Nødvendig debatt, Dagens redaktør Gilje – barneverntjenesten må ikke få ro

barnevernet-dreper“Den siste bastion som den sekulære staten Norge kjemper for å beholde, er barnevernstjenesten. Den er sprunget ut av ideologien til sosialismen og Frankfurtherskolen. I over 100 år har den påvirket oss. Det siste som skjedde var at Naustdalsaken, ble avblåst i forrige uke. Og deres strategi er nå: glem saken! La oss få ro! < Nei, nå skal de ikke få ro! Nå må vi som kristne kjempe, slik ar barnevernet blir underlagt foreldreretten,” skriver Jan Pedersen fra Søgne i et innlegg 

I følge skaperordningen står foreldreretten over alle andre “retter” i barneoppdragelsen.

Det er dette som er kjernen i den debatten som må komme, Gilje. Alfor lenge har kommunistisk/sosialistisk ideologi rådet grunnen i norsk lovgivning om familien. I over 100 år har Frankfurtherskolen ledet an i nedbrytningen av hele familieoppdraget som Gud ville ha det fra skapelsen av. Det går en klar linje av nedbrytning fra den franske revolusjon i 1789, via Marx på 1850-tallet til ny-marxismen og Frankfurtherskolen, der Ap-nestformannen Edv. Bull førte an i Norge i 1923 i kampen mot ev.lutherdom og andre fordummende sekter, hvor en erobret skoleverket og andre institusjoner (hvorav den siste i vår tid: barnevernet) skulle gjøres verdslig, og der en raserte Grunnlovens §2 i 2012. NOEN FORSTOD DETTE, SOM KULTUREDAKTØREN I AFTENPOSTEN, FINN JOR!

Og Frankfurtherskolens stormtropp gikk over Europa. En av disse var den italienske kommunisten Gramsci. Han var med å utvikle den “kulturelle marxisme”. Kort sagt var målet at soialistene skulle lede og beherske mennesket fra fødsel til grav. De er kommet langt ved å opprette “barnehager for 1 åringer! Det kommunistiske menneske må skapes før en kan gjennomføre den politiske revolusjon. Da må de eie menneskets sjel, dets hjerte!

Da må vår kultur først ødelegges.Verdiene vår (også de kristne) må fjernes. Og nå er det statens maktapparat skal settes inn ved at barnevernet får fullmaktslover de ikke skal ha.

Derfor har det blitt avdekket at hele Naustdalsaken er noe som går langt over manglende kompetanse i denne kommunen, eller til fylkesplan i Hordaland og Sogn og Fjordane,

Det er stilet brev til Norges statsminister fra over 100 jurister fra mange land,, som hun skal svare på. Hun skal ikke sende det over til den aktuelle statsråd eller rådgivere, eller fylkes-og kommunalt barnevern til å svare på. Dette er en sak der Norge v/ statsministeren må svare.

Det er dette debatten dreier seg om nå, Gilje. Vi er på høyeste politiske nivå. Dette er en sak som ikke må gå over! Vi må gripe fatt i den fordi den er underlagt Guds skaperordning, der familien står over staten.

Dette burde vår statsminister får høre ut fra kap.IV i “Kirkens Grunn” fra 1942. Her tales det direkte imot det barnevernsinstitusjonen står for i siste avsnitt.

Av Jan Pedersen, Søgne
08.06.2016 18:06

2 tanker om “Nødvendig debatt, Dagens redaktør Gilje – barneverntjenesten må ikke få ro

  1. Kan ikke skjønne annet enn at barnevernet har sviktet, når man leser vitnesbyrdet fra kvinnen i ABC nyhetene.

    “11 kvinner og menn snakker ut om overgrep i VG:

    – Etter pappa ble satt i fengsel, ble jeg fritt vilt på bygda”

    “– Etter at pappa ble satt i fengsel, ble jeg fritt vilt i bygda. Og overgrepene ble verre, sier kvinnen om overgrepene som skal ha pågått fra hun var 9 til hun var 19 år.”

    http://www.abcnyheter.no/

    http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/06/11/195222467/mener-tysfjord-kommune-sviktet-etter-overgrep

  2. Et historisk tilbakeblikk. Og Ap` s agenda allerede på 1920-tallet

    “Barnevernet, og en hyllest til en rettskaffen politiker”

    “Noen få rettskafne politikere var det blant oss på den tiden hvor dette systemet ble eskalert. En av dem var Alvheim som gikk fra KrF til Fremskriftspartiet, og ble en av lederne av FrP gjennnom en årrekke.”

    “En Mot Dagist fra Arbeiderpartiet sier klart fra hvordan de vil ha det:

    MotDagisten (en norsk kommunist celle) og Arbeiderpartiets nestleder og utenriksminister, professor og historiker Edvard Bull, sønn til Edvard Isak Hambro Bull, som skrev følgende i sin bok fra 1923:

    ”Vi skal gjøre skolen verdslig, likesom sykepleien og begravelsen, ekteskapet og fødsels-registreringen.
    Vi skal sloss uforsonlig med den bestående offisielle lutherdom, som med andre fordummende sekter.
    Vi skal ha en pågående og hensynsløs kirkepolitikk, fordi vi mener at religionen i og for seg er en privatsak. Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det.
    Skal vi skape den sosialistiske skole, må vi ha makten i skolestyrene og i kommunestyrene, og bruke vår makt hensynsløst.
    Vi vil bort fra alt det barbariske og fra den usunne lære og moral, som barna lærer gjennom religions-undervisningen. Skolepolitikk er klassepolitikk”. ”

    http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/

Det er stengt for kommentarer.