Profeti i nyhetene: Rekordhøy temperatur, ødeleggende flommer og hjernehinnebetennelse som rammer mest homofile

AT vi lever i de siste tider er noe stadig flere blir klar over. Vi kan på nyhetene se at det Jesus talte om, er i ferd med å skje. Budskapet fra Guds menighet til verdens mennesker bør i disse dager være: «Omvend dere, tro på Jesus Kristus for han kommer snart tilbake!» Sjekk ut Jason A og de siste oppdateringer om endetiden i nyhetsbildet

Facebook Comments

En tanke om “Profeti i nyhetene: Rekordhøy temperatur, ødeleggende flommer og hjernehinnebetennelse som rammer mest homofile

 1. Jødane har snart nok prestar som skal tenestegjera i det gjenoppbygde tempelet som kjem på plass om nokre få år.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=EICu2C02sKk

  Som Hosea 3 seier:

  «For i mange dager skal israelittene bo uten konge og høvding, uten offer og uten steinstøtte, uten efod og terafer. 5 Siden skal israelittene vende om og søke Herren, sin Gud, og David, sin konge. Skjelvende skal de komme til Herren og hans gode gaver i dager som kommer.»

  I snart 2000 år har tempeltenesta og tempelet vore nede.
  0  0

Det er stengt for kommentarer.