlig hilsen
  Ansgar Braut

  Her er hva Ansgar Braut nå som Jens B. Jensen har tatt kontakt med min kone, og bryter Straffelovens paragraf 390a «for ved plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd å ha krenket en annens fred»!

  —–Opprinnelig melding—–
  Fra: Jens B Jensen [mailto:jensbjensen@fastmail.com]
  Sendt: 6. april 2015 10:23
  Til: Berit Christensen
  Emne: Åpent brev til Jan Kåre Christensen

  Nei og nei, Jan Kåre. Hva har du rota deg borti nå ?

  Du har anmeldt pastor Torp og du har skrevet stygt om de aller fleste
  kristne ledere som Gud har satt til å styre våre menigheter, Jeg visste om
  din blogg som pastor Torp har anmeldt, Men jeg fikk ikke lest den før i
  forrige uke da du ba meg om å vitne falsk for deg.

  Vi møttes i Lillestrøm og det var ikke den glade og vittige Jan Kåre jeg
  ble kjent med for så mange år siden. En glad gutt som gjorde sitt beste for
  sin familie og sine venner. En gutt jeg ble glad i som et menneske. Dette
  til tross for de seneste problemer i ditt ekteskap der jeg har måtte megle
  mellom deg og din kone Berit som vil forlate deg for en annen mann, den
  fraskilte læreren Svein med sin Toyota og to hunder. En mann som Berit
  ville ha giftet seg med hvis ikke jeg og kona mi hadde overtalt henne til å
  ikke forlate deg.

  Jeg ga deg min støtte da du gjorde din siste elskerinne Marcia gravid og du
  insisterte på at sønnen ble gitt det katolske navnet Jesus Maria. Jeg hjalp
  deg da hun meldte deg til politiet for manglende barnebidrag. Jeg betalte
  reisen for Marcia og din sønn tilbake til Spania. Jeg betalte ett år leie
  for deres hus i en god landsby utenfor Salamanca. Du hadde hverken råd eller
  lyst til å fortelle Berit og ungene dine om din sønn.
  De vet ingenting da det var jeg som ryddet opp i dette for deg.

  At du ville ha en ny sønn som kunne gjøre deg litt glad forstår jeg godt.
  Dine tre barn lever et meget verdslige liv. Det er ikke få ganger jeg har
  unnskyldt dine unger ovenfor våre venner. Jeg har også hjulpet dere når
  dine barn har blitt tatt av politiet for butikk tyverier.

  Og nå vil du at jeg skal hjelpe deg igjen. At du er hardt presset forstår
  jeg. Dette Smyrna menighets prosjektet ditt gikk ikke helt etter planen. Du
  har mottatt mange hundre tusener kroner, kanskje millioner av kroner fra
  bl.a eldre enslige pensjonister som ikke har kunnet si nei til dine
  overtalelses evner. De vil aldri se denne menigheten de ga sine penger til.
  Du har ingen menighet. Pengene som ble gitt til Smyrna Menighet har blitt
  brukt på deg selv og din familie. Selv Berit har ikke oversikt over hvor mye
  du har mottatt da flere av bidragene har gått gjennom meg med streng
  formaning om at Berit ikke skal vite noe om disse pengene.

  I det siste møtet med meg snakket du over deg om at du skulle ta Aina Torp
  som elskerinne etter at du hadde knust hennes mann pastor Torp i rettssaken
  mot han. Du skulle også overta Oslokirken fra han mens han satt i fengsel sa
  du.

  Jeg ble sjokkert over at du innrømmet at du har skrevet og sendt sjofle
  brev i hans navn i din kamp mot han før rettssaken begynner.
  Den Jan Kåre jeg engang kjente gjorde ikke sånne ting.

  Du vil at jeg skal vitne falsk mot pastor Torp. Du vil at jeg også skal
  sende sjofle brev i hans navn for å snu hans venner i mot han. Du ber meg
  om å gå i fengsel for deg.

  Det kan jeg bare ikke!

  Jeg har alltid støttet deg og din familie. Jeg har lånt deg penger som jeg
  vet at jeg aldri får igjen. Det aksepterer jeg. Jeg har også mitt eget liv,
  egen familie og en jobb. Jeg vil ikke kaste vekk alt dette for deg, uansett
  hvor gode venner vi er.

  Jeg tror faktisk at vårt vennskap er over nå. Jeg vil ikke være venner med
  deg som tror at dine venner skal ofre alt for deg. Det spesielt for en sak
  der du er dømt til å tape alt som du har kjært. Din jobb, ditt hus, ditt
  rykte og din familie.

  Du trenger hjelp og det er ikke den type hjelp jeg kan gi deg. Derfor sier
  jeg nei og sender ut mitt nei til det du ba meg om som et åpent brev slik
  at du våkner opp fra den blodrusen du nå befinner deg i.

  Kopi: Andre


  Jens B Jensen
  jensbjensen@fastmail.com

  Har utallige truende mailer og annet fra Ansgar Braut. Her skriver han også under et annet dekknavn, Johanna Apekatt! Eller hva det nå er:

  Politianmeldelse av Ansgar Braut! Sak.nr. 13146985
  Ansgar Braut har skapt fremfor alt alvorlig frykt med flere uttalelser. Spesielt denne:
  Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.
  Her er hva som skal skje:
  1. Du skal legge ut en uforbeholden unnskyldning på bloggen din, til alle du har gjort urett og såret, og be dem om tilgivelse.
  2. Denne meldingen skal ligge ute i 1 uke. Deretter skal du fjerne bloggen i sin helhet, og holde deg borte fra all aktivitet på sosiale medier.
  (sitat slutt).
  Se dette i lyse av den falske politi anmeldelsen av Jan Aage Torp har kommet med imot meg og at jeg da ble nødt for å anmelde ham.
  Torp har prøvd å anmelde meg for å dekke over at jeg har holdt frem hva Guds ord sier om for en kristen at han lever i hor hvis han/hun gifter seg igjen etter et samlivsbrudd. Da lever en i hor etter skriften, Torps anmeldelse av meg må da sees på som falsk. Den er for å dekke over et annet.
  Har erfart en svert truende person som har sendt mail til meg som jeg overhode ikke kjente før 2. oktober 2014 18:45 da den første mailen kom inn.
  Han truer direkte, skal ta meg og skriver at han skal bruke sitt kontaktnett for å kneble meg da i Jesu navn! Denne Jesus kjenner ikke jeg, men det er uhyggelig og vondt for oss som familie å få slike truende mailer.
  Legger med mailer som han har sendt og som jeg har svart på.
  Ser dette som trusler og kommer inn under:
  Straffelovens § 135a (“Diskriminering eller hets på grunn av religion og livssyn»), § 247 («Ærekrenkelse»), § 390 («Personsjikane»), § 5.8 (Trusler) og for å skape frykt.
  Jeg vet ikke hvem dette er og bor, men har skrevet her på blogg;
  http://www.sokelys.com/?p=6252#comment-1944083
  Her er hans mail adresse: Ansgar Braut braut@hotmail.no
  Tror han bor i Klepp i Rogaland.
  Mvh
  Jan Kåre Christensen
  Krokstien 2 c
  0672 Oslo
  Telf: 22611610/99598070
  Her er også en del ting som vi har skrevet på nettstedet Søkelys:
  jan kåre christensen on 20/10/2014 at 19:50 said:
  Dette er direkte truende, holder akkurat på å skrive politi anmeldelsen, og snakket med en politi etterforsker som jeg selvfølgelig ikke navngir, har bl.a. fått ekteparet Ingwersen å se på dette og kona mi. Mennesker som jeg setter min lit til.
  Dette skriver du Braut:
  Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.
  Her er hva som skal skje:
  1. Du skal legge ut en uforbeholden unnskyldning på bloggen din, til alle du har gjort urett og såret, og be dem om tilgivelse.
  2. Denne meldingen skal ligge ute i 1 uke. Deretter skal du fjerne bloggen i sin helhet, og holde deg borte fra all aktivitet på sosiale medier.
  (sitat slutt).
  Dett er flere truende ting: Du har et veldig kontakt nett som du skal bruke for å knekke med og få meg til taushet!
  jan kåre christensen on 20/10/2014 at 19:06 said:
  Ansgar Braut jeg skriver ut alle mailene som jeg har tatt vare på, fra den første tin den siste. Slik at Politiet får alt, du er den verste person jeg har opplevd til nå som kristen på nettet. Det forteller veldig mye om deg!
  Den første var denne;
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 2. oktober 2014 18:45
  Til: JK.chris@online.no
  Emne: Om å holde orden i eget hus…
  Jeg har derfor bestemt meg for å gå deg etter i sømmene, for å gjøre det jeg kan for å kneble deg;
  I Jesu navn!
  Med hilsen
  Ansgar Braut
  Dette har han også skrevet på sokelys.com:
  Ansgar Braut on 03/11/2014 at 22:57 said:
  Til “en eller annen”: Slik jeg forstår det lever han med kona si, og det er registrert en godt voksen sønn på adressen.
  Men, dersom han hadde hatt mindreårige barn, ville jeg for lengst ha samlet sammen alt materiale jeg har, og sendt en bekymringsmelding til barnevernet.
  Men, man kan selvsagt stille spørsmål ved om kona er like syk som ham? Eller om hun er fullstendig kuet? Truet til taushet og underdanighet?
  Ansgar Braut on 03/11/2014 at 20:11 said:
  JKC har ingen støtte fra noen: Han har selv lagt ut noen støtteerklæringer fra Ingwersen. Dersom Ingwersen virkelig støttet dem, ville de støttet ham her. Heller ikke kona støtter ham! Og heller ikke barna… Men hvorfor lar de denne mannen få holde på med denne galskapen?
  Han må tvangsinnlegges NÅ! Han trenger åpenbart omfattende hjelp, og samfunnet trenger en laaang pause fra ham!
  Ansgar Braut on 01/11/2014 at 17:05 said:
  Jeg kan bekrefte at jeg har sendt en grundig dokumentert redegjørelse til Unibuss AS.
  Jeg mottok en bekreftelse fra dem på at de hadde mottatt flere klager på denne bussjåføren.
  Vi må rett og slett “plukke fra hverandre” denne onde mannen, bit for bit…..
  Ansgar Braut on 30/10/2014 at 17:11 said:
  Nå har JKC lagt ut en lang utredning om Jan Hanvold på bloggen sin. Jeg ble regelrett fysisk uvel av å lese det. Jeg trodde knapt mine egne øyne…
  Nå skal det sies at jeg ikke er noen superfan av Hanvold(av flere årsaker), men jeg vil ham selvsagt ikke noe vondt, og han er definitivt en Guds mann!
  At JKC våger å si at andre lever i synd er helt fantastisk, all den tid han selv lever i synd. Han stjeler og lyver bevisst mange ganger til dagen. Og vi vet jo at Gud rangerer ikke noen synd som verre enn noen annen.
  Jeg håper at det snart kan bli fortgang i Torps sak hos Politiet, slik at dette forhåpentligvis kan bli begynnelsen på slutten for Christensens liv i offentligheten.
  Når det gjelder om hvorvidt han er i psykisk ubalanse/lider av psyiatrisk sykdom, så har flere stilt spørsmål ved om han er skikket til å kjøre buss.
  På tirsdag sendte jeg derfor en omfattende mail til Uni-Buss, der jeg redegjør for Christensens aktivitet på nettet, og ber dem foreta en vurdering av om han er psykisk skikket til å kjøre buss.
  Jeg fikk tilbakemelding fra Uni-Buss i dag, der de bekreftet å ha mottatt flere klager på Christensen.
  Se her og skriv mitt navn inn i søkerfelte på søkelys.com og dere får veldig mye hva Braut har skrevet.
  Nr. 1092:
  Er «Ansgar Braut» og Jan Aage Torp en og samme person? Begge to ynder å kalle meg for en Demon eller å demonisere meg!
  Jeg påstår ingen ting. Men så lenge denne som skriver under psynonym navnet Ansgar Braut og politiet ikke bryr seg, så har jeg etter å ha lest igjennom en del hva de to har skrevet. Funnet ut at de har samme virkelighetsoppfatning av meg, at jeg er en Demon. Kan de to personene være en og samme person? Jeg vet ikke, men de skriver veldig likelydende og har samme agenda, få fjernet meg og den Himmelske blogg fra nettet!
  Her fra Jan Aage Torps Facebook siden der han mener at han representerte de sanne kristne i Konfliktrådet med meg. Og jeg var en Demon med mine allierte han møte:
  Her fra utdrag av mailer som denne Ansgar Braut har sendt meg og kalt meg for tilsvarende:
  “deg og dine demoner”
  «Vi som er kristne kan se at du helt Åpenbart er drevet av onde Ånder, at du er besatt av demoner».
  «jeg vil bare at du skal bli utfridd, frelst og få hjelp:-)»
  «at ubetinget fengsel eller tvunget psykisk helsevern blir resultatet for deg».
  «som er demonbesatte, og som oppfører seg så dårlig som det du gjør, legger skylden på andre (slik du gjør mot meg nå). Det er helt vanlig…»
  «Vi som er kristne kan se at du helt åpenbart er drevet av onde onder, at du er besatt av demoner. Satan styrer deg,»
  «Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle».
  «Jeg kan meget raskt konstatere at du definitivt ikke er ledet av ånden, men av helt andre og mørke krefter.»
  «Jeg har derfor bestemt meg for å gå deg etter i sømmene, for å gjøre det jeg kan for å kneble deg; I Jesu navn!»
  Her fra en samtale eller konversasjon mellom meg og en som skriver under navnet Gaute:
  Anonym sa…
  Hei.
  Hva er det denne Braut har truet deg med?
  Har du beviser for dette, så er det jo merkelig at politiet ikke tar tak i dette???
  Mvh
  Gaute
  7. april 2015 kl. 08.42
  Jan Kåre Christensen sa…
  Ja masse beviser på dataen.
  Han ikke bare truer, men setter også ut falske rykter at min sønn er homofil og mange andre ting. Han er farlig og kriminell.
  7. april 2015 kl. 11.11
  Anonym sa…
  Jeg ser at du har blitt utfordret på å legge frem disse bevisene, uten å gjøre det. Forstår du at folk tviler på at du virkelig har blitt truet?
  Legg ut noen av mailene, der han feks truer med vold, slik du hevder, slik at folk får se det, er min anbefaling.
  Mvh
  Gaute
  7. april 2015 kl. 17.06
  Jan Kåre Christensen sa…
  Har så mange, har skrevet om dette i flere artikler.
  Her er en mail han sendte til det stakkars kvinnemenneske på Sørlandet Randi Ingwersen, som ble forulempet av ham:
  From: braut@hotmail.no
  To: jo-ingw@hotmail.com
  Subject: Vedr. John K Christensen!
  Date: Tue, 4 Nov 2014 19:51:48 +0100
  Hei,
  Jeg kjenner ikke deg og din kone, men tillater meg å sende dere en henvendelse.
  Det gjelder den meget omstridte mannen, John Kåre Christensen. Han hevder at dere støtter ham i hans
  hetsing, sjikanering, mobbing, løgn og propaganda-virksomhet, mot flere titalls kristne ledere, forkynnere
  og pastorer i Norge. Er det riktig?
  Eller er det bare nok en løgn fra Christensens side?
  Jeg stiller meg tvilende til dette, av flere grunner.
  1. Dere har ikke vist ham offentlig støtte
  2. Det kan umulig finnes to mennesker i dette landet, som begge er like mentalt forstyrret som JKC, og støtter
  hans grusomme handlinger.
  På forhånd takk for svar.
  Med vennlig hilsen
  Ansgar Braut
  7. april 2015 kl. 20.30
  Anonym sa…
  Jeg ser at mailen som er sendt denne Ingwersen, er både høflig og vennlig formulert.
  Det finnes ikke noe truende, hetsende eller sjikanerende i dette. Snarere tvert i mot:-)
  Sist jeg sjekket var det fortsatt lov å sende mail i dette landet, både i bestemt og sint form, og i særdeleshet i dannet og høflig form, som det Braut her har gjort. Jeg trodde oppriktig at du hadde blitt truet, men jeg forstår nå at det ikke er tilfellet her!
  Mvh
  Gaute
  7. april 2015 kl. 21.25
  Jan Kåre Christensen sa…
  Alt i denne mailen er løgn, og sterkt injurierende og person sjikane:
  Hetsing – Jeg har aldri hetsen en person, det er løgn!
  Sjikanering – Jeg har aldri sjikanert noen.
  Mobbing – hvem har jeg mobbet?
  løgn – aldri løyet
  mentalt forstyrret som JKC – å si at jeg er mentalt forstyrret er sterkt injurierende og bare den uttalelsen kvalifiserer til bot og fengsel.
  og støtter hans grusomme handlinger – jeg har aldri gjort et menneskene fortred. Dette er løgn som kvalifiserer også til bot og fengsel.
  Denne Ansgar Braut er en tikkende bombe!
  7. april 2015 kl. 21.48
  Jan Kåre Christensen sa…
  Dette skrev «Ansgar Braut» til min kone, og truet og hetset henne at han ville gå videre til hennes overordnede hvis ikke kun lystret ham.
  «Ansgar Braut» er en tikkende bombe. Og det er også sendt til hennes jobb mail, bare det fortjener han å få bot for.
  RE: VS: SV: Vedrørende Jan Kåre Christensen!‏
  RE: VS: SV: Vedrørende Jan Kåre Christensen!
  Berit Nyland Christensen
  27.11.2014
  Til: Berit Christensen
  ——————————————————————————-
  Subject: VS: SV: Vedrørende Jan Kåre Christensen!
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 25. november 2014 10:31
  Til: Berit Christensen
  Emne: FW: SV: Vedrørende Jan Kåre Christensen!
  Hei.
  Jeg venter fortsatt på tilbakemelding fra deg.
  Ser meg nødsaget til å få en melding fra deg der du kommenterer din manns påstander om at du akter å utnytte
  din stilling/kontaktnett i kommunen, for å “ta” hans meningsmotstandere.
  Dette er svært alvorlig. Dersom du ikke avkrefter dette, eller du ikke svarer, er jeg nødt til å sende en
  henvendelse til din overordnede, som da må vurdere om dette er en personalsak, eventuelt en straffesak.
  Vennlig hilsen
  Ansgar Braut
  7. april 2015 kl. 22.12
  Jan Kåre Christensen sa…
  Her er et av flere mailer der denne Tikkende bomben «Ansgar Braut» vil gå ut med en fabrikkert løgn at min sønn er homofil hvis jeg ikke stenger den himmelske blogg. Dette burde vært 1 Mill i bot og 10 års fengsel!
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 7. januar 2015 10:47
  Til: jk.chris@online.no
  Emne: FW: SV: SV: SV: SV: SV: SV: SV: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Det verserer rykter om at din sønn er homofil. Medfører dette riktighet? Har du noe i mot at dette kommer ut
  i offentligheten? På lik linje med at de som er såkalte ekteskapsbrytere får utlagt sitt liv, og sine “synder”, vil det
  vel også være riktig å legge ut info om at sønnen til en kjent offentlig skikkelse lever i en vederstyggelig synd?
  ________________________________________
  7. april 2015 kl. 22.29
  Jan Kåre Christensen sa…
  Denne mailen er den styggeste og mest truende og med trusler jeg noen gang har mottatt, står vi overfor Norges neste terrorist?
  Se selv:
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 18. oktober 2014 22:03
  Til: Jan Kåre
  Emne: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Vi som er kristne kan se at du helt åpenbart er drevet av onde ånder, at du er besatt av demoner. Satan styrer deg, i et
  forsøk på å ikke bare rakke ned på og ødelegge flotte kristne mennesker, men også sette kristendommen i vanry.
  Du har ingen rett til å kalle deg en kristen. INGEN sanne kristne oppfører seg sånn som du gjør.
  Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.
  Her er hva som skal skje:
  1. Du skal legge ut en uforbeholden unnskyldning på bloggen din, til alle du har gjort urett og såret, og be dem
  om tilgivelse.
  2. Denne meldingen skal ligge ute i 1 uke. Deretter skal du fjerne bloggen i sin helhet, og holde deg borte fra all
  aktivitet på sosiale medier.
  3. Du rådes på det sterkeste å søke både åndelig veiledning og psykiatrisk hjelp.
  4. Du rådes på det sterkeste å søke frelse og utfrielse. Bare Jesus kan sette fri. Jeg vil anbefale deg
  http://ellel.org/uk/
  De er fantastiske på å hjelpe mennesker, og har blant annet kurs som heter “Healing Through Deliverance”, der du får
  både undervisning, samtaler og forbønn. Jeg har selv vært vitne til mektige utfrielser, mennesker som har blitt satt fri
  for demoner.
  Anbefaler deg, for din egen del å følge disse rådene, da du ellers vil få en svært vanskelig høst.
  Med de aller beste ønsker, i Jesu navn,
  Ansgar Braut
  Dette svarte jeg:
  From: jk.chris@online.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Date: Sat, 18 Oct 2014 23:29:56 +0200
  Kan jeg få vite hele navnet og adressen din slik at jeg kan levere det til politiet for trussel og stygg adferd?
  7. april 2015 kl. 22.53
  Jan Kåre Christensen sa…
  Som du skjønner Gaute, så har vi opplevd oss kraftig forulempet av denne «Ansgar Braut».
  Sågar ville min kone også kjøpe skytevåpen etter hva hun sa til meg, for å forsvare seg. Denne AB er som en ISIL kriger, helt uberegnelig og vi vet ikke hva vi kan forvente og få.
  At politiet har oversett ham i denne konflikten, eller skal jeg si spillet viser bare at politiet egentlig står på terrorens side!
  8. april 2015 kl. 07.35
  Jan Kåre Christensen sa…
  Så er det veldig viktig Gaute å forstå følgende.
  Sønnen min er ikke homofil, og sette ut et slikt rykte er å spre løgner.
  Og det som er aller viktigst, Torp er en offentlig person, min sønn har aldri bedt om hverken din eller «Ansgar Braut» oppmerksomhet. Denne AB har også tatt personlig kontakt med min sønn på nettet.
  Tenk deg, etter denne mailen som denne AB sendte til Randi Ingwersen og kona mi, begge to opplevde å føle seg veldig utrygge.
  Min kone ville ha en pistol for å kunne forsvare seg imot denne Braut, hva en slik person kan finne på vet ingen!
  Og igjen, hverken min sønn, min kone eller Randi Ingwersen er offentlige personer og ingen har rett og lov å ta kontakt med dem for å henge dem ut offentlig. Også slik med min sønn at denne forferdelige og kriminelle terror mannen AB truet med å sette ut et løgnaktig rykte fordi han ville presse meg til legge ned den himmelske blogg. Men jeg lurer på en ting egentlig, er denne AB og Torp den samme?
  Torp og AB bruker de samme ordene. Etter møte i konfliktrådet med meg så sa Torp følgende: «Jeg har møtt en Demon og hans allierte»!
  Denne AB har skrevet gjentatte ganger til meg følgende: “deg og dine demoner.”
  Legg merke til at både Braut og Torp bruker akkurat den samme beskrivelsen om meg! At jeg er en Demon eller har demoner! Tror vi står overfor her en person som er både Torp og Braut? Så lenge denne AB ikke vil stå frem, så legger jeg til grunn at vi ikke kan være sikre på om det er Torp som er AB. De bruker i hvert fall den samme beskrivelsen om meg: « Jeg er en Demon eller har demoner!».
  8. april 2015 kl. 08.00
  Johnny Ingwersen sa…
  Hvor frekt er det ikke å kreve svar ?? fra noen dem aldri har møtt eller kjenner…..uhyggelige mange er bærere av “frekkhetensnådegave” i denne tiden…..Braut drev på med å krev svar….neon han ikke har noen ting med !!
  Mvh Randi
  8. april 2015 kl. 09.06
  Sluttkommentar:
  Jeg påstår ingenting. Men Torp påstår nå at en sender ut mailer også i hans navn, hvem er dette? For meg så fremstår alt med Torp som suspekt, lureri og her har en virkelig å gjøre med mørkets gjerninger og de er ufruktbare!

  Adressen din, hva er den, mailene dine blir videresendt til politiet om du oppgir adressen din eller ikke.
  Du er nå delaktig i en politi anmeldelse, du er vel beredt til å ta en eventuelt dom eller forelegg etter hva du skriver av truende melding.
  Er ikke dette direkte truende det du kommer med? Du kan nå bruke kanskje det store kontakt nettet ditt også på deg selv, du evner ikke å svare på det du selv skriver.
  Snakk om å være en hykler!
  Jan K
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 19. oktober 2014 11:33
  Til: Jan Kåre
  Emne: RE: SV: SV: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Jeg har aldri snakket med Torp, eller kjenner ham på andre måter…. Dette gjelder ikke bare Torp, men også alle de andre flotte kristne lederne, pastorene og forkynnerne som du trakasserer på ulike måter!
  TRUER du med politiet, en mann som tar flere titalls solide kristne forkynnere og pastorer i forsvar, og som ønsker å gjøre det
  han kan for å stoppe det??? Du har sannelig “frekkhetens nådegave”(og det er definitivt også den eneste nådegaven du har).
  Du kan ta det helt med ro; jeg akter ikke å foreta meg noe straffbart i sakens anledning, kun bruke de lovlige midlene jeg har for
  å gjøre et forsøk på å stoppe deg fra å trakassere mennesker!
  Jeg kommer ikke til å skrive mer til deg, ei heller respondere på meldinger fra deg.
  Nå er valget for veien videre ditt…
  Med vennlig hilsen
  Ansgar B

  From: jk.chris@online.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: SV: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Date: Sun, 19 Oct 2014 10:00:24 +0200
  Vil bare ha navnet ditt.
  Du skriver følgende: Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.
  Dette og andre lignede uttalelser er direkte trusler, du er herved Politi anmeldt for trusler i sammen med Politi anmeldelsen med Torp da dere ser ut som er nære venner!
  Jan K
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 19. oktober 2014 09:39
  Til: Jan Kåre
  Emne: RE: SV: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Hei.
  Vil at du leser mailen min en gang til, og du vil se at jeg forsøker å hjelpe deg. Det er du som har bedrevet
  stygg adferd, og den forsøker jeg å stanse, også for din egen del.
  De aller fleste som er demonbesatte, og som oppfører seg så dårlig som det du gjør, legger skylden på andre(
  slik du gjør mot meg nå). Det er helt vanlig…
  Jeg har ikke fremmet noen som helst slags trusler, kun en lovnad om at jeg ønsker å hjelpe alle de du har tråkket
  på, ved å forsøke å stanse det du holder på med.
  Men at det er noe i deg, som opplever det som en trussel, det hadde jeg regnet med, ja.
  Tror neppe det vil interessere politiet at jeg forsøker å hjelpe en gal mann til å slutte å plage kristne mennesker, men
  du må gjerne gå den veien om du vil:-)
  Jeg anbefaler deg å følge rådene mine. Jeg vet at Gud har en plan for livet ditt, og det er IKKE å irettesette, trakassere og
  plage kristne ledere!
  Lykke til.
  Ansgar B

  From: jk.chris@online.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Date: Sat, 18 Oct 2014 23:29:56 +0200
  Kan jeg få vite hele navnet og adressen din slik at jeg kan levere det til politiet for trussel og stygg adferd?
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 18. oktober 2014 22:03
  Til: Jan Kåre
  Emne: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Vi som er kristne kan se at du helt åpenbart er drevet av onde ånder, at du er besatt av demoner. Satan styrer deg, i et
  forsøk på å ikke bare rakke ned på og ødelegge flotte kristne mennesker, men også sette kristendommen i vanry.
  Du har ingen rett til å kalle deg en kristen. INGEN sanne kristne oppfører seg sånn som du gjør.
  Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.
  Her er hva som skal skje:
  1. Du skal legge ut en uforbeholden unnskyldning på bloggen din, til alle du har gjort urett og såret, og be dem
  om tilgivelse.
  2. Denne meldingen skal ligge ute i 1 uke. Deretter skal du fjerne bloggen i sin helhet, og holde deg borte fra all
  aktivitet på sosiale medier.
  3. Du rådes på det sterkeste å søke både åndelig veiledning og psykiatrisk hjelp.
  4. Du rådes på det sterkeste å søke frelse og utfrielse. Bare Jesus kan sette fri. Jeg vil anbefale deg
  http://ellel.org/uk/
  De er fantastiske på å hjelpe mennesker, og har blant annet kurs som heter “Healing Through Deliverance”, der du får
  både undervisning, samtaler og forbønn. Jeg har selv vært vitne til mektige utfrielser, mennesker som har blitt satt fri
  for demoner.
  Anbefaler deg, for din egen del å følge disse rådene, da du ellers vil få en svært vanskelig høst.
  Med de aller beste ønsker, i Jesu navn,
  Ansgar Braut

  From: jk.chris@online.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: SV: Om å holde orden i eget hus…
  Date: Thu, 2 Oct 2014 21:35:30 +0200
  Hva Da?
  Vi lever et normalt liv og har et kristen ektepar fra Afrika som leier hos oss og betaler halve husleien vår nesten, er dette kriminelt?
  Jan K
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 2. oktober 2014 21:31
  Til: Jan Kåre
  Emne: RE: SV: Om å holde orden i eget hus…
  Å, jo Jan K. I det øyeblikket du gikk offentlig ut og trakasserte mange gode Guds menn og kvinner, gjorde
  du det til MIN SAK!
  Du har altså noe å skrifte for?
  Vi venter i spenning på hva vi finner, når vi setter hele vårt apparat i arbeid for å avdekke hver lille mørke krok
  av ditt privatliv….
  Når vi har samlet nok informasjon, vil alt bli lekket til den kristne dagspressen..
  Eller du kan velge å legge ned bloggen din, og be alle de du har såret om tilgivelse?

  From: jk.chris@online.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: Om å holde orden i eget hus…
  Date: Thu, 2 Oct 2014 19:00:41 +0200
  Hei!
  Dette har du null ting med!
  Skal ikke skrifte for en eneste en!
  Jan K
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 2. oktober 2014 18:45
  Til: JK.chris@online.no
  Emne: Om å holde orden i eget hus…
  Hei.
  Etter de siste dagers medieoppslag har jeg vært inne og lest bloggen din, og innholdet er mildt
  sagt oppsiktsvekkende.
  Finnes det i det hele tatt noen pastorer, forkynnere eller andre kristne ledere som holder mål,
  i dine øyne?
  Jeg kan meget raskt konstatere at du definitivt ikke er ledet av Ånden, men av helt andre og
  mørke krefter.
  Men, jeg betrakter deg som en trussel, i den forstand, at du setter kristendommen i vanry. For å
  si det med andre ord; du er en særdeles dårlig disippel. Det finnes ikke snev av Åndens Frukt i det
  du skriver.
  Jeg har derfor bestemt meg for å gå deg etter i sømmene, for å gjøre det jeg kan for å kneble deg;
  I Jesu navn!
  Jeg har så smått begynt med å se på din integritet, og har begynt på det økonomiske området:
  Faktum; I tillegg til eventuelle forbrukslån, kredittkort og billån, har du et boliglån på nærmere
  7 millioner kroner.
  Du og din kone har begge moderate inntekter på ca 400.000 brutto i året.
  Vi kan konkludere med at dere ikke evner å betjene gjelden og samtidig ha til livsopphold på denne
  inntekten. Hvor kommer da pengene fra? Gaver til menighet o.l, kollekt, svart arbeid?
  Jeg fortsetter å grave, både på dette området og på alle andre adekvate områder.
  Med hilsen
  Ansgar Braut
  Adressen din, hva er den, mailene dine blir videresendt til politiet om du oppgir adressen din eller ikke.
  Du er nå delaktig i en politi anmeldelse, du er vel beredt til å ta en eventuelt dom eller forelegg etter hva du skriver av truende melding.
  Er ikke dette direkte truende det du kommer med? Du kan nå bruke kanskje det store kontakt nettet ditt også på deg selv, du evner ikke å svare på det du selv skriver.
  Snakk om å være en hykler!
  Jan K
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 19. oktober 2014 11:33
  Til: Jan Kåre
  Emne: RE: SV: SV: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Jeg har aldri snakket med Torp, eller kjenner ham på andre måter…. Dette gjelder ikke bare Torp, men også alle de andre flotte kristne lederne, pastorene og forkynnerne som du trakasserer på ulike måter!
  TRUER du med politiet, en mann som tar flere titalls solide kristne forkynnere og pastorer i forsvar, og som ønsker å gjøre det
  han kan for å stoppe det??? Du har sannelig “frekkhetens nådegave”(og det er definitivt også den eneste nådegaven du har).
  Du kan ta det helt med ro; jeg akter ikke å foreta meg noe straffbart i sakens anledning, kun bruke de lovlige midlene jeg har for
  å gjøre et forsøk på å stoppe deg fra å trakassere mennesker!
  Jeg kommer ikke til å skrive mer til deg, ei heller respondere på meldinger fra deg.
  Nå er valget for veien videre ditt…
  Med vennlig hilsen
  Ansgar B

  From: jk.chris@online.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: SV: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Date: Sun, 19 Oct 2014 10:00:24 +0200
  Vil bare ha navnet ditt.
  Du skriver følgende: Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.
  Dette og andre lignede uttalelser er direkte trusler, du er herved Politi anmeldt for trusler i sammen med Politi anmeldelsen med Torp da dere ser ut som er nære venner!
  Jan K
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 19. oktober 2014 09:39
  Til: Jan Kåre
  Emne: RE: SV: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Hei.
  Vil at du leser mailen min en gang til, og du vil se at jeg forsøker å hjelpe deg. Det er du som har bedrevet
  stygg adferd, og den forsøker jeg å stanse, også for din egen del.
  De aller fleste som er demonbesatte, og som oppfører seg så dårlig som det du gjør, legger skylden på andre(
  slik du gjør mot meg nå). Det er helt vanlig…
  Jeg har ikke fremmet noen som helst slags trusler, kun en lovnad om at jeg ønsker å hjelpe alle de du har tråkket
  på, ved å forsøke å stanse det du holder på med.
  Men at det er noe i deg, som opplever det som en trussel, det hadde jeg regnet med, ja.
  Tror neppe det vil interessere politiet at jeg forsøker å hjelpe en gal mann til å slutte å plage kristne mennesker, men
  du må gjerne gå den veien om du vil:-)
  Jeg anbefaler deg å følge rådene mine. Jeg vet at Gud har en plan for livet ditt, og det er IKKE å irettesette, trakassere og
  plage kristne ledere!
  Lykke til.
  Ansgar B

  From: jk.chris@online.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Date: Sat, 18 Oct 2014 23:29:56 +0200
  Kan jeg få vite hele navnet og adressen din slik at jeg kan levere det til politiet for trussel og stygg adferd?
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 18. oktober 2014 22:03
  Til: Jan Kåre
  Emne: Nok er nok. Demonene i deg må gå….
  Vi som er kristne kan se at du helt åpenbart er drevet av onde ånder, at du er besatt av demoner. Satan styrer deg, i et
  forsøk på å ikke bare rakke ned på og ødelegge flotte kristne mennesker, men også sette kristendommen i vanry.
  Du har ingen rett til å kalle deg en kristen. INGEN sanne kristne oppfører seg sånn som du gjør.
  Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.
  Her er hva som skal skje:
  1. Du skal legge ut en uforbeholden unnskyldning på bloggen din, til alle du har gjort urett og såret, og be dem
  om tilgivelse.
  2. Denne meldingen skal ligge ute i 1 uke. Deretter skal du fjerne bloggen i sin helhet, og holde deg borte fra all
  aktivitet på sosiale medier.
  3. Du rådes på det sterkeste å søke både åndelig veiledning og psykiatrisk hjelp.
  4. Du rådes på det sterkeste å søke frelse og utfrielse. Bare Jesus kan sette fri. Jeg vil anbefale deg
  http://ellel.org/uk/
  De er fantastiske på å hjelpe mennesker, og har blant annet kurs som heter “Healing Through Deliverance”, der du får
  både undervisning, samtaler og forbønn. Jeg har selv vært vitne til mektige utfrielser, mennesker som har blitt satt fri
  for demoner.
  Anbefaler deg, for din egen del å følge disse rådene, da du ellers vil få en svært vanskelig høst.
  Med de aller beste ønsker, i Jesu navn,
  Ansgar Braut

  From: jk.chris@online.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: SV: Om å holde orden i eget hus…
  Date: Thu, 2 Oct 2014 21:35:30 +0200
  Hva Da?
  Vi lever et normalt liv og har et kristen ektepar fra Afrika som leier hos oss og betaler halve husleien vår nesten, er dette kriminelt?
  Jan K
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 2. oktober 2014 21:31
  Til: Jan Kåre
  Emne: RE: SV: Om å holde orden i eget hus…
  Å, jo Jan K. I det øyeblikket du gikk offentlig ut og trakasserte mange gode Guds menn og kvinner, gjorde
  du det til MIN SAK!
  Du har altså noe å skrifte for?
  Vi venter i spenning på hva vi finner, når vi setter hele vårt apparat i arbeid for å avdekke hver lille mørke krok
  av ditt privatliv….
  Når vi har samlet nok informasjon, vil alt bli lekket til den kristne dagspressen..
  Eller du kan velge å legge ned bloggen din, og be alle de du har såret om tilgivelse?

  From: jk.chris@online.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: Om å holde orden i eget hus…
  Date: Thu, 2 Oct 2014 19:00:41 +0200
  Hei!
  Dette har du null ting med!
  Skal ikke skrifte for en eneste en!
  Jan K
  Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
  Sendt: 2. oktober 2014 18:45
  Til: JK.chris@online.no
  Emne: Om å holde orden i eget hus…
  Hei.
  Etter de siste dagers medieoppslag har jeg vært inne og lest bloggen din, og innholdet er mildt
  sagt oppsiktsvekkende.
  Finnes det i det hele tatt noen pastorer, forkynnere eller andre kristne ledere som holder mål,
  i dine øyne?
  Jeg kan meget raskt konstatere at du definitivt ikke er ledet av Ånden, men av helt andre og
  mørke krefter.
  Men, jeg betrakter deg som en trussel, i den forstand, at du setter kristendommen i vanry. For å
  si det med andre ord; du er en særdeles dårlig disippel. Det finnes ikke snev av Åndens Frukt i det
  du skriver.
  Jeg har derfor bestemt meg for å gå deg etter i sømmene, for å gjøre det jeg kan for å kneble deg;
  I Jesu navn!
  Jeg har så smått begynt med å se på din integritet, og har begynt på det økonomiske området:
  Faktum; I tillegg til eventuelle forbrukslån, kredittkort og billån, har du et boliglån på nærmere
  7 millioner kroner.
  Du og din kone har begge moderate inntekter på ca 400.000 brutto i året.
  Vi kan konkludere med at dere ikke evner å betjene gjelden og samtidig ha til livsopphold på denne
  inntekten. Hvor kommer da pengene fra? Gaver til menighet o.l, kollekt, svart arbeid?
  Jeg fortsetter å grave, både på dette området og på alle andre adekvate områder.
  Med hilsen
  Ansgar Braut
  For hva da? At jeg ikke vil svare deg da du er så frekk og freidig!
  Jan K
  Fra: Johanna L. [mailto:Johanna1985@mail-online.dk]
  Sendt: 30. september 2014 14:00
  Til: Jan Kåre
  Emne: Re: [***SPAM*** Score/Req: 11.7/5.0] SV: SV: SV: SV: SV:
  Du skal politianmeldes
  —–Original Message—–
  From: Jan Kåre
  To: “‘Johanna L.'”
  Date: Mon, 29 Sep 2014 22:07:20 +0200
  Subject: [***SPAM*** Score/Req: 11.7/5.0] SV: SV: SV: SV: SV:

  Johanna Apekatt!
  Fra: Johanna L. [mailto:Johanna1985@mail-online.dk]
  Sendt: 29. september 2014 12:29
  Til: Jan Kåre
  Emne: Re: SV: SV: SV: SV:
  Hva er en Lpekatt?
  Barnslig er forresten det helt riktige ordet å bruke om deg, fordi det er akkurat det nettsiden din er. Barnslig OG ond. For hvilke voksne mennesker bruker de adjektivene og ordene du bruker, og slenger rundt seg med diagnoser og skjellsord, og skriver så dårlig norsk at det er nesten flaut å lese det.
  Igjen et eksempel på at du sier ting om andre mennesker, som egentlig gjelder deg selv. Du har kalt meg både ond og barnslig, men i virkeligheten beskriver disse to adjektivene jo nettopp deg selv.
  Meget interessant. Det har andre også sagt om deg, og nå forstår jeg godt hva de mener.

 10. Når tid har Braut og Fuglesteg plaget familien til Christensen og kontaktet andre enn Jan Kåre Christensen selv ?

  Når man spør Jan Kåre Christensen om bevis for disse påstandene, blir han alltid svar skyldig.

  Så svaret er derfor at Braut og Fuglesteg har ikke plaget familien Christensen. De har heller ikke kontaktet andre for å skade han. Det har Jan Kåre Christensen selv bekreftet selv om han sier noe annet.

  En løgn er en løgn selv om Jan Kåre Christensen og Ellen Irene Bø med flere forteller den mange nok ganger.

  • Christensen har dokumentert trakasseringen av sin familie og arbeidsgiver meget godt. Har lest gjennom det JKC har lagt ut på bloggen, og jeg har mistet all respekt for disse to mobberne.
   Det var tross alt Christensen de var uenig med, men lot det gå ut over Christensens kone og sønn. Også på den ekle Smyrnabloggen kunne vi se det. Det er ikke vanskelig å skjønne at den falske bloggen er et fellesprosjekt mellom Braut/Fuglesteg.

 11. Utsnitt fra Herr Christensens blogg, hvor han i dag legger ut mailkorrespondanse mellom ham selv og Herr Braut.
  Han har tidligere hevdet at Braut har tatt kontakt med hans hustru på hennes private mail, men her beviser han selv at dette er en usannhet, da han fremlegger bevis her for at han taler usant:

  Her noen mailer mellom min hustru og Ansgar Braut som er stalking og virkelig å bryte den paragrafen som politiet sier jeg har bryt uten å gjøre det.

  From: beritch-0803@hotmail.com
  To: braut@hotmail.no
  Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
  Date: Sat, 1 Nov 2014 22:59:27 +0100
  Konstanterer at du omgir deg med ord, og sier en ting som du ikke kan dokumuntere. Du bare dikter opp! Du er laterlig! EmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmoji

  Jan K

  From: braut@hotmail.no
  To: beritch-0803@hotmail.com
  Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
  Date: Sat, 1 Nov 2014 12:59:34 +0100
  Det er tydelig at du ikke tar din egen integritet så nøye, men du skal ikke frata meg min. For meg er det faktisk
  viktig å holde et løfte. Ellers blir det jo å lyve.
  Det står jo i mailen fra Unibuss” diverse meldinger”, så da VET du jo at det er sendt flere…..(hvilken interesse skulle
  jeg ha av å si at jeg sitter på kopi av andre klager, som andre uoppfordret har sendt meg kopi av?). Du har jo beviset i
  mail fra Unibuss, at det er “diverse meldinger”….

  Dersom du virkelig var kristen, ville du aldri oppfordret noen til å bryte et løfte/lyve, noe du gjør nå.

  Du har gjentatte ganger vist at du ikke er kristen, men styrt av satan. Da jeg leste hva du skriver om Hanvold, kjente jeg
  at jeg holdt på å kaste opp. Du er rett og slett ondskapen selv!!!

  Er kona de like fylt av satan som du er? Siden hun ikke får stanset deg, sørget for hjelp til deg???

  Det finnes ikke et eneste menneske i dette landet som støtter deg. Disse Ingwersen som du hevder støtter deg; jeg har
  ikke sett en eneste kommentar de har skrevet til støtte for deg….

  From: beritch-0803@hotmail.com
  To: braut@hotmail.no
  Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
  Date: Sat, 1 Nov 2014 12:41:35 +0100
  så du kan ikke dokumuntere noe nei? He-he! Snakk om lyve!

  From: braut@hotmail.no
  To: beritch-0803@hotmail.com
  Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
  Date: Fri, 31 Oct 2014 19:43:39 +0100
  Jeg forstår ikke at du har en så barnslig tankegang, at du virkelig tror at du klarer å
  provosere meg til å bryte et løfte jeg har gitt, på å ikke avsløre dette!:-)

  From: beritch-0803@hotmail.com
  To: braut@hotmail.no
  Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
  Date: Fri, 31 Oct 2014 19:37:02 +0100
  Du har ikke mottat noe!

  From: braut@hotmail.no
  To: beritch-0803@hotmail.com
  Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
  Date: Fri, 31 Oct 2014 19:27:25 +0100
  Tror du jeg ble født i går?:-) Jeg bryr meg ikke om hva du tror og ikke tror….Har jeg løyet om
  noe for deg før?
  Du ser jo selv at Unibuss skriver “diverse meldinger”, og da må de jo nødvendigvis være mer enn en!

  From: beritch-0803@hotmail.com
  To: braut@hotmail.no
  Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
  Date: Fri, 31 Oct 2014 18:49:33 +0100
  Det tror jeg ikke hvis du ikke sender dem det til meg!

  Jan K

  From: braut@hotmail.no
  To: beritch-0803@hotmail.com
  Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
  Date: Fri, 31 Oct 2014 18:42:14 +0100
  Det kan jeg dessverre ikke gjøre, da jeg har lovet dem konfidensialitet.

  From: beritch-0803@hotmail.com
  To: braut@hotmail.no
  Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
  Date: Fri, 31 Oct 2014 18:34:26 +0100
  kunne jeg fått dem? Fint å se på og lære!

  Jan K

  From: braut@hotmail.no
  To: beritch-0803@hotmail.com
  Subject: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!
  Date: Fri, 31 Oct 2014 17:51:42 +0100
  Jeg har også fått kopi av klager som andre har sendt Uni-Buss….

  From: post@unibuss.no
  To: braut@hotmail.no
  Subject: SV: Advarsel – mulig psykisk syk bussjåfør!
  Date: Thu, 30 Oct 2014 07:57:32 +0000
  Unibuss bekrefter å ha mottatt diverse meldinger om en av våre bussførere.

  Vennlig hilsen
  Unibuss AS

  Og Torodd Fuglesteg stalking av meg:

  Stakkars, stakkars lille mann……

  Torodd Fuglesteg
  Personal websiteTorodd’s Den
  Debut novel The Final Ride
  2nd novel Fragments Of Peter Svarttjern’s Saga

  • Skal si Christensen fremmer harde anklager mot Ansgar og Torodd.
   De vokser i antall fra dag til dag.
   Det ser for meg ut som om Christensen mener at alle kommentarer rettet mot seg skrevet av anonyme, egentlig er skrevet av Torodd eller Ansgar.

 12. Fra helvetesbloggen i dag:

  tirsdag 10. januar 2017
  Nr. 1812: Saken kommer opp mellom meg og Oslo politiet da de har brukt den såkalte «telefonsjikane» loven for å fabrikkere en sak imot meg!
  Nr. 1812:
  Saken kommer opp mellom meg og Oslo politiet da de har brukt den såkalte «telefonsjikane» loven for å fabrikkere en sak imot meg!

  Her har altså ENDELIG Politiet på Manglerud gått til det skritt å anmelde Jan Kåte Christensen, for å ha sjikanert og plaget dem.
  Det er bare rart at det ikke har skjedd for lenge siden. De har vært mer enn tålmodige, der de sikkert har holdt ut med 100 falske politianmeldelser mot Torp, Fuglesteg, Braut, Andersen++++, og hundrevis av mailer, telefoner og personlige oppmøter på politikammeret.

  Nå har altså Christensen to straffesaker mot seg, foreløpig…

  • Jeg tolker hans artikkel som en dårlig formulert oppsummering av saken så langt og at politiet ikke har foretatt seg noe.
   Jeg tror JKC på sin litt enfoldige måte formidler at han har forstått at saken ikke er mellom han og Torp, men mellom han og lagmannsretten som skal vurdere om tingretten har brukt feil lov mot ham,og at dommen således er bygd på feil lovanvendelse.

   Det kan se ut som aktoratet har brukt loven omkring telefonsjikane for å begrunne at han var skyldig, noe hans advokat mener er uriktig, og det er egentlig der slaget står. Meling mener at det er uriktig å bruke aktuelle lov for å få Chistensen dømt, mens statsadvokaten mener det motsatte.
   Det er dette borgarting skal ta stilling til. Ergo er det advokatmat og ikke Christensens revansj.

 13. Hva er likheten mellom Jan K. Christensen og en muslimsk terrorist?
  Begge tror at de tjener Gud.

  • Feil. Muslimene mener de tjener Allah. Jan Kåre PÅSTÅR han tjener Gud, enda han VET han lyver.

  • Nei de tror nok ikke det. For de skal jo utrydde Guds folk, jøder og kristne.

  • Birger. Jeg tror du har misforstått noe. Jeg sier ikke at muslimer og Christensen tror de tjener den samme gud. Muslimene tjener Allah som er en demon. Dessverre tror de at demonen er gud. Christensen tror at han tjener vår himmelske far, men det spørs om faderen godkjenner denne måten å “tjene” på. Dermed lever både muslimene og Christensen på en løgn.

 14. Hvis Fuglesteg er et nett troll, hvorfor har han da ikke skrevet noe om Jan Kåre Christensen på flere måneder ?

  Hvis “den falske smyrna bloggen” er bare ute for å skrive stygt om Jan Kåre Christensen, hvorfor har de da ikke skrevet noe om han siden oktober i fjor ?

  • Jeg ser dog at den falske smyrnabloggen har en artikkel om Jan Erik Hansen, en nær støttespiller av JKC senest den 16 desember.
   JKC sjekker nok hver eneste dag den bloggen for å finne bevis.

 15. Christensen har jo en smule rett i kritikken av de to netttrollene Braut og Fuglesteg. Først gikk disse to hardt ut til støtte for Torp og utkjempet harde verbale slag mot Jan Kåre på alle måter og plaget endog hans familie. Så butter det litt i mot for Torp på andre måter og på andre arenaer, og vips, bakker de to puslingene helt ut og vender ham ryggen på grunn av uenighet på andre områder. Disse to individene er bare eksempler på at tomme tønner rumler mest og det å være en sky uten regn. Spradebasser og ordgytere er vel den mest korrekte betegnelsen for disse to. Det er slike som surfer seg gjennom livet uten å ha mål og mening med livet. Broder Jan Kåre er i hvertfall en mann som har verdier å stå opp for.
  Hvis Torp bare har slike støttespillere, da har jeg vondt av ham.

  • Har aldri oppfattet at Braut eller Fuglesteg har vært spesielt begeistret for Torp, men de har stilt seg bak ham i hans kamp for å få JKC til å slutte å mobbe og sjikanere ham, hans hustru og minst 100 andre ofre.
   Det som er spesielt er at JKC sin hets av Torp og andre, har eskalert etter domfellelsen i tingretten. Derfor er det all mulig grunn til å tro at straffen blir kraftig skjerpet i lagmannsretten, med påfølgende gruppesøksmål og nedstengning av bloggen.

   Det var også gledelig å se at Politiet har anmeldt Christensen for trakasseringen de har blitt utsatt for.
   Det er ikke utenkelig at det blir fengselsstraff på Christensen, mens Torp og hans yndige hustru kan danse en seiersdans.

  • Vi får vente å se Gesine. JKC har begynt oppkjøringen. Min neste omtale av denne saken vil bli tidlig i april.
   Vi kan risikerer at dommen blir opphevet og at det da vil bli en ny runde i tingretten.

 16. Hyggelig at Jan Kåre tar seg tid til å skrive om andre innimellom sin glaning på unge nakne kvinner. En virksomhet som omtales som hor i blandt annet hans egen blogg.

  Når vi er inne på hans egen blogg er det en god ide å lese http://blog.janchristensen.net/2017/01/nr-1810-dagens-lovsang-i-jesus-culture.html Ja, her syndes det grovt med all denne nakne huden og erotisk forførende dansingen.

  En av de kanalene som formidler denne type umoralsk erotisk forførende dansing til oss uskyldige nordmenn, som knapt nok vet hva erotikk er, er nettstedet http://janchristensen.net/ Ja, dette drives av Jan Kåre selv og det har vist oss nordmenn metervis, for ikke å si flere kilometere, med erotisk forførende dansing fra lovsangsmøter. Den gjør det akkurat mens jeg skriver dette. Det gjorde den mens Jan Kåre skrev innlegget som jeg har lenket til.

  At man går over til å glane på nakne unge kvinner dagen lang, som Jan Kåre gjør, er sikkert og visst etter å ha sett erotisk vrikking på http://janchristensen.net/

  Her har Jan Kåre endel å rette opp med sin erotiske forføring av de som besøker http://janchristensen.net/ Kan jeg foreslå at han etterlever det han selv formaner andre ?

  Kanskje han burde begynne med seg selv ? Så kan andre selv feie for sine egne dører. Gjerne flere ganger for dagen uten at man etablerer en blogg ut av det.

 17. Tingrettens dom av 20 januar 2016 er ikke siste ord. Under vårens sak vil resultatet kunne bli gunstig for Jan Kåre. Dersom Christensen mot formodning ikke skulle gå fri og dommen blir stående, vil vel Torp invitere sine venner og netttroll, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg til seiersfest i Oslokirken?
  Torp er jo vant til å seire siden hans kirke tidligere het seierskirken..
  Hvis Christensen derimot vinner, bør Torodd også ta seg turen over fra UK for å trøste Torp i nederlagets bitre smerte. Han kan også ta med seg Ellel fra UK, disse vennene til Ansgar Braut hit til Oslo for å drive litt aktiv sjelesorg eller utdrivelses-terapi, for netttroll som Braut og Fuglesteg ser ut til å trenge det.

  • Ellen Irene Bø. Hvordan er det mulig å støtte en person som trakkaserer andre mennesker på det groveste? Er den nedrige aktiviteten noe du synes er ok og som du gleder deg over? Jeg undres…
   Ikke skyld på Fuglesteg og Braut. Hetsblogger Jan Kåre C.
   holdt på i mange år før de reagerte på hans skitne
   mobbing av uskyldige mennesker.

  • Sagtjern.
   Vi vet alle at Christensen står for sannheten her. Torp er jo en profilert pastor som selv ikke har vært redd for å spare på kruttet i den offentlige debatten.
   Nå er jeg ikke enig med alt Jan Kåre har sagt om Torp, hans kritikk burde ha vært basert på bibelen og skjellsord som psykopat og narresist er noe Jan Kåre burde ha spart seg, men resten står seg.

   Når det gjelder Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg, burde Torp hatt åndsåpenbarelse nok til ikke å dra i samme åk med vantro, da disse to individene, dypest sett lever for å trolle og trakassere andre.
   Derfor er også Jan Kåres kritikk av disse to berettiget.
   De står jo bak den falske Smyrnabloggen og sitter således fast i noe åndelig urent.

  • Bø. Dette dreier seg om hvordan sannheten blir formidlet. Det er fullt mulig å skille mellom sak og person, men det gjør ikke Christensen. Det virker som det er viktig for han å sverte en person mest mulig ved bruk av de styggeste ord og uttrykk. Hvordan ville du likt å bli trakassert på en blogg dag etter dag, uke etter uke, år etter år? Jeg kaller det ondskap. Som kristne kan vi ikke akseptere at målet helliger middelet, noe Christensen tydeligvis tror. Det Christensen driver med er på ingen måte kristent, men reinspikka mobbing og forfølgelse. Ingen skal få lov til drive på slik mot medmennesker. Vi er mange som reagerer sterkt på dette. Heldigvis!

 18. Kanskje noe for denne bloggen å tenke på? Slik omtales meningsmotstandere rett som det er.

 19. Nettrollet Christensen ble dømt i Tingretten, men mobbingen stoppet ikke med det. Nei, trollet slapp seg enda mer løs, han lot alle normale hemninger og (om mulig) siste rest av vett og forstand fare. Injurierende artikler spys ut i rasende fart og bunken har etter hvert blitt e n o r m. Trollets motpart vasser med andre ord i bevis. Ingen sjanse for at trollet kan vinne i Lagmannsretten. Ingen mulighet!

Det er stengt for kommentarer.